Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

trenbolonavcısı

Kürümü bitirdim post cycle therapy nasıl yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

En son 12 gün önce testosteron cypionate 100mg enjeksiyonu yaptım. Şuan güncel kan değerlerim aşağıdaki şekilde.

PCT protokolünü nasıl yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz?

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_1046.jpeg.c2f924f88c24f4cbec7100c1911a3517.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    763

merhaba, bence bir adet ovitrelle alıp karından hepsini vurun. Ardından 1 hafta sonra PCT'ye geçiş yapın. 100mg klomen 40 tamoxifen ile 5 gün 50 klomen 20 tamoxifen ile 20 gün yeterli olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

merhaba, bence bir adet ovitrelle alıp karından hepsini vurun. Ardından 1 hafta sonra PCT'ye geçiş yapın. 100mg klomen 40 tamoxifen ile 5 gün 50 klomen 20 tamoxifen ile 20 gün yeterli olacaktır.

hocam hcg bulamıyorum hcg'siz direk klomene geçsem olur mu bide aşırı duygusallık ve olumsuz düşünceler içindeyim normalmidir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    763
trenbolonavcısı, 1 dakika önce yazdı:

hocam hcg bulamıyorum hcg'siz direk klomene geçsem olur mu bide aşırı duygusallık ve olumsuz düşünceler içindeyim normalmidir

geçebilirsin, sorun olmaz. kaç hafta testosteron kullandın?  10 gün 100mg klomen 40 tamox, 20 gün 50 klomen 20 tamox 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    110

Yakın zamanda tekrar küre girme düşüncen varsa bir kaç ay veya 4-5 ay içinde hiç boşuna pct yapma haftada bir 125 mg testo e veya c vur sonra küre başla. Yok kullanmayacaksan da yap.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    92
Fuhrer, 31 dakika önce yazdı:

geçebilirsin, sorun olmaz. kaç hafta testosteron kullandın?  10 gün 100mg klomen 40 tamox, 20 gün 50 klomen 20 tamox 

Hocam genelde klomeni akşam kullanılması öneriliyor ama dediğiniz dozları akşamları birden almak yerine sabah 1 klomen 1 tamoksifen akşam da aynı şekilde 1 klomen 1 tamoksifen almanın etkisi açısından bir sakıncası olur mu? Veya klomenle tamoksifeni aynı anda almak bir sorun yaratır mı? Bunların kullanma periyodu nasıl olmalı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    763
Trenx, 20 dakika önce yazdı:

Hocam genelde klomeni akşam kullanılması öneriliyor ama dediğiniz dozları akşamları birden almak yerine sabah 1 klomen 1 tamoksifen akşam da aynı şekilde 1 klomen 1 tamoksifen almanın etkisi açısından bir sakıncası olur mu? Veya klomenle tamoksifeni aynı anda almak bir sorun yaratır mı? Bunların kullanma periyodu nasıl olmalı?

yarılanma süresi clomifen sitratın uzun, bu yüzden aynı anda alsa da olur veya ikiye bölse de olur. Reflü ihtimaline karşın ikiye bölmesi bence daha mantıklı. Ek olarak iki tablet klomen alınca çoğu kişide göz kanlanması, kuruluk gibi yan etkiler oluşabiliyor. Bu yüzden de gün içerisinde ikiye bölünmesi mantıklı. Sabah/Akşam şeklinde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058

Lh ve fsh olması gerektiği gibi e2 normal ama total testosteron baya düşük ve düşmeye devam edecek

1 adet ovitrell vurmaya değmez hiç bir etkisi olmaz 

50 mg klomen 20 gün +50 mg çinko + benim bitkisel kürleden 1.olanı uygula ama yok 2-3 aya tekrar kür yapacam dersen diğer kürüne kadar  haftalık 0.5 ml cyp yada enanthate vur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

teşekkürler hocam bide tamoxu kullandığımda aşırı bi terleme ve iyice ağırlaşıyorum böyle normalmidir klomen'e daha baslamadım ama paikolojik etkilerinden korkuyorum daha da beter olmaktan

SERKO, 3 saat önce yazdı:

Lh ve fsh olması gerektiği gibi e2 normal ama total testosteron baya düşük ve düşmeye devam edecek

1 adet ovitrell vurmaya değmez hiç bir etkisi olmaz 

50 mg klomen 20 gün +50 mg çinko + benim bitkisel kürleden 1.olanı uygula ama yok 2-3 aya tekrar kür yapacam dersen diğer kürüne kadar  haftalık 0.5 ml cyp yada enanthate vur 

teşekkürler hocam tamoxifen kullanmıcazmı peki yok bidaha kür yapmayı düşünmüyorum zaten kür değil trt doz kullanıyodum

oisobb123, 3 saat önce yazdı:

Ne kadar süresir kürdesiniz hocam?

hocam yaklaşık son 1 yıldır trt gidiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058
trenbolonavcısı, 14 saat önce yazdı:

teşekkürler hocam bide tamoxu kullandığımda aşırı bi terleme ve iyice ağırlaşıyorum böyle normalmidir klomen'e daha baslamadım ama paikolojik etkilerinden korkuyorum daha da beter olmaktan

teşekkürler hocam tamoxifen kullanmıcazmı peki yok bidaha kür yapmayı düşünmüyorum zaten kür değil trt doz kullanıyodum

hocam yaklaşık son 1 yıldır trt gidiyorum

Tamox gerek yok normal olanı bozarız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

16. günden merhabalar günlük 100mg klomene başladım 4 gündür içiyorum şunları farkettim sizce gelişim belirtisi mi?

-testis atrofisi kayboldu kendini iyice saldı

-testislerimde sürekli bir ağrı gibi bişeyler hissediyorum bu belirtiler iyi yöndemi değerli hocalarım Pct dönemi için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    763
trenbolonavcısı, 47 dakika önce yazdı:

16. günden merhabalar günlük 100mg klomene başladım 4 gündür içiyorum şunları farkettim sizce gelişim belirtisi mi?

-testis atrofisi kayboldu kendini iyice saldı

-testislerimde sürekli bir ağrı gibi bişeyler hissediyorum bu belirtiler iyi yöndemi değerli hocalarım Pct dönemi için

50mg düşürebilirsin klomeni

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    763
trenbolonavcısı, 1 saat önce yazdı:

tamamdır hocam peki gelişim belirtilerimi bunlar sizce

evet belirtir, sorun yok gerekli uyarılar testislerine ulaşıyor. ortalama 2 hafta içerisinde normale dönersin. Klomen kullanımı sonrası testosteron artışı gözlenir, sanma 1000 testo civarında gezeceksin hep.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

100-50-50-50-25-25-25-25 klomen

20-10-10-10-10-10-10-10 tamox

ben olsam boyle giderdim 6.7 haftalarda bi tahlil verirdim. Trenbolone vs kullandiysan tahlil sonucuna gore gerekirse 12-16 hafta surdururdum.Hersey beklendigi gibiyse pct yi kapatip. 2-3 ay sonra tekrar tahlil verirdim

Pct yi de 2 ay 4 ay sonra tekrar ilaclara baslicaksan yapma sakin. Benim dedigimi hic yapma

tarihinde steroidnediryahu tarafından düzenlendi
asfasfasf
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Pct 19. günden merhaba bugün verdiğim test

Total testosteron iyice düşüşe geçmiş ve lh fsh'da hiç bir değişiklik yok bakalım hala günlük 50mg klomen'e devam ediyorum. durumu yorumlarıp değerlendirebilcek hocalarım yorumlarınıza açığım.

IMG_1165.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058
trenbolonavcısı, Bir saat önce yazdı:

Pct 19. günden merhaba bugün verdiğim test

Total testosteron iyice düşüşe geçmiş ve lh fsh'da hiç bir değişiklik yok bakalım hala günlük 50mg klomen'e devam ediyorum. durumu yorumlarıp değerlendirebilcek hocalarım yorumlarınıza açığım.

IMG_1165.jpeg

piyasada iran pregnyl var kullandırttım işe yarıyor 5000 iu nette falan illaki bulursun olmadı burak hocayada sorabilirsin

gün aşırı 1000 iu vur karından insülin enjektörüylede olabilir, 50 mg klomeni toplamda 4 hafta kullanmış ol ayrıca benim bitkisel kürede hemen başla 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO, 57 dakika önce yazdı:

piyasada iran pregnyl var kullandırttım işe yarıyor 5000 iu nette falan illaki bulursun olmadı burak hocayada sorabilirsin

gün aşırı 1000 iu vur karından insülin enjektörüylede olabilir, 50 mg klomeni toplamda 4 hafta kullanmış ol ayrıca benim bitkisel kürede hemen başla 

hocam pregnyl bulamıyorum klomen şuan tam 7 gün oldu başladım sadece klomenle ve sizin bitkisel kürde devam etsem olmazmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.058

pregnyl bulursan iyi olurdu madem bulamıyorsun;

kklomen 4 hafta 50 mg

en az 3 ay bitkisel kür sabah akşam tatlı kaşığı+15 gün keçiboynuzu çayı 

50 mg çinko+1000 mg c vitamini+3000 mg arginine

bir ay sonra total teston artış gösterecek lh fsh da yavaş yavaş açılacak 

• Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Bugün klomenin 2. haftasına başladım fsh ufak bi tepki vermiş ama total hala yerlerde ektede kan testi var değerlendirip yorumlayan hocalarım şimdiden teşekkürler

IMG_1198.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
trenbolonavcısı, 3 saat önce yazdı:

Merhaba Bugün klomenin 2. haftasına başladım fsh ufak bi tepki vermiş ama total hala yerlerde ektede kan testi var değerlendirip yorumlayan hocalarım şimdiden teşekkürler

Bu testoda kendini nasıl hissediyorsun antrenmanlarda ve psikolojik olarak

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123, Bir saat önce yazdı:

Bu testoda kendini nasıl hissediyorsun antrenmanlarda ve psikolojik olarak

berbat gün geçmek bilmiyor güç olarakda sanki kaslarımın içi bomboş gibi ekstra üşengeçlikte var yani genel olarak çöküş dönemi umarım bu dönem testosuzluktan kasların içi boşalmıştır yoksa bütün emekler gidiyor gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.180
trenbolonavcısı, 1 saat önce yazdı:

berbat gün geçmek bilmiyor güç olarakda sanki kaslarımın içi bomboş gibi ekstra üşengeçlikte var yani genel olarak çöküş dönemi umarım bu dönem testosuzluktan kasların içi boşalmıştır yoksa bütün emekler gidiyor gibi

Hepsi gidecek -_-

Travma ve çöküş gelecek. Bu konuyu oku mantik guzel anlatilmis

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 2 saat önce yazdı:

Hepsi gidecek -_-

Travma ve çöküş gelecek. Bu konuyu oku mantik guzel izah edilmiş. 

evet hocam zaten ilaçlı olan formu beklemek mümkün değil haklısınız ama bu cok farklı bi boşluk yürümeye mecalim yok gibisinden testosuzluktandır diye düşündüm testo toparlarsa bunlarda geçiceğine inanıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Wassat26
      Merhaba,
      20 haftadır haftalık 250mg only testo küründeyim pazartesi ve perşembe 125mg + 125mg enanthate aldım ZPHC.
      Normalde 20. hafta kesip 21 gün bekledikten sonra klomen + tamoksifen ile PCT yaparak süreci tamamlamayı düşünüyordum.
      Ancak only testo hayal ettiğim patlaklığı vermedi, formumu hatlarımı gayet güzel belirginleşti sertlik verdi. 
      Hacim için 10 hafta da 250mg testo + 250mg bolde (ZPHC) gitsem kür 35 haftaya kadar uzayacak (son 4-5 hafta only testo gitmek gerekecek boldeyi kestikten sonra.)
      Bu süreç sizce riskli mi olur yoksa 20. hafta kesip PCT yapıp vücut dinlendikten sonra mı testo + boldeye girmek mantıklı olur.
      Açıkçası korkum testis atrofisi zaten sistem 20 haftadır kapalı. 35 haftaya kadar kapalı tutarsam bu psikolojiyi yönetebilir miyim? Testisler elden gidecek kaygısı olur mu bilmiyorum. Elimde HCG'de yok şu anda.
      Değerli görüşlerinizi bekliyorum.
    • Yazan: skyG
      Merhaba arkadaşlar, 19.03.2026 tarihinde Rad140-Mk677 kürümü bitirdim. 8 Hafta boyunca günlük 15mg-15mg kullandım. Kan tahlillerinde doktorum ne yazık ki Fsh ve Lh değerlerini istememiş. Tahlil ve kür bitiş tarihi arasında 11 gün var. Kan tahlillerim hakkında yardımcı olabilir misiniz teşekkür ederim.
      Kişisel Bilgiler:
      Yaş: 22 Boy: 173 Kilo: 75 Tahmini Yağ Oranım: 14% Hissettiğim Etkiler:
      Aşırı Yorgunluk Üşüme Hissi Aşırı Stres Aşırı Enerji Düşüklüğü Zor Uyuma fakat 10 Saat Üstünde Uyku Libido Problemi Kemik Ağrıları Kür Öncesi Kan Tahlillerim:

Kür Sonrası Kan Tahlillerim:

• Yazan: SİYAHKUN
      Yaklaşık 24 hafta önce only testosteron kullanmıştım 18 hafta kadar aktif kullanıp kür bitimine müteakip 3 hafta bekleyip pct yaptım.
      PCT PROTOKOLÜM:
      İlk 5 gün boyunca - 100 mg klomen 40 mg tomoksifen İlk 20 gün boyunca - 50 mg klomen 20 mg tomoksifen  Son 5 gün ise - 25 mh g klomen  10 mg tomoksifen  Pct yaptıktan 4 ay geçtikten sonra hormon değerlerime baktırmak istedim ve sonuç aşağıdadır.
      GÖZLEMLERİM:
      Total testosteron bayağı yüksek çıkmış sebebi ne olabilir? E2 ise diplerde! Ne yapılmalı bu durumda? GÜNCEL KAN TESTİM:

• Yazan: emre_0_1
      Kürü bitirdim 3 hafta sonra prengly başladım günlük 500 iu 1 hafta onu kullandım 5000 lik şişe bitti sonrasında  sonraki hafta pct ye başladım clomen 10 gün boyunca 100 mg tamoksifen 10 gün boyunca 20 mg olarak son 10 gün clomen 50 mg tamoksifen 10 mg kullandım ve bitirdim aradan 1 hafta geçti kan testi yaptırdım ama çıkan sonuçlarda hala lh ve fsh düzelmemiş gözüküyor ne yapmalıyım hocalarım?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg (28 hafta) Boldenon 500mg (28 hafta) Npp 300mg (12 hafta) Dianabol (ilk ve son 4-5 hafta) KAN TESTLERİM:

• Yazan: Fredo
      Pct de Ovitrelle 250 3 gün arayla 3 kutu kullanmam gerektiği söylendi kullananlar lütfen yardımcı olabilir mi tek seferde hepsi vurulabilir mi ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.