-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: MidNight
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yağ oranım haliyle yüksek ancak kas kütlem de 0 değil 60 kilo ile 4x12 yapabiliyorum sonlara doğru çok zorlasa da. Bu belki sizin için bir ipucu olabilir vücudumu hiç beğenmediğim için form paylaşmaya çekiniyorum açıkçası. Öğle yemeği yazan kısmı pankek şeklinde yapıyorum gün içinde 3 öğün olarak tüketip antrenmana gidiyorum antrenman sonrası tavuklu menüyü yiyorum yatmadan önce de aperatif yazan kısmı tüketiyorum. Haftada 4 gün antrenman yapıyorum kardiyo sevmediğim için yapmıyorum sadece beslenme ile bu işi çözemezsem mecbur başlayacağım.
BESLENME DETAYLARI: (Toplam)
200 gr protein 150 gr karb 68 gr yağ KİŞİSEL BİLGİLERİM:
124 kiloyum 175 boyundayım 24 yaşındayım Ancak bazı konularda yanlış olabileceğini düşündüğüm şeyler var, sorularım şu şekilde;
Günlük 150 gr protein tozu tüketmek mantıklı mı, herkes en az kilonuzun 2 katı protein almanız gerekiyor diyor ama ben çok kilolu olduğum için bu miktara kalori sınırımı koruyarak erişemiyorum. (Protein tozunda scitec markasına geçiş yapacağım şuan kullandığım çok kötü bir ürün) Tavuğu pirinç ile yemek zorunda mıyım? Pilav yapmayı hem beceremiyorum hemde sevmiyorum lavaşın arasına atıp içine yeşilliği doldurup yemek daha cazip geliyor ama işlenmiş bir karbonhidrat olduğu için yanlış olduğunu düşünüyorum. Pirince geçiş yapmam bana fazla avantaj sağlar mı, değer mi yani keyif almadan yememe 😀 Bu beslenme programı ile yağ yakabilir miyim? Yakabilirsem kas kaybı yaşar mıyım? ( çok genel bir soru ancak bu kadar yüksek proteinle kas kütlesi kaybetmeden yakabilirmişim gibi geldi ama bilmiyorum) Fotoğraflarda gözüktüğü gibi bir beslenme programı uyguluyorum:
-
Yazan: BANNED
Bu sezon bulka girmeden önce mini cut yapmayı düşünüyorum beslenme ve kardiyo nasıl olmalı spora başladığımdan beri cut yapmadım. karb 500 protein 100-120 güncel
-
Yazan: arda3535
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
İlk kürüme girdim.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron 750 mg Boldenon 750 mg Kullanıyorum 7 haftadır ama yaz geldiği için parçalanmak istiyorum.
DEFİNSAYON KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Boldenon Masteron SORUM:
İlacı kesmeden definasyon kürüne geçiş yapılabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: despona
Aşağıda belirttiğim definasyon planlaması ile ilerlemeyi düşünüyorum.
GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM: (17 hafta)
Boldenon 600mg Cypionate 500mg YENİ PLANLADIĞIM DEFİNASYON KÜRÜM: (6-7 hafta)
350 mg Testosteron Propionate 400 mg Masteron 40 mg Winstrol 40 mg Anavar KAN PARAMETRELERİMDEN BAZILARI:
ALT: 55 AST: 57 GGT: 26 SORULARIM:
40mg winstrol ve anavarı aynı anda mı başlıyayım? Veya 3 hafta önce winstrol daha sonra 3 hafta anavar'a mı devam edeyim? Tüm fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Serkanada2626
Kürüne girdim şu an ilk haftam bitti pazartesi ikinci haftaya gireceğim programı yapan kişi ikinci haftamda piroviron+tribulus alabileceğimi söyledi günlük 200 mg çinko ve karaciğer koruyucu artı vitaminler.
KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
winstrol propinat masteron fragment Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.
-