-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0

Kürümün 7. hafta kan testi sonuçları hk.
Oluşturan:
Johturk0606, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: hakanxvl
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürümde 3 aylık bir süreci aştım.
KÜR İÇERİĞİM: (3 ay)
Testosteron 500 mg Masteron 300 mg Oxandrolone 30 mg Bu süreçten sonra 1 aylık bir ara verdim bu süreç içerisinde forumdaki konularda yazan bitkisel takviyeler vücuduma iyi gelecek takviyeler kullandım.
AKTİF KÜR İÇERİĞİM (1 ay off sonrası - 30 gündür)
Testosteron 500 mg Rimobolan 400 mg Küründeyim ilk ayımdaki sonuçlarım aşağıdaki gibidir ast ve kolesterol değerini fazla kafaya takmadım ancak alt değeri bir tık fazla geldi yorumlarınız nelerdir acaba şimdiden teşekkürler.
KAN TESTİ SONUCUM :
-
Yazan: FiiQZ
Saygıdeğer arkadaşlar, selamlar.
4 senedir doğal şekilde vücut geliştirme ile uğraşan biriyim. İdrar testi sonuçlarım ve fiziğim ekteki şekildedir. Baba tarafında kronik böbrek rahatsızlığı olduğundan ötürü doğal yapmama rağmen aile isteği nedeniyle test veriyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
19 yaşında 195 boyunda 115 kg SORULARIM:
Değerlerde sıkıntılı gördüğünüz herhangi bir durum var mıdır? Var ise bu durumu nasıl düzeltebilirim? TEST VE GÜNCEL FORM:
-
Yazan: MidNight
Merhaba yarın dahiliye randevum var kür öncesi test yaptırmak istiyorum. Bu testi yaptırabilmek için doktora ne demem gerekiyor testin özel bir ismi var mı? Yoksa serbest testosteron prolaktin gibi hormonlarımı ölçtürmek istiyorum desem yeterli mi? (küre girmeyeceğim sadece değerlerimi merak ediyorum ve testosteron düşüklüğü hakkında şüphelerim var)
-