-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
2. kürüme gireceğim! bana yardımcı olur musunuz?
Oluşturan:
Testomer, in Steroid Kürleri / Genel
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Leporis
Arkadaşlar herkese selamlar,
Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Ma3lish
Herkese selam, iyi forumlar.
İlk kürümdeyim ve tecrübeli arkadaşlardan destek almak için yazıyorum. Şu an kürümün 10. enjeksiyonunu yaptım. Bugün kan testi verdim ve değerlerim referans aralığının oldukça dışında çıktı. Beslenmeme dikkat etmeme rağmen son 2 haftada yaklaşık 10 kg aldım.
KİŞİSEL VERİLERİM:
Başlangıç:
175 73kg(Yağ oranım düşüktü) Güncel:
175 83kg Hocalarımla konuştuğumda boldenonun “peak” evresinde olduğumu, ilerleyen süreçte daha fazla damarlanma yaşayacağımı söylediler. Ancak ben şu ana kadar sadece biraz güç artışı ve ciddi libido yükselmesi hissettim; fiziksel olarak kürden çok tatmin olmadım. E2 (östrojen) değerim oldukça yükseldi. Bu yüzden boldenonun gerçekten çalışıp çalışmadığından da emin değilim. Yaz yaklaştığı için hacimden ziyade daha kuru ve damarlı bir görünüm hedefliyordum, fakat şu an tam tersine su tutmuş gibi hissediyorum.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 500mg Oxandrolone 30mg Kürüme masteron eklemeyi düşünüyorum. Ancak şu an hedefimden ciddi şekilde sapmış durumdayım. Boldenonun kuru kas kütlesi kazandırdığını biliyorum. Bu doğrultuda kürün ilerleyen döneminde masteron ekleyerek daha kuru bir görünüm elde etmeyi düşünüyorum. Toplam kür süresini de yaklaşık 16–20 hafta arasında planlıyorum.
SORULARIM:
E2 değerlerimi nasıl daha sağlıklı kontrol altına alabilirim ve kürümde ne gibi değişiklikler yapmalıyım? GÜNCEL KAN TESTLERİM:
Konuya katılım gösteren, bilgi ve tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: ascendxt
Hocalarım merhaba,
4.kürümü yapacağım en son kürümü 7 ay önce,
GEÇMİŞTE YAPTIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
Testosteron Boldenon Npp Dinabol Şeklinde yaptım genellikle hep sporu yap bırak yap bırak yapan birisiyim dengesizliğimin bende farkındayım ama psikolojik etkenler erkek hali ergenlik hali derken maddiyat bu tür hareketlerde bulundu 6 aydır spora gitmiyordum son 1 aydır spora gidiyorum ve tekrardan kendimi mental olacak topladığımı ve hazır olduğumu hissediyorum artık spor bir hayat parçam olacak hep gideceğim her neyse. Hiçbir kürümde arimidex olsun dostinex tarzı bir şey kullanmadım tahlillerim kürlerimde olması gerektiği gibi çıktı Jinekomasti sorunuyla hiçbir zaman karşılaşmadım ama e2 bir ilaç markası vermeyeceğim boldenon yüzünden sıfırlandı tüm kemiklerim kıtlaya kıtlaya yürüyordum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş: 23 Boy: 1.76 Kg: 64 YENİ DENEMEYİ PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ: (24 hafta)
Testosteron 300 (1 ay sonra 500) Boldenon 300 (1 ay sonra 500) Npp 300 Anapolon 30 Planlıyorum yüksek dozdan ziyade stabil şekilde gitmek daha mantıklı bence! npp kür sonu son 5-6 hafta 150-200 şeklinde kullanmayı düşünüyorum totalde 30 haftalık bir kür var 80 kilolara çıkma hedefim var!
MCT GRUPLARIM:
hepasafe Meryem Ana Dikeni Ekstresi Enginar Ekstresi Kadın Tuzluğu ekstresi Safran ekstresi C vitamini Multi vitamin liv52 nac600 İleride düşünebilirim her sabah enginar suyu özü iciyorum genel hayatımda kolajen ve sığır jelatini opsiyonel beslenme konusunda sabit bir beslenme rutinim vardır eskiden beridir sizler olsun hocalarım olsun öğrendiğim fazla çeşitlilik yok has bir şekilde.
SABAH 2 yumurta 100 yulaf 200 ml süt ÖĞLEN 200 pirinç 200 tavuk 15 gram badem AKŞAM 200 pirinç 200 tavuk 15 gram badem Spor sonrası gece bir öğünüm oluyor 100 gram makarna her öğünümde yeşillik vardır sabit olarak günlük 40 gram protein tozu içiyorum gerektiği kadar beslenme listesinde total olarak 20-25gram zeytinyağı bulunuyor köyümden kendim ağaçtan toplayıp çıkarıyorum önerileniniz nelerdir?
-
Yazan: Rma
Hocalarım hepinize Selamlar öncelikle iyi günler dilerim,
Size basit bir özet geçmek isterim geçmişle alakalı testo + masteron biçimde gittiğim kürde ne yazık ki başıma gelen talihsiz olaylar kaybettiğim yakınlarım ve sınav stresi birleşince iyice mental açıdan çökmüştüm mevcut kürümü sonlandırıp TRT doz hayatıma devam etmeye başladım bu süreçte sporu fln saldım iyici haftada 1 gün fullbody idmana kadar düştüm aşırı pis beslendim 90 kilolardan 97 98 kilolara çıktım şimdi tekrardan birşeyler yapma isteği var içimde bu iğrenç yaşantımdan bıktım zaten. Diyet dönemime tekrar adım attım şu an ilaçları devreye sokmadığım için karb biraz yüksek toplam 2250 kalori 210 karb 250 protein 40 yağ alıyorum ilaçlar kana girince yağ protein sabit karbı 130 140 fln yapabilirim daha da inebilirim hatta yağdan da kısıp ilk başta mounjaro ile başladım bu arada diyete bu sadece süreç başlangıcında kullanacağım bir ilaçtır.
Şu anda yapmak istediğim kür boldenon + testosteron enhantat kürü dozajlamalar için sizden tavsiye almak istiyorum net dozaj belirlemedim kafamda ve östrojen kontrolümü ben normalde 500 testo kullanırken haftada 2 arimidex ile 30larda tutuyordum bu yeni süreçte nasıl olucak ne yapmam gerek bir tavsiye vermeniz benim için çok kıymetli. Başlangıç olarak tren acetat ile haftada 200 yada 250 mg kullanmak istiyorum bu sadece hem trenin kendi üzerimde nasıl bir etkisi olduğunu gözlemlemek için hem de kick mantığında olması için. Kan tahlillerimi verdim fakat e nabza giremiyorum şu an fotoğraf çekmiştim hastanedeyken onları da yükleyemiyorum 8k fotoğraf çekmişim aptal gibi o yüzden birkaç değerimi yazayım siz ona göre bana öneride bulunun teşekkür ediyorum.
KAN TESTİ VERİLERİ HK:
Alt 33 Ast 40 Üre 15 Total testo 1133 E2 53 Başka referans dışı değerim bulunmuyor tamamen hepsi referans için sizin bana yardım için istediğiniz bir değer varsa ekleyebilirim. Form olarak birkaç foto ekleyebiliyorum sadece bu berbat formda utancımdan mazur görün. Son olarak definasyon da artım masteron vs. kullanmak istemiyorum çünkü pahalı ve etki almak için gerçekten yüksek doz kullanmam gerekiyor bütçe için zor bir durum primo zaten almış başını gitmiş bana tek seçenek EQ kalıyor geriye yapabilecek birşeyim yok isterdim primo ile kür yapmayı ama yapamam bu yüzden bana lütfen bu kür saçma bunun yerine primo masteron kullan falan demeyin lütfen. @Fuhrer @hectordoyle @AS1L @berkay16 @sven @GHOST @Askabar @SPECTRE @Ruthless @zoszos
KULLANMAYI PLANLADIĞIM MARKALAR:
Zphc testosteron Zphc boldenon Spectrum trenbolone PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİM:
1-24 hafta Testo / dozajı size bırakıyorum 1-24 hafta Bolde / dozajı size bırakıyorum 1-10 hafta tren 200 yada 250 hafta tam belli değil GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Ysntnc
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Geçen yıl 10 haftalık sahte ilaç mağduriyetimden sonra, artık toparlanıp yeni kür planı için bu işin gerçekten ehli bir hoca ile çalışmaya başladım.%16-17 yağ oranı ile.
KÜR İÇERİĞİM:
testo propianat tren ACe masteron clen NPP Sanırım fazlasıyla sert giriş yapıyorum. Prolaktini, östrojeni ne kadar ayakta tutabilirim bakacağız.
MCT GRUPLARIM:
nac 1200 milk liv52 omega d vit magnezyum GEÇMİŞ KÜR PLANIM:
Kürüme bu şekilde başlayacağım tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var.
-