Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kisetet55

Trenbolone kürüm hakkında öneri ve yardımlarınızı alabilirmiyim?

Önerilen İletiler

Fuhrer    272
h4runx, 1 saat önce yazdı:

gecmis olsun dostum, npp bu hafta içinde ekleyeceğim merak ediyorsan etkileri hakkında güncellerim. treni kan değerlerim müsade ederse 30 hafta yapacağım

30 haftaya gerek yok dostum abartma o kadar, boldenon ekle şimdi 20.hafta gibi treni bırakırsan boldenon seni tutar. Kâğıt üzerinde kazanç çok olabilir, NPP Tren on numara kombinasyon olabilir ama an gelir ki evdeki hesap çarşıya uymaz. @Diver çok güzel tavsiyede bulunmuş. Ek olarak şunu söyleyeyim sana, sosyal medya vücutçuları öyle 800 mg tren 800 deca 30 hafta cruise gezmiyor. Onlar genelde GH ve İnsülin ile kas gelişimini sağlıyor ve kısa esterler ile definasyonda kuruyorlar. Hiç birisi 8 yıldan aşağı spor geçmişi/ilaç geçmişi olan insanlar değil. Bu bir süreçtir. Geçen günlerde açık siklet Türkiye şampiyonu olan kişi söylemişti, en peek dönemim 35-45 yaş arası idi diye. Gördüğüm kadarıyla profilinde öğrenci yazıyor. Gerek yok bu kadar aceleye, belki bu psikolojik etkiler yüzünden sporu bırakacaksın ve asla öyle fiziklere ulaşamayacaksın. Sana tavsiyem trende 15-16 haftayı geçme asla ve 500 mg'dan fazla tren yüklemesi yapma vücuduna. Dostinexi ihmal etme, ve sağlam bir psikoloji kur. Bunun dışındakiler aşırı sorun değil.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

h4runx    42
Fuhrer, 44 dakika önce yazdı:

30 haftaya gerek yok dostum abartma o kadar, boldenon ekle şimdi 20.hafta gibi treni bırakırsan boldenon seni tutar. Kâğıt üzerinde kazanç çok olabilir, NPP Tren on numara kombinasyon olabilir ama an gelir ki evdeki hesap çarşıya uymaz. @Diver çok güzel tavsiyede bulunmuş. Ek olarak şunu söyleyeyim sana, sosyal medya vücutçuları öyle 800 mg tren 800 deca 30 hafta cruise gezmiyor. Onlar genelde GH ve İnsülin ile kas gelişimini sağlıyor ve kısa esterler ile definasyonda kuruyorlar. Hiç birisi 8 yıldan aşağı spor geçmişi/ilaç geçmişi olan insanlar değil. Bu bir süreçtir. Geçen günlerde açık siklet Türkiye şampiyonu olan kişi söylemişti, en peek dönemim 35-45 yaş arası idi diye. Gördüğüm kadarıyla profilinde öğrenci yazıyor. Gerek yok bu kadar aceleye, belki bu psikolojik etkiler yüzünden sporu bırakacaksın ve asla öyle fiziklere ulaşamayacaksın. Sana tavsiyem trende 15-16 haftayı geçme asla ve 500 mg'dan fazla tren yüklemesi yapma vücuduna. Dostinexi ihmal etme, ve sağlam bir psikoloji kur. Bunun dışındakiler aşırı sorun değil.

öncelikle değerli yanıtınız için teşekkür ederim. bolde yan etki/etki bakımından çoğu kişi tarafından önerilmiyor bu yüzden eklemeyi düşünmüyorum. şu an 600 tren e, 250 testo e, 6ui gh kullanıyorum 10. haftadan sonra treni 400, 16. haftada  200'e çekip 30. haftaya devam edeceğim. npp 100mg/w başlayıp kan değerlerine göre 300'e kadar yükselteceğim. öğrenci değilim, iş/spor/beslenme rutinini sağlam kurduğumu düşünüyorum.  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    272
h4runx, 10 dakika önce yazdı:

öncelikle değerli yanıtınız için teşekkür ederim. bolde yan etki/etki bakımından çoğu kişi tarafından önerilmiyor bu yüzden eklemeyi düşünmüyorum. şu an 600 tren e, 250 testo e, 6ui gh kullanıyorum 10. haftadan sonra treni 400, 16. haftada  200'e çekip 30. haftaya devam edeceğim. npp 100mg/w başlayıp kan değerlerine göre 300'e kadar yükselteceğim. öğrenci değilim, iş/spor/beslenme rutinini sağlam kurduğumu düşünüyorum.  

6iu gh var ise 10-20 iu insülin ile gayet iyi gelişirsin dostum. Öğrenci olduğunu forum profilinde belirttiğinden dolayı yazdım eğer dediğin gibi ise her şey güzel. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
Fuhrer, 21 dakika önce yazdı:

6iu gh var ise 10-20 iu insülin ile gayet iyi gelişirsin dostum. Öğrenci olduğunu forum profilinde belirttiğinden dolayı yazdım eğer dediğin gibi ise her şey güzel. 

24 yaş, 187 boy, 95kg, yağ oranı 18 civarı. günlük 300gr protein, 400gr karbonhidrat alıyorum. sizin daha önce yazdığınız insülin protokolünü uygulayacağım, ilk gün post olarak humalog 5ui, x10gr karbonhidrat. 5ui vurduğumda 50gr karbonhidrat almam gerekiyor, daha fazlasını alsam sorun olur mu? ya da ilk günden 10ui vurup 100gr karb alsam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    272
h4runx, 2 dakika önce yazdı:

24 yaş, 187 boy, 95kg, yağ oranı 18 civarı. günlük 300gr protein, 400gr karbonhidrat alıyorum. sizin daha önce yazdığınız insülin protokolünü uygulayacağım, ilk gün post olarak humalog 5ui, x10gr karbonhidrat. 5ui vurduğumda 50gr karbonhidrat almam gerekiyor, daha fazlasını alsam sorun olur mu? ya da ilk günden 10ui vurup 100gr karb alsam?

ilk günden 10 iu vurma dostum, 5 6 7 8 9 10 şeklinde yükle bence. İnsülin işinde aceleye gerek yok, daha fazlasını alsan sorun olmaz ancak minimum 10 almaya çalış. Benim uyguladığım yöntem gayet iyi, bu seni yeterince ilerletir zaten. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    246

500 mg üstü trenbolon asla önermem ben 1000 mg a kadar çıktım haftalık zamanında ama hatta şöyle söyliyim tr de benim yaş grubumda benim kadar ilaç kullanan çok fazla kişi yok ama bu çok kötü birşey çok sıkıntısını cektim halada cekiyorum. 500 ün üstü hic hoş değil + getireceği birsürü yan etkisi var bunları yönetemezsen ve tecrüben bilgin tam değilse geçmiş olsun diyecek çok şeyim var ama yazmaya üşeniyorum uzun uzun.

Sana tavsiyem haftalık max 500 mg yeterli. En son patladigim solugu acilde aldigim kürüm haftalık 1.500 mg testo 1000 mg tren 800 mg deca 500 mg boldenon 40 mg danaboldü biraz daha yaş olarak gençtim gözüm görmüyordu ve göze alıyordum yaşayacaklarımı taaki hastahanelik olana kadar şakası yok özellikle anksiyeten varsa vay haline tek tavsiyem ben gibi yapmayın bi tek kendime söz geçiremiyorum maalesef….

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
kisetet55, 10 saat önce yazdı:

Kronikleşmiş ön omuz ağrısı var bende de. Geçmek bilmiyor 1 ay spora ara verdim yine sonuç aynı. En az 10 kere emar çektirdim. Krem verip gönderdiler. 400 tren ile şuanda çok mutluyum 600ü merak etmiyor değilim. 10-12 hafta sonunda tren kürüne veda edeceğim. Temmuz ayına kadar ise sadece testo ile devam edip akabinda 8 haftalık pct yapmayı düşünüyorum. Bir süre vücudu dinlendirdikten sonra bulk kürüne başlamayı planlıyorum.

İmpingement sendromu olabilir gerçi olsa görürlerdi mr da buz koy bol bol supplement almana gerek yok i hiç bir supplement omuzda işe yaramıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
Yusufdemir1995, 9 saat önce yazdı:

500 mg üstü trenbolon asla önermem ben 1000 mg a kadar çıktım haftalık zamanında ama hatta şöyle söyliyim tr de benim yaş grubumda benim kadar ilaç kullanan çok fazla kişi yok ama bu çok kötü birşey çok sıkıntısını cektim halada cekiyorum. 500 ün üstü hic hoş değil + getireceği birsürü yan etkisi var bunları yönetemezsen ve tecrüben bilgin tam değilse geçmiş olsun diyecek çok şeyim var ama yazmaya üşeniyorum uzun uzun.

Sana tavsiyem haftalık max 500 mg yeterli. En son patladigim solugu acilde aldigim kürüm haftalık 1.500 mg testo 1000 mg tren 800 mg deca 500 mg boldenon 40 mg danaboldü biraz daha yaş olarak gençtim gözüm görmüyordu ve göze alıyordum yaşayacaklarımı taaki hastahanelik olana kadar şakası yok özellikle anksiyeten varsa vay haline tek tavsiyem ben gibi yapmayın bi tek kendime söz geçiremiyorum maalesef….

Dostum senin anlattiklarin farklı bir boyut. Bu dediklerini yapmak için cahil değil zır deli olmak gerekli. 

EmreGundi, 3 saat önce yazdı:

İmpingement sendromu olabilir gerçi olsa görürlerdi mr da buz koy bol bol supplement almana gerek yok i hiç bir supplement omuzda işe yaramıyor 

Bir çok şey denedim kafii gelmedi. Ben neyin iyi geleceğini biliyorum oda uzun soluklu spora ara vermek ama böyle bir Türkiye'de bana iyi gelen nadir şeylerden birisini bırakmaya cesaret edemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
Fuhrer, 12 saat önce yazdı:

ilk günden 10 iu vurma dostum, 5 6 7 8 9 10 şeklinde yükle bence. İnsülin işinde aceleye gerek yok, daha fazlasını alsan sorun olmaz ancak minimum 10 almaya çalış. Benim uyguladığım yöntem gayet iyi, bu seni yeterince ilerletir zaten. 

hocam humalogu sgk karşılıyor mu? diyabet hastası yakınım var ona yazdırabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    272
h4runx, 21 dakika önce yazdı:

hocam humalogu sgk karşılıyor mu? diyabet hastası yakınım var ona yazdırabilirim

bilmiyorum, ancak pahalı bir şey değil 1500iu 1000 tl falan o da yaklaşık 2 ay gider

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

bilmiyorum, ancak pahalı bir şey değil 1500iu 1000 tl falan o da yaklaşık 2 ay gider

hangisi marka tavsiye ederseniz hocam? humalog 100ui 1000tl olduğu yazıyor internette 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    272
h4runx, Şimdi yazdı:

hangisi marka tavsiye ederseniz hocam? humalog 100ui 1000tl olduğu yazıyor internette 

HUMALOG 100/IU/ml 3 ml 5 kartuş 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lionis    0
Yusufdemir1995, 16.04.2025 - 01:00 yazdı:

Bu mg ai ve dostinex kullandınız mı nasıl kullandınız ?

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yusufdemir1995    246
Lionis, 4 dakika önce yazdı:

Bu mg ai ve dostinex kullandınız mı nasıl kullandınız ?

Tabiki kullandım ama şöyle ben kafama göre kullanmıyorum dostinex vs vs her ay yıllardır sekmez yani 30 günde 1 full detaylı kan idrar testi verip kendim yorumlayıp ona göre tedavimi uyguluyorum kafama göre asla içmem ne yaşasamda kanda o değeri görüp onaylayıp oan göre alıyorum gerekenleri olması gerekende bu… keşke herkesin öyle imkanı olsada her ay baktırsa kendine

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.