Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Johturk0606

Kürümün 7. hafta kan testi sonuçları hk.

Önerilen İletiler

Johturk0606    15

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kür başından beri kilom sabit, göbekte hafif yağ ve şişkinlik var. kilomu sabit tutup hacim almaya çalışıyorum. Kuru görünme gibi bir amacım yok iri vücut daha çok tercihim. Vücut ölçüleri takibimde artma oluyor kilo almasam da. 

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 testosteron enanthate 
  • 400 boldenone

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• kilo 97
  • boy 1.80
  • yaş 31

1 haftadır  grup ve kümeleme antrenman sistemini yapıyorum.

NOT:

testosteron sonucu çıkınca ekleyeceğim, şimdiden teşekkürler.

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Screenshot_2025-04-08-17-41-31-268_cn.wps.xiaomi.abroad.lite-edit.jpg Screenshot_2025-05-08-15-08-45-228_cn.wps.xiaomi.abroad.lite-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    161

2. Haftadan anlaşılmaz 6. 7. Haftadan sonra hemograma bakabiliriz en çok orası bozuluyor e2ye de aynı şekilde.

Edit: yanlış okumuşum. 2. Hafta testlerin hangisi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15
deluxes, 11 dakika önce yazdı:

2. Haftadan anlaşılmaz 6. 7. Haftadan sonra hemograma bakabiliriz en çok orası bozuluyor e2ye de aynı şekilde.

Edit: yanlış okumuşum. 2. Hafta testlerin hangisi?

ilk attığım 2.hafta diğeri 7.hafta abi. detaylı yazmıştım ama mesajım silinmiş. karşılaştırma olsun diye 2 ve 7.hafta attım

tarihinde Johturk0606 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161
Johturk0606, Bir saat önce yazdı:

ilk attığım 2.hafta diğeri 7.hafta abi. detaylı yazmıştım ama mesajım silinmiş. karşılaştırma olsun diye 2 ve 7.hafta attım

Hemogram bozulmamış. Sen bir güç artışı vb. Hissediyor musun. E2 değerinde 2. Haftaya göre artmış. Boldenin baskilamasi lazım normalde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15
deluxes, 11 dakika önce yazdı:

Hemogram bozulmamış. Sen bir güç artışı vb. Hissediyor musun. E2 değerinde 2. Haftaya göre artmış. Boldenin baskilamasi lazım normalde.

aman aman bir güç artışı var diyemem hocam. 2. 3.hafta çok güzel arttı. dayanıklılık ve pump çok güzel şuan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776

Hangi markayı kullanıyorsun? Beslenmen nasıl?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15
Diver, 9 dakika önce yazdı:

Hangi markayı kullanıyorsun? Beslenmen nasıl?

science pharmachem. beslenmem mevcut kilomu koruma amaçlı protein ağırlıklı temiz şekilde ilerliyor.

• 180 220 arası protein
  • 300 gram karbo
  • 80 90 gram yağ

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776

Daha iri görünmek hacim almak istiyorsun ama kaloriyi düşük alıyorsun burda bir tezatlık yok mu 😄 Marka konusunda şikayetler çok, memnun olan az bilgin olsun :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15
Diver, 8 dakika önce yazdı:

Daha iri görünmek hacim almak istiyorsun ama kaloriyi düşük alıyorsun burda bir tezatlık yok mu 😄 Marka konusunda şikayetler çok, memnun olan az bilgin olsun :) 

noxy e geçeceğim abi zaten. geçiş dönemi kullanıyorum sadece. hatırlarsan pharmonis faciası yaşadım, burak abi yurt dışında diye alamamıştım noxy. boldenin yan etkisi olarak baş ağrısı yaşıyorum. 

beslenme ise biraz fazla yersem göbekleniyorum ve hiç iştahım yok abi 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
Johturk0606, 4 dakika önce yazdı:

noxy e geçeceğim abi zaten. geçiş dönemi kullanıyorum sadece. hatırlarsan pharmonis faciası yaşadım, burak abi yurt dışında diye alamamıştım noxy. boldenin yan etkisi olarak baş ağrısı yaşıyorum. 

beslenme ise biraz fazla yersem göbekleniyorum ve hiç iştahım yok abi 😃

Baş ağrısının tek sebebi bolde olmayabilir :) Antrenman, beslenme ve dinlenmeye özen göster disiplinli ilerle. Haftada en az 2,3 gün 30 dk kardiyo yap. Ciddi kardiyo yapan dünyaları yemek ister 😄 Hemde yağ oranını aşağılık çekersin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15
Diver, 52 dakika önce yazdı:

Baş ağrısının tek sebebi bolde olmayabilir :) Antrenman, beslenme ve dinlenmeye özen göster disiplinli ilerle. Haftada en az 2,3 gün 30 dk kardiyo yap. Ciddi kardiyo yapan dünyaları yemek ister 😄 Hemde yağ oranını aşağılık çekersin.

abi muzuydu bebe bisküvisi sütüydü, fıstık ezmesiydi 3500 kaloriyi zorluyorum ekstralarla. daha fazlası inan kusacak gibi oluyorum. hee günü geliyor 4000 kalori bile rahat gidiyor. 3500 aşağısı inmiyorum. antrenmanım çok sert geçiyor tulug hocanın sistemine geçtim, mahvediyor.

örnek bench press:

• 10 tekrar nizami 15. saniye dinlen
  • 8-10 tekrar hızlı kaldır yavaş indir 15 saniye dinlen
  • 8-10 tekrar ne tam indir ne tam kaldır 15 saniye dinlen
  • 10-12 tekrar cheat yaparak set, 15 saniye dinlen
  • 4-5-6 tekrar çıktığı kadar slow motion 

bu 1 set oluyor 2 set güç yeterse 3 set. ben bu zamana kadar antrenman yapmıyomuşum onu anladım. kiloyuda %10 düşürdüm sadece. mükemmel pump ve kas ağrısı alıyorum, naturel yapsam bunu 3 4 gün toparlanmaz o bölge. 

SORULARIM:

• sanırım testten anladığımız testo dolu bolde boş diyebilir miyiz?
  • ayrıca temiz beslenmeme rağmen kolesterol kötü değil mi abi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161

Bebe bisküvisi, süt vb. Yerine Pirinç kreması, bal gibi daha temiz kaynaklardan arttır kaloriyi. Süt tuketilmemesi lazım bana kalırsa fazla şişkinlik yapıyor çoğu kişide. 

Pirinç, patates, Muz, bal, Pirinç kreması karb kaynaklari, yumurta ve Tavuk protein kaynağı temiz beslenme için yeterli olacaktır.

Kalorini arttirirsan gücünde artacaktir boldenin dolu olduğunu düşünürsek. Herkesin metabolizması bir değil ama kilona göre kaloriyi az tuketiyorsun. Ben 186cm 91kgyim 5000 kcal alıyorum yaglanmiyorum tabi treninde etkisi büyük bu konuda.

Noxy'ye geçiş yapınca kaloriyi arttır dolu ilaçlarla yüksek kaloride ki güç ve kas gelişimini farkedeceksin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15
deluxes, 16 dakika önce yazdı:

Bebe bisküvisi, süt vb. Yerine Pirinç kreması, bal gibi daha temiz kaynaklardan arttır kaloriyi. Süt tuketilmemesi lazım bana kalırsa fazla şişkinlik yapıyor çoğu kişide. 

Pirinç, patates, Muz, bal, Pirinç kreması karb kaynaklari, yumurta ve Tavuk protein kaynağı temiz beslenme için yeterli olacaktır.

Kalorini arttirirsan gücünde artacaktir boldenin dolu olduğunu düşünürsek. Herkesin metabolizması bir değil ama kilona göre kaloriyi az tuketiyorsun. Ben 186cm 91kgyim 5000 kcal alıyorum yaglanmiyorum tabi treninde etkisi büyük bu konuda.

Noxy'ye geçiş yapınca kaloriyi arttır dolu ilaçlarla yüksek kaloride ki güç ve kas gelişimini farkedeceksin.

abi hem iştah yüzünden artıramıyorum hemde işim gereği fırsat olmuyor. elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. bolde için diyecek olursak e2 19dan 30lara çıkmış bu ilacın verimsiz olduğunu göstermez mi? değerli yorumun için çok teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    278
Johturk0606, 24 dakika önce yazdı:

abi hem iştah yüzünden artıramıyorum hemde işim gereği fırsat olmuyor. elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. bolde için diyecek olursak e2 19dan 30lara çıkmış bu ilacın verimsiz olduğunu göstermez mi? değerli yorumun için çok teşekkür ederim.

hayır, bunlar sadece bazı yan etkileridir. İlacın çalışıp çalışmadığını acıkmayla veya E2 değerindeki ani düşüş ile anlayamazsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161
Johturk0606, 30 dakika önce yazdı:

Fikir verir sadece kesin çalışıp çalışmıyor diyemeyiz ama o markanın boldesinin çalışacağını çok düşünmüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

hayır, bunlar sadece bazı yan etkileridir. İlacın çalışıp çalışmadığını acıkmayla veya E2 değerindeki ani düşüş ile anlayamazsın. 

500 500 dozda gidiyordum, e2 düşmesin diye 500 400e çektim hocam. tam kan sayımı bozulmamış işte onu anlamadım. kolesterol temiz beslenmeme rağmen bozulmuş sadece. o neden olur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
Johturk0606, 1 saat önce yazdı:

abi muzuydu bebe bisküvisi sütüydü, fıstık ezmesiydi 3500 kaloriyi zorluyorum ekstralarla. daha fazlası inan kusacak gibi oluyorum. hee günü geliyor 4000 kalori bile rahat gidiyor. 3500 aşağısı inmiyorum. antrenmanım çok sert geçiyor tulug hocanın sistemine geçtim, mahvediyor.

örnek bench press:

• 10 tekrar nizami 15. saniye dinlen
  • 8-10 tekrar hızlı kaldır yavaş indir 15 saniye dinlen
  • 8-10 tekrar ne tam indir ne tam kaldır 15 saniye dinlen
  • 10-12 tekrar cheat yaparak set, 15 saniye dinlen
  • 4-5-6 tekrar çıktığı kadar slow motion 

bu 1 set oluyor 2 set güç yeterse 3 set. ben bu zamana kadar antrenman yapmıyomuşum onu anladım. kiloyuda %10 düşürdüm sadece. mükemmel pump ve kas ağrısı alıyorum, naturel yapsam bunu 3 4 gün toparlanmaz o bölge. 

SORULARIM:

• sanırım testten anladığımız testo dolu bolde boş diyebilir miyiz?
  • ayrıca temiz beslenmeme rağmen kolesterol kötü değil mi abi?

Aldığım eğitime ve araştırmalara göre hipertrofiden çok sinir sistemi yorma üzerine bir antrenman yöntemi bu :) Pump ve kas ağrısı olması çok iyi antrenman yaptığın anlamına gelmiyor malesef. Teste göre bolde boş diyemeyiz. Kolesterolun güzel sadece balık yağını artırman lazım. Yıllardır testo dışında ilaçların kan tahlili ile anlaşılamayacağını söylüyorum. Çünkü herkeste kan tahlili sonucu farklı oluyor  her genetik aynı yanıtı verecek diye bir şey yok. 

• Jest 1
  • Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15
Diver, 15 saat önce yazdı:

Aldığım eğitime ve araştırmalara göre hipertrofiden çok sinir sistemi yorma üzerine bir antrenman yöntemi bu :) Pump ve kas ağrısı olması çok iyi antrenman yaptığın anlamına gelmiyor malesef. Teste göre bolde boş diyemeyiz. Kolesterolun güzel sadece balık yağını artırman lazım. Yıllardır testo dışında ilaçların kan tahlili ile anlaşılamayacağını söylüyorum. Çünkü herkeste kan tahlili sonucu farklı oluyor  her genetik aynı yanıtı verecek diye bir şey yok. 

total testo sonucuda çıkmış abi, enjeksiyondan 1 gün sonra test verdim. 2.hafta 1500> dü bu sefer düşük gelmiş.

Screenshot_2025-05-09-10-48-11-247_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
Johturk0606, 9 dakika önce yazdı:

total testo sonucuda çıkmış abi, enjeksiyondan 1 gün sonra test verdim. 2.hafta 1500> dü bu sefer düşük gelmiş.

Bir an önce değiştir :) bu sonucu da satıcıyla konuş bakalım ne diyecek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15
Diver, 3 saat önce yazdı:

Bir an önce değiştir :) bu sonucu da satıcıyla konuş bakalım ne diyecek.

gönderdim bakalım abi 😃

EDİT:

abi testide biraz geç vermek zorunda kaldım, saat 12 civarıydı. o da etkiler mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: FiiQZ
      Saygıdeğer arkadaşlar, selamlar.
      4 senedir doğal şekilde vücut geliştirme ile uğraşan biriyim. İdrar testi sonuçlarım ve fiziğim ekteki şekildedir. Baba tarafında kronik böbrek rahatsızlığı olduğundan ötürü doğal yapmama rağmen aile isteği nedeniyle test veriyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      19 yaşında 195 boyunda 115 kg SORULARIM:
      Değerlerde sıkıntılı gördüğünüz herhangi bir durum var mıdır? Var ise bu durumu nasıl düzeltebilirim? TEST VE GÜNCEL FORM:

• Yazan: MidNight
      Merhaba yarın dahiliye randevum var kür öncesi test yaptırmak istiyorum. Bu testi yaptırabilmek için doktora ne demem gerekiyor testin özel bir ismi var mı? Yoksa serbest testosteron prolaktin gibi hormonlarımı ölçtürmek istiyorum desem yeterli mi? (küre girmeyeceğim sadece değerlerimi merak ediyorum ve testosteron düşüklüğü hakkında şüphelerim var)
    • Yazan: despona
      Merhaba Arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar,
      17 haftadır boldenon cypionate küründeyim 600mg bolde 500mg cypionate boldenon 41 olan e2 yi 21 e düşürdü kürün 12. haftasında şuan 17 haftadayım 13e düşürdü sabah ereksiyonum kayboldu boldenon çok sevdiğim bir anabolik oldu yan etki yaşamadım diye bilirim ama 17. haftada artık bırakmam gerekiyor ki ayrılık vakti güç ve hacim olarak tatmin etti şahsen lakin artık mini cut düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Aspirin kullanayım mı? Potasyumda yüksek ne yapmalı mıyım? E2 toparlar mı? KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.