Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ea_sports

İlk kür araştırmam ve tavsiyeleriniz

Önerilen İletiler

ea_sports    0

Merhabalar,

 

1979 doğumluyum, ve bb ile tanışıklığım 2001 yılına dayanıyor. Kilo almak amaçlı başladığım serüvenim 2001 yılında 1.82 boy ve 65 kilodan 1,5 yıl sonra gainerlar ve çok sıkı çalışmalar ile 80 kiloya kadar geldi. 2003 yılında oldukça fit ve yağsız bir şekilde bu noktaya gelmişken şehir ve iş değişikliği nedeniyle istanbula taşınma sonrası spor hayatım istemeden sekteye uğradı.

 

Aradan geçen yıllarda yılda 1-2 ay form kazanmak amaçlı ara ara spor salonlarına gittim. 2014 yılının eylülünden bugüne şirketimin spor salonuna öğle aralarında 1 er saatlik sessionlarda haftada 3 gün gitmek suretiyle sahalara geri döndüm. 80 kilo %22 lik yağ oranı ile tekrar başladığım noktadan bugün 79 kilo ve 2 ay önce ölçüldüğüm kadarıyla %15 yağ oranı ile devam ediyorum. Şu anki ölçülerim ölçebildiğim kadarıyla

 

(SOĞUK)

kol:40

bel: 88

gogus: 106

omuz: 125

bacak: 56

 

olarak görünüyor. 3 adet resmimi dönem bilgisi ile birlikte altta bulabilirsiniz.

 

http://i.imgur.com/pyurslg.jpg

http://i.imgur.com/603gkwE.jpg

http://i.imgur.com/Pihkxly.png

 

Amacım, daha fit, daha eksik bölgeleri gelişmiş olarak (karın ve bacak bölgesi) lean muscle oranını arttırarak ilk etapta kürün toplayacağı suyu verdiğim hali ile 85-88 kilo seviyesine gelmek, yağ oranımı da %12 / %10 seviyelerine çekmek.

 

Eylülden beri ara ara whey, creatine, amino hapları, cla ve vitaminler kullanıyorum.

 

Checkup yaptırdığımda özellikle hangi değerlere baktırmam gerekir bilmiyorum ama herşeyim normal değerlerde görünüyordu son 2 yıldır. Genel bir sağlık problemim görünmüyor.

 

Şu noktada sizin bilgi ve deneyiminize güvenerek sizden hedeflerim doğrultusunda kür tavsiyesi ve bu kürün ilaçlarının temini vs konusunda yardımlar rica edeceğim. Bu konuda tecrübeleri olan ve aynı zamanda ilaçları temin eden bir kişiden aldığım bir kür tavsiyesi şu şekilde oldu:

 

1-15 hafta 500 mg testosterone cypionate

1-15 hafta 400 mg boldenon

1-8 hafta günlük 40 mg winstrol tablet

 

Maliyet konusuna takılmıyorum, maliyeti değil sağlık ve gerçek kas kütlesi oluşturmak önemli. Kaliteli olsun, riskli ilaçlara çok bulaşmayalım..

 

Kafama takılan sorular var nacizane, benim bugün bu işe hadi diyip başlamama engel oluyorlar açıkçası:

1. İğneleri kendim vurmak durumunda kalabilirim, kas içine kendine enjekte edeniniz oldu mu aranızda? Bir de enjeksiyon bölgelerinde acı yanma yapar mı bunları kullananlar varsa?

 

2. Karacigerim, bobreklerim, libidom ve psikolojim konusunda yan etkilerden herkes farklı oranlarda etkileniyor sanki; ancak kür dönemi boyunca bunlar ne alemde diye hangi testleri yaptırmam gerekir bilgi sahibi olanınız varsa yardımcı olursa çok sevinirim:

 

kolesterol seviyeleri

hormon seviyeleri

bobrek için bir tavsiye?

karaciger durumu için kontrol tavsiyesi?

 

3. Yazılım sektöründeyim, iş yaşamım oldukça yogun ve stres yüklü, en çok korktuğum yan etki de sinir veya stres faktörleri ile ilgili olanlar. Bu ilaçlar bu konuda sizce çok faktor yaratır mı? kullananlar varsa yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim.

 

4. Beslenme konusunda da yogun bir iş yaşamına sahip olduğumdan zorluklar çekip işin kolayına kaçıp whey tarzı şeyleri de kür ile birlikte kullanmam sorun yaratır mı? supplementler de bobrekleri bu süreçte yorar mı sizce? Yoksa supplementler bu ilaçların yanında çerez gibi kalır böbrekler açısından diyebilir misiniz?

 

5. Böyle bir kürden beklentim sizce ortalama bir çalışma ve beslenme ile ne olmalıdır? Beni hedefime ulaştırır mı?

 

6. Vücuduma fazla zarar vermemek adına başka kür yapmasam, bu kazanımların %75 ini en azından koruyabilir miyim sizce? DAha önce kür yapanlar bu konda deneyimlidirler diye düşünüyorum.

 

7. Bir de yaz dönemi kapıya dayandı, geç kaldın, bence sen bunu ocakta yap diyenler var mı içinizde :D

 

Kür boyunca arimidex kullanımı tavsiye ediliyor, kür sonu pctsini nasıl yapmam gerekiyor bunu planlamadım ancak burada aklıma gelen ilk şey, kür sonunda son iğneyi vurulduktan 3-4 gün sonra hormon testi yaptırıp buna doktor kontrolünde karar vermek olabilir mi?

 

Ayrıca yine kür boyunca almayı planladığım ilaçlar şunlar:

GNC mega men multivitamin

Benexol

Omega-3

 

Forumda pek çok sayfaya girdim, -çok faydalı paylaşımlar olmuş- bunları okudum, aslında tüm yazılanları bir toparlayıp çekincelerimle ilgili için rahatlar ise bu işe gireceğim. Sizlerin deneyimleri benim için değerli, şimdiden teşekkürler.

 

PS: önceden peptidler konusunu araştırırken bu site ile tanışmıştım, ancak peptide gelesiye kadar anabolik ile başlangıcı yapmak daha doğru diye anladım, sizce de öyle midir?

 

Şimdiden teşekkürler.

 

Bi de arkadaş ne yazmışım, bi önizleme yaptım destan olmuş :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    4.239

Merhaba bence profesyonelliğinden hiç bir şey kaybetmemişsin keşke herkes senin kadar bu denli dolu yaklaşssa okurken keyif aldım resmen aramıza hoş geldin seni bu ailede görmek güzel umarım paylaşımlarının devamı gelir bizde senin tecrübelerinden faydalanırız.

 

1-15 hafta 500 mg testosterone cypionate

1-15 hafta 400 mg boldenon

1-8 hafta günlük 40 mg winstrol tablet

 

Kürün çok güzel sadece 400 mg boldenon değilde bence onu 600 yap bu seni baya ileri taşır.

 

Kür için malesef çok geç kalmış durumdasın hacmin güzel peptid kullanmayı düşünüyor musun ? anabolik devri bitti gibi çünkü.

 

Kas zihni denilen olay var küre girdiğinde eski formunun üstüne çıkman max 2 ayı bulur

 

ve kürüne Tren sokmadığın sürece sinir stres yaşamazsın merak etme hocam. Testo biraz sinir yapar belki oda geçici

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    23

Karacigerim, bobreklerim, libidom ve psikolojim demişsiniz bu çok normal kolda ve sırtta sivilcelenme akne yapar karaciğeri yoruyor çünkü tüketilen ürünler ve alınan ilaçlar normal zaten sayıf bir bünye varsa karaciğer konusunda tepkimeler daha hızlı olabiliyor benim karaciğerde zayıf küre başlayayım 2 haftada her yer isilik gibi oluyor. Bol bol karaciğeri destekleyici ürünler kullanmalısın bu konuyu aşmak için misal '' ENGİNAR '' libido çok normal kür başı ortası kaplan gibi olursun testodan ama kür bitince emekli öğretmenlere dönersin o yüzden PCT çok önemli pskolojimi bozacak bi ilaç yok @Bay-t hocamında dediği gibi trren çok ağır sinir yapan bir ilaç dikkat edilmesi lazım ancak amatörler kür sonrası düşüşleri hesap etmez ve pskolojileri bozulur küçüldükleri için sen amatöre benzemiyorsun ama o konudada sıkıntı yaşamassın başarılar kürün çok güzel fiziğinde şuan iyi duruyor ama kür için geç kaldın eylülde başla 6 aylık kür yap kendine yada burda konu aç bizde yardımcı oluruz mart nisan gibi hazır olursun 2016 da senin yılın olur ;)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Anabolik ile start al uçarsın hiç ilaç görmediyse vucut zaten ama bi yerden sonra dünyalarıda alsan fark etmiyor işte o zaman peptidin gücünü denemek istiyosun görmek istiyorsun ve neden bu kadar geç kaldım diyorsun neden ? çünkü yan etki yok yani kanıtlanabilmiş yan eti yok çok daha uygun fiyatı gelişimi çok daha net ve hızlı vs küründe başarılar konunun takıpçisiyim hocam

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Merhabalar hocam,

 

Ben de senin gibi böyle sorular hazırlayıp forumlarda paylaşmıştım ancak kimse cevap vermemişti. Burasını keşke o zaman keşfetseymişim. Doğru yerdesin bundan emin olabilirsin. Hazırladığın maddelere denk gelecek şekilde cevapları vermeye çalışayım. Umarım yardımım dokunur.

 

1 - ) Ben enjeksiyonu kendim yapmıyorum ancak çok araştırdım. Araştırdıklarımdan yola çıkarak Tiberkülin adı verilen iğne ile yapılırsa daha az enjeksiyon sonu ağrı olacağı. Eğer o kadar dallandırıp budaklandırmak istemiyorsan şöyle bir tavsiye de okumuştum. Steroidi yavaşça enjekte edip bir süre bekletip yavaşça çıkartıyorsun. Bir de Z-track diye bir yöntem var sızma ve ağrıya karşı en etkili yöntem diye okudum.

 

2 - ) Herhangi bir labaratuvara da gidebilirsin. LH, FSH, Östrojen (E2 diye de geçebilir), Testosteron baktırman gereken değerler.

Böbrek için günde 3 litreden aşağı içmezsen bir sorun olacağını zannetmiyorum.

Karaciğer için kesinlikle en etkili şey eczane ürünü olan NAC. 20 tabletlik kutusu 10 TL gibi ucuz bir rakamdı. Enginar da beslenme planına eklenirse çok güzel olur. Ben haftada en az 3 kere yiyorum.

 

3 - ) Hocam aynı sektördeyiz. Senin endişelerini çok iyi anlıyorum bu konuda. Müzik ve sabır ile kontrol altında tutmaya çalışıyorum stresimi.

 

4 - ) Kesinlikle whey olmalı bence. Hiç olmazsa antreman sonrası almalısın hocam. Ben antreman sonrası bir ölçek whey ve yatmadan önce bir ölçek kazein alıyorum. Bir de kreatin alıyorum. Başka da bir supplement kullanmıyorum.

 

5 - ) Ulaştırır bence. Beslenme ve antreman planını da paylaş bence. Yardımcı olalım soruların varsa.

 

6 - ) Bu soruna cevap verecek kadar tecrübeli değilim ancak gördüklerim düzgün beslenme ve antreman devam ettirilirse kayıp çok az oluyor.

 

7 - ) Bence Ekim'de başla hocam bu küre. Ama yazın yağlı, sulu gözükmek senin için problem olmayacaksa istediğin zaman başlayabilirsin.

 

Benim önerilerim :

 

400 mg Boldenon yerine 600 mg Primobolan kullan bence. Primobolan'ın en temiz anabolik steroid ve kalıcı kas konusunda çok başarılı olduğu bir çok yerde geçer. Para sıkıntın olmadığı için Primobolan sana daha da uygun olacaktır. Bir eczane ürünü sonuçta ve güven konusunda da bir sıkıntı çıkarmayacak. Amacın temiz büyüme ise Winstrol yerine Turinabol da kullanabilirsin.

 

Kesinlikle ve kesinlikle Zinco kullanmalısın. Kür başından PCT sonuna kullanmalısın. Omega-3'e gerek yok sporcuların aldığı besinler Omega-3 açısından zengin. Kür içi koruyucular ve PCT konusunda aklında bir fikir oluşsun diye iki link yollayacağım. Kendim yazdığım iki konu var. Sana yol göstereceğini düşünüyorum. Kür içinde 2 günde 1 yarım tablet Arimidex almalısın

 

Kür içi koruyucular ve destekler : http://www.peptidturkiye.com/forum/viewtopic.php?f=23&t=852

Doğal Testosteron üretimi ve PCT içi doğal üretim destekleme : http://www.peptidturkiye.com/forum/viewtopic.php?f=24&t=858

 

Klasik PCT için Nolvadex ve Klomen kullanmalısın. Para sıkıntın olmadığına göre aklıma gelen yararlı olan şeyleri yazacağım. HCG ile beraber aşağıdakilere başlayabilirsin.

 

1 - 4 hafta Nolvadex 20 mg günlük (duruma göre uzatılabilir veya 2 haftası yüksek dozaj uygulanabilir.)

1 - 4 hafta Klomen 50 mg günlük (duruma göre 2 hafta kullanılabilir.)

1 - 4 hafta Zinco 100 mg günlük

1 - 4 hafta Aspartik Asit 3 gr günlük

1 - 4 hafta C vitamini 1-5 gr arası günlük (Kortizol baskılama amacıyla)

 

PCT'de multivitamin kullanımına da devam edebilirsin.

 

Hammadde satan yerlerden aspartik asit ve C vitamini alabilirsin. Aşağıda sana yardımcı olmak adına 2 link yolluyorum.

 

Aspartik Asit : http://magaza.hammaddeler.com/Merck-Aspartik-Asit-Ekstra-Saf-100-gr-1001290100,PR-4007.html

C Vitamini : http://magaza.hammaddeler.com/Askorbik-Asit-C-Vitamini-Gida-Tipi-100-gr,PR-25581.html

 

Tüm sorularına yardımcı olmaya çalışmaktan memnuniyet duyarım hocam.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ea_sports    0

@Bay-T,

 

Oncelikle cevabin ve ovgulerin icin cok tesekkur ediyorum. Umarim ben de siteye katki verebilirim ilerleyen zamanlarda.

 

600 mg boldenon tavsiyeni dikkate aliyor olacagim, ilk kur icin zorlayici olmaz mi dersin?

 

peptid konusu için de neden olmasın derim :) tavsiyelere açığım. acaba önce bir peptid kürü ile başlayıp kışın mı anabolik kürü yapsam dersin?

 

Sinir stres konusundaki yorumun da beni hayli mutlu etti dogrusu, aksi bir yorum gelmezse bu maddenin uzerini cizebilirim demektir

 

@ZYZZ, çok teşekkürler, enginarı yapmayı ve yemeyi benim hanım çok sever, bu konuda biraz gaz verirsem o iş tamamdır o halde ;) benim araştırmalarım ve karar vermem, ardından tatil dönemi vs derken bir yaz geçer, bence ben 4 aylık bir olarak düşünürsem bunu aralık-ocak-şubat-mart aylarında bu işi yapabilirim. o zamana kadar de detaylı plan ve kür dizaynı yaparım gibi geliyor bana. kür sonrası düşüş konusu can sıkıcı ama buna hazırlıyorum kendimi, ben de bir amatörüm bence, elbet moralim düşecektir, hazırlıksız olmazsam o kadar da düşmem diye umuyorum :)

 

@american-story, çok teşekkürler ilgin için, peptid konusu benim de merak ettiğim bir konu gerçekten, deneyebilirim doğrusu... ancak bu konuda çok fazla bilgi ve tecrübe yok sanırım henüz piyasada.

 

@roidmax, dostum çok teşekkür ederim. Yazılarında ne kadar araştırmacı, detaycı ve titiz olduğun, karşılaştığın zorluklardan ders çıkartıp ardından gelenlere senin yaşadıklarını yaşamasınlar diye emek sarfettiğin belli oluyor. Kendi adıma çok teşekkür ederim bu davranış şeklin için.

 

1. z-track yöntemini ben de okumuştum ve çok kolay ve çok da mantıklı gibi görünüyor. Bir forumda ağrıdan dert yanan bir kişiye bu yöntemi önermişti bir başka yazar; şikayeti olan kişi deneyeceğini iletmişti ve ardından mucizevi bir şekilde z-track sayesinde inanılmaz bir şekilde ağrılarının azaldığını ifade etmişti. Kısaca yöntemin faydası şu aslında açıklayayım buradan; bu yöntemle iğneyi çıkardıktan sonra iğnenin girdiği yerden ilacın geri deri seviyesine kadar gelmesine engel olup kas içinde kalmasını sağlıyorsunuz ki ağrının oluşmasının nedeni ilacın deri seviyesine kadar gelmesi. Ztrack ile yapılan derinizi bir yöne doğru çekerek deri ve kasın normal hizasını değiştirip iğneyi sokmak; iğne geri çıktıktan sonra da deriniz elinizle çekmeden önceki eski yerine gelince iğnenin girdiği yol hizası katmanlarda bozulmuş olacağından ilaç aynı yoldan geri çıkamıyor. @roidmax, çaresiz kendime iğne yapmak zorunda kalırsam ki bacaktan olabilir muhtemelen bunu uygulamaya çalışacağım ;) Teşekkürler.

 

2. çok teşekkürler tahliller konusundaki bilgiler için, nac kesinlikle olmalı evet, hatta ben eğer yurt dışından şunu getirtebilirsem kullanmayı planlıyorum o dönemde: http://www.evolutionary.org/n2guard . Ayrıca senin gibi araştırmacı birisi için http://www.evalutionary.org sitesini eğer bilmiyor isen acayip tavsiye ederim. Resmen bir kütüphane; çok faydalı bulduğum bazı yazılar var; bunları ara ara burada paylaşabilirim diye düşünüyorum.

 

3. ;) çok teşekkürler tavsiyen için.

 

4. Ben de bu şekilde hareket ediyorum, bu arada universal gh-max urununden de ciddi fayda sağladığımı hissediyorum kullandığım dönemde, gelişim daha fazla oluyor gerçekten, satır arasında belirteyim, en son kontrol ettiğimde pek çok sitede stoklarda yoktu.

 

5. Süper, tamamdır.

 

6. Senin kürün ben başlamadan bitecek sanki :) Tecrübelerin benim çin önemli olacak.

 

7. galiba kışın başlayacağım, bittiği dönemin ilkbaharın ortası-sonu olmasını hedefleyerek başlayayım diyorum?

 

Diğer konular için;

Primobolan su tutuyor diye biliyorum, boldenon bir miktar daha net kas veriyor diye duyuyorum, ancak yan etkileri açısından primobolan daha iyi sanirim; bu konuyu dikkate alıp araştırayım T-Man'in boldenon tavsiyesi ile birlikte.

 

 

Bu arada evaluationary.org dan ilk defa küre girmek isteyenler için faydalı bilgiler içeren bir yazı okumuştum: http://www.evolutionary.org/a-beginners-guide-to-cycling-safely/ genelde forumlarda dikkat ediyorum arimidex yerine aromasin öneriliyor. arimidex, aromasin, klomen, nolvadex hepsi eczane ürünü sanırım değil mi?

 

Yukarıda da linkini verdiğim n2guard ürünü http://www.evolutionary.org/n2guard nac dahil pek çok koruyucuyu içeriyor ve makalede bahsediliyor, bunun siparişini vermeyi düşünüyorum hatta birazdan vereceğim bakalım gelecek mi :) sizleri de bilgilendiriyor olurum.

 

Bu arada hammadde konusunu görünce son nokta dedim, bravo hakkaten, bence seni bir süre sonra pek çok hammaddeyi bu şekilde bulup toplayıp kendi cycle guard ürününü yapabilirsin diye düşünüyorum :) Aynı sektördeyiz ya dostum, ben de yönetim pozisyonundayım, senin gibi araştıran, titiz çalışan elemanlara ihtiyacımız oluyor bizim, sen bize gelsene :)

 

Herkese sevgilerimle :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Hocam selam,

 

Yolladığın siteyi bilmiyordum. Teşekkür ederim site için.

 

Yolladığın linkteki karaciğer ürününde NAC veya onun etken maddesi ile ilgili bir tabir bulamadım. İçeriğindeki maddeler gerçekten çok tatmin edici duruyor. Burada önemli olan her madde için etken dozajlar mı var yoksa az dozlarda kullanılmış mı o önemli. Zaman bulunca her madde için etken dozaj bu üründe var mı araştıracağım. Ama inan bana NAC gayet yeterli. İstersen günde 2 tablet de alabilirsin.

 

Bence küre daha önce başlayıp daha önce bitirebilirsin. Karar senin hocam.

 

Zinco'yu kür planına ekledin mi hocam ? Ben çok önemli bir şey olduğunu düşünüyorum çinko desteğinin.

 

Arimidex ile Aromasin'in farkını daha önce bir yerde okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam Arimidex'in daha fazla yan etkisi olup, daha uzun süre vücutta kaldığı ve daha fazla etkili olduğu geçiyor. Aromasin'in vücutta kalma süresi 24 saat gibi bir süreydi ve genel görüş daha temiz, daha az yan etkili olduğu yönündeydi. Genel görüş ikisinin de denenmesi gerektiği. Vücut bu iki farklı etken maddeli ilaca farklı tepkiler verebiliyormuş. Okuduğum forumlarda Arimidex kullanıp da buna rağmen jinekomasti olduğunu yazan bile vardı. Ama Aromasin kullanmak daha güvenli olarak yazıyor. Yurt dışında Aromasin kullanımı daha yaygın gördüğüm kadarı ile. Ben Arimidex kullandım. O sitelerde bahsedilen yan etkileri yaşamadım.

 

Nolvadex, Klomen, Pregnyl, Aromasin, Arimidex, Benexol, Zinco, Primobolan bunlar hep eczane ürünü.

 

Abi ben İzmir'deyim. Sen İzmir veya Manisa civarında isen neden olmasın tabi ki gelirim :) :)

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.239

Vay bey peptidturkiye ailesi resmen büyüdü daha dün buralar hep tarlaydı :D :D :D sizin gibi profesyonel arkadaşları burada görmek çok güzel ayrıca çokta paylaşımcı ve bilgi küpüsünüz ego dan uzak bu spora gönül vermiş kişiler olduğunu görmek bilmekte cabası evet bak şu yazı peptid ile geçir çok güzel bir noktaya değinmişssin sonra kışın anabolik + peptid yap yada kafana göre tren üstünü kesinlikle çizme bence dünya üzerinde gelmiş geçmiş en iyi ilaç tren dir zyzz bilir misin bilmem ama bizim forum kullanıcısı @zyzz değil yanlış olmasın :D o çocuk mesela testo + tren muhtemel olarak gh ile bugünlere geldi o bana sorulcak olursa genetik efsanesi vücudu ile ben kullandım tren ki ben aileden gelen bi sinir hastalığı var ellerim falan titrer düşünün :D ama böyle kafayı yedirmedi bana fakat sinirli durumum devam etmişti baya o ilacı sakın üstünü çizme derim sadece bil ve kullan ;)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ea_sports    0

@roidmax

 

NAC ve Zinco'yu mutlaka kür zamanı korunmaya eklerim hocam, N2Guard da gelirse bir paylaşırım sizinle, içeriğine adamlar NAC'ı da koymuşlar, nelere ihtiyacın varsa onlar yer alıyor, linkte sağ üst köşede NAC'ın karaciğer koruyucu özelliğini de barındırdığını yazıyor, tabii güvenirsek kendilerine; en güzeli herşeyi kendin emin olduğun yerden temin etmen de... https://needtobuildmuscle.com/store/secure/uploads/image/n2guard.jpg

 

Aromasin/Arimidex konusunda da; zamanı geldiğinde Aromasin yönünde tercih kullanabilirim bu durumda.

 

İzmir memleket benim :) 2003 de iş hayatıma istanbulda devam etmek üzere ailemi bırakıp istanbul yolunun tuttum. oralarda yazılımda çok para yoktu abi, istanbulun iş yaşamı daha yogun ama daha iyi eger hırs varsa :)

 

 

@Bay-T

 

ZYZZ'yi bilmiyordum ama kısa bir araştırınca 2011 yılında 22 yaşında kalp krizinden vefat ettiğini öğrendim. Saunadayken kalp krizi geçiriyor... Ailesi de bunun sinyallerini birkaç aydır nefes darlığı ve yüksek kan basıncı ile verdiğini söylemiş; annesi kardiologmuş bu arada. Kendisi steroid kullandığı bilinen bir kişi ve bu vesile ile; aslında sağlık açısından steroid alan kişilerin risk aldığının ve bu riski alıyorsa dikkat etmesi gerektiğinin ne yapması gerektiğinin farkında olması gerekir diye düşünüyorum. Amiyane bir tabir okumuştum bu konuda aslında işin zor bir konu olduğunu ifade eden; steroid kullanmak bir fil ile cam eşya satan dükkana girmek gibidir.

 

Ross Dickerson'ı takip ediyorum instagramdan; yarışma birinciliği var ve hayvani değil estetik görüntüsü ile bence çok sağlam biri.

 

Peptid konusunda; bilgim yok, o tarafta bir tavsiye için başlık açarım belki :)

 

Çok teşekkürler, selamlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
steroid kullanmak bir fil ile cam eşya satan dükkana girmek gibidir.

 

4 Yıldır bu sporu yapıyorum asla unutamayacağım ve her yerde örnek olarak kullanacağım bir cümle öğrendim sonuçta kesinlikle 100/100 puan alan bir cümle olmuş çok ama çok doğru bir söz :!::!::!::!::!::!:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ea_sports    0

Sevgili arkadaşlar merhaba,

 

Yaklaşık 4 aydır aranızda değildim, sessiz sedasız takılıyor, çok seyrek girebiliyordum foruma. Zaten siz de bana eylül ekim gibi gel abi, bir küre başla, 2016 senin yılın olsun demiştiniz :D

 

Geçen zamanda varolan fiziğimin üzerine koyamadım, biraz da antrenmanları çok aksattığım için kaybettim bile diyebilirim. Kilom aynı, yağ oranım %1 oranında artmış olabilir. Ama evelallah ben 2 haftada kendime gelirim ;)

 

Ekim ayı gibi sizlere yukarıda bahsettiğim küre gireyim diyorum. Tavsiyeleriniz muhteşem oldu, direk orada konuyu kapatım kendimi eylül ayında bir daha açmışım naksanıza :) Kafaca daha hazırım, özellikle @roidmax tekrar teşekkürler.

 

Tabii ki de sorum olacak, yardımcı olabilen varsa harika olur:

1- boldenon bana açlık hissiyatı yaratması ve okuduğum kadarıyla daha kalıcı kas kütlesi yarattığı için cazip geliyor. ancak yerine primobolan kullanmayı yine de önerir misiniz? primobolanın avantajı sanki sahte ürün olmadığından emin olacağımız bir kalem olması. Parasında değilim, sağlığın yanında lafını etmem. Ancak sahte olmadığından emin olduğumu bir boldenonla karşılaştırırsanız faydalarını ne düşünürsünüz? her ikisini veya en az birini kullananlar varsa yorumları harika olurdu.

2-sahte konusu açılmışken, ben bu ürünler için bir kişiden fiyat almıştım ama elemanı hiç tanımam. internetten bir şekilde ulaştığım bir kişi oldu. NAsıl güveneceğim sahte olup olmayacaklarına sizce? var mı başka güvenebileceğim temin edebileceğim ve sizin tavsiyeniz kişiler?

3-@roidmax, kür dizaynı esnasındaki yan ürünler ile ilgili tavsiyelerin yukarıdaki maddeler halen sence ok midir? ona göre başka tavsiyen veya değiştireceğin bir yorumun var mıdır?

 

Bu bir bant kaydıdır, kendini 10 sn içinde yok edecektir :)

 

Sevgiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

Selamlar hocam,

 

-Motivasyonunuzun yüksek olduğu görülüyor, bu bile tek başına yeterli olurdu :)

 

-Ben olsam sahte olmadığını bildiğim bir boldenon kullanırdım. Normalde Primobolanı eczaneye geliş fiyatından alabiliyorum ama Boldenonun iştah açması büyük bir avantaj diye düşünüyorum.

 

-Ürün tedarik etmek konusunda ise benim de yardıma ihtiyacım var, güvenilir birilerini bulursanız ben de fiyat almak isterim. İyi forumlar...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    23

hoş geldin hocam :)

 

boldenon efsanedir ama 1 g aşağı pek işe yaramıyor bence muhteşem bir açlık hissi veriyor doğru.

Yanına birde folli 344 + igf1 yaparsan 6 ayda bomba olursun + testo tabi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Abi selam,

 

Tekrardan foruma dönmüş olmana mutlu oldum. Güzel düşüncelerin için de teşekkür ederim.

 

Steroid temini için de info@peptidturkiye.com'a mail atıp gurbuz hocamızdan bilgi alabilirsin.

 

Benexol, Zinco, Arimidex (veya Aromasin), NAC (veya senin araştırdığın ürün), küründe Winstrol olduğu için ve Primobolan kullanacaksan saç dökülmesi gibi durumları önlemek için takviye Biotin alabilirsin.

 

Ayrıca PCT döneminde Folik Asit takviyesi alıp sperm sağlığı için de bir destek alabilirsin.

 

Kür için Pregnyl için paylaştığım fikir değişti. Bu kürde kür içi Pregnyl'e gerek yok.

 

Kür sonunda da son yarılanma süresinden sonra hormon testleri yaptırdıktan sonra, eğer LH ve FSH değerlerin çok alt değerlerde değilse Pregnyl kullanımını düşünmemeni öneririm.

 

Kullanacaksan da günlük veya gün aşırı olarak 500 ui, 5000 ui bitene kadar yani 10 kere yapabilirsin.

 

Detaylar ve fikrimi almak istediğin başka bir konu olursa da mail adresim sende mevcut abi oradan ulaşabilirsin. Her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ea_sports    0

@demonhunter, arastirmalarim devam ediyor, aldigimda kimden aldigimi seninle paylasiyor olurum ;)

 

@zyzz hosbulduk abi :) 1 gr boldenonla ben carpilirim sanki :D daha ilk kürüm oldugundan agir girmesem de sonuc alirim diye dusunuyorum. ilk kur bitiminden sonra belki dedigin gibi igf 1 patlatirim ;)

 

@roidmax, çok teşekkürler her zaman destegin icin :) infoya mesaj atacagim, bir de kur ici ve pct urunlerinden eczaneden alamayacagim bir urun yok degil mi? doktor arkadaslarim var, testleri her zaman yaptiriyor olacagim.

 

Sevgiler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.239

Tavsiyem bu dostum senin kendi küründen sonra define olmak için :idea:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ea_sports    0

@bay-t, çok teşekkürler ilgin için, trebolon kullanmis miydin hic ya da bu cut stack karışımını? tren çarpar gibi birşey duyuyorum da :)

 

edit: abi eski mesajlara baktım da tren kullanmışsın, yazmışsın bu konuda, tamamen unutmuşum o muhabbeti. Ben o zaman bi dikkate alayım bu tren olayını next aşama için 8-)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ea_sports    0

Merhaba arkadaşlar,

 

Ürünleri temin ettim, yarından itibaren enjeksiyonlara ve dolayısı ile küre başlıyorum. İlk planladığım şekilde ve 15 hafta sürüyor olacak. @demonhunter, eğer halen araştıran varsa sana özel mesajla bilgi verebilirim.

 

Gelişmelerden fırsat buldukça sizleri haberdar etmeyi planlıyorum.

 

Sevgiler ve saygılar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

Selamlar,

 

Kürünüz hayırlı olsun umarım maksimum verimi alırsınız.

 

Ürün temini için ise forum adminimizden fiyat almıştım. Farklı yerlerde farklı fiyatlar var ise de bi görmek isterim. İyi forumlar...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ea_sports    0

Arkadaşlar,

 

Bugün kürüme başladım. Yalnız kafama takılan bir soru var: proviron. Bazı kaynaklar provironun serbest testosteronu arttırdığı için faydalı olduğunu söylerken, bazı kaynaklar bunun anlamsız olduğunu çünkü karaciğerin hemen aktifleşip bu testosteronu parçaladığını böylece testosteron kaybına uğradığınızı söylüğyor.

 

Şimdi merak ettiğim şu; doktor olmadığımız için deneysel yaklaşıyorum :) içinizde kullandığınız ve kullanmadığınız ayrı kürler varsa etki farkını yorumlayabilecekler var mıdır? Veya bu konuda bilgisi olanlar var mıdır? Ben forumda biraz araştırma yaptım, roidmax'in yazısına ulaştım, ancak yine de buradan bir yorum almak istedim.

 

Sevgiler, saygılar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.239

Hayırlı olsun kullanabilirsin ben tüm kürlerimde kullandım @roidmax hocanın dediklerine de kulak vermeli tabi.

 

şu foruma avatarını yüklesene hocam sende demir başlardansın artık nede olsa :lol:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Abi selam,

 

Kür içindeki yaşadığın deneyimlerini de bize aktarırsan çok memnun olurum.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×