Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

cagrikayhan

Bulk kürümü +12 kg ile tamamladım! sırada definasyon kürü var! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

cagrikayhan    1

Arkadaşlar selamlar,

Bulk küründen çıktım +12 kilo kadar bi kilo aldım. Vücudum su ve yağ topladı güzel kütle koyduğumu düşünüyorum, şimdi ise definasyon kürü planlıyorum. 

KÜR PLANLAMASI:

• Testo Prop (Pazartesi - Çarşamba - Cuma “ 1 ML “)
  • Maste Prop (Portesi - Çarşamba - Cuma “ 1 ML “)
  • Tren Ace ( Pazar - Perşembe “ 1 ML “ )
  • Oxan ( Günde 3 tablet ) 
  • Cardarine ( Günlük 1 adet )

MCT GRUPLARI:

• 3 Günde 1 adet Aridimex
  • Günlük 1 adet Tamoksifen 
  • Omega 3 + D + Multi + Toarin + Karaciğer Koruyucusu

SORULARIM:

• Winstrol ve Clenbutrol kenarda duruyor gerek olmadığını düşünüyorum şuan için sizce kullanmalı mıyım ? 

GÜNCEL FORM:

IMG_0975.thumb.jpeg.e2d483358fc4090b59ca1c21ffb446c1.jpeg IMG_1981.thumb.jpeg.216e41aef17246500a0340b427ee0351.jpeg

Sizin değerli fikirlerinize yönlendirmenize ihtiyacım var herhangi bir hocayla çalışmıyorum:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    224

Bence 2-4 haftalık mini cut yapıp bulka devam etmelisin, bu kas kütlesinde definasyon yaparsan formunu beğeneceğini düşünmüyorum. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.120

Zaten definesin 😅

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cagrikayhan    1
deluxes, 28 dakika önce yazdı:

Bence 2-4 haftalık mini cut yapıp bulka devam etmelisin, bu kas kütlesinde definasyon yaparsan formunu beğeneceğini düşünmüyorum. 

Hocam doğru söylüyorsun şuan güncel 92 kilo geliyorum ama benim hedefim salondaki abiler gibi tabiri caizse öküz gibi gezmek istemiyorum mans fizik tarzı olmak istiyorum ama genetiğim buna elvermiyor sanırım ENDEMORF’um :(

SPECTRE, 22 dakika önce yazdı:

Zaten definesin 😅

Yani damarlar filen belli ama derim kalın oturunca göbek katlanıyor hoşuma gitmiyor 😂

Güncel formum ikin fotoğraf 92 kg geliyorum tartıda yüzüm tombullaştı en sevmediğim şey 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.120
cagrikayhan, 6 dakika önce yazdı:

Hocam doğru söylüyorsun şuan güncel 92 kilo geliyorum ama benim hedefim salondaki abiler gibi tabiri caizse öküz gibi gezmek istemiyorum mans fizik tarzı olmak istiyorum ama genetiğim buna elvermiyor sanırım ENDEMORF’um :(

Yani damarlar filen belli ama derim kalın oturunca göbek katlanıyor hoşuma gitmiyor 😂

Güncel formum ikin fotoğraf 92 kg geliyorum tartıda yüzüm tombullaştı en sevmediğim şey 😁

Endo musun????? Bildiğin ektosun. Kür öncesi fotoğraf yükler misin bulk başlangıcı için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cagrikayhan    1
SPECTRE, 24 dakika önce yazdı:

Endo musun????? Bildiğin ektosun. Kür öncesi fotoğraf yükler misin bulk başlangıcı için.

Hocam bu diyete başlamadan önceki halim 97 kg filen geliyordum burda daha sonra 72 kgye kadar düştüm yanlış hatırlamıyorsam . Sonra bulka girdim bulka girmeden önceki fotoğrafımıda yükliyecem bunun ardından , mutfağın önünden geçerken yemek kokusu alayım +5 kilo alan tiplerdenim 😂

IMG_1985.thumb.jpeg.58939d5f590d25a728025ffcdf5cfe4b.jpegIMG_1984.thumb.jpeg.f0847380218d07c7cea9e0e28ccce822.jpegIMG_1983.thumb.jpeg.618b207592515b32ef3f568521c80af7.jpeg IMG_1982.thumb.jpeg.ad8edb96d5c59ad6d2c976b7a5e23b54.jpeg

bunlarda bulka girmeden önceki halim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    668

Enjeksiyonları direk hepsini 2 günde 1 şeklinde yap

Onun dışında sorun yok gibi ekle çıkar yapılabilir duruma göre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    49
gönderildi (düzenlendi)

bulk sırasında boldenon kullandıysan su toplaman gayet normal. kısa sürede gider. vücudunun şu anki hali muhteşem duruyor zaten. insan kendi vücuduna acımasız gözle bakıyor. oturunca katlanıyorsa azıcık içine çekersin dik oturursun . burada daha zayıf olan daha kaslı olan ve bunu yaşamayan yoktur zaten. profesyonel bir amacın yoksa 3 5 güzel foto çek bırak peşini. tren kullanmayı zaten göze almışsın uzun esterli uzun süreli küçük dozlu bir bulk planlarım dersen ilaç dozaj hakkında forumdan arkadaşlar fikir vereceklerdir. şu anki formunu beslenmeni ayarlayarak koruyabilirsin üzerine kasta eklersin. vücut tipimiz benziyor. kilo vermen çok kolay senin. senede 1 ay sıkı diyet yapsan bu şekle geri dönebilirsin. kaloriyi abartmadan dikkat ederek bulka devam et derim.

tarihinde abartach tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
desperado    111

Epey ilerleme kat etmişsin tebrik ederim. Yerinde olsam 3-4 hafta recomp yapar üzerine tren kullanmadan agresif olmayan bir cut(300-400 kalori açığı vererek) yapardım. Yeterli yağ oranına ulaştıktan sonra haftalık 500 gram civarı kilo almayı hedefleyerek tekrar bulka başlardım. Yeterli kütleyi elde ettikten sonra güzel bir planlamayla istiyorsam treni burda kullanarak definisyona girerdim. Bu bulkta biraz fazla yağ ve su depolamışsın. Kısa sürede çok kilo almışsın gibi görünüyor. Süreci yavaş ilerletmekte fayda var

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cagrikayhan    1
hectordoyle, 19.05.2025 - 00:58 yazdı:

Enjeksiyonları direk hepsini 2 günde 1 şeklinde yap

Onun dışında sorun yok gibi ekle çıkar yapılabilir duruma göre

Dozajlar nasıl olmalı 2 günde 1 şeklinde uygularken 

abartach, 19.05.2025 - 00:59 yazdı:

bulk sırasında boldenon kullandıysan su toplaman gayet normal. kısa sürede gider. vücudunun şu anki hali muhteşem duruyor zaten. insan kendi vücuduna acımasız gözle bakıyor. oturunca katlanıyorsa azıcık içine çekersin dik oturursun . burada daha zayıf olan daha kaslı olan ve bunu yaşamayan yoktur zaten. profesyonel bir amacın yoksa 3 5 güzel foto çek bırak peşini. tren kullanmayı zaten göze almışsın uzun esterli uzun süreli küçük dozlu bir bulk planlarım dersen ilaç dozaj hakkında forumdan arkadaşlar fikir vereceklerdir. şu anki formunu beslenmeni ayarlayarak koruyabilirsin üzerine kasta eklersin. vücut tipimiz benziyor. kilo vermen çok kolay senin. senede 1 ay sıkı diyet yapsan bu şekle geri dönebilirsin. kaloriyi abartmadan dikkat ederek bulka devam et derim.

Dediğiniz gibi kilo alıp vermem çok kolay umarım güzel bir şeyler katabilirim kendime güzel yorumlarınız için teşekkür ederim motive oluyorum 💪😇

desperado, 19 saat önce yazdı:

Epey ilerleme kat etmişsin tebrik ederim. Yerinde olsam 3-4 hafta recomp yapar üzerine tren kullanmadan agresif olmayan bir cut(300-400 kalori açığı vererek) yapardım. Yeterli yağ oranına ulaştıktan sonra haftalık 500 gram civarı kilo almayı hedefleyerek tekrar bulka başlardım. Yeterli kütleyi elde ettikten sonra güzel bir planlamayla istiyorsam treni burda kullanarak definisyona girerdim. Bu bulkta biraz fazla yağ ve su depolamışsın. Kısa sürede çok kilo almışsın gibi görünüyor. Süreci yavaş ilerletmekte fayda var

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim tren hiç aklımda yoktu ama bi an denemek istedim vücudum nasıl tepki verir bilmek istedim şuan güzel ilerliyor gibiyim fakat ara sıra motivasyonumu kaybediyorum, beslenme konusunda 8 aydır çok sıkı ilerliyorum fakat artık o da sıkmaya başladı ne yalan söyliyim . Gerçekten söyledikleri kadar çok zor bir dönemmiş . Daha önceki tecrübelerimde böyle olmamıştı doğal olarak spor yaptığımda , motivasyonum bu kadar düşmüyordu , yediğime içtiğime çok dikkat etmiyordum . Umarım güzel birşeyler başarabilirim 😇

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    668
cagrikayhan, 20.05.2025 - 11:50 yazdı:

Dozajlar nasıl olmalı 2 günde 1 şeklinde uygularken 

• 0.5 ya da 1 ml test p
  • 1 ml tren a
  • 1 ml masteron p

2 günde 1 bu şekilde ilerlenmesi kısa ester bir kür için daha mantıklı

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: asosyal
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaklaşık 1 senedir sakatlıklar olsun, dersler olsun spor yapamıyorum ve şimdi yeniden spora başlıyorum. Definasyon yapacağım fakat enjeksiyon ürünleri kullanmak istemiyorum. Tablet olarak ne tür ilaçlar kullanmamı önerisiniz? Tüm öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      SORULARIM:
      Yağ yakımında trenbolone mu yoksa hgh fragment mi daha etkili? trenin verdiği sertlik falan kıyaslamaya dahil değil sadece yağ yakım etkisini kıyaslarsak hangisi daha güçlü? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler, iyi bayramlar herkese.
    • Yazan: ShyWan
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Yaza susuz ve yağsız bir şekilde girmek istiyorum şuan yağ oranım fazla olmasa bile daha kuru olmak istiyorum.
      SORULARIM:
      Bunun için clenbuterol kullanmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ? Çarpıntı, el titremesi gibi yan etkilerini biliyorum daha fazla ne görebilirim? Kullanma konusunda hiçbir tecrübem veya bilgim yok nasıl kullanılacağı hakkında da bilgi verebilir misiniz? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 175 Kilo: 77 Yaş: 19 GÜNCEL FORM:

• Yazan: mecitedirne
      Abiler, kardeşler hepinize merhabalar.
      Durumu şu şekil hızlıca anlatayım 27 yaşındayım kendimi bildim bileli şişmanım bilinen bilinmeyen çoğu şeyi denedim fakat bir türlü istediğim şekle giremedim. Bir şeyleri deneyip sonuç alamadığım için bıraktım fakat yaklaşık olarak 6 aydır spor salonuna gidiyorum şu anda da PPL şeklinde idman yapıyorum. Thermo burner cla l-carnitin limonlu su vs literatürde ne varsa kullanmama rağmen kilo veremiyorum.
      Amacım yağ yakıp kas kütlesi kazanmak. Araştırdığım kadarı ile başlangıç aşamasında Testosteron Enanthate ile kür yapmak kafamı kurcaladı. Yanına başka bir eklenti olmadan sadece testo kullanımı ile ( gerekli vitaminler ve gerektiğinde armidex kullanımı ile ) sonuç alabilir miyim?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      YAŞ :27 BOY:1.73 KİLO:115 Sizlerin fikirleri ve tecrübeleri nedir bu konuyla ilgili? 
    • Yazan: Dfit
      Yağsız, slim bir vücut oluşturmak istiyorum. Amacım irileşmekten ziyade estetik ve fit olmak. Güncel ve hedef fiziği resimlere ekledim. Hiç steroid kullanmadım. İsteğim yan etkileri en az olan, minimum miktarda kür yapmak. İlaç konusunda bünyem biraz hassas. Sigara ve kahve içsem çarpıntı yapar. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      181 boyunda 85.5 kiloyum.  33 yaşındayım. Diş hekimiyim gün içinde sürekli oturuyorum. Bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var hangi kürü yapmalıyım?
      HEDEF FORM - GÜNCEL FORM

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.