Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kafkasli

Östrojeni en çok arttıran testosterone esteri hangisidir?

Önerilen İletiler

kafkasli    3

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Düşük östrojen sıkıntısı çekiyorum testosterone seviyem 1000 olmasına rağmen östrojen 30-35 lerde ( normalde 40-45 olması gerekirken) %25 lik bir östrojen sorunum var ve hayatımı etkiliyor sinirlilik vb bakımından. Sizden ricam deneyimleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda en çok östrojeni sağlayacak ester hangisidir söyleyebilir misiniz? :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

h4runx    42
kafkasli, 35 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Düşük östrojen sıkıntısı çekiyorum testosterone seviyem 1000 olmasına rağmen östrojen 30-35 lerde ( normalde 40-45 olması gerekirken) %25 lik bir östrojen sorunum var ve hayatımı etkiliyor sinirlilik vb bakımından. Sizden ricam deneyimleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda en çok östrojeni sağlayacak ester hangisidir söyleyebilir misiniz? :)

senin ilacın sustanon dostum

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kafkasli    3
h4runx, 10 saat önce yazdı:

senin ilacın sustanon dostum

kaç günde bir vurmalıyım 3 günde 1 devam mı yoksa östrojen artsın diye haftada 1 gibi bir rejimi mi var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    957
kafkasli, 8 saat önce yazdı:

kaç günde bir vurmalıyım 3 günde 1 devam mı yoksa östrojen artsın diye haftada 1 gibi bir rejimi mi var

gün aşırı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
ardas, 3 dakika önce yazdı:

gün aşırı.

hocam adam e2 tavan yapsın istiyor, gün aşırı vursa e2  daha stabil kalmayacak mı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    957
h4runx, 4 dakika önce yazdı:

hocam adam e2 tavan yapsın istiyor, gün aşırı vursa e2  daha stabil kalmayacak mı? 

öbür türlü sustanonun içeriğindeki kısa esterler kandan çıkınca çok az testo kalıcak kanda ona göre sustanon dozunu ayarlaması lazım haftalıj 500 gün aşırı vursa bile arttırır. keten tohumuda tüketir yanında.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    8

Gün aşırı değil tek seferde 1 ampul vurması e2 daha çok arttırır dozu bölerse artmaz.

Tahminim Haftada 2 ampul ile artar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    957
gönderildi (düzenlendi)
Testomax, 2 saat önce yazdı:

Gün aşırı değil tek seferde 1 ampul vurması e2 daha çok arttırır dozu bölerse artmaz.

Tahminim Haftada 2 ampul ile artar.

puahahah öyle mi oluyormuş vur test sonucunu paylaş bakalım artıp artmadığını görürsün 250 nin 250 side uzun esterdi haftada 2 vurunca kanında fix 500 testoyla mı gezmiş olcak kanda testo olamayıp e2 olduktan sonra ne anlamı var testo gibi östrojende satılıyo alıp vursun o zaman.  Sizin ki şey mantığı testo prop alsın adam haftalık 400 gün aşırı 100 100 vuracağına 2 gün 200 - 200 vursun kandaki testo düştükten sonra da konu açar artık. gün aşırı vurduğunda kanındaki testo fix belli bir seviyede kalcak ondan baskılamadığı sürece artmaya devam edicek sen tek seferde 250 vurcan 2 gün sonra o 250 nin 120 si çıkıcak kandan.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testomax    8

@ardas dam testo değil östrojen artsın istiyor. testonun stabil kalması için gün aşırı yapmak gerekiyor bunu ben de söylüyorum ama testonun östrojene dönmesi için ani pikler lazım bu da tek seferde yüksek dozla olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.214

Kanda doz dalgalanması genel olarak aromatazı da artırıyor. Buna göre sustanon senin ilacın. Yeterli dalgalanma olması için haftada 2 enjeksiyon idealdir. Daha ötesini ve gerçek doz ayarlamasını ise 3 haftada 1 yaptıracağın E2 testine göre karar vermelisin. 

Diğer bir yol ise haftada 1 uzun esterli (CYP. gibi) testosteron kullanmak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: guneyysimsek
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ben define kürü yaptım ve ilaçları kestim.
      KÜR İÇERİĞİM: (3 AY)
      Testosteron Propionate Masteron Npp Göğüs uçlarımda fena kaşıntı var 3 haftadır 2 günde 1 arimidex alıyorum. Hala geçmedi ama sizce neden?
    • Yazan: kafkasli
      Hepinize sevgiler saygılar iyi günler,
      Zphc marka testosteron var elimde ve bunun enantat olmadığını düşünüyorum 4 günde 1 yaptığım enjeksiyonlarda psikoloji dip ve zirvelerden dolayı. Kan testleri ile ben bunun enantat olup olmadığını anlayabilir miyim? Anlayabilirsem nasıl anlarım?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: patr0n35
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 7. haftasındayım ve sonuçlar aşağıda paylaştığım gibidir. Chatgpt ye göre östrojenim çok düşmüş deca kullanımında yükselmesini beklerken.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 mg Testesterone Enanthe 500 mg Boldenon 500 mg Deca NOT:
      Günlük 1 tab. proviron kullanıyorum!
      SORULARIM:
      Östrojenin düşük çıkmasının sebebi ne olabilir eksisi ne olabilir?
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Thearmy
      Herkese Merhabalar,
      Sağlıklı Sakatlıksız sporlar dilerim herkese, Belli başlı bir kaç kafama takılan sorular var.
      SORULARIM:
      Testo bolde küründe gün içinde arada olan elde ve ayakta karıncalanma hgb yüksekliğinden mi kaynaklanabilir? Testo enath ve boldeyi hep yanı dozajda tutmamız bir sorun yatar mı e2 vs bir çok açıdan? (1.5 ml 375-375) Böbrek sağlığı ve genel açıdan günlük tuz ve zeytinyağ kaç gram alınmalı (95 kilo) Günlerde değişkenlik göstermekle birlikte 12-4 ile 140 arası olan tansiyon normal midir?(6.8 küçük) Herkese iyi günler.
    • Yazan: trensetter
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ne zaman testosteron dozunu arttırsam burnumun üstü vıcık vıcık iğrenç şekilde yağlanıyor kozmetik çok çirkinleşiyor ama sadece burnumun üstünde oluyor bu. Önerisi olan var mı? Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.