Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

KreatinEnjoyer

4 haftalık testo+tren+masteron kürüne gireceğim bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Selamlar abiler ve kardeşler,

4 haftalık bir küre başlayacağım yarın, ilk defa tren olacak içinde haftada 4 enjeksiyon aşağıda verdiğim değerleri içeren ilacı kullanacağım ve yanında günlük 30 mg winstrol ve 30 mg oxandrolone yani anavar ekleyeceğim ve de sarms olarak rad 140 ve sr9011 alacağım enjeksiyonları gün aşırı olarak mı yoksa sabah mı vurmalıyım ve kür içinde karaciğer koruyucu ve böbrek koruyucu harici eczane ilaci olarak günlük proviron alımı yeterli olur mu şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.

• Testosteron Propionat.......50mg
  • Masteron...........................50mg
  • Trenbolon Acetat...............50mg
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    141

4 hafta için donu sıyırdığına değecek mi? Neden bu kadar oral ürün kullanıyorsun? Kötü planlama, eksik bilgi. Eski günlere nazaran bütçen iyi mi? 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.118

Bütçe buldun anlaşılan :D para yok diye 4 hafta mı yaptın? :D

tarihinde SPECTRE tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 40 dakika önce yazdı:

Bütçe buldun anlaşılan :D para yok diye 4 hafta mı yaptın? :D

bütçem vardı o kürü uzattım zaten testo boldeyi yeni bitirdim 1 ay da cut yapmak istiyorum onun için belki bunu da 2 hafta daha uzatırım 6 haftaya çıkarırım çok da uzatmak istemiyorum vücudu yormamak için uzun süredir testo bolde içindeyim zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.871
KreatinEnjoyer, 9 saat önce yazdı:

bütçem vardı o kürü uzattım zaten testo boldeyi yeni bitirdim 1 ay da cut yapmak istiyorum onun için belki bunu da 2 hafta daha uzatırım 6 haftaya çıkarırım çok da uzatmak istemiyorum vücudu yormamak için uzun süredir testo bolde içindeyim zaten 

Uzun süre kürdeysen bu küre girmeden kan tahlili yaptır değerlerini görelim ona göre yardımcı oluruz. Vücudunu yormak istemiyorsan baştan oral ilaçları çıkar :) Tabi tercih meselesi tren nasıl etki edecek vs ilk 4 hafta deneyimle sorun yaşamazsan uzatırsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    667

Enjeksiyon sıklığını her gün yapmanı, sarmları ve winstrolü küründen çıkarmanı, kürünü de min 8 hafta şeklinde yapmanı tavsiye ederim, 4. haftaya geldiğinde değişimleri görmeye başlıyorsun zaten. 

Provirona gerek yok, enjeksiyonları antrenmandan 1.5-2 saat önce, yapamıyorsan da sabah erkenden yapmak hem trenden gelebilecek uykusuzluk ve terleme gibi yan etkileri azaltmaya yardımcı olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: gorkem677
      Selamlar herkese iyi forumlar diliyorum ,
      Öncelikle 4 senedir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum bunun son bir yılı bilinçli diyebilirim, sormak istediğim şey şu : Eğer steroid kullanıyorsam ve bunun yanında 6 ünite Gh alıyorsam vücudumun kas inşası için hala kalori fazlasına ihtiyacım var mı ? Yani şuan olabildiğinde maintanence kaloriye yakın besleniyorum 500 kcal kalori açığı var ama yağ yakımını durdurmadan olabildiğinde kas eklemek istiyorum. Tüm dozajlar ve beslenme planımı formumla beraber aşağı bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      2000 mg Sustanon  1000 mg boldenon 400 mg tren ace. 500 mg masteron 6 IU growth hormone 60 mg oxand. BESLENME DETAYLARI:
      2900 kcal 250 gr protein 250 gr karb 100 gr yağ EKSTRA SORUM:
      Ayrıyeten yerimde olsanız bu sürece insülin ekler miydiniz ? GÜNCEL FORM:

• Yazan: Mert0735
      Selam dostlar,
      1 Mayıs’ta başladığım testosteron enantat kürüm şu an 4. haftasında. Haftalık 500 mg dozla gidiyordum (Pazartesi–Perşembe 250 mg şeklinde). Fakat yeni bir durum gelişti ve bunu sizlerle paylaşıp, planımı aktarmak istiyorum.
      Durum:
      Annem enjeksiyonlarımı yapıyor ve bu konuda gayet güvenilir.
      Ancak sadece 10 hafta boyunca yapabilecek, son 2 haftada vurabilecek kimse yok.
      Kendim yapmam mümkün değil, bu yüzden 12 haftalık kürde son 2 hafta boşta kalacaktım.
      Hedefim:
      Elimdeki 24 ampulü tamamen kullanmak istiyorum. 12 hafta boyunca haftalık 500 mg olarak planlanmıştı. Planımı güncelledim:
      Tüm dozu yine kullanacağım ama 10 haftada bitireceğim. Ama 625 mg alacağım haftalık Yeni Planım (10 Haftalık Full Doz Kullanımı): 10 hafta 625 mg Pazartesi 1.25 ml + Perşembe 1.25 ml Bir sorun olurmu?
    • Yazan: oppomer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      1 sene spor yapıp, sonra 1 küre girip kütle kazandıktan sonra o kütleyi kaybeder mi? Eğer hepsini kaybederse ne anlamı var kürün? Yani şey gibi, yazdan önce kür yaparsın, 2 ay manken vücudu olur, yaz sonu da o vücut gider. Kazandığımız kütlenin yüzde kaçını koruyabiliriz?
    • Yazan: Dfit
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yağsız, slim bir vücut oluşturmak istiyorum. Amacım irileşmekten ziyade estetik ve fit olmak. Güncel ve hedef fiziği resimlere ekledim. Hiç steroid kullanmadım. İsteğim yan etkileri en az olan, minimum miktarda kür yapmak. İlaç konusunda bünyem biraz hassas. Sigara ve kahve içsem çarpıntı yapar. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      181 boyunda 85.5 kiloyum.  33 yaşındayım. Diş hekimiyim gün içinde sürekli oturuyorum. Bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var hangi kürü yapmalıyım?
      HEDEF FORM - GÜNCEL FORM

• Yazan: Adilskywalker
      Herkese merhaba,
      8 aydır hiç bir madde kullanmıyorum fakat son 2 aydır jinekomasti oluştu, kan değerlerimi aşağıda paylaşacağım bilgi sahibi olan büyüklerim yardımcı olursa çok sevinirim, ürolog anormallik yok diyor elbette ben endokrine de çıkacağım. Bozuk olan değerler için fakat son 2 ayda olması en ufak beze yokken ilginç geldi.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.