Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Umicinaolaar

Yüksek östrojen sebebi ne olabilir? nasıl kontrol altına alabilirim?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Son zamanlarda pumpta azalma vs gibi durumlardan ötürü bir tahlil vermek istedim.

KÜR İÇERİĞİM:

• 3ml prop 100mg
  • 3ml masteron 100 mg

Kullanmaktayım tablet ürün kullanmıyorum ama tahlilde östrojenim korkunç derece yükselmiş ne gibi bir önlem almalıyım kürün 6.haftasındayım zaten 8.haftada kesip dinleneceğim sonrasında bulk kürüme başlayacağım ama bu yüksek östrojenin nedeni nedir nasıl kontrol altına alabilirim arimidex dozajlaması nasıl olmalı?

GEÇMİŞ SORUNLAR:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_4346.thumb.jpeg.81ab6d96e06835ed5fd929c795a95316.jpeg IMG_4345.thumb.jpeg.d30a23e392b88f31cfdb4abd60bdf8eb.jpeg IMG_4344.thumb.jpeg.91b90b4870005e6bd59af5d8f96878fd.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    101

Hangi marka ilaçların, masteronun içinde de büyük ihtimal testosteron var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    8
deluxes, 1 dakika önce yazdı:

Büyük ihtimalle öyle ama 675 biraz anormal bir değer değil mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    101
Perseu, 38 dakika önce yazdı:

Büyük ihtimalle öyle ama 675 biraz anormal bir değer değil mi?

600mg testo için biraz fazla gibi geldi ama bu kişiden kişiye göre değişen bu durum. KÜR öncesi ostrojen degerin nasıldı? Yag oranin kac? Bunlarda onemli.

Arimidex planlaması icin @Diver abi yardimci olur. Arimidex yerine hep dht turevleri ile ostrojeni kontrol ettigim icin yanlis yonlendir miyim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    31

675 e2  korkunç yükseklikte, ciddi olarak hissetmen lazım. armidex yerine femara kullanmalısın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.621

1. Yaş kaç? Boy kg? Güncel form atar mısın?

2. Kullandığın markaları söyler misin?

3. Acilen sadece testo kullan onu da haftalık 100 mga indir.

4. Elinde hangi ai var? Arimidex femara? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    16

Oha 675 e2 ilk defa bu kadar yüksek e2 gördüm. Cinsellik psikoloji dipte olması lazım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes, 8 saat önce yazdı:

Öyle bir şey mümkün değil ilaçları sabit yerden alırım arkadaşlarım da herkes buradan kullanır ilaçlarla ilgili hiç bir zaman sorunumuz olmadı  türkiyede markalar değil isimler çalışır o yüzden ne ilac markası ne satıcı ismi vermek istiyorum

deluxes, 7 saat önce yazdı:

600mg testo için biraz fazla gibi geldi ama bu kişiden kişiye göre değişen bu durum. KÜR öncesi ostrojen degerin nasıldı? Yag oranin kac? Bunlarda onemli.

Arimidex planlaması icin @Diver abi yardimci olur. Arimidex yerine hep dht turevleri ile ostrojeni kontrol ettigim icin yanlis yonlendir miyim.

300 prop kullanıyorum  p ç c olacak sekilde 

h4runx, 7 saat önce yazdı:

675 e2  korkunç yükseklikte, ciddi olarak hissetmen lazım. armidex yerine femara kullanmalısın

ciddi sorunlar hissetmiyorum 2 hafta önce bazı cinsel sorunlar yaşadım ama şu son 5 gündür gayet iyiyim 

Diver, 7 saat önce yazdı:

1. Yaş kaç? Boy kg? Güncel form atar mısın?

2. Kullandığın markaları söyler misin?

3. Acilen sadece testo kullan onu da haftalık 100 mga indir.

4. Elinde hangi ai var? Arimidex femara? 

yaş 22 183 184 boyundayım kilom güncel 83 sabah açken ai için santra kullanıyorum anastrozol arimidexte diyebilirim fark yok

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yüksek ihtimal masteronda da testo var aromatize olmuş 675 e2 normal değil başka kullanıp söylemediğin bişey var mı ilaç markaları ney

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Samedbumstead, 29 dakika önce yazdı:

Yüksek ihtimal masteronda da testo var aromatize olmuş 675 e2 normal değil başka kullanıp söylemediğin bişey var mı ilaç markaları ney

tanıdığım vasıtasıyla getirtiyoruz ilaçlarda sorun yok uzun zamandır aynı yerden alıyorum benimle aynı cycle yapan arkadasımda östrojen düsük

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Samedbumstead, 1 dakika önce yazdı:

Belirtiler ne durumda duygusallık vb

hocam deri altı su , bi tık duygusallık var onun dısında bir sorunum yok hissedilen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    101

Dostum formun yağlı da değil. Masteronun içinde testo olmadığından eminsen o zaman genetik olarak e2 çok yüksek veya makinenin yanlisligi var tekrar bir test verebilirsin. Başka açıklaması yok gibi en azından benim için.

tarihinde deluxes tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.621

Markayı söyler misin? Arkadaşların dediği şeyler mümkün. Masteron içinde testo olabilir. Tekrar test yaptır. Yine yüksekse marka değiştir yada 100 mg düşür testoyu yoksa jinekomasti kaçınılmaz. yüksek östrojen risklerini araştır. Birde sana abi tavsiyesi bu piyasada babana bile güvenme!

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 7 saat önce yazdı:

Markayı söyler misin? Arkadaşların dediği şeyler mümkün. Masteron içinde testo olabilir. Tekrar test yaptır. Yine yüksekse marka değiştir yada 100 mg düşür testoyu yoksa jinekomasti kaçınılmaz. yüksek östrojen risklerini araştır. Birde sana abi tavsiyesi bu piyasada babana bile güvenme!

Sanırım anlatamadım yada siz anlamadınız , olayları çok daha iyi bildiğinizi düşünüyorsanız türkiye de ilaç markalarının değil isimlerin çalıştığını bilmeniz lazım , aynı cycle ı beraber yaptığım arkadaşımın e2 si bu kadar yüksek cıkmadı 35 lerde durum benimle alakalı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    101
Umicinaolaar, 13 dakika önce yazdı:

Sanırım anlatamadım yada siz anlamadınız , olayları çok daha iyi bildiğinizi düşünüyorsanız türkiye de ilaç markalarının değil isimlerin çalıştığını bilmeniz lazım , aynı cycle ı beraber yaptığım arkadaşımın e2 si bu kadar yüksek cıkmadı 35 lerde durum benimle alakalı 

Dostum hem yardım istiyorsun hemde kendi bildiğini uyguluyorsun? Arkadaşına dolu masteron verip sana içine testo koyduğu bir flakon vermiş olamaz mı? Böyle olmadığını düşünüyorsan genetiğin müsait değil haftalık 2ml propu geçmeden kurune devam et o zaman.

• Beğen 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.621
Umicinaolaar, 47 dakika önce yazdı:

Güzel insan. Dikkat ettiysen olabilir diyorum kesin konuşmuyorum. Sana güzel bir üslupla yardımcı olmak istedim. Ben senin gibileri anlamadım anlamayacağımda. Allah hayırlı uğurlu etsin güzel dostum devam et benden sana yardım buraya kadar :) 

Ha bu arada kimseden iyi bildiğimi iddia etmedim en azından haddimi biliyorum.

tarihinde Diver tarafından düzenlendi
  • Beğen 6
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
densaxis    3

test sonucunu yanlış yazmış olma ihtimalleri var mı? değer hiç normal değil sana dokunsalar oturup ağlaman lazım bu e2 ile

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    129
Diver, 48 dakika önce yazdı:

Güzel insan. Dikkat ettiysen olabilir diyorum kesin konuşmuyorum. Sana güzel bir üslupla yardımcı olmak istedim. Ben senin gibileri anlamadım anlamayacağımda. Allah hayırlı uğurlu etsin güzel dostum devam et benden sana yardım buraya kadar :) 

Hocam belki yüksek e2den dolayıdır.

• ahahaha 5

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34, 6 saat önce yazdı:

Hocam belki yüksek e2den dolayıdır.

:D

sorunun nedenini arkadaşın babasıyla çözdük endokrin uzmanı kendisi bir önceki tahlilde  e2 100 olduğunda göğüs kaşıntım olduğu için anastrozol kullanmak yerine tamo kullan boşuna eklem ağrısı çekme demişti bu tahlili de ona sordurunca 100 e2 ile kasıntı varken bununla jinekomasti su tutuma vs cok olur muhtemelen tamoksifen protokolünden dolayı bu durumdadır 1 hafta sonra tahlil ver anlarız dedi

Diver, 6 saat önce yazdı:

Hocam kusura bakma sadece 3 kez ilaç markası vermek istemiyorum dedim diğer kişilere de size de gerek duymuyorum ilaç markası paylaşmaya sabit yerden alırım ilaçları peptit kullanmam gerektiginde de yurt dısındaki akrabalara biolabsten söyletip tırcı tanıdıklarla temin ediyoruz bu sekilde kusura bakma tekrardan 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Estel
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      3 haftadır testosteron kullanıyorum. İlk hafta 500mg aldım, göğüste batma kaşıntı üzerine test verdim E2 150 çıkınca sağ olsun forumdaki arkadaşların önerisi ile 1 tane armidex aldım ardından haftalık 250 mg olarak güncelledim dozu , 2 haftadır herhangi bir kaşıntı batma şikayetim yok , enerji olarak çok iyi hissediyorum sadece testosteron beni tatmin ediyor yanına ciddi bir anabolizan eklemeyi düşünmüyorum artık testlerde bir sorun çıkmadığı sürece uzun süre kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Dozu yükseltmek istiyorum 350mg Max 500mg olabilir haftalık daha yüksek düşünmüyorum, ama yanına E2'yi kontrol altında tutmak için masteron enan. eklemem doğru olur mu? Ekleyebilir isem ortalama kaç mg ile deneyip ne kadar süre sonra test vermeliyim? Formumu baz alarak masteron eklemekte mantıksız bir durum var mı? Son olarak araştırdığım kadarıyla ben masteronun ciddiye alınacak bir yan etkisi yok , DHT konusundan dolayı saç dökmesini hızlandırabilir dışında, yan etkileri konusunda biraz bilgilendirebilir misiniz ? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

• Yazan: Cherox
      Hocalarım saygılar selamlar size bir sorum olacak,
      Prolaktinin sıfırlanması ereksiyon kaybı veya boşalırken spermin çok az gelmesine sebep olur mu? Yoksa östrojen düşüklüğü mü neden olur buna ? Şu an kürdeyim ve genel olarak prolaktinim hep cok yükseldiği için ve en son teste de 24 çıktığı için 3 hafta boyunca 1 mg dostinex aldım haftalık ve ayrıca haftada 2 aridmex aldım ve sonuç olarak son yani bu hafta boyle bir problem yaşamaya başladım bunun sizce bununla alakası olabilir mi ?
      KÜR İÇERİĞİM:
      testestoron propianat  masteron winstrol
    • Yazan: okanngkc
      Merhaba arkadaşlar,
      Kürümün 3.haftasındayım daha doz arttırmadım. Kür öncesi ve sonrası tahlil sonuçlarımı ekte paylaşacağım.
      SORULARIM:
      E2 çok mu yüksek endişelenmeli miyim? Yoksa heyecan yaratacak bir şey yok mu? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      500mg test e.  50mg deca 250mg boldenon KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: kafkasli
      Merhaba arkadaşlar,
      İlaca ilk 250 testosterone ile girdim ve 250 testosteronede bile aşırı yan etki yaşadım, bu yan etkilerin sebebinin östrojen seviyemin testosterone seviyemden çok daha düşük olması olduğunu öğrendim (20/1 olması gerekn oran bende 40/1 idi) ifbb pro olan, humax zphc gibi markaları satan abiden alıyorum isim söylemek yasak olduğu için sadece bilenler anlayacağı şekilde.
      SORULARIM:
      Ürünlerde bir problem olabilir mi? Yoksa problem bende ve başka ilaçlar ekleyerek durumu çözmem mi gerekir?
      NOT:
      Kürde her hangi bir östrojen inhibitoru proviron dahil kullanılmamıştır sadece testosterone kanıma sokuldu.
      YAŞADIĞIM YAN ETKİLER:
      kuru cilt esmerleşmiş cilt gözde kuruluk pumpda belirgin azalmasaç incelmesi

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.