-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: cedricmcmillan
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Kürümün 2. haftasındayım.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Cypionate 350mg Boldenon 200mg SORULARIM:
Bahse konu kürümde tansiyon sorunu nasıl çözebilir veya önlem alabilirim? Bahse konu kürümde kolestrol'e yönelik sorunu nasıl çözebilir veya önlem alabilirim? Vücudumun yorgunluk hissini bu süreçte nasıl minimize edebilirim? FORM:
Konuya katılım gösteren, çözüm odaklı tavsiye ve yorumlarda bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: m41a4
Merhaba arkadaşlar, 10 hafta boyunca 200 mg test ve 200 mg tren kürünün ardından, 14 haftadır 500 mg test ve 400 mg bolde küründeyim. Kolesterol değerlerimin aşırı düşük olma sebebi ne olabilir ?
-
Yazan: oldbutgold
Merhabalar öncelikle,
Geçen kan tahlili vermek istedim, herhangi bir anabolik vb. takviye kullanmıyor olmama rağmen ALT ve AST değerlerim olması gerekenden 3 katı yüksek çıktı.
Bu yüzden şuanda milk thistle ve nac600 kullanmaya başladım. Bunun için neler yapabilirim öneri ve görüşlerinizi bekliyorum aşağıya tahlil sonucunu bırakıyorum.
KAN TESTİM:
-
Yazan: Rma
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Steroid kürlerinde karaciğer ve böbreklere binen yük çok fazla oluyor bu dönemde kreatin gibi bir supplement kullanmak böbreklere daha fazla yük binmesine neden olur mu yoksa ben mi durumu çok abartmışım?
-
Yazan: arnoldşıngırmıngır
Herkese selamlar,
Herhangi bir ilaç kullanmıyorum. Kan vermeden 2 gün önce antrenmanı kesmiştim. Bu sabah kan verdim ve karaciğer değerlerim yüksek çıktı. Çok mu yüksek bir fikrim yok ama sebebi ne olabilir sizce?
BESLENMEYE DAİR:
5 yumurta beyazı 1 sarısı 320 gram tavuk göğüs 2.5-3 ölçek whey BİREYSEL NOTLAR:
Günlük vitamin mineral alımı yapıyorum. Şişman değilim hafif bir karnım var onu eritmeye çalışıyorum 1.70-74 kiloyum.
-