-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Meme ucu hassasiyet ve kitle hk.
Oluşturan:
Batarya, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: testis torsiyonu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Rad 140-ligandrol içerikli mix kullanmaya başladım 7. Gündeyim ve göğüs ucunda detaylı dokunumca yanma hissetmeye başladım daha öncesinde jino başlangıcı vardı ilerlemiyordu aile hekimi daha fazla büyüyeceğini sanmıyorum çoğu kişide bu derecede olur dedi ben önlem almak için 4.günden beri günaşırı 20mg tamoksifen günaşırı 0.5mg arimidex kullanmaya başladım 25mg çinkoda alıyorum ama hala hissediyorum dozlamayı nasıl yapmalıyım aşırı fazla yok başlangıç evresinde mümkünse geriletmek istiyorum bu yanma hissi doku küçüldüğü için falan mı yoksa büyüyor mu?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Emre12
Değerli abilerim ve kardeşlerim selamlar,
Yaklaşık 2 sene önce girip aniden pctsiz şekilde bıraktığım kür geçmişim oldu. Şuan tek sorunum kürden sonra yavaş yavaş göğüs uçlarım büyüdü ve dokununca acıyor olması ayrıyeten'de sertleşme problemim var. Bugün yapmış olduğum kan tahlilim ektedir varsa yardımlarınızı beklerim saygılarımla.
GEÇMİŞ KÜR İÇERİĞİM:
Testesteron en. Boldenon Deca Danabol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
-
Yazan: bilgazli
Arkadaşlar merhaba,
Çoğunuzun bildiği üzere only testo ile güzel bir ilerleme kaydetmiştim fakat geçen yıl atlattığım talihsiz bir olay yüzünden sporu bırakmak durumunda kalmıştım 2.5 aydır tekrardan geri döndüm fakat normal de 50’in üzerine çıkmayan E2 seviyelerim 380 gibi absürt rakamlara çıktı
Kürüm de kullandığım ilaçlar:
500mg testo enanthate 400mg trenbolone enanthate Kullandığım marka SP LABS isim vermek yasak olduğu için veremiyorum bu ilaçlar sahte mi arkadaşlar trene testo mu basmışlar normal de prolaktin yüksek olması lazımken 380 E2 nedir?
Kan testi sonucum:
-
Yazan: deluxes
Merhaba,
250mg test e, 200mg mast e ve 400mg tren e alıyorum şuan, çarşamba günü kan testi verdim e2 değerim 491 çıktı fakat bu e2 değerinde herhangi bir su tutma, duygusallık, libido vb. bir problem sadece göğüste 1 haftadır hafif ağrılar vardı fakat prolaktin kaynaklı olduğunu düşünüyorum oda yüksekti çünkü. Forumda bir mesaj görmüştüm ölçüm methodu yüzünden böyle çıktığı vb. söylenmişti tam bulamadım. Müdahale etmeyi pek düşünmüyorum bir yan etki görmediğim için. Herhangi bir su tutma, duygusallık, libido sorunu vb. yok.
Müdahale etmeme gerek var mı? Veya yapmam gereken başka birşey var mı? Teşekkür ederim.
-
Yazan: omery
Merhabalar 2.kürümdeydim lakin sonlara doğru jinekomastim cok belirginleşti bu durum beni rahatsız etti ve ameliyat düşünüyorum bu yüzden pct yaptım bitti denebilir.Ama jino ameliyatıma kafadan 1 2 ay var diyebiliriz bu yüzden kürede girmeyi düşünüyorum acaba kürdeyken ameliyatta kan değerlerinden sıkıntı olurmu ona göre doğal kalayım bide ameliyst olunca belli bi kaç hafta idmanda atamıyacağım bu yüzden ne önerirsiniz küre girmelimiyim yoksa gerek yokmudur şimdiden teşekkürler.
-