Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Estel

Only testosteron küründe e2 kontrol altında tutmak için masteron eklemeli miyim?

Önerilen İletiler

Estel    16

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

3 haftadır testosteron kullanıyorum. İlk hafta 500mg aldım, göğüste batma kaşıntı üzerine test verdim E2 150 çıkınca sağ olsun forumdaki arkadaşların önerisi ile 1 tane armidex aldım ardından haftalık 250 mg olarak güncelledim dozu , 2 haftadır herhangi bir kaşıntı batma şikayetim yok , enerji olarak çok iyi hissediyorum sadece testosteron beni tatmin ediyor yanına ciddi bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum artık testlerde bir sorun çıkmadığı sürece uzun süre kullanmayı düşünüyorum.

SORULARIM:

• Dozu yükseltmek istiyorum 350mg Max 500mg olabilir haftalık daha yüksek düşünmüyorum, ama yanına E2'yi kontrol altında tutmak için masteron enan. eklemem doğru olur mu?
  • Ekleyebilir isem ortalama kaç mg ile deneyip ne kadar süre sonra test vermeliyim?
  • Formumu baz alarak masteron eklemekte mantıksız bir durum var mı?
  • Son olarak araştırdığım kadarıyla ben masteronun ciddiye alınacak bir yan etkisi yok , DHT konusundan dolayı saç dökmesini hızlandırabilir dışında, yan etkileri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz ?

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    197

Östrojen baskılamıyor masteron vucudunu daha iyi kurutuyo ama saç katili oldugu dogru aromatizasyon için rimoboln yada boldenon eklersen daha iyi 

• Beğen 1
  • Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    6.440

DHT ve E2 ters orantılıdır. Sen dışarıdan DHT aldığında bünyeye göre değişen miktarda E2 aromatazının önüne geçmiş olursun. Bu kimisinde azdır kimisinde çok. Buradan anlaman gereken ise masteron dozunu ezbere değil testlerle ayarlaman gerektiği. Büyüme döneminde 50-80 birim E2 iyidir. 250 testosteron - 300 masteron aldın diyelim. E2 genede 100e çıktı. O durumda masteron dozunu artırman gerekir. 250-400 yapıp 1 ay sonra gene test vererek E2 seviyene baktırman gerekir. Buna göre hareket etmen gerekir. Biz masteronu anabolik etkisinden ziyade E2 dengelemesi ve iyi hissettirdiği için kullanıyoruz. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    16

Tekrardan merhaba 
4 hafta only testo ardından 12 hafta testo+primo şeklinde ilerledim.
Şuan primoyu çıkartıp , tren ekledim. Haftalık 250 testo e / 200 tren e ilk enjeksiyonu 3 gün önce yaptım. 

2 Sorum var olacak ;
1 dozlar yeterli mi ? 
2 Trenden önce düzenli 4 öğün yiyordum ve açlık hissetmiyordum , tren ilk enjeksiyondan sonra 2 saatte bir midem resmen kazınıyor dayanılmaz bir iştah var , böyle bir etkisi var mı trenin ? 

Teşekkürler cevaplar için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    274

3 günde tren enanthate'nin etkilerini hissedebileceğini düşünüyorsan mental olarak bu işe hazır değilsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Estel    16

3 günde herhangi bir fayda göreceğimi düşünmüyorum.  Ama yaptığım araştırmalarda enjeksiyondan sonra  dopamin ve nörolojik etkileri çabuk hissetme durumu olabilirmiş , bundan kaynaklı iştah vs olabilir mi ? Veya başka bir etkisi iştah hissi verebilir mi ?

Bilmediğim birşeyi sormak öğrenmek istedim , tecrübesi ve bilgisi olanlardan .
Yoksa 3 gün de kas koymaya yağ yakmaya başladı diye bir düşüncem yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    50
Estel, 1 saat önce yazdı:

3 günde herhangi bir fayda göreceğimi düşünmüyorum.  Ama yaptığım araştırmalarda enjeksiyondan sonra  dopamin ve nörolojik etkileri çabuk hissetme durumu olabilirmiş , bundan kaynaklı iştah vs olabilir mi ? Veya başka bir etkisi iştah hissi verebilir mi ?

Bilmediğim birşeyi sormak öğrenmek istedim , tecrübesi ve bilgisi olanlardan .
Yoksa 3 gün de kas koymaya yağ yakmaya başladı diye bir düşüncem yok.

yukarıdaki arkadaşın vurgulamak istediği şey, trenin, enantathe esterinin üç günde etkilerinin hissedilmeyeceği yönünde sanırım. Vücut geliştirmeciler tren ace tercih ediyor genelde ve daha etkili

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gandalf    0

e2 150 iken bitkinlik motivasyon kaybı ve duygusallık hissettiniz mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: Hakandmn
      Önümüzdeki pazartesi günü küre giriyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate (zphc) 500mg Masteron (Humax) SORULARIM:
      Masteron yerine NPP kullansam nasıl olur? Testosteron haftalık toplam enjeksiyon miktarı yeterli mi veya fazla mı? Testosteron+masteron küründe hangi koruyucuları kullanmamı tavsiye edersiniz? GÜNCEL FORM:

Konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ergünplak
      Yağ oranım +20 şuana kadar sadece trt doz testosteron kullandım ve kullanmaya devam ediyorum yağ oranımı hızlıca düşürmek için trt+dht türevi bir ilaç düşünüyorum östorjeni hoplatmasın diye sizce ne yapmalıyım?
    • Yazan: roronoa
      Tahlillerimde referans dışı değerler var. Nasıl düzeltebilirim bu değerleri?
      KAN TESTİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.