-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ilk kürüm olacak! definasyon planlaması konusunda bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
aleforsa111, in Definasyon Kürleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: nuzzer
Merhabalar, forumda ve bu konularda yeniyim.
2 ay önce sigarayı bırakma sürecimden dolayı yağ oranım %24 civarına çıktı ve bu süreçte yaklaşık +10 kg aldım. Son 2 aydır anlık sigara krizleri sebebiyle beslenmem çok kötüydü, ancak son bir haftadır diyete başladım.
Kişisel Bilgilerim:
Boy: 185 cm Güncel Kilo: 85 kg Yaş: 26 Spor Geçmişi: Dönem dönem olmak üzere toplamda 1 yıla yakın. Plan ve Takviyeler:
Düşündüğüm Kür: Primobolan + Testosterone Enanthate Mevcut Takviyeler: 2 aydır düzenli Multivitamin, D3K2 ve Omega-3 kullanıyorum. Sağlık Durumu: Kan tahlillerim ektedir. Sorularım:
Sizce ilk kür için Primobolan ve Testosterone Enanthate kombinasyonu uygun olur mu? Eğer uygunsa haftalık dozaj öneriniz nedir veya ilk kür için başka bir tavsiyeniz var mı? KAN TESTİM:
FORM:
Yukarıdaki görsel 3 ay önceki halim; şu an o görselin üzerine 10 kg eklenmiş durumda. Spora tekrar başladım. Yağ oranımı %17-19 aralığına düşürüp eski formuma yaklaşınca küre girmeyi planlıyorum. Bilgi birikiminize ve tecrübelerinize açığım, yardımlarınız için şimdiden herkese teşekkür ederim.
-
Yazan: OneShotGG
Herkese merhaba,
Amacım yıl sonuna kadar maksimum yağsız kas kütlesi kazanımı. İlk kürüm olacak. Bir süredir konu hakkında araştırmalar yapıyorum edinebildiğim kadar bilgi edinmeye çalışıyorum. Çevremde çok fazla kullanan kişi olmadığı için siz değerli üyelerden bilgi almak istiyorum. İlk 1 yıllık süreci Blast & Cruise sistemiyle yönetmeyi ve vücudu sürekli anabolik fazda tutmayı planlıyorum. Aşağıdaki planı kurguladım, tecrübeli hocalarımın ve arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum. Şu anda definasyon dönemindeyim. Ocak başından beri ödem haricinde 6 kilo civarı yağ kütlesi erittim. 96 kilodayım fakat hâlâ yağım bulunmakta. Yaptığım plana göre ilk ay testo tam kana karışana kadar yaklaşık bir 5-6 kilo daha yağ kütlesinden vereceğim.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Haftalık 250mg Testo Enanthate (İlk ay boyunca vücudun ilaca karşı tepkisini ölçmek için). FAZ 2 (Mart - Haziran Sonu / BLAST 1): (17 Hafta)
Haftalık 500mg Testo Enanthate + 500mg Boldenone. FAZ 3 (Temmuz - Ağustos / CRUISE): (Süre: 8-9 Hafta)
Haftalık 250mg Testo Enanthate. (Boldenon kesilecek). FAZ 4 (Eylül - Aralık / BLAST 2): (Süre: 16 Hafta)
Haftalık 500mg Testo Enanthate + 500mg Boldenone. BİTİŞ: Ocak 2027 (Duruma göre PCT veya TRT dozunda devam).
SORULARIM:
Boldenon'un geç açıldığını bildiğim için ilk Blast dönemini 17 hafta tuttum, aşırı uzun bir süre midir yoksa kan değerlerimde bir sorun yoksa vücut kaldırır mı? Kürüm başlangıç için aşırı mı ya da araya özellikle bir pct şart mıdır? Evde bulundurmam gereken koruyucu vb. önerileriniz var mıdır? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: science
Herkese selamlar,
Yaklaşık 5–6 yıl güreşle uğraştım. Sonrasında ise son 6–7 senedir çok düzenli olmasa da kuvvet antrenmanları yapıyorum. Son zamanlarda içimde biraz sınırları zorlama isteği var açıkçası. Normalde anabolizan kullanmak hiç aklımda yoktu ama son dönemde “denemekten ne zarar gelir ki?” düşüncesi kafama girmeye başladı. Muhtemelen sosyal medyanın vücut algımızı bozmasının da etkisi var 😅 Attığım fotoğraf güncel formum. Beslenmeye çok dikkat edemiyorum, biraz yağlıyım o yüzden.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Başlangıç için nasıl bir kür önerirsiniz? Ömür boyu kullanım durumu hakkında düşünceleriniz neler? FORM DURUMU:
Genel hatlarıyla merak ettiklerim bunlar. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını duymak isterim.
-
Yazan: grey50
Sn hocalarım iyi günler keyifli forumlar.
Aranıza yeni katıldım. Acemıyım biraz kusura bakmayın 2 yıldır düzenli spor yapıyorum 132 kilodan 110 kiloya düstüm. Artık kilo veremedıgım icin Fragment kullanma kararı aldım ( PCT gerekmıyormus ) Tavsiye üzerine aldığım fragmentte bazı durumlar kafama takıldı sizlerden akıl almak istedim.
Kullanım şeklim;
Sabahları aç karnına kullanıyorum , 10mcu çekiyorum. göbek bölgesine vuruyorum. ( bakteriyostatik su ile karıştırdım)
Sorularım su ;
Fragment icinde pütürlü bi yapı var. (bu durum normal mi ) Şişede sıvı yanlarda kalıyor , orta boşluktan iğneyle çekemiyorum. Şırıngaya sıvıyı nasıl almam lazım Şişenin kapağını açıp şırıngayla çeksem bi sorun olur mu ? Şimdiden çok teşekkür ederim....
-
Yazan: Fin balor
Öncelikle merhaba herkese,
Yaza formda ve sert bir görünüm elde etmek istiyorum. Haftaya ilk kürüme girmeyi planlıyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.81 Kilo: 88 Yağ: %16 KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500mg (Zphc) Primobolan 300 mg veya Masteron (Zphc) Bu konuda önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim.
-