Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Testosteron+masteron+trenbolone kürüme npp eklemeyi planlıyorum! sizce mantıklı mı?

Önerilen İletiler

Sparta34    33

Selamün aleyküm herkese,

Kürüme herhangi birşeyi kesmeden direk npp eklemeyi düşünüyorum.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 200 mg
  • Masteron Enanthate 300 mg
  • Tren Acetat 400 mg

SORULARIM:

1. Sizce mantıklı bir ekleme olur mu kazanç sağlar mıyım?
  2. Masteronu mg olarak arttırmama gerek var mı sizce?

Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Korba    4

Ben olsam bu kürü hiç bozmam kan değerlerime göre sürdürebildiğim kadar sürdürürüm. Ha treni’de enant seçerdim o ayrı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
Korba, 12 saat önce yazdı:

Ben olsam bu kürü hiç bozmam kan değerlerime göre sürdürebildiğim kadar sürdürürüm. Ha treni’de enant seçerdim o ayrı

Kral ben treni eskiden kulaktan dolma korkarak 2-3 ay sonra keserdim bidaha bu hatayı yapmadım 5-6 ay kullandım suanda da aynı şekilde yapıyorum tren dediğimiz şey 3. Aydan sonra gösteriyo kendini ben çok kızdım eskiden yarıda kesmişim hep. Kan değerlerim olsun psikolojik etkiler olsun gayet yolunda bazen sinir çok vuruyo o kadar.

Sadece biraz da hacim versin diye npp eklemeyi düşündüm tren kesilmiyicek zaten. treni neden enant seçerdin? Ben maliyetten dolayı seçicem zaten 1-2 güne enant ekleyip kana karışınca ace kesicem zaten nasıl olsa uzun sire kullanıcam uzun ester olması dert değil benim için. Senin enant tercih sebebin de maliyet mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Korba    4
gönderildi (düzenlendi)
Sparta34, 2 saat önce yazdı:

Kral ben treni eskiden kulaktan dolma korkarak 2-3 ay sonra keserdim bidaha bu hatayı yapmadım 5-6 ay kullandım suanda da aynı şekilde yapıyorum tren dediğimiz şey 3. Aydan sonra gösteriyo kendini ben çok kızdım eskiden yarıda kesmişim hep. Kan değerlerim olsun psikolojik etkiler olsun gayet yolunda bazen sinir çok vuruyo o kadar.

Sadece biraz da hacim versin diye npp eklemeyi düşündüm tren kesilmiyicek zaten. treni neden enant seçerdin? Ben maliyetten dolayı seçicem zaten 1-2 güne enant ekleyip kana karışınca ace kesicem zaten nasıl olsa uzun sire kullanıcam uzun ester olması dert değil benim için. Senin enant tercih sebebin de maliyet mi?

Ben de aynı şekilde vücudum olumsuz tepki vermediği sürece kürü kesmem buna tren de dahil. Enant tercih ederim dememin sebebi küründe testo ve masteronun da uzun ester olması. He problem olur mu olmaz ama en azından maliyeti de düşürür dediğin gibi. Hatta şuan 300 testo p, 150 tren ace, 150 masteron kullanıyorum. Bunu da vücutta ester değişikliği için yapıyorum. Yoksa yaz kış testo enant, tren enant giderim dozajlarla oynayarak 

tarihinde Korba tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
Korba, Bir saat önce yazdı:

Ben de aynı şekilde vücudum olumsuz tepki vermediği sürece kürü kesmem buna tren de dahil. Enant tercih ederim dememin sebebi küründe testo ve masteronun da uzun ester olması. He problem olur mu olmaz ama en azından maliyeti de düşürür dediğin gibi. Hatta şuan 300 testo p, 150 tren ace, 150 masteron kullanıyorum. Bunu da vücutta ester değişikliği için yapıyorum. Yoksa yaz kış testo enant, tren enant giderim dozajlarla oynayarak 

Bence de etki aynı olduktan sonra nerdeyse 2 kat maliyet var ortada ha 2 ay definasyon yapar çıkarım bulka geçerim diyenlere kısa ester mantıklı haliyle hem kana girmesini beklemez hem kandan çıkmasını ama senin benim gibi uzun aylar tren kullanılcaksa gereksiz maliyet. Ben de 400 tren ace kesmeden 200 tren enant ekliyicem ama aklıma şu takılıyo biz 200 tren enant sokunca bu 200 kana karıştıktan sonra bunu 400e çıkarınca çıkardığımız gibi kanda 400 trene ulaşır mı acaba sonuçta yeni soktuğumuz 400de aslında 2 hafta sonra açılıcak o sürede soktumuz 200 enant çalışıyo olucak? Öyleyse 400 tren ace 400 tren anant gitmek lazım sanırım 2 hafta kafamı kurcalayan sadece bu var.

Birde sende tren anant vücutta su tutumu yapar mı uzun ester olmasından dolayı çünkü bu tren enantı bulkda kullananlar var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Korba    4
Sparta34, 35 dakika önce yazdı:

Bence de etki aynı olduktan sonra nerdeyse 2 kat maliyet var ortada ha 2 ay definasyon yapar çıkarım bulka geçerim diyenlere kısa ester mantıklı haliyle hem kana girmesini beklemez hem kandan çıkmasını ama senin benim gibi uzun aylar tren kullanılcaksa gereksiz maliyet. Ben de 400 tren ace kesmeden 200 tren enant ekliyicem ama aklıma şu takılıyo biz 200 tren enant sokunca bu 200 kana karıştıktan sonra bunu 400e çıkarınca çıkardığımız gibi kanda 400 trene ulaşır mı acaba sonuçta yeni soktuğumuz 400de aslında 2 hafta sonra açılıcak o sürede soktumuz 200 enant çalışıyo olucak? Öyleyse 400 tren ace 400 tren anant gitmek lazım sanırım 2 hafta kafamı kurcalayan sadece bu var

Birde sende tren anant vücutta su tutumu yapar mı uzun ester olmasından dolayı çünkü bu tren enantı bulkda kullananlar var

Definasyonda da uzun ester kullananlar var. Olay karb ve protein alımında bitiyor. Tren vücuttan karbı sömürüyor. Kısa-uzun ester aradaki fark kana hızlı karısıp hızlı sonuç aldırması. Ben geçen sene tren enantla çatır çatır damarlı form tuttum. İkisini de denemiş biri olarak yarışmayacaksam daha da tren ace kullanmam. Geçiş yaparken 200’le geçiş yap kanda açılınca 400e cık gereksiz yorma vücudu bosver 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
Korba, 2 saat önce yazdı:

Definasyonda da uzun ester kullananlar var. Olay karb ve protein alımında bitiyor. Tren vücuttan karbı sömürüyor. Kısa-uzun ester aradaki fark kana hızlı karısıp hızlı sonuç aldırması. Ben geçen sene tren enantla çatır çatır damarlı form tuttum. İkisini de denemiş biri olarak yarışmayacaksam daha da tren ace kullanmam. Geçiş yaparken 200’le geçiş yap kanda açılınca 400e cık gereksiz yorma vücudu bosver 

Kanda açıldıktan sonra doz arttırımında arttırdığımız doz direk kana karışıyor yani değil mi? Güzel. sana bir sorum daha var dostum testonun cyp formuna geçerken enant kullanıyorsak proptan enantada geçerken enantanın açılmasını bekliyoruz ya mevcutta enantat kullanıyorsak cype geçerken cypin açılmasını bekliyor muyuz yoksa direk vücut enantat kullanıyor gibi tepki vermeye devam ediyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    263

Gelişim açısından çok güzel olur etkilerini baya baya katlar ama şu var. Hem tren hem deca getireceği psikolojik ağırlıpı yönetebilirmisin bu önemli kral cünki cidden zorluyor insanı psikolojik olara heleki stresli bir hayatın varsa iyi düşün derim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
Yusufdemir1995, 12 dakika önce yazdı:

Gelişim açısından çok güzel olur etkilerini baya baya katlar ama şu var. Hem tren hem deca getireceği psikolojik ağırlıpı yönetebilirmisin bu önemli kral cünki cidden zorluyor insanı psikolojik olara heleki stresli bir hayatın varsa iyi düşün derim 

Tren beni psikolojik değil de vücut olarak yoruyor 4. Aydan sonra artık bittim dedirtiyo ama şahsen bende psikolojik olarak bazen ani sinir paranoya ve karamsarlık yapıyor 1-2 gün sonrasında geçiyor. Npp dediğin gibi ciddi bi katkı sağlarsa tren ile birlikte sürdürebildiğim kadar deneyimlemek istiyorum bu iki ürünün sinerjisini

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Korba    4
gönderildi (düzenlendi)
Sparta34, 4 saat önce yazdı:

Kanda açıldıktan sonra doz arttırımında arttırdığımız doz direk kana karışıyor yani değil mi? Güzel. sana bir sorum daha var dostum testonun cyp formuna geçerken enant kullanıyorsak proptan enantada geçerken enantanın açılmasını bekliyoruz ya mevcutta enantat kullanıyorsak cype geçerken cypin açılmasını bekliyor muyuz yoksa direk vücut enantat kullanıyor gibi tepki vermeye devam ediyor mu?

Direkt cypionata geçebilirsin hatta ben de cypionata geçmeyi düşünüyordum. Cidden cypionatın tadı bir başkaa. Hatta enantata göre daha az su tuttuğu söyleniyor. Bence de öyle

tarihinde Korba tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
Korba, 2 saat önce yazdı:

Direkt cypionata geçebilirsin hatta ben de cypionata geçmeyi düşünüyordum. Cidden cypionatın tadı bir başkaa. Hatta enantata göre daha az su tuttuğu söyleniyor. Bence de öyle

Daha az su diyorlar hocam evet. Ve cypin çok iyi olduğunu söylüyorlar amerikada mı ne yanlış olmasın cyp kullanıyolarmış sürekli ben şansa almış oldum etki olarak cidden fark hissedersem cypden devam. Bu arada tren yanına npp ekleme konusunda fikrin nedir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    33
Yusufdemir1995, 3 saat önce yazdı:

Hocam bu arada sizce npp eklediğimde masteronu kesmeli miyim? Mantıken masteron su tutturmayan bi ilaç nppde deca kadar olmasa da suyla çalışan bi ilaç diye biliyorum zıt durum olur bence ama sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: borasipahi
      Sevgili abilerim ve kardeşlerim;
      Bir süre daha bu şekilde devam etmek istiyorum kürüme ve...
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Npp 300mg Boldenon 500mg Sonuçlarımda vitaminler konusunda destek almaya başladım ancak Progesteron seviyesi biraz kafamı karıştırdı, Arimidex veya Tamoksifen kullanmıyorum, jinekomasti belirtisi görmüyorum. Bir aya yakındır östrojen baskılayıcı almıyorum. Çevremden de aldığım geri dönüşlere göre Arimidex kullanmayı kestikten sonra belirgin bir kütle artışım oldu.
      SORULARIM:
      Jinekomasti belirtim olmasa dahi kullanmalı mıyım ? Ek olarak süreci hızlandıracak ekleyebileceğim bir ilaç varsa tavsiye eder misiniz ? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: SAMOtrophin
      Selam arkadaşlar,
      7. Hafta itibariyle NPP veya Deca eklemek istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Rimobolan SORULARIM:
      Bu ilaçlar kütle alma amacıyla kaç haftaya kadar kullanılabilir? Önerilen kullanım süresi nedir? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Hakansteo
      Selamlar herkese,
      KÜR İÇERİĞİM:
      400 testo prop 300 npp 40mg turnabol Alıyorum. Daha önce bu kürü yapan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    • Yazan: kafkasli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde npp var ve beni psikolojik olarak kötü etkiliyor. Bu durumdan daha fazla etkilenmemek adına '' anti depresan '' cipralex kullanmayı düşünüyorum! Sizce uygun mudur? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Altıngenetik
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      NPP hakkında net bilgi bulamadım, bilgisi olan arkadaşların konu altında yorumlarını ve bilgilerini paylaşmasını rica ederim.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.