Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kisetet55

Trenbolone kürüm hakkında öneri ve yardımlarınızı alabilirmiyim?

Önerilen İletiler

kisetet55    32

Herkese Selamlar, 3 haftadır Tren küründeyim varsa bir eksiğim yardımınızı rica ediyorum. Ayrıca kullandığım ürünler hakkında da kullanıcı yorumlarımı ekleyeceğim.

Kullanılan Ürünler, Dozları Ve Markalar

• İran Testosteron Enanth Haftalık 250 Mg
  • Nessie Pharma Trenbolone Enanth Haftalık 400 Mg
  • Nessie Pharma Masteron Propionat Haftalık 300 Mg
  • Bohoja Labs Masteron Enanth Haftalık 400 Mg

İlk olarak neden masteron Propionat ve Enanth'ı aynı anda kullandığımın cevabını vermek istiyorum sizlere. Amacım aynı anda kullanıp verimi arttırmak değil Propionat'dan Enanth esterine geçiş süreci. Propionat kullanmayı her ne ilaç kullanırsam kullanayım ödem yaptığı için ( hastanede yaptıkları ağrı kesiciler dahil ) enjeksiyon gün sayısını düşürmek için enanth esterine geçmeyi tercih ettim.

Kürün Yan Etkileri Ve Pozitif Etkileri

Yan etkileri ile ilgili bilgi vermek gerekirse; Herkesin anlayacağı üzere @Loving Burak hocanın makalesinden esinlenerek kür planlamamı yaptım ve yaşadığım yan etkiler minimum seviyelerde şuanda tabii tren henüz tam açılmış sayılmaz. Şuana kadar hissettiğim yan etkiler ise çok hafif olmakla beraber; geceleri hafif terleme ( yeni yeni başladı ) arada sırada boğazdan aşağıya doğru yanma, çok nadirde olsa hafif sinirlenme ama bu yan etkiler cidden çok düşük seviyelerde.

Kürün pozitif etkileri ise;  Muhteşem bir güç artışı sağlaması, bir çok zaman daha mutlu bir ruh hali içindeyim antrenmana daha iştahlı ve istekli gidiyorum. Benim için en büyük etkisi ise yok olan cinsel isteksizlik ve libido kaybının henüz ilk haftalarda geri gelmesi ve artarak gitmesi, sürekli bir cinsel ilişki isteği getirdi bana nerdeyse hiç aklımdan çıkmıyor desek yeridir.

Kullandığım Ürünlerin Kişisel Yorumum

İran testosunu zaten anlatmaya gerek yok herkesin malumu. Trenbolone mükemmel bir şekilde çalışıyor boş bir ürün değil. Ama Nessie masteron için soru işaretleri ile dolu. Çünkü 3 arkadaş aynı dozlarda aynı vakitte aynı kür içeriği ile kullandık 3 kişinin de E2 seviyesi farklı şekilde geldi. benim 45-60 seviyelerinde seyrederken birisinin 20 ve diğer kişinin ise 200 seviyesine kadar çıkmıştı. Bu durumun sebebini anlayamadık ama üçümüzde çok fazla olmamak kaidesi ile bir sertlik kazandırdığı aşikardı. bohoja Labs Masteron E. yeni kullanmaya başladım samimi olduğum bir arkadaşımın kullandığı ve verim aldığı bir ürün olduğu için tercih ettim. Henüz yeni kullanmaya başladığım için pozitif yada negatif bir yorum yapamıyorum tek söyleyebileceğim normal şartlarda ödem tutan bölge 1 hafta boyunca geçmezken şuanda 2 günde geçiyor.

Son olarak kan tahlilimi ekliyorum. Devlet hastanesinde yaptırdığım için doktor benim isteklerimin değil kendisinin istedikleri tahlilleri vermek zorunda kaldım.

Ekran görüntüsü 2025-04-14 190829.jpg

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    931
gönderildi (düzenlendi)

tam anlamak için ilk sadece 400 bohoja vur test ver sonra sadece nessie vur 400 test ver şahsen 700 masterone göre yüksek bence herkeste aynı düşürcek diye bir kural yok ama 700 masteron düşük bir doz da değil. birde hdl çıkınca paylaşır mısın ?

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
ardas, 7 dakika önce yazdı:

tam anlamak için ilk sadece 400 bohoja vur test ver sonra sadece nessie vur 400 test ver şahsen 700 masterone göre yüksek bence herkeste aynı düşürcek diye bir kural yok ama 700 masteron düşük bir doz da değil. birde hdl çıkınca paylaşır mısın ?

Verilen tahliller 300 nessie masteron kullanılırken verildi hocam. Bohoja yeni eklendi dediğim gibi. Siz diyince fark ettim HDL paylaştığım görselde görülmediğini. HDL 36.7 çıkmış biraz düşük.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, 6 saat önce yazdı:

Verilen tahliller 300 nessie masteron kullanılırken verildi hocam. Bohoja yeni eklendi dediğim gibi. Siz diyince fark ettim HDL paylaştığım görselde görülmediğini. HDL 36.7 çıkmış biraz düşük.

ferritinin cok dusuk kirmizi et tuketimini arttirmalisin ya da demir takviyesi alabilirsin.Ayrica kurunun ortalarina dogru ldl ve total kolesterol sinirin ustune cikacak yavastan mudahale etmezsen.Omega 3 kullaniyorsan 4 gr a kadar cikabilirsin.ve berberin kullanmani oneririm lipit paneline cok iyi geliyor

tarihinde nattybuilder tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
nattybuilder, 7 saat önce yazdı:

ferritinin cok dusuk kirmizi et tuketimini arttirmalisin ya da demir takviyesi alabilirsin.Ayrica kurunun ortalarina dogru ldl ve total kolesterol sinirin ustune cikacak yavastan mudahale etmezsen.Omega 3 kullaniyorsan 4 gr a kadar cikabilirsin.ve berberin kullanmani oneririm lipit paneline cok iyi geliyor

Kan yoğunluğundan dolayı 1 ünite kan verdim dün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
ardas, 23 saat önce yazdı:

Hocam sizce bu küre npp eklemek nasıl olur? Fazla mı gelir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
kisetet55, 1 dakika önce yazdı:

Hocam sizce bu küre npp eklemek nasıl olur? Fazla mı gelir?

ben de 600 tren e, 250 testo yanına 300npp eklemeyi düşünüyorum. güncelleme yaparsan sevinirim dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
h4runx, Şimdi yazdı:

ben de 600 tren e, 250 testo yanına 300npp eklemeyi düşünüyorum. güncelleme yaparsan sevinirim dostum 

Sizin tren markası humaxtı dimi hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
kisetet55, 8 dakika önce yazdı:

Sizin tren markası humaxtı dimi hocam

300 humax 300 nessie kullanıyorum dostum elimde ikisi de var. Dostum senin boy, kilo, yağ oranın ve beslenmen nasıl? ne kadar karb alıyorsun ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
h4runx, Şimdi yazdı:

Dostum senin boy, kilo, yağ oranın ve beslenmen nasıl? ne kadar karb alıyorsun amacın? 

1.75 boy 87 kg en fazlada %15 yağ oranım vardır. Şuanda definasyon amaçlı yapiyorum günlük Max 200-250 Gr karbonhidrat alıyorum. Her yediğim şeyin hesabını yapıyorum. Humax ile nessie arasındaki fark nasıl sence? Bende humaxa geçmeyi düşünüyorum. Nessie satıcısı biraz tuhaf yoksa treninden memnunum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, 6 dakika önce yazdı:

1.75 boy 87 kg en fazlada %15 yağ oranım vardır. Şuanda definasyon amaçlı yapiyorum günlük Max 200-250 Gr karbonhidrat alıyorum. Her yediğim şeyin hesabını yapıyorum. Humax ile nessie arasındaki fark nasıl sence? Bende humaxa geçmeyi düşünüyorum. Nessie satıcısı biraz tuhaf yoksa treninden memnunum.

nessie satıcısının ciddi problemleri var, uğraşmaya değmez. artık ürün satmıyor zaten perakende satış yapmıyormuş.  humax'a yeni başladım henüz fark göremedim. Bende definasyon amaçlı kullanıyorum ama 250karb vs yetmiyor gibi, tren tüm karbı sömürüyor. 187, 95kg. 400-500gr karb alıyorum. tren e küründe 6.haftadayım maintenance kalori alıp body recomp yapmaya çalışıyorum.

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
gönderildi (düzenlendi)
h4runx, 7 dakika önce yazdı:

nessie satıcısının ciddi problemleri var, uğraşmaya değmez. artık ürün satmıyor zaten perakende satış yapmıyormuş.  humax'a yeni başladım henüz fark göremedim. Bende definasyon amaçlı kullanıyorum ama 250karb vs yetmiyor gibi, tren tüm karbı sömürüyor. 187, 95kg. 400-500gr karb alıyorum. 

Çok muhteşem acıktırıyor. 8 hafta dayanmaya çalışacağım çünkü yaz ayı kapıda. Üstelik haftanın 6 günü sabah kardio yapıyorum. Bu şekilde disiplinli gidersem yaz başlangıcında güzel bir fiziğe kavuşacağıma inanıyorum. Nessienin ilk şişesi bitmedi henüz. 1 şişe daha full nessi var elimde 2. Şişe ile beraber 600 mg dozajlamayi hedefliyorum getirilerine ve götürülerine bakarak tekrardan doz arttırmayı düşünüyorum. Npp eklemedeki ana hedefim ise omuz ağrılarına ve eklem sorunlarına iyi geldiği için tabii fiziki kazanımları da var. Mevcut küre npp eklemek ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. @Diver ve @ardas hocam bu konuda yardımcı olacaklarindan eminim.

tarihinde kisetet55 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    370
h4runx, 25 dakika önce yazdı:

300 humax 300 nessie kullanıyorum dostum elimde ikisi de var. Dostum senin boy, kilo, yağ oranın ve beslenmen nasıl? ne kadar karb alıyorsun ?

bu tren ödem yapıyor mu humaxın hocam haber verecektin en son.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
kisetet55, 41 dakika önce yazdı:

Çok muhteşem acıktırıyor. 8 hafta dayanmaya çalışacağım çünkü yaz ayı kapıda. Üstelik haftanın 6 günü sabah kardio yapıyorum. Bu şekilde disiplinli gidersem yaz başlangıcında güzel bir fiziğe kavuşacağıma inanıyorum. Nessienin ilk şişesi bitmedi henüz. 1 şişe daha full nessi var elimde 2. Şişe ile beraber 600 mg dozajlamayi hedefliyorum getirilerine ve götürülerine bakarak tekrardan doz arttırmayı düşünüyorum. Npp eklemedeki ana hedefim ise omuz ağrılarına ve eklem sorunlarına iyi geldiği için tabii fiziki kazanımları da var.

4 hafta daha kadar yüksek karb gidip kütle eklemeyi planlıyorum ondan sonra 4 hafta minicut ile yaza hazır olurum gibi. benim de kullanım amacım eklem sağlığı ve hafiften güç için, omuz ve diz oldukça sorunlu. npp daha önce kullanmadım, tren ile beraber kullanınca e2 ve prolaktin üzerindeki etkilerine dikkat etmek lazım. kullanmayı istiyorum ama şu an piyasada humax npp yok, bulduğum gibi başlayacağım.  600 tren fena akıyor bu arada tavsiye ederim.

EmreGundi, 37 dakika önce yazdı:

bu tren ödem yapıyor mu humaxın hocam haber verecektin en son.

o gönderiye yazdım dostum, yaptığım en ağrısız, rahat enjeksiyon oldu. 0 ödem 0 şikayet.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
h4runx, 2 dakika önce yazdı:

4 hafta daha kadar yüksek karb gidip kütle eklemeyi planlıyorum ondan sonra 4 hafta minicut ile yaza hazır olurum gibi. benim de kullanım amacım eklem sağlığı ve hafiften güç için, omuz ve diz oldukça sorunlu. npp daha önce kullanmadım, tren ile beraber kullanınca e2 ve prolaktin üzerindeki etkilerine dikkat etmek lazım. kullanmayı istiyorum ama şu an piyasada humax npp yok, bulduğum gibi başlayacağım.  600 tren fena akıyor bu arada tavsiye ederim.

Kronikleşmiş ön omuz ağrısı var bende de. Geçmek bilmiyor 1 ay spora ara verdim yine sonuç aynı. En az 10 kere emar çektirdim. Krem verip gönderdiler. 400 tren ile şuanda çok mutluyum 600ü merak etmiyor değilim. 10-12 hafta sonunda tren kürüne veda edeceğim. Temmuz ayına kadar ise sadece testo ile devam edip akabinda 8 haftalık pct yapmayı düşünüyorum. Bir süre vücudu dinlendirdikten sonra bulk kürüne başlamayı planlıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
kisetet55, 3 dakika önce yazdı:

Kronikleşmiş ön omuz ağrısı var bende de. Geçmek bilmiyor 1 ay spora ara verdim yine sonuç aynı. En az 10 kere emar çektirdim. Krem verip gönderdiler. 400 tren ile şuanda çok mutluyum 600ü merak etmiyor değilim. 10-12 hafta sonunda tren kürüne veda edeceğim. Temmuz ayına kadar ise sadece testo ile devam edip akabinda 8 haftalık pct yapmayı düşünüyorum. Bir süre vücudu dinlendirdikten sonra bulk kürüne başlamayı planlıyorum.

gecmis olsun dostum, npp bu hafta içinde ekleyeceğim merak ediyorsan etkileri hakkında güncellerim. treni kan değerlerim müsade ederse 30 hafta yapacağım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
h4runx, 4 dakika önce yazdı:

gecmis olsun dostum, npp bu hafta içinde ekleyeceğim merak ediyorsan etkileri hakkında güncellerim. treni kan değerlerim müsade ederse 30 hafta yapacağım

30 hafta çok ciddi bir süreç tren için. Eklemekte bir sakınca yoksa muhtemelen bende ekleyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    931
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, 31 dakika önce yazdı:

Çok muhteşem acıktırıyor. 8 hafta dayanmaya çalışacağım çünkü yaz ayı kapıda. Üstelik haftanın 6 günü sabah kardio yapıyorum. Bu şekilde disiplinli gidersem yaz başlangıcında güzel bir fiziğe kavuşacağıma inanıyorum. Nessienin ilk şişesi bitmedi henüz. 1 şişe daha full nessi var elimde 2. Şişe ile beraber 600 mg dozajlamayi hedefliyorum getirilerine ve götürülerine bakarak tekrardan doz arttırmayı düşünüyorum. Npp eklemedeki ana hedefim ise omuz ağrılarına ve eklem sorunlarına iyi geldiği için tabii fiziki kazanımları da var. Mevcut küre npp eklemek ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum. @Diver ve @ardas hocam bu konuda yardımcı olacaklarindan eminim.

600 trenden sonra tekrar doz arttırıp npp mi ekliceksin eklem ağrısı için ekliceksen iran deca al 25mg var zaten ben nor19 kürlerinde nor19 la dht yi dengeleme taraftarıyım yani mesela ne kadar tren vurursam o kadar masteronda vuruyorum ve bu çıkıcağın doz zaten yüksek bide üstüne npp ekliceksin ben olsam yapmam bunun dinlenmesini de düşünmen lazım. Kulladığınız dozlar düşük dozlar değil yani formunuzu bilmiyorum ama pek gidişat iyi durmuyor 😁

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
ardas, 8 dakika önce yazdı:

600 trenden sonra tekrar doz arttırıp npp mi ekliceksin eklem ağrısı için ekliceksen iran deca al 25mg var zaten ben nor19 kürlerinde nor19 la dht yi dengeleme taraftarıyım yani mesela ne kadar tren vurursam o kadar masteronda vuruyorum ve bu çıkıcağın doz zaten yüksek bide üstüne npp ekliceksin ben olsam yapmam bunun dinlenmesini de düşünmen lazım. Kulladığınız dozlar düşük dozlar değil yani formunuzu bilmiyorum ama pek gidişat iyi durmuyor 😁

600 trenden sonrasını süreç bana söyleyecek ne yapmam gerektiği ile ilgili. Npp konusunda tren ile beraber kullanımında nasıl olacağını bilmediğim için seni etiketledim hocam :) her ne kadar ilaç kullanıyor olsakta sağlığımızı çöpten toplamadik. Bir sorun yaratacaksa eklememeyi tercih ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    931
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, 13 dakika önce yazdı:

600 trenden sonrasını süreç bana söyleyecek ne yapmam gerektiği ile ilgili. Npp konusunda tren ile beraber kullanımında nasıl olacağını bilmediğim için seni etiketledim hocam :) her ne kadar ilaç kullanıyor olsakta sağlığımızı çöpten toplamadik. Bir sorun yaratacaksa eklememeyi tercih ederim.

İlla eklicem diyorsanda kan testi ver ona göre eklersin de ne biliyim 600 trenin kesmesi lazım yani hiç 800 trene çıkıp yanına npp ekliyim mi diye düşünmedim bile ondan o dozajlarda sonuç ne olur bilemem ama minimum bi 3-4 ay tekrar küre girmeyi unut öyle bir şey yaparsanda sanmıyorum vücudunun kısa sürede toparlanacağını. O dozajlarda denemiş biri varsa @Yusufdemir1995 dir o yardımcı olsun 😄 .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
ardas, 1 dakika önce yazdı:

İlla eklicem diyorsanda kan testi ver ona göre eklersin de ne biliyim 600 trenin kesmesi lazım yani hiç 800 trene çıkıp yanına npp ekliyim mi diye düşünmedim bile ondan o dozajlarda sonuç ne olur bilemem ama minimum bi 3-4 ay tekrar küre girmeyi unut öyle bir şey yaparsanda sanmıyorum vücudunun kısa sürede toparlanacağını.

Temmuz ayına kadar kademeli olarak tüm ilaçları keseceğim zaten hocam. 8 haftalık pct ardından dinlenme modu. Ama illa npp ekleyeceğim diye bir sey yok. 25 mg İran decası iş görüyorsa sadece onuda ekleyebilirim. Omuzum yüzünden bugün kü göğüs antranmani çok verimli geçmedi. Omuz ağrısının önüne geçecek başka bir öneriniz varsa süper olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    931
gönderildi (düzenlendi)
kisetet55, 3 dakika önce yazdı:

Temmuz ayına kadar kademeli olarak tüm ilaçları keseceğim zaten hocam. 8 haftalık pct ardından dinlenme modu. Ama illa npp ekleyeceğim diye bir sey yok. 25 mg İran decası iş görüyorsa sadece onuda ekleyebilirim. Omuzum yüzünden bugün kü göğüs antranmani çok verimli geçmedi. Omuz ağrısının önüne geçecek başka bir öneriniz varsa süper olur.

iş görüyor. bpc157 tb500 deniyebilirsin bide ağrı bandı mavi olanından.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    32
ardas, 13 dakika önce yazdı:

iş görüyor. bpc157 tb500 deniyebilirsin bide ağrı bandı mavi olanından.

İran deca bulamazsam npp alıp düşük doz olarak kullansam nasıl olur hocam sence?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    931
kisetet55, 13 dakika önce yazdı:

İran deca bulamazsam npp alıp düşük doz olarak kullansam nasıl olur hocam sence?

normal deca al düşük doz vur aynı şey npp yi iran decayla aynı dozda vurman zor.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.725

Arkadaşlar sağlığınıza önem veriyorsanız ne bu yüksek dozda tren kullanın ne de yanına nandrolone ekleyin. Herşey dört dörtlük olsa bile beyin ve psikoloji üzerinde ciddi yan etkileri olabilen ilaçlar. Bu zamana kadar yan etki görmemeniz görmeyeceğiniz anlamına gelmez. Ben kesinlikle sizin seviyenizdekilere bu dozları ve ilaçları önermiyorum. Çok ilaç çok kas demek değildir. Yanlış yoldasınız abiniz olarak uyarıyorum. Sakatlık için Bpc-157 ve tb500 öneriyorum.

• Beğen 4
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.