Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ağır Yaşamlar

Only testosteron kürümden aldığım verimi trenbolone kürümde alamadım! sebebi ne olabilir? önerileriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

Herkese selamlar,

KİŞİSEL BİLGİELRİM:

• Güncel Kilo: 102
  • Spor geçmişi: Son üç yıldır sıfırdı, öncesinde aralıklı olarak 4 5 yıl yapmıştım

KÜR İÇERİĞİM:

• Test prop(haftalık 300mg- tren ace(haftalık 225mg)
  • Masteron prop(haftalık 300mg). İlaçların markası Splabs

KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:

• Multivitamin
  • B complex
  • D
  • Zinc
  • Omega3
  • Milk Thistle
  • Magnesium
  • Creatin

MCT GRUPLARI:

• Arimidex
  • Dostinex 

2024 Haziranında inanılmaz yağlı 120kg iken spor, diyet, kardiyo düzenine girip aynı anda Only testo olarak küre başladım haftalık doz 500mg 2 vurum(250mg-250mg) enanthate olarak 9 ay devam ettim başlangıç ve 9 ay only testo sonunda formumu buraya bırakıyorum.

ONLY TESTOSTERON KÜR SONUCU:

5a49db2d-206a-4ac4-839a-4485d18fa2a3.thumb.jpeg.221c5c58d0fb482478a83b5b9c14ac00.jpeg IMG_0257.thumb.jpeg.eb6f86155442317ef605d95b6cab2f75.jpeg

9 ay only testo ardından Tren kullanmaya başladım 2025 Şubat ayında bugün 9. Hafta içerisindeyim gelişim yok gibi hissediyorum kime söylesem trende değişimi hissetmeme şansın yok diyor ama vücudum olabilecek en kötü gelişimi gösteriyor gibi geliyor güncel 9 haftalık trendeki formumu da bırakıyorum aşağı.

TRENBOLONE KÜR SONUCU:

IMG_0325.thumb.jpeg.0e631497a3b46ad1bc09778d8c710cb9.jpeg IMG_0327.thumb.jpeg.d4722ce38c3bc7bd5dad4be43d49381f.jpeg

Tren kürünün 7. Haftasında markaya takılmaya başladım forumda farklı konu başlıklarında splabs testo hariç ürünleri eskisi gibi değil yazılarını gördükçe ve değişim görmedikçe kafaya takip 7. Hafta marka değişikliğine gittim yerli bir markayla form tutan arkadaşımı bildiğimden o yerli markaya geçtim ama hala durumda değişiklik yok haftada 4 veya 5 sağlam antrenman günlük 10k+ adım ve çok uzun zamandır 2000 kalorilik bir diyet izliyorum genel içerik yumurta yulaf pirinç ve tavuktan oluşuyor temiz besleniyorum 2 ayda bir cheat yapıyorum ama sonuç bomboş gibi geliyor. Benim gibi ilaç etkisindeyken bile gelişiminin durduğunu hissedip bir şeyler deneyen ve bu döngüyü kıran arkadaşlardan fikir vermelerini rica ediyorum benim sürecim uzun bir süreçti a’dan z’ye her detaya girerek yazıyı romana çevirmek istemedim yardımcı olmak isteyen arkadaşlar sorularını yönelttiğinde açıklamalarını yapabilirim sevgilerle. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    865

Aslında diyet burada konuşulması gerekiyor. Vücudun ekto değil o yüzden biraz daha zorlanırsın normal bu.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    16

Bence sorun markada. Yerli dediğin markanın ismini yazar mısın? Sp labs sahtesi var, orijinali de eski kalitede değil diyorlar. Sağlam bir trenin formu değiştirmesi lazımdı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST, 21 dakika önce yazdı:

Aslında diyet burada konuşulması gerekiyor. Vücudun ekto değil o yüzden biraz daha zorlanırsın normal bu.

Beslenme düzenim uzun zamandır şu şekilde 

Kahvaltı 6-7 yumurta 200 gr kadar tavuk göğüs yumurta üstüne 100gr yulaf döküyorum (Midesizce bir damak tadı oluşturdum kendime 😃)

Aksam yemeği 100gr pirinç yanına 300-400gr kadar göğüs eti bazen bi kase yoğurt bazen şekersiz 1 bardak kola değişiklikler minimum oluyor sebze olsun diye bazen 1 salatalık veya birkaç yaprak marul koyuyorum uzun süre 2 öğün beslendim ama protein kaynaklarını iki öğünde bitirmek zor ne kadar efektif kullanıyor vücut emin olamıyorum o yüzden 3 ogun yaptığım günler aynı kahvaltı,2. Öğün 50-60gr pirinç 250g tavuk aynı menüyü 3. Öğün olarak yaptığım da oldu içerik miktarı benzer kaça böldüğün değişiyor.

Attila, 9 dakika önce yazdı:

Bence sorun markada. Yerli dediğin markanın ismini yazar mısın? Sp labs sahtesi var, orijinali de eski kalitede değil diyorlar. Sağlam bir trenin formu değiştirmesi lazımdı

Yerli dediğim benelux marka

Sp için her zaman sitesinden check yaptım ve hep ilk check oldu yaptığım ama bunun sahtesini üç kağıdını yaptılar mı bilemiyorum tabii. Testosu yerli markaya göre çok daha stabil kan testleri ile uzun süre only testodayken deneyimledim örn yerli marka propionatta 3. Gün test verdiğimde testosteronun vücutta düşüşe geçtiğini misal 1100-1200 kere indiğini girebiliyorken spde 3. Günün sonunda bile verdiğim testte 1500+(kim bilir ne kadar yüksek max ölçüm değeri malum 1500) olarak görünüyordu aynı dozda almama rağmen ama masteron ve treni sıfır etkiyle devam etti sanki only testo gitmeye devam ediyormuşum gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    32
Ağır Yaşamlar, 2 dakika önce yazdı:

Yerli dediğim benelux marka

Sp için her zaman sitesinden check yaptım ve hep ilk check oldu yaptığım ama bunun sahtesini üç kağıdını yaptılar mı bilemiyorum tabii. Testosu yerli markaya göre çok daha stabil kan testleri ile uzun süre only testodayken deneyimledim örn yerli marka propionatta 3. Gün test verdiğimde testosteronun vücutta düşüşe geçtiğini misal 1100-1200 kere indiğini girebiliyorken spde 3. Günün sonunda bile verdiğim testte 1500+(kim bilir ne kadar yüksek max ölçüm değeri malum 1500) olarak görünüyordu aynı dozda almama rağmen ama masteron ve treni sıfır etkiyle devam etti sanki only testo gitmeye devam ediyormuşum gibi

hocam benelux'a hiç bulaşmayın, keşke almadan önce foruma baksaydınız 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx, Şimdi yazdı:

hocam benelux'a hiç bulaşmayın, keşke almadan önce foruma baksaydınız 

Yerli markalara karşı aynı tutumu gösteriyorum fakat yakın arkadaşımın bu ürünle tuttuğu formu biliyorum her gün dondurma yiyerek 😃 spde hiç etki alamayınca 7. Haftada bana geldiler aniden değiştirdim marka analizi araştırması vs yapamadan bir öneriniz var mı peki çalışıyor iyidir diyeceğiniz bir marka?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.065
Ağır Yaşamlar, Şimdi yazdı:

Yerli markalara karşı aynı tutumu gösteriyorum fakat yakın arkadaşımın bu ürünle tuttuğu formu biliyorum her gün dondurma yiyerek 😃 spde hiç etki alamayınca 7. Haftada bana geldiler aniden değiştirdim marka analizi araştırması vs yapamadan bir öneriniz var mı peki çalışıyor iyidir diyeceğiniz bir marka?

Ghost yukarıda yazmış o arkadaşlarınız ektomorf muhtemelen benim kanka da öyle salona kadayıf yer giderdi yine mermi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    32
Ağır Yaşamlar, 2 dakika önce yazdı:

f/p olarak humax tavsiye ederim 

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    363
h4runx, 1 dakika önce yazdı:

f/p olarak humax tavsiye ederim 

Trenini kullanan arkadaşlarım var ödem yapıyormuş bazılarında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    32
EmreGundi, 1 dakika önce yazdı:

Trenini kullanan arkadaşlarım var ödem yapıyormuş bazılarında

nessie trenden humax'a geçtim. yarın kullanacağım, bilgilendirim hocam. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    16

bence spectrum, canada, zphc, noxy bunlardan birine geç direkt fark edecektir. senin yerinde olsam canada veya spectruma şans verirdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 29 dakika önce yazdı:

Ghost yukarıda yazmış o arkadaşlarınız ektomorf muhtemelen benim kanka da öyle salona kadayıf yer giderdi yine mermi :)

Ortada bir fark var tabii ama inanın sebebini kestiremiyorum belki vücut tipi belki ilacın tutunacağı reseptörlerin bendeki eksikliği belki metabolizmalarımız arasındaki uçurum bilemiyorum ama keşke beslenme ve kardiyo düzenimdeki istikrarı görebilseniz ve sonucun emeğime göre ne kadar boş olduğunu bilseniz şaşırırdınız hani sallamasyon yemek yesem zurnalar falan havada uçuşsa haftada 1-2 antrenmana gitsem eyvallahta 😃 bu kadar uğraşınca neyi yanlış yaptığımı görmek için dışarıdan fikir almam gerekiyordu konuyu açmakta çok bile geç kaldım

Attila, 14 dakika önce yazdı:

bence spectrum, canada, zphc, noxy bunlardan birine geç direkt fark edecektir. senin yerinde olsam canada veya spectruma şans verirdim

Alışveriş noktasında ben 2 kisiden ürün aldım birisi az kalsın dolandırıyordu 40 gün sonra elime ulaştı siparişim 😃 sürecini başından beri neredeyse bit kişiyle yapıyorum alışverişimi bahsettiğiniz markaların hiç biri yok onda fiyat ve marka urun bilgisine rahatça ne şekilde ulaşabiliriz forum kuralları böyle bir yönlendirmeye izin veriyor mu bilmiyorum yanlış yapmayalım şimdi 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.065
Ağır Yaşamlar, 6 dakika önce yazdı:

Ortada bir fark var tabii ama inanın sebebini kestiremiyorum belki vücut tipi belki ilacın tutunacağı reseptörlerin bendeki eksikliği belki metabolizmalarımız arasındaki uçurum bilemiyorum ama keşke beslenme ve kardiyo düzenimdeki istikrarı görebilseniz ve sonucun emeğime göre ne kadar boş olduğunu bilseniz şaşırırdınız hani sallamasyon yemek yesem zurnalar falan havada uçuşsa haftada 1-2 antrenmana gitsem eyvallahta 😃 bu kadar uğraşınca neyi yanlış yaptığımı görmek için dışarıdan fikir almam gerekiyordu konuyu açmakta çok bile geç kaldım

Alışveriş noktasında ben 2 kisiden ürün aldım birisi az kalsın dolandırıyordu 40 gün sonra elime ulaştı siparişim 😃 sürecini başından beri neredeyse bit kişiyle yapıyorum alışverişimi bahsettiğiniz markaların hiç biri yok onda fiyat ve marka urun bilgisine rahatça ne şekilde ulaşabiliriz forum kuralları böyle bir yönlendirmeye izin veriyor mu bilmiyorum yanlış yapmayalım şimdi 😃

40 günde dediğine göre piyasada bunu yapan tek kişi var vortex satan kisi bu şikayeti sadece onda duyuyoruz çünkü :D evet isim vs yasak bana yeme bedavaya.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, Şimdi yazdı:

40 günde dediğine göre piyasada bunu yapan tek kişi var vortex satan kisi bu şikayeti sadece onda duyuyoruz çünkü :D evet isim vs yasak bana yeme bedavaya.

Abi kafayı yersin bak aynı adamdan bahsediyoruz bana nasıl soğuk ter döktürdü anlatamam bir de güvenilir sanip güzel para vermiştim alacaklarım için 40 günde 15 kez iletişim kurdum 1er kelimeyle dönüş yaptı yazdıklarıma en son ümidim kesilmisken kargo görseli geldi hebdshhsjss 😃

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.065
Ağır Yaşamlar, 4 dakika önce yazdı:

Abi kafayı yersin bak aynı adamdan bahsediyoruz bana nasıl soğuk ter döktürdü anlatamam bir de güvenilir sanip güzel para vermiştim alacaklarım için 40 günde 15 kez iletişim kurdum 1er kelimeyle dönüş yaptı yazdıklarıma en son ümidim kesilmisken kargo görseli geldi hebdshhsjss 😃

Evet herkese ayni şeyi yapıyor yine şanslısın ağır küfür eder ağzı bozuktur parayı atana kadar anan baban gibi ilgilenir parayı attın o kargoyu unut :) neyse yukarda yazdın silinmiş sanırım burak hocanın kanunları var malesef öyle herkese vermez urun cok seçici ve çürük elmaları eleme sistemi o otomatik mesaj boş beleş tayfa zaten aramıyor veya çekiniyor çünkü konusmasindan 2dk anlıyor karşındaki boşmu dolumu diye umarım kızmaz banada :) haklıda bu arada.

tarihinde SPECTRE tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE, 4 dakika önce yazdı:

Evet herkese ayni şeyi yapıyor yine şanslısın ağır küfür eder ağzı bozuktur parayı atana kadar anan baban gibi ilgilenir parayı attın o kargoyu unut :) neyse yukarda yazdın silinmiş sanırım burak hocanın kanunları var malesef öyle herkese vermez urun cok seçici ve çürük elmaları eleme sistemi o otomatik mesaj boş beleş tayfa zaten aramıyor veya çekiniyor çünkü konusunda 2dk anlıyor karşındaki boşmu dolumu diye umarım kızmaz banada :) haklıda bu arada.

Çok sonraları gördüm şikayetvarda falan konu başlıkları vardı dediklerinin birebir aynısı şükür dolandırmadan kurtardık paçayı evet silinmiş yorum sorun değil haklıdır da vardır elbet bir bildiği şimdi geç oldu aranmaz da yarın arayıp öğreneyim bakalım aklımdakileri. Marka değişimine gitmekten başka önerisi olan varsa da değerlendirebilirim arkadaşlar fikirlere açığım 👋🏻

tarihinde Ağır Yaşamlar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.641

1. Çok yüksek yağ oranında başlamışsın. Kan tahlili yaptırıyor musun? Güncel kan tahlili var mı? 

2. Şu lafı çok duyuyorum bende çalışmadı arkadaşımda çalıştı. Burda çok fazla etken var. O arkadaşın ne zamandır spor yapıyor? Yağ oranı beslenme vs nasıl? Yukarda arkadaşların dediği gibi vücut tipi nasıl? En önemlisi ilaca verilen yanıt genetiktir. 1 yıl sağlam spor yapan yağ oranı düşük birisi misalen trenden 100 verim alıyorsa senin 30-40 verim alman beklenir. (Bu benim şahsi tecrübem.)

3. İki markada malesef çöp ürün. Forumda Burak hoca yazdı artık sp üretilmiyor. Şuan piyasadakiler boş ürün. Benelux zaten lağımda falan mı üretiliyor bilmiyorum. Kullandım hem boş hemde steril değil hasta ediyor.

4. Bu ilaçlar sihirli değnek değil. Normalde zaten yeterince riskli bir ilaç tren,  bu yağ oranında kullanman kesinlikle sağlıklı değil. Yağ oranını %15 altına düşürüp sağlam bir marka ile çalışman yararına olacaktır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hocam 7-8 hafta arayla düzenli test verdim tüm süreç boyunca dönem dönem ast ve alt değerlerim hariç (referans üst değer 40 iken 60-70 olması) garip bir durum izlenmedi normal olarak lh fsh kapalı idi. Trenin hemen öncesinde test vermiştim bir sonraki 7. Haftasına denk geldi ve koruyucu olarak dostinex arimidex kullanmadan gitmiştim o yüzden değerlerim epey oynamış trenin 7. Haftasındaki güncel kan değerlerini bırakıyorum görselde sadece referans dışı olan değerlerim var.

F6C17440-BBFC-4400-B3FA-6CDD7EB4D8ED.thumb.jpeg.3afd9594541d43bcaed7325b66a08f0d.jpeg FD6A6AAE-808B-45CE-AF18-A0B3AE5AB0BF.thumb.jpeg.9ded05368380c7d731a2e35e7065472e.jpeg

Sonuçları böyle gördüğümde E2 için günlük arimidex, Prolaktin için 10 günde 1 tablet dostinex almaya başladım. Karaciğer değerleri beklediğimin üstünde yükselmiş koruyucuları düzenli almadığıma yordum ama ilacın etkisi tabii çoğunca tüm bu değerler sp kullanırken olan değerlerdi bu hafta içi tekrar test verip e2,Prolaktin,ast ve alt ne olmuş bakıp ona göre bir yol çizeceğim

hocam inanın soylediginiz her şeyin bilincindeyim farklı açılardan sağlık sorunlarıyla sıkıntılı geçirdiğim iki yılın ardından %5 bile fayda sağlayacak olsa yine de kullanacağım diyerek başladım bu yağ oranında verimin düşük olacağını inanın biliyorum yine de kullanmak istedim yanlış yaptığım şeyin ne olduğunu artık tahmin edemediğim için fikirlerim biraz tükendiği için sizlere sormak istedim bu kan değerleri ile aylarca devam etmeyeceğim üç hafta sonra tren kürü bitecek benim için markadan yana çok kötü tercih yaptım ve bu süreç maalesef böyle geçti sizlerden öneriler alarak sonraki süreçte ne yapacağıma karar vermeye çalışıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.641

Öncelikle testo dışında ne kullanıyorsan kesmelisin. Haftalık 125 mg testo definasyona devam etmelisin. Karaciğer değerlerin baya yüksek tahminim karaciğer yağlanması olduğu için bu kadar yükseliyor. Karaciğeri strese sokmuşsun. 

• Sabah akşam nac600 birer adet aç karnına.
  • Enginar ekstratı yada suyu( bir çay bardağı sabah aç karnına)
  • Aktardan Devedikeni tohumu al. bir bardak suya 1 tatlı kaşığı devedikeni tohumu atılır, yarım limon sıkılır ve 12 saat beklemeye alınır. Ertesi sabah bu su tohumlarıyla beraber aç karnına içilecek.
  • sabah akşam 1000 mg c vitamini iç.
  • Bol su ve yeşillik tüket. İmkan varsa öğünlerin yanında enginar ye. 

Aşağı attığım kan tahlillerini 4 hafta sonra yaptır. Ekran görüntüsünü at. Sadece ref dışında olanları değil :) 

• Fsh
  • Lh
  • Alt
  • Ast
  • prolaktin
  • E2
  • Total testo
  • Shgb
  • Serbest testo
  • Tam kan
  • T3,T4 ve Tsh
  • Hdl,ldl,Trigliserid 
  • D, demir ve b12 
  • Dht
  • Progesteron 
  • Hba1c 
  • Kreatinin, ck ve egfr 
  • İdrar 
  • Kortizol
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

1,4,5 okey hocam 👍🏼 yazdığınız testleri dediğim gibi düzenli yapıyorum referansta olanları atmanın önemli olmadığını düşündüğüm için ref dışındakileri attım karaciğerim sporsuz ve diyetsiz dönemlerde dahi referansın bir iki tik üstünde böyle bir yapısı var üstüne koruyucuları düzensiz kullanınca artış göstermiş, tren konusunda deneyimsiz olduğum için prolaktine müdahale edilmesi gerektiğini kür içinde ogrendim o da şu an normal değerlere inmiştir tahminim yani radikal bir değişim yapmam gerektiğini düşünmüyorum plana sadık kalip 3 hafta sonra tren ve masteronu çıkarıp testo ile değerleri düzeltene kadar devam edip sonrasında tekrar bir kür yapmak istiyorum aslında benim çözüm bulamadığım şey 1900-2100 kalori bandında 200gr a yakın protein 70-80 gr yağ kalanı karb olarak devam ettirdiğim beslenmemde kardiyo ve antrenman desteği olmasına rağmen neden yağ yakımım durdu ve ilerleme kaydedemiyorum ilacın var olmadığını bile varsaysak bu düzende ilerleme olmali son 7 aydır 102 kiloya çakılmış haldeyim 90a inmekti başta hedefim sonra o kiloda ne kadar doldurabilirsem vücudumu diyordum. Şimdi kaloriyi aşağıya çekecek olsam makrolarda sıkıntı olacak ve çok da sağlıklı gelmiyor bu kalori de yağ kaybı yok artı kalori eklesem zaten ne alaka gibi olacak ilacı bir kenara atsak bile ilerleme için öneri konusu açmak istedim aslında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    106

Yağ tüketimini minimumda tutmani tavsiye ederim zaten dışarıdan ilaç alıyorsun yağ tüketimini lipid panelini bozmayacak şekilde düzenlersen daha iyi olur. Naturel olsan yagi yuksek alman mantıklıydı hormon sağlığı için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.641
deluxes, 6 dakika önce yazdı:

Yağ tüketimini minimumda tutmani tavsiye ederim zaten dışarıdan ilaç alıyorsun yağ tüketimini lipid panelini bozmayacak şekilde düzenlersen daha iyi olur. Naturel olsan yagi yuksek alman mantıklıydı hormon sağlığı için.

Vücutta yaklaşık 50 hormon üretimi var yağı çok düşürmek sağlıklı değil :) 

Ağır Yaşamlar, 10 dakika önce yazdı:

1,4,5 okey hocam 👍🏼 yazdığınız testleri dediğim gibi düzenli yapıyorum referansta olanları atmanın önemli olmadığını düşündüğüm için ref dışındakileri attım karaciğerim sporsuz ve diyetsiz dönemlerde dahi referansın bir iki tik üstünde böyle bir yapısı var üstüne koruyucuları düzensiz kullanınca artış göstermiş, tren konusunda deneyimsiz olduğum için prolaktine müdahale edilmesi gerektiğini kür içinde ogrendim o da şu an normal değerlere inmiştir tahminim yani radikal bir değişim yapmam gerektiğini düşünmüyorum plana sadık kalip 3 hafta sonra tren ve masteronu çıkarıp testo ile değerleri düzeltene kadar devam edip sonrasında tekrar bir kür yapmak istiyorum aslında benim çözüm bulamadığım şey 1900-2100 kalori bandında 200gr a yakın protein 70-80 gr yağ kalanı karb olarak devam ettirdiğim beslenmemde kardiyo ve antrenman desteği olmasına rağmen neden yağ yakımım durdu ve ilerleme kaydedemiyorum ilacın var olmadığını bile varsaysak bu düzende ilerleme olmali son 7 aydır 102 kiloya çakılmış haldeyim 90a inmekti başta hedefim sonra o kiloda ne kadar doldurabilirsem vücudumu diyordum. Şimdi kaloriyi aşağıya çekecek olsam makrolarda sıkıntı olacak ve çok da sağlıklı gelmiyor bu kalori de yağ kaybı yok artı kalori eklesem zaten ne alaka gibi olacak ilacı bir kenara atsak bile ilerleme için öneri konusu açmak istedim aslında

Tiroid ve kortizol değerlerin nasıl? Bu kaloride uzun süre gidiyorsan vücudun alışmış olabilir. Karb cycle yapabilirsin. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 2 saat önce yazdı:

Vücutta yaklaşık 50 hormon üretimi var yağı çok düşürmek sağlıklı değil :) 

Tiroid ve kortizol değerlerin nasıl? Bu kaloride uzun süre gidiyorsan vücudun alışmış olabilir. Karb cycle yapabilirsin. 

Şimdi kontrol ettiğimde kortizol ve tiroid için yağ ölçümü yaptırmamışım ben testlere dahil sanıyordum bu perşembe hastanede işim var zaten testleri de eksiksiz veririm tekrardan bakalım belki de tiroid çok tırt yağ miktarını ilk aylarda sapik gibi 3-5 gramla geçiriyordum sonradan hormonlarda sıkıntı olması konusuna denk gelince biraz normal seviyelere yükseltmiştim 100 kg biri için 70-80g total yağ idealdir zaten yarısından çoğu yumurta sarısından geliyor :) karb cycle denemek istediğim bir şeydi bu durağan dönemde galiba onumuz 3 haftayı cycle deneyerek geçireceğim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sparta34
      Merhaba arkadaşlar.
      Günlük 200-300 mcg fragment mi daha iyi yağ yakımı sağlar yoksa 10mg yohimbin mi?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Estel
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3 haftadır testosteron kullanıyorum. İlk hafta 500mg aldım, göğüste batma kaşıntı üzerine test verdim E2 150 çıkınca sağ olsun forumdaki arkadaşların önerisi ile 1 tane armidex aldım ardından haftalık 250 mg olarak güncelledim dozu , 2 haftadır herhangi bir kaşıntı batma şikayetim yok , enerji olarak çok iyi hissediyorum sadece testosteron beni tatmin ediyor yanına ciddi bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum artık testlerde bir sorun çıkmadığı sürece uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Dozu yükseltmek istiyorum 350mg Max 500mg olabilir haftalık daha yüksek düşünmüyorum, ama yanına E2'yi kontrol altında tutmak için masteron enan. eklemem doğru olur mu? Ekleyebilir isem ortalama kaç mg ile deneyip ne kadar süre sonra test vermeliyim? Formumu baz alarak masteron eklemekte mantıksız bir durum var mı? Son olarak araştırdığım kadarıyla ben masteronun ciddiye alınacak bir yan etkisi yok , DHT konusundan dolayı saç dökmesini hızlandırabilir dışında, yan etkileri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz ? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Yazan: BEYAZ
      Herkese selamlar,
      3 günlüğüne hastamız olduğundan köye geldim enjeksiyonlar aynı gerektiği gibi devam etmekte.
      KÜR İÇERİĞİM:
      200 mg tren acetat 200 mg testo prop  İlaç yavaş yavaş açılmaya başladı 2.haftaya girdim dün. Bugün 110 gram pirinç 600 geam tavuk yedim akşamda ailem fırında patates yapınca içine bir şey koymadan yedim.
      SORULARIM:
      Definasyonda patates tüketimi kötü mü olur? Kalori açığım var fakat sizce yaklaşık 450 500 gram patates bir günlük bir zararı olur mu? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Judas
      Selamlar arkadaşlar,
      2 haftalık sıfır karbonhidrat diyetine girdim.Diyete hızlı başlamak maksadıyla.Şuanda günlük olarak 2 öğün tüketiyorum.Sabahları 2 tam 3 beyaz bir yumurta yapıyorum yanına da 60g hindi füme veyahut varsa 1 adet 50 gr ton balığı oluyor genellikle.Diğer öğünde haşlama 650-700gram tavuk yiyorum.Üzerine olduktan sonra 10gram zeytinyağı döküyorum.Kalori olarak biraz düşük ama refeede kadar sabredicez artık.1400 kalori civarı sanırsam.
      Hedefim bu ay sonuna kadar yağ+su ile birlikte 10 kg vermek 5-6 kilo su olur muhtemelen
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      yaş 19 boy 190 yağ oranı yüzde 25(hedefim bu ay yüzde 20ye yaklaşmak aşağı yukarı 5 kiloluk bir yağ kaybı demek bu benim için) EKSTRA DESTEKLEYİCİ GRUPLAR:
      clen 37mcg t3 25mcg yohimbine 5.4mcg Yan etki olarak çok minimal et titremesi var ama nerdeyse yok yani ama en çok belirgin olan bedenim sanki yanıyor gibi özellikle gece yatmadan önce heryerim çok sıcak oluyor yanıyor resmen. Şuanlık dozajlar bu haftaya 1.5 katına çıkartıp ondan sonraki haftada 2 katıyla bitirmek istiyorum.Yada belki 1 hafta daha devam ederim emin değilim.
      Ayrıyeten clen ile alakalı bir sorum daha vardı ona da hesabımdan bakarsanız sevinirim teşekkürler.
    • Yazan: Judas
      Herkese selamlar, 
      Aktif olarak clen, t3 ve yohimbin kullanıyorum 3.günüm kalbim dinlenme anında 95-100 arası atıyor. Dinlenme anında bu kalp atışıyla kalori yakılıyor mu? Benimki biraz yüksek geldi sanki bilen arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim. Her gün tek seferde 10 bin adım yürüyorum ara sıra yürüyüş esnasında kronometreden 20 saniye nabız ölçümü yapıyorum şah damarından sonra 3 le çarpıyorum klasik. 135 140 civarı geziyor fazla mıdır yoksa normal midir?
      Şimdiden teşekkürler. 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.