-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Vücudumu daha sert ve kuru göstermek için planladığım kür uygun mu?
Oluşturan:
jaggedd, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Loving
Masteron DHT bir türevi (kimyasal isim anlaşılacağı gibi: 2a-metil-dihidro-testosteron propiyonat) 'dır. DHT ve türevlerinin yaygın olarak belli formları meme kanserinin tedavisinde kullanılmaktadır. Yağsız vücut ve kas sertliği eklemek için çok güzel yeteneği vardır, ancak DHT androjenik olarak 5 kat olduğundan testosteron ve reseptörleri için bir 3-4 x yüksek afinitesi vardır. Yarışma öncesi Çelik gibi kaslara sahip olmak için kullanılır. fakat bunun için vücut yağsız olmalı yağlı vücutta etkisi belli olmaz.Masteron yan etkileri ilaç olarak kabul edilir, kürünüze Masteron eklerseniz yan etkileri progesteronic / östrojenik yan etkileri ile mücadele için çok yararlı olur. Evet, dogru okuyorsunuz, Arimidex veya letrozol gibi diğer ilaçlara gerek kalmaz.
Kullanımı: Kullanıcıların çoğunun haftada toplam 300-500 mg yani 2 günde bir 50-100 mg arasında değişen dozlarda kullanılır. Yüksek dozlarda gerekli değildir.
PCT: Proscar
Yan Etkiler: Masteron ile Su tutma (ve yüksek tansiyon riski) neredeyse sıfırdır ve karaciğer toksisitesi minimumdadır. Akne, Asabiyet.
-
Masteron olan kürlerde testosteronun düşük masteronun mg olarak yüksek kullanılmasının sebebi nedir?Yazan: shX648
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Forumdaki bir iki yazıda hem de gittiğim salondaki insanlardan duyduğum kadarıyla bir definasyon kürü varsa orada her zaman testosteron dan yüksek masteron öneriyorlar.
ÖRNEĞİN:
Testosteron 375mg Masteron 500mg VEYA:
Testosteron 300mg Masteron 600mg Gibi ama sebebini mantığını kavrayamadım.. Arada pek fark yok gibi sebebi ne olabilir bu durumun?
-
Yazan: MainEK
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
ÖNCEKİ KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron (500mg) Boldenon (200mg) Masteron En. (200mg) GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Boldenon Masteron Prop. Geçmiş kürümdeki gibi mast ent. değil prop. geldi bunu kürüme nasıl adapte edebilirim?
-
Yazan: Mertcikmaz
Herkese merhaba,
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Daha sonra mix. ürüne geçiş yaptım ve 2. Ayımı bitirdim. Haftada 3ml mix ilaçtan alıyorum. Her şey süper kendimi iyi hissediyorum ama diğer kürlere göre libidom pek yüksek değil. Diğer kürümde libido artışı ilk ay gayet güzeldi mix ürüne geçince normal seyrinde ilerliyor.
SORULARIM:
Bu mix ürün yanına başka bir ürün eklemeli miyim? Libido konusu neye bağlı değişiklik göstermiş olabilir? Tavsiyeleriniz var mı? ÜRÜN GÖRSELLERİ:
-
Yazan: Tibet Ulubey
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Ben bilek güreşi sporcusuyum önümüzdeki yıl için hazırlık yapıyorum.
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Anavar Kürünü yapmak üzereyim güncel kilom 82-70 kilo kategorisinde yarışacağım için yağ yakımı yüksek ve su tutumunun az olması adına böyle bi kombin düşündüm.
SORULARIM:
12 haftalık bir kürde yapmam gerekenler nedir? Enjeksiyonlarım nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
-