Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

akiff

Sarm kullanım zamanı testislerde oluşan ağrı hk.

Önerilen İletiler

akiff    0

Herkese iyi günler selamlar,

6 hafta boyunca 15mg rad-140 kullandım ve 3-4. Haftalar arasında ciddi bir testis ağrısı yaşadım hatta sıcaklığı mideme vuruyordu ben ara vermeden devam ettim geçer diye ve tam 2 hafta boyunca ağrı yaşamadım fakat şu an ciddi manada ağrı yaşıyorum. Yarışmacı tanıdık bir abime bu durumumu söyledim o da ağrı geldiğinde boşalabilirsin dedi. Dediğini uyguladım fakat 2 kez ereksiyon yaşayınca anca ağrım geçiyordu bende bunun üzerine 4 gündür 7.5 mg a düşürdüm fakat şimdide nerdeyse her gün ağrıyor. Şu an kürüme proviron ekleyip 3 hafta boyunca 7.5mg rad140 devam etmeyi düşünüyorum fakat testis ağrısı nerdeyse her gün olmaya başladı ve hayatımı etkilemeye başladı. Sizlere sorum bu testis ağrısı durumunu nasıl çözebilirim?

Gerçekten cevaplarınıza ihtiyacım var hocalarım. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    851
akiff, 26 dakika önce yazdı:

Yarışmacı tanıdık bir abime bu durumumu söyledim o da ağrı geldiğinde boşalabilirsin dedi. 

Bammmmgümm patladım :D:D:D:D:D:D:D:DBoşalma ile mi alakalıymış o sorun:D O yarışmacı abine selam söyle ve de ki -Bu ilaç testosteronu baskılaması sonucu testisler daha az çalışır, hormon üretimi azalır ve testislerdeki geçici atrofi veya ağrı ortaya çıkarmış- dediler de. @Loving çok güzel bir lafı var kulakların çınlasın hocam:D Yarış atlarına değil jokeylere emanet edin kendinizi diye. geçmiş olsun @akiff panik yapma Konyalım:D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akiff    0
GHOST, 31 dakika önce yazdı:

Bammmmgümm patladım :D:D:D:D:D:D:D:DBoşalma ile mi alakalıymış o sorun:D O yarışmacı abine selam söyle ve de ki -Bu ilaç testosteronu baskılaması sonucu testisler daha az çalışır, hormon üretimi azalır ve testislerdeki geçici atrofi veya ağrı ortaya çıkarmış- dediler de. @Loving çok güzel bir lafı var kulakların çınlasın hocam:D Yarış atlarına değil jokeylere emanet edin kendinizi diye. geçmiş olsun @akiff panik yapma Konyalım:D 

Hocam peki ben ne yapabilirim kürümü bitirmekde istemiyorum tam tamamlamak istiyorum. Hocam öyle bir ağrı ki antrenmanı erken bitirdim şimdi yolda yürürken ayağımı aça aça yürüyom😀

BBurak, 18 dakika önce yazdı:

Proviron ne iş?

Hafif pct desteği için hocam.Cahilsem affola.Ben öğrenmek için soruyorum...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    72
akiff, 36 dakika önce yazdı:

Hocam peki ben ne yapabilirim kürümü bitirmekde istemiyorum tam tamamlamak istiyorum. Hocam öyle bir ağrı ki antrenmanı erken bitirdim şimdi yolda yürürken ayağımı aça aça yürüyom😀

Hafif pct desteği için hocam.Cahilsem affola.Ben öğrenmek için soruyorum...

proviron kaynaklarını araştır hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    401

Rad-140 da olur ya kürü bırakıcaksın ya dozajı azaltıcaksın başka bir çaresi yok yok yok

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    90

rad zaten shbg yi diplere çekiyor bir de proviron kullanma testis ağrısı için yapılabilecek bir kaç şey mevcut 1. gün aşırı 6.25mg enclomiphene fakat türkiyede bulması çok zor olanlar da kapsül şeklinde doz ayarlaması yapamazsın genelde 7. hafta gün aşırı 6.25 kürden sonra da 2 hafta günlük 12.5 kullanıyorlar yabancıların rad-lgd gibi sarmslarla yaptığı ezber protokollerden doğruluğu tartışılır, 2. hcg kullanmak fakat bu da muhtemelen radla birleşince döngünün kapanmasına sebep olur testis ağrısını geçirse bile karar senin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: dontworry216
      Merhabalar,
      Testo- Bolde kürümün 12. haftasındayım ve testislerimde baskı ve ağrı başladı. Ancak bu ağrı 1 haftadan fazladır sürüyor (azalarak) ve testslerimde küçülme mevcut. ( libido ereksiyon vb. bir sorun yaşamıyorum )
      Antrenörüm kür çıkışına yaklaştığımız için 16. haftaya kadar haftada1 kez ovitrelle ve sabah akşam 10mg tamoxifen kullanmamı tavsiye ediyor. Konuyla alakalı tecrübeli abilerimizin de yorumlarını okumak ve tavsiyelerini dinlemek isterim. 
      Libido ve ereksiyon sorunlarıda var.
      Haftalık 400mg Bolde- 500mg Testo kullandım 
    • Yazan: invincible
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Belki görmüşsünüzdür Amerika markası olduğu iddia edilen bir markanın trde ürünleri satılıyor, bende denemek istediğim için bunlardan 5 sarm mix olan ürünü aldım, içeriği şöyle:
      KÜR İÇERİĞİM:
      10 mg mk677 10 mg cardarine 10 mg ostarine 6 mg rad 140 5 mg ligandrol Bunlardan hormonları en çok baskılayabilecek olanların az ve kontrol etmesi kolay miktarlarda koyulması hoşuma gitti açıkçası, buraya yazmak sonradan aklıma geldiği için küre dün  akşam başladım çoktan, keşke önce buraya yazsaydım, bu arada ek olarak yağ yakmak istediğim için kürüme clenbuterol ekledim onu da bu sabah kullanmaya başladım. Planım 1. ay her gün tek kapsül(yukarıda yazdığım miktarlar), 2. ay ise kapsül sayısını bir sabah bir akşam olacak şekilde 2 ye çıkarmak, clenbuterolü de 2 hafta kullanıp 2 hafta ara verme şeklinde kür boyunca kullanmayı düşünüyorum. Bu ilaçların yanında desteklemesi amacıyla nac, magnezyum, omega 3 ve liv52 de kullanıyorum kürden sonrada pct planım var.
      Amacım olabildiğince kas kazanıp aynı zamanda yağ yakmak, 2.5 yıl kadar ciddi boks yaptığım için diyet programlarına uymak benim için zor değil alışkınım kısaca, günlük takviyelerle de destekleyerek hem protein ihtiyacımı alıp hem de kalori açığı oluşturabiliyorum. Hedefimin bu ilaçlarla da beraber ulaşılabilir olduğunu düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Sizler ne düşünüyorsunuz? Tavsiyeniz var mı? Ekstra bir şey ekleyip çıkarmalı veya planda bir değişiklik yapmalı mıyım? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: kafkasli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

8 aylık trt  sürecini bitirdim ve testis atrofisi yaşadım hcg ile ne kadar sürede atrofi kendine gelir?
    • Yazan: nattybuilder
      Merhabalar iyi akşamlar,
      Ben 6 aydır ilk ayı testosteron+masteron kalan aylarda ise only testo kürü yaptım 250 mg olarak. Bir süre daha kullanmayı düşünüyorum ancak libidom yüksek olmasına rağmen sertleşme kalitesinde azalma ve testis hacminde azalma gözlemliyorum. Testis atrofisi daha fazla ilerlemeden ilk 2 hafta 25 mg klomen sonraki 2 hafta gün aşırı klomen ve 4 hafta da haftalık 500 iu hcg eklemeyi planladım.
      Bildiğimiz üzere bu klasik bi trt protokolü aslında.4 hafta sonunda testis hacmi istediğim seviyeye gelirse ikisini beraber kesicem testoya devam edicem ama gelmezse hcg ye bi 2 hafta daha devam etmeyi düşünüyorum.
      Sizce planlamamda bi hata var mı ?
    • Yazan: Metafazx
      Selamlar arkadaşlar,
      Yaklaşık 1.5 yıldır sporu doğal olarak yapıyorum ve merak ettiğimden sarms ile ilk kürümü yapmak istiyorum.
      KÜR İÇERİRĞİM:
      Mk677(25mg) Rad140(10mg) Kür planlaması hakkında pek bilgim olmadığı için araştırdığım kadarıyla 90 günlük kür planı yaptım, rad140'ı 1 gün var 1 gün yok şeklinde ya da direkt 90 gün tam kullanmayı düşünüyorum, mk677'yi her gün 25mg almayı düşünüyorum. Kürümü yorumlayıp varsa eksik kısımları ve tavsiyelerinizi söyler misiniz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.