Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

adonis45

Kür sürecimin sonuna geldim! nasıl pct yapmalıyım?

Önerilen İletiler

adonis45    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

İlk kürümün sonunda gelmek üzereyim.

KÜR İÇERİĞİM:

• Trenbolone acetate
  • Boldenone
  • Clenbuterol

Kan testimi 15 gün sonra vereceğim fikir almak amaçlı nasıl bir yan etki veya düşüş yaşarım pct de nelere dikkat etmeliyim?

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    944

Forum kurallarını okumanı tavsiye ederim ve kategori kurallarını pct için her türlü bilgi testlere tabi dostum. Test olmadan sana kimse şöyle böyle diyemez. Derse banlanabilir. O yüzden sen testlerini yap konunu o şekilde güncelle.

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
adonis45    0

peki yan etkileri konusunda yardımcı olabilirmisin sadece akne ve sivilcelenme yaşadım sinir durumları sadece ilk hafta biraz fazlaydı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
adonis45, 11 dakika önce yazdı:

peki yan etkileri konusunda yardımcı olabilirmisin sadece akne ve sivilcelenme yaşadım sinir durumları sadece ilk hafta biraz fazlaydı 

İlaçların dozajlarini yazar mısın ve enjeksiyon sıklığını?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.197
adonis45, 1 dakika önce yazdı:

8 hafta 2 günde 1 75ml trenbolone acetate 
6 hafta 200ml boldenone
4 hafta günde 40mg clenbuterol

Testosteron?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771

2 ay sonra açıcağı konu pct yaptım ama libido sorunlarım var yardımcı olur musunuz. 6 hafta boldenon ney tadına bakıp saliyim mi dedin ?

• Beğen 1
  • ahahaha 2
  • Minnettarım 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    38

dostum testo ana hormonun kürün yapı taşı ereksiyon problemlerini geçtim testo olmadan tren kullanmak beyin sağlığının içine eder ciddi anlamda, ilaçları bırakıp only test yap bence bi süre.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
adonis45    0

daha kürüm bitti demedim kanka sadece merakımı gidermek istedim bu kadar agresif çıkman gerekmiyor.

trensetter, 28 dakika önce yazdı:

dostum testo ana hormonun kürün yapı taşı ereksiyon problemlerini geçtim testo olmadan tren kullanmak beyin sağlığının içine eder ciddi anlamda, ilaçları bırakıp only test yap bence bi süre.

kürü temin ettiğim kişi ayarladı aslında bu kadar ciddi bir sorunsa boş geçeceğini sanmıyorum farklı birşey olabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    771
adonis45, 28 dakika önce yazdı:

daha kürüm bitti demedim kanka sadece merakımı gidermek istedim bu kadar agresif çıkman gerekmiyor

kimsenin agresif çıktığı yok sonuna gelmek üzereyim yazmışsın olsa olsa 2 hafta daha kullansan gene saçma bir kür aşırı bilinçsiz yapılan bir kür testosuz kür yapan biri daha vardı pct yaptı lh fsh açılmadı bile @Feladel in yazdığı mesajı oku unuttum o konuyu. Ayrıca kürü yazan kişi emin ol gram seni düşünmüyor alcağı parayı düşünüyor ne kadar verdin ilaçlara ?

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trensetter    38
adonis45, 26 dakika önce yazdı:

Kürü temin ettiğim kişi ayarladı aslında bu kadar ciddi bir sorunsa boş geçeceğini sanmıyorum farklı birşey olabilir mi?

trenbolonun alzheimer yapma durumu var testosteron bu durumun önüne geçiyor, tabi ki bir kereden olacak şey değil bu ama gereksiz ve saçma. 125 mg bile olsa test olmalıydı bu kürde. boldenon için ise 6 hafta hiçbir şey zaten ilaç yeni çalışmaya başlarken kesiyorsun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
adonis45, 29 dakika önce yazdı:

8 hafta 2 günde 1 75ml trenbolone acetate 
6 hafta 200ml boldenone
4 hafta günde 40mg clenbuterol

Testosteron kullanmaman büyük hata olmuş. KÜR planı saçma olmuş dostum birdaha bu planı yazan adamla çalışma. Yan etki olarak sivilcelenme normal trenden kaynaklıdır, boldenone Bu kadar kısa sürede etki etmez. Tren Ace günlük yaparsan bir nebzede olsa sivilcelenmeyi azaltabilir.

Pct yapmadan öncede bir süre only test gitmen iyi olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.197
adonis45, 47 dakika önce yazdı:

daha kürüm bitti demedim kanka sadece merakımı gidermek istedim bu kadar agresif çıkman gerekmiyor.

kürü temin ettiğim kişi ayarladı aslında bu kadar ciddi bir sorunsa boş geçeceğini sanmıyorum farklı birşey olabilir mi?

Okuyabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.040

ürün markaların nedir? Kan testini merak ediyorum, yüksek ihtimalle hiç bir şey çıkmayacaktır bu kafaya sahip birisinin sattığı ürünlerin dolu olduğunu sanmıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kadorra123    3
adonis45, 1 saat önce yazdı:

Moralini hemen bozma.Kan testi ver ilaçların büyük ihtimalle boş.Değilse sonuçlarını at 1 ay only testo devam edip sonrasında pct yap.Podyuma çıkılmayacaksa tren ace neden kullanılır anlamıyorum...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
ardas, 8 saat önce yazdı:

kimsenin agresif çıktığı yok sonuna gelmek üzereyim yazmışsın olsa olsa 2 hafta daha kullansan gene saçma bir kür aşırı bilinçsiz yapılan bir kür testosuz kür yapan biri daha vardı pct yaptı lh fsh açılmadı bile @Feladel in yazdığı mesajı oku unuttum o konuyu. Ayrıca kürü yazan kişi emin ol gram seni düşünmüyor alcağı parayı düşünüyor ne kadar verdin ilaçlara ?

Adam sadece 10 hafta rimo kullanmışken açamadı döngüyü. Burada trenle boldenon var.

• +1 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
adonis45    0
Fuhrer, 13.04.2025 - 01:00 yazdı:

ürün markaların nedir? Kan testini merak ediyorum, yüksek ihtimalle hiç bir şey çıkmayacaktır bu kafaya sahip birisinin sattığı ürünlerin dolu olduğunu sanmıyorum.

Mediva ve iron pharma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.040
adonis45, 2 dakika önce yazdı:

Mediva ve iron pharma

boş ilaçlar, etki alabildin mi küren?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.443

Total testosteron, LH, FSH, Prolaktin, E2 testleri yaptır üzerinden konuşalım. Kürün baştan aşağı SAÇMA. Elinde kalanları sana vermiş geçmiş gitmiş. Kürünü planlayan kişi ya ağır cahil yada kötü niyetli. Bu camiada en çok karşılaşılan şeyler bunlar. Kimse sana sert tepki vermiyor. Olayın absürtlüğünü anla diye vurgulu yazıyor.

Şu başlığı da muhakkak oku. Ne ne için yapılır, neden var cevapları bulabilirsin.

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: w1nn3r
      Selamlar, yaklaşık 3,5 ay 500 testo enat 500 masteron şeklinde ilk kürümü yaptım. 40 gün ardından yaptırdığım kan tahlilim bu şekilde. İlaçları bıraktıktan sonra hiç bir şey kullanmadım. Hiç Libido problemi yaşamadım. Değerlerimi düzeltmek için hangi ilaçları ne kadar süre ne şekilde kullanmam gerektiğini konusunda bana yardımcı olabilir misiniz. Tşekkürler.

• Yazan: Swizzz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 yıllık spor geçmişi olan birisiyim. Doğal bi şekilde Türkiye şampiyonası hazırlanıyordum anabolik androjenik steroid olmadan fakat kararımı değiştirdim küre girme kararı aldım. Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var şu anlık kullandığım ürünler ve beslenmem aşağıdaki gibidir.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      10 iu gh SUPPLEMENT VE EAA:
      Omega3 C vitamini Bromelian Nac 1200 Mag bisg Multivitamin Creatin Glutamine Arginine Melatonin Zinc D3 MSM GLUCOSAMİNE COLLAGEN B COMPLEX ALPHA LİPOİC ACİD BERBERİN BCAA EPLERONONE TADALAFİL PENTOXİFYLLİNE BESLENME PLANIM VE MAKROLAR :
      Öğün 100gr avakado 100gr yulaf 100gr muz 2 Tam yumurta 4 yumurta beyazı 3gr tarçın 2gr tuz Maydanoz Öğün 130Gram pirinç 170Gram Tavuk 1.5Gr tuz 1 Salatalık Öğün 130Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1 Salatık 75Brokoli 1.5Gr tuz Öğün 130 Pirinç 170Tavuk 10 Zeytinyağı 1.5gr tuz 1 salatalık 75 brokoli Öğün 100Pirinç unu 30Whey 10 badem ezmesi 3gr tarçın 50 gr muz Toplam 3800kcal Toplam yağ 97g Kolesterol 550mg Sodyum 3700MG Karbonhidrat 506G Lif 40g Şekerler 25G Protein 192G Potasyum 4500MG Şimdiden fikir, öneri ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler.
    • Yazan: Caganbey
      Hocalarım merhabalar 3 ay boyunca
      300 tren a
      300mast p
      500 test e 
      kürü yaptım. Son 3 haftadır tren ile masteron almıyorum. Only 300 testo ile devam ediyorum son testomu 5 gün önce yaptım ve bıraktım kürü. Bu sabahki testim bu şekilde sizce ilerideki süreçte pct için yada değerleri normale toparlamak için neler kullanabilirim, önerileriniz nelerdir. Teşekkürler şimdiden 🙏
      not(beslenmem çok kötü bu süreçte iyileştireceğim birde testonun kandan çıkmasını bekleyeceğim) 
      elimdeki ilaçlar : klomen tamoksifen proviron tadalafil. Ovitrelle lazım olurmu sizce?

• Yazan: erdemozkn0
      Merhaba arkadaşlar,
      PCT süreci hakkında bilgi almak ve daha önce bu süreci yaşamış kişilerin deneyimlerini öğrenmek istiyorum.
      23 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır testosteron kullanıyorum. Bu süre içinde yaklaşık dört kez, 12–15 hafta süren ve nispeten basit sayılabilecek kürler yaptım. Bu kürlerde genellikle 500 mg testosteronun yanında 300 mg Primobolan veya 400 mg Boldenon kullandım. Kürler haricinde testosteron dozumu çoğunlukla haftalık 150–250 mg aralığında tuttum. Ağustos 2025’ten beri ise sadece testosteron kullanıyorum.
      Uzun yıllardır yılda en az bir kez genel check-up yaptırıyorum. Son iki yıldır yılda 4–5 kez kan tahlili, yaklaşık iki kez de iç organlarla ilgili kontroller yaptırdım. Değerlerimde başlangıca göre yüzde 20’den fazla bir değişim olmadı ve şu ana kadar belirgin bir sağlık sorunu yaşamadım.
      Yaklaşık 4–5 ay önce yurt dışına taşındım. Bulunduğum yerde düzenli kan tahlili ve doktor kontrolü yaptırma imkânım sınırlı. Yakında 1,5–2 aylığına Türkiye’ye döneceğim. Bu süreçte testosteronu bırakıp PCT yapmayı, doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu görmeyi ve vücuduma bir süre ara vermeyi düşünüyorum.
      Şu anda libido, ereksiyon, enerji veya genel sağlık açısından belirgin bir problemim yok. Amacım mevcut bir sorunu tedavi etmekten ziyade, uzun süreli kullanımdan sonra ara vererek doğal üretimimin geri dönüp dönmeyeceğini değerlendirmek.
      Sonrasında kan sonuçlarıma ve toparlanma durumuma göre uzun ester Masteron  (daha önce hiç kullanmadım) veya Primobolan ile testosteron içeren bir kür yapıp daha sonra tekrar yalnızca düşük doz testosteronla devam etmeyi düşünebilirim. Ancak henüz kesin bir karar vermedim.
      Tecrübeli arkadaşlara sorularım şunlar:
      PCT sürecini bir bodybuilding koçuyla mı, yoksa üroloji veya endokrinoloji doktoruyla mı yürütmek daha doğru olur?
      Uzun ester testosteronu bıraktıktan sonra PCT’ye başlamak için ne kadar beklemek gerekir?
      Benim kullanım geçmişimde PCT ve doğal üretimin toparlanma süreci ortalama ne kadar sürebilir?
      Bu süreçte libido düşüşü, enerji kaybı, depresif ruh hâli, güç ve kas kaybı gibi hangi sorunlarla karşılaşabilirim?
      İki yıldır baskılanmış olan doğal testosteron üretiminin tamamen toparlanmama ihtimali ne kadar yüksektir?
      Türkiye’de sadece 1,5–2 ay kalacağım için bu süre gerekli tahlilleri yaptırmak ve süreci değerlendirmek için yeterli olur mu?
      PCT sonrası tekrar testosteron kullanmayı düşünüyorsam PCT yapmak sizce mantıklı mı, yoksa yalnızca kullanım geçmişimi ve sağlık durumumu doktorla değerlendirmem mi daha doğru olur?
      Benzer bir kullanım geçmişinden sonra PCT yapanların süreçlerini, ne kadar sürede toparlandıklarını ve yaşadıkları olumlu veya olumsuz durumları paylaşması çok faydalı olur. @Fuhrer @GHOST @M.O.K @berkay16
      Şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: BqRide
      Selamlar herkese. @Fuhrer @berkay16 @GHOST @metinav
      24 haftalık kürümden çıktım. Son testo enjeksiyonumdan 5 hafta geçti. Kan testi verdim. Pct için yardıma ihtiyacım var. 
      Kür içeriğim şöyle;
      0-12 hafta testo en 500 0-12 hafta bolde 400  0-6 hafta dbol (günlük 3 tablet) Sonra hiç ara vermeden:
      12-24 hafta testo en 500 12-24 hafta rimo 400 12-24 hafta ox (günlük 5 tablet) Testisler için 24. Hafta 2ye bölerek 5.000 iu iran prglyn  25.Hafta 5e bölerek 5.000 iu iran prglyn kullandım. 25.Hafta itibariyle 2 kutu klomen aldım. İlk 7 gün günlük 2 adet. Sonraki 6 gün günlük 1 adet Bununla beraber 1 kutu proviron aldım  Son 7-8 gündür @SERKO hocamın bitkisel kür1 ini tüketiyorum. 
      Pct için neler yapmam; neler kullanmam gerekiyor ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp