Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Eampowered

Insan vücudu ilacı ne kadar süre tölare edebilir?

Önerilen İletiler

Eampowered    3

Selamlar arkadaşlar,

İnsan vücudu ilacı ne kadar süre tölare edebilir eğer kan değerlerimizde büyük problemler yok ise (bir kür içinde olduğumdan sedanter bir bireyinki ile kıyaslanamaz) ilaçtan kastım only testo değil minimum 2 anabolik bulunan bir kürden ve ağır anaboliklerin rol aldığı bir kürden bahsediyorum (tren npp vs). Kan değerlerindeki sıkıntılı değerler alt ast ggt değer aralığının 30-40 değer üstünde creatinin yaklaşık 1.30 ve tsh 6 civarı bunlar haricinde problemli bir değer yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.776

Olay sadece kan değerleri değil dostum. Blast and cruise olayını iyice araştır. Reseptörler ilaca karşı tepkisizleşiyor uzun kürlerde. Ve bence en önemli konu büyüme kürlerinde insülin direnci. Çoğu sporcu bunu göz ardı ediyor. Şekeri kontrol altında tutmak gerekiyor ve aldığın besinleri kasa yollamak :) Yılda bir npp bir tren kürü yapılabilir. Nor19 grubu ilaçları 12 haftayı geçmemeye dikkat et. Kan tahlilinde böbrek değerleri, hemogram vs de çok önemli. Vücuda komple bakmak gerekiyor. 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    65
gönderildi (düzenlendi)

@Diver peki testoda abi 1,2 yıl aralıksız trt gibi 250 300 gidebilir miyiz

tarihinde fatman tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eampowered    3
Diver, 18 dakika önce yazdı:

Olay sadece kan değerleri değil dostum. Blast and cruise olayını iyice araştır. Reseptörler ilaca karşı tepkisizleşiyor uzun kürlerde. Ve bence en önemli konu büyüme kürlerinde insülin direnci. Çoğu sporcu bunu göz ardı ediyor. Şekeri kontrol altında tutmak gerekiyor ve aldığın besinleri kasa yollamak :) Yılda bir npp bir tren kürü yapılabilir. Nor19 grubu ilaçları 12 haftayı geçmemeye dikkat et. Kan tahlilinde böbrek değerleri, hemogram vs de çok önemli. Vücuda komple bakmak gerekiyor. 

Hocam blast and cruise olayı hakkında yeteri kadar bilgi sahibiyim zaten başlığı açmamdaki sebep cruise yapmadan ne kadar süre blastta kalabileceğimi sınırları ne kadar süre zorlayabileceğimi sormaktı bıraktığım değerler dışında problemli bir değer yok böbrek değerleri dahil sadece bir diyet yaptım bu sebeple ufak yükselen ürik asit ve üre şuan range içinde hemogram değerlerinde ise boldenon kaynaklı rbc vs birkaç değerde ufak artışlar mevcud ama düzenli olarak kan öldürüyorum zaten yoluna giriyor mesela bir örnek üzerinden gideyim 10 hafta 300 npp giden biri arkasında bir 8 hafta 300 tren ekleyip ufak bir mini cuttan sonra tekrar npp ekleyebilirmi dalgada yaratabileceği sorunlar dışında ne gibi eksileri olur benim için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    162

Herşey kan testinde çıkmaz, kan testleri temiz olsa bile organlarımız yoruluyor. Hiçbir şeyde olmayabilir kesintisiz yaparsan ama oladabilir kimse bilemez. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.393

Arkadaşlar yazmış gerekenleri fakat sunada değinmek isterim. Olay sadece karaciğer böbrek gibi değerlerin referans değerlerini optimize etmek kadar basit bir şeyden ibaret değil. Bir çok insanın bilmediği veya farkında olmadığı en büyük yan etki bence nöral etkiler. Uzun vadede özellikle nor19 grubu ilaçlar hipokampüsü etkileyerek halk arasında et beyinli diye anılan başka bir şey düşünemeyen tek yetkinliği kas geliştirmek olan insan halini getiriyor. Uzun süre b&c gitmek çok çok çok daha iyi. Her şey yolunda olsa bile blast ı yani npp gibi tren gibi yada Rimo bolde gibi ilaçları 24-30 haftadan fazla kullanmak kişinin karakterini bile değiştirebiliyor. Ömür boyu kesmeden testo kullanacam dersen ben okeyim fakat her hangi bir anaboliği hiç kesmeden kullanmak kendi hayatına yapabileceğin en büyük kötülük. Bu işi 70-80 yaşına kadar yapamayacaksın. Acı bir gerçek ki bi jay cutler veya phil gibi emekli vücutçu hayatları da yaşayanacağız. Bir durumun farkında olup gerekli olgunlu gösterip o bilinçle ilerlemek gerekiyor. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
Eampowered, 1 dakika önce yazdı:

Hocam blast and cruise olayı hakkında yeteri kadar bilgi sahibiyim zaten başlığı açmamdaki sebep cruise yapmadan ne kadar süre blastta kalabileceğimi sınırları ne kadar süre zorlayabileceğimi sormaktı bıraktığım değerler dışında problemli bir değer yok böbrek değerleri dahil sadece bir diyet yaptım bu sebeple ufak yükselen ürik asit ve üre şuan range içinde hemogram değerlerinde ise boldenon kaynaklı rbc vs birkaç değerde ufak artışlar mevcud ama düzenli olarak kan öldürüyorum zaten yoluna giriyor mesela bir örnek üzerinden gideyim 10 hafta 300 npp giden biri arkasında bir 8 hafta 300 tren ekleyip ufak bir mini cuttan sonra tekrar npp ekleyebilirmi dalgada yaratabileceği sorunlar dışında ne gibi eksileri olur benim için 

Nor19 grubu ilaçlar arasında geçiş min 3 ay olmasını sağlıklı buluyorum. Sık sık npp yada tren kullanımı yukarda yazdığım gibi reseptörlerin tepkisini düşürecektir. Bunu sen kendi vücudunda da deneyerek görebilirsin. Bir dönem ardı ardına nor19 kullan vücudunun tepkisini gör birde 3 ay only testo ile dinlenip öyle nor19 kürüne gir. Olimpianlar dediğim şekilde blast cruise yapar. Senin dediğin daha efektif olsa full blast giderlerdi :)

@fatman istersen ölene kadar vurabilirsin :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eampowered    3
Diver, 10 dakika önce yazdı:

Nor19 grubu ilaçlar arasında geçiş min 3 ay olmasını sağlıklı buluyorum. Sık sık npp yada tren kullanımı yukarda yazdığım gibi reseptörlerin tepkisini düşürecektir. Bunu sen kendi vücudunda da deneyerek görebilirsin. Bir dönem ardı ardına nor19 kullan vücudunun tepkisini gör birde 3 ay only testo ile dinlenip öyle nor19 kürüne gir. Olimpianlar dediğim şekilde blast cruise yapar. Senin dediğin daha efektif olsa full blast giderlerdi :)

@fatman istersen ölene kadar vurabilirsin :) 

Teşekkürler hocam fikirlerin için merak konusuydu benim için fikirlerinizi merak ettiğimden açtım başlığı 

Askabar, 14 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar yazmış gerekenleri fakat sunada değinmek isterim. Olay sadece karaciğer böbrek gibi değerlerin referans değerlerini optimize etmek kadar basit bir şeyden ibaret değil. Bir çok insanın bilmediği veya farkında olmadığı en büyük yan etki bence nöral etkiler. Uzun vadede özellikle nor19 grubu ilaçlar hipokampüsü etkileyerek halk arasında et beyinli diye anılan başka bir şey düşünemeyen tek yetkinliği kas geliştirmek olan insan halini getiriyor. Uzun süre b&c gitmek çok çok çok daha iyi. Her şey yolunda olsa bile blast ı yani npp gibi tren gibi yada Rimo bolde gibi ilaçları 24-30 haftadan fazla kullanmak kişinin karakterini bile değiştirebiliyor. Ömür boyu kesmeden testo kullanacam dersen ben okeyim fakat her hangi bir anaboliği hiç kesmeden kullanmak kendi hayatına yapabileceğin en büyük kötülük. Bu işi 70-80 yaşına kadar yapamayacaksın. Acı bir gerçek ki bi jay cutler veya phil gibi emekli vücutçu hayatları da yaşayanacağız. Bir durumun farkında olup gerekli olgunlu gösterip o bilinçle ilerlemek gerekiyor. 

Teşekkürler hocam peki size göre uygun cruise süresi ne kadar kan değerlerinden bağımsız çünkü zaten 4-5 hafta gibi bir sürede normale dönüyor 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    959

ggt için ursodeoksikolik asit içeren ilaç al eczaneden tavsiyem zamanla safrada tıkanıklık oluşursa yağ asitlerini tam parçalayamadığı için safra kolestrol değerlerin iyice bozulur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    16
Diver, 49 dakika önce yazdı:

Peki testosterona da tepkisizleşiyor mu reseptörler? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
Attila, 6 dakika önce yazdı:

Anabolikler kadar olmasada olur. Uzun süre sabit testosteron kullanımında ilk alınan tepkiler görülmez. Bu yüzden arada trt yapıp doz yükseltilirse daha etkili olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eampowered    3
Attila, 06.04.2025 - 22:26 yazdı:

ardas, 06.04.2025 - 22:22 yazdı:

ggt için ursodeoksikolik asit içeren ilaç al eczaneden tavsiyem zamanla safrada tıkanıklık oluşursa yağ asitlerini tam parçalayamadığı için safra kolestrol değerlerin iyice bozulur.

Teşekkürler hocam safrax önermişlerdi ama dozajlama konusunda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim ggt değeri 70

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vezuchiy    226

İlk 6 ay içinde ki verimi bir daha alamazsın uzatsanda kan testin pürüzsüz çıksada bir yerden sonra dozları ya 2x yapman gerekiyor yada dinlenmen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.393
Eampowered, 11 saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam fikirlerin için merak konusuydu benim için fikirlerinizi merak ettiğimden açtım başlığı 

Teşekkürler hocam peki size göre uygun cruise süresi ne kadar kan değerlerinden bağımsız çünkü zaten 4-5 hafta gibi bir sürede normale dönüyor 

Bence 20-24 hafta kür ve 6-8 hafta dinlenme olmalı ama gerçek anlamda dinlemem haftalık 250 testo dinlenme sayılmaz bence 250 testo alınıyorsa 10-12 hafta gidilmeli 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    959
Eampowered, 11 saat önce yazdı:

Teşekkürler hocam safrax önermişlerdi ama dozajlama konusunda bilgi sahibi değilim yardımcı olursanız sevinirim ggt değeri 70

sabah akşam 250-250 kullan düzelir 1 aya.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Komutan
      Esselamün aleyküm, Hayırlı Sabahlar.
      Dostlar forumumuzda araştırdım fakat bulamadım, sadece 5 yıl öncesine ait eksik konuşmalarla net cevap alınamayan bilgiler vardı. Eminim bir çoğumuzun merak ettiği bir şeydir. Spor yapmayan biri Steroidi, Sarmsı, Peptidi vs. Kullanırsa ne gibi sağlık problemleri yaşayabilir? Gerekse ilaçları, mctleri, su içip beslenmesi düzgün vs olan birisi Spor yapmadan da olsa gelişim alacağı kaçınılmaz. Fakat mesele şu ki Spor yapan birine göre ne tür sağlık sorunu veyahut diğer problemlerle karşılaşabilir?
      Yapıcağımdan değil, sadece merakımdan soruyorum  Teşekkürler <3  @rastlantisal @metinav
    • Yazan: borasipahi
      Sevgili abilerim ve kardeşlerim;
      Bir süre daha bu şekilde devam etmek istiyorum kürüme ve...
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Npp 300mg Boldenon 500mg Sonuçlarımda vitaminler konusunda destek almaya başladım ancak Progesteron seviyesi biraz kafamı karıştırdı, Arimidex veya Tamoksifen kullanmıyorum, jinekomasti belirtisi görmüyorum. Bir aya yakındır östrojen baskılayıcı almıyorum. Çevremden de aldığım geri dönüşlere göre Arimidex kullanmayı kestikten sonra belirgin bir kütle artışım oldu.
      SORULARIM:
      Jinekomasti belirtim olmasa dahi kullanmalı mıyım ? Ek olarak süreci hızlandıracak ekleyebileceğim bir ilaç varsa tavsiye eder misiniz ? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: Eampowered
      Enjeksiyondan sonra enjeksiyon yaptığım noktadan gelen kan ve bu kan ile dışarıya akan bir miktar ilaç beni huzursuz ediyor halbuki iğneyi içerde oynatmıyorum bile önceki enjeksiyonlarımdan kalan ödem ile alakalı bir şey olabilirmi bu dışarıya kan ile karışık ilaç gelmesi 1cc yaptığım ilacın sanki yarısı dışarıya dökülüyor gibi hissedip huzursuz oluyorum enjeksiyondan hemen sonra pamuk müdalesinin yada ipneyi içerde bir müddet bekletmenin bir yararı olabilir mi?
    • Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar,
      İki haftadır yaptığım enjeksiyon stilini göstereceğim.
      Bir hafta boyunca vuracağım her ilacı tek flakona doldurup günlük olarak vuruyorum.
      Örneğin, benim enjeksiyonumda: (Haftalık)
      Rimo 5 ml 500 mg Maste 5 ml 500 mg Testo 2 ml 500 mg NPP 4 ml 400 mg Tüm ml'leri tek flakona boşaltıp günlük olarak 2 ml vuruyorum. Bir haftada bitiyor. Bu şekilde hiç dalgalanma olmadan sürekli ilaç vücudumda oluyor. Sizce nasıl başka yapan var mı ?
    • Yazan: Testomer
      Öncelikle merhaba arkadaşlar,
      Bu benim ikinci kürüm olacak. İlk kürümde deca testo ve dianabol kullandım. O kürde yaklaşık 8-9 kilo aldım ve bıraktıktan sonra pct yapınca 4 kilo gitti sadece.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilom 73.5 Boyum 174 Yaş 22 İkinci kür olarak düşündüğüm ilaçları öncelikle yazmak istiyorum ve sonrasında yorumlarınızı bekliyorum, her türlü tecrübelerinizi veya tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
      KÜR İÇERİĞİM:
      450mg testo ent  300 mg rimobolan 80 mg trenbolone 50 mg oxandrolone (ilk dört hafta günlük doz) 100 oximetolone (ikinci dört hafta günlük doz) NOT (ilk dört hafta anavar ile başlayıp sonrasında onu bırakıp,anapolon’a başlayacağım ve o da 4-6 hafta arası olacak)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.