Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

asosyal

Enjeksiyon kullanmadan hangi tablet grupları ile definasyon yapabilirim?

Önerilen İletiler

asosyal    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Yaklaşık 1 senedir sakatlıklar olsun, dersler olsun spor yapamıyorum ve şimdi yeniden spora başlıyorum. Definasyon yapacağım fakat enjeksiyon ürünleri kullanmak istemiyorum. Tablet olarak ne tür ilaçlar kullanmamı önerisiniz? Tüm öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ahmet377    83

clenbuterol kullanabilirsin ama kalbinde  bi sıkıntı varsa ölüme kadar götürür kullanmadan önce mutlaka kalple alakalı bir sıkıntın olmadığına emin ol 

onun haricinde supplementler var L carnitin gibi onlarada bakabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
asosyal    1
ahmet377, 1 saat önce yazdı:

clenbuterol kullanabilirsin ama kalbinde  bi sıkıntı varsa ölüme kadar götürür kullanmadan önce mutlaka kalple alakalı bir sıkıntın olmadığına emin ol 

onun haricinde supplementler var L carnitin gibi onlarada bakabilirsin

carderine kullansam bi sıkıntı olurmu forumda baya övüyolardı clen yerine kullanılmalı diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    54
asosyal, 3 dakika önce yazdı:

carderine kullansam bi sıkıntı olurmu forumda baya övüyolardı clen yerine kullanılmalı diye

cardarine iyi seçim, yanına rad140 ile desteklersen daha iyi verim alırsın. Clenin yanından bile geçme derim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    28

Kullanilcaklae cardarine yohimbe rad140 clenbuterol efedrin t3 t4 termojenik yağ yakici supplementler ama hepsinin riski var clen kalp icin t3 t4 kalici tiroid hasari vs vs bunlar kullanilabilir ama tavsiye edilmez buyuk risk oldugunu bil sadece

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226

PCT istemiyorsan cardarine + sr9009 PCT yapacaksan rad140+cardarine iş görür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 32 dakika önce yazdı:

PCT istemiyorsan cardarine + sr9009 PCT yapacaksan rad140+cardarine iş görür.

Cardarine yanına hangisini önerirsiniz ? yani aralarında ne gibi fark olur ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    442

cardarine + stenabolic en iyi ikilidir clenle vücudunu yorarsın getirisinden çok götürüsü olan ilaç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    48

Grimlabs in triosu var yohimbine cardarine ve shredder adında termojenik yağ yakici ben 18 günde adam akıllı diyetle direkt olarak 5 kg yağ atmıştım vücuttan tavsiye ederim ama shredder aşırı uyarıcı bir yağ yakıcı aç karna icmemeye dikkat et 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Komutan    54
asosyal, 18 saat önce yazdı:

Yaklaşık 1 senedir sakatlıklar olsun, dersler olsun spor yapamıyorum ve şimdi yeniden spora başlıyorum. Definasyon yapacağım fakat enjeksiyon ürünleri kullanmak istemiyorum. Tablet olarak ne tür ilaçlar kullanmamı önerisiniz? Tüm öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler. :)

Merhaba, hamd olsun sen nasılsın?

Güzel tavsiyeler gelmiş senin için. Fakat kullanmadan Önce Yaş, Boy, Kilo bilgisi verir misin?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
kosedekibalici, 6 saat önce yazdı:

Cardarine yanına hangisini önerirsiniz ? yani aralarında ne gibi fark olur ?

amaç sadece yağ yakımyısa sr9009 olur. Rad140 daha çok kas kazanımı için kullanılıyor ama yağ yakıcı etkiside var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
asosyal    1
Komutan, 2 saat önce yazdı:

Merhaba, hamd olsun sen nasılsın?

Güzel tavsiyeler gelmiş senin için. Fakat kullanmadan Önce Yaş, Boy, Kilo bilgisi verir misin?

şuanlık iyiyim sorduğun için teşekkür ederim yaş 19 boy 185 kilo 120 şuanda

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 17 saat önce yazdı:

amaç sadece yağ yakımyısa sr9009 olur. Rad140 daha çok kas kazanımı için kullanılıyor ama yağ yakıcı etkiside var. 

RAD140 kullanırken veya sonrası için PCT için ne önerirsiniz ? İstemişken onu da ekleyip sipariş geçeyim malum yurtdışından gelecek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
kosedekibalici, 3 saat önce yazdı:

RAD140 kullanırken veya sonrası için PCT için ne önerirsiniz ? İstemişken onu da ekleyip sipariş geçeyim malum yurtdışından gelecek.

Omega3, nac600 kullan rad140 kullanırken. Pct için ilaç bitince karar veririz pct ezbere yapılmaz. Pct ilaçlarını eczaneden bulabilirsin sorun olmaz  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 5 saat önce yazdı:

Omega3, nac600 kullan rad140 kullanırken. Pct için ilaç bitince karar veririz pct ezbere yapılmaz. Pct ilaçlarını eczaneden bulabilirsin sorun olmaz  

NAC600 eczanede varmış sanırım, rad140 kullanırken her gün mü almam gerekiyor kullandığım süre boyunca 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226
kosedekibalici, 9 dakika önce yazdı:

NAC600 eczanede varmış sanırım, rad140 kullanırken her gün mü almam gerekiyor kullandığım süre boyunca 

evet her gün kullan omega3'üde 2gr alırsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    32

Omega3 ü satın alırken iyi şeç epa/dha oranı 3:2 olsun trigliserit formunda olsun ocean ultimate 1200 benim favorim, piyasada çok leş omega 3 ler var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Jöhtürk
      Merhabalar spordaşlar nasılsınız? 
      İlk kürümün 13.haftasıdayım, 24 haftaya kadar devam edeceğim. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş 32 Boy 1.81 Kilo 97 KÜR İÇERİĞİM:
      500mg testo 400 mg boldenone Son 1 yıldır düzenli antrenman yapıyorum. spor geçmişim ise 5 sene civarı vardır. İlaç markası overdose testo, bolde, iran testo. Kür boyunca 4000 kaloriye yakın civarlarda temiz beslendim. mevcut kilom kür öncesi 95 96 civarıydı. Doğal olarak 1 senede 61 kilodan 95 civarına çıktım. mevcutta yağ oranım çok az fazla olduğu için hem temiz büyüyüp hem yağ yakma odaklı ilerledim. kas kütlem arttı ve yağ oranımı düşürdüm.
      Ölçü takibimden bunu anladım;
      kür öncesi kol 41 sonrası 44 omuz kür öncesi 131 kürde 137 göğüs öncesi 104 kürde 112 Sıcaklıkların artmasıyla aldığım kalori 2800 3500 arası civarına düştü ve ne yaparsam yapayım yiyemiyorum. Küçüklüğümden beri yazları iştahım kesilir, kışın açılır. Kan değerlerimde kolesterol harici bir problemim yok, her şey olması gerektiği gibi. Haftaya tekrar kan vereceğim. Ekstra olarak iştah için sigarayı da bıraktım, 3 gündür içmiyorum.  
      SORULARIM:
      Kilomu 90 civarına çekip büyümeye devam edebilir miyim? boldenone ile daha önce bunu yapan var mı?  KÜR ÖNCESİ:

KÜR SONRASI:

• Yazan: aleforsa111
      Tekrar antrenman yapmaya başlayacağım fakat bu sefer küre girmeyi planlıyorum şuana kadar istediğim fiziğe ulaştım denemez 4 aylık bir natural definasyon sürecim oldu ve çokta güzel ilerledi fakat yine istediğim fiziğe ulaşmış sayılmam amacım kütle koymaktan ziyade yağ oranımı düşürüp vücut hatlarımı daha belirgin yapmak istiyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:19 Boy: 1.81 Kg: 87 Yağ: %17 Şuana kadar hiç bir ilaç kullanmadım. İlaçlar hakkında fazla bir bilgim yok öğrenebildiğim kadar öğrenmeye çalışıyorum. Aklımda olan sadece ONLY TESTO vurma hedefim vardı fakat kararımı değiştirip yanına farklı bir anabolic eklemek istiyorum fakat tam emin değilim ne ekleyebileceğimden bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: Turkishmuscle
      Selam herkese,
      Şu an bulk kürümün 7.haftasındayım ve 5 hafta kaldı boy 180 kilo 84 yağ oranı yüzde 15 16 civarlarında. 5 haftaya kadar 86 87 kg a çıkıp cut kürüne geçeceğim testosteron propionat+winstrol kullanmayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım ilk definasyon kürüm olacak winstrol yerine masteron mu alsam veya cut küründe hangi ilaçları kullansam daha çok verim alırım?
      Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      SORULARIM:
      Yağ yakımında trenbolone mu yoksa hgh fragment mi daha etkili? trenin verdiği sertlik falan kıyaslamaya dahil değil sadece yağ yakım etkisini kıyaslarsak hangisi daha güçlü? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi bayramlar herkese.
    • Yazan: ShyWan
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaza susuz ve yağsız bir şekilde girmek istiyorum şuan yağ oranım fazla olmasa bile daha kuru olmak istiyorum.
      SORULARIM:
      Bunun için clenbuterol kullanmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ? Çarpıntı, el titremesi gibi yan etkilerini biliyorum daha fazla ne görebilirim? Kullanma konusunda hiçbir tecrübem veya bilgim yok nasıl kullanılacağı hakkında da bilgi verebilir misiniz? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 175 Kilo: 77 Yaş: 19 GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.