Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Eyzel2

Temiz beslenmeme rağmen istediğim sonucu alamıyorum! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

Eyzel2    74

Merhabalar arkadaşlarım abimlerim,

Size bir sıkıntımdan bahsetmek istiyorum ön yargı ile yaklaşmadan önce sebebini bulamadığım bir sorun var ne kadar temiz beslensem (1800-2200 kalori aralığı ) kardiyo ( eğimli bant min20-30 dk) ve spora ağırlık versem de ki ağır çalışıyorum metabolik faaliyetlerimin yerinde çalışmadığını düşünüyorum. Yaklaşık 15 gündür ne bir cm belimden veya gözle görülür bir incelme su atımı bile olmadığını gözlüyorum tartıya pek inanmam genelde ölçüm yaparım ama hiç bir gelişme kat edemiyorum ki testo tren mast küründeyim 25 gündür diyetteyim 12 gündür de ilaçtayım dahiliyeye sıra aldım sizce problemin ne olduğunu şeker insülin direnci yada tiroid hastalıkları vs hangi teste bakmam gerekiyor öneride bulunabilir misiniz? Problemin kaynağını cidden merak ediyorum bir önceki kürümde de 0 karb yapa yapa zorla verdiğim kilolarım çok kolay geri geliyor 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    171

Insulin, glukoz, Hemoglobin A1C, tiroidler ve ekstra olarak büyüme hormonuna baktırabilirsin. İlaçların çalışıyorsa aslında anlattığına göre gelişim kat edememen enteresan, gerçi ilaç çalışmasa bile 25 günde diyette gözle görülür bir form olurdu.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    74
gönderildi (düzenlendi)
deluxes, 14 dakika önce yazdı:

Insulin, glukoz, Hemoglobin A1C, tiroidler ve ekstra olarak büyüme hormonuna baktırabilirsin. İlaçların çalışıyorsa aslında anlattığına göre gelişim kat edememen enteresan, gerçi ilaç çalışmasa bile 25 günde diyette gözle görülür bir form olurdu.

Doktordan öncelikle bunları rica edip belirteceğim teşekkürler hocam , bende anlamıyorum eskisi gibi form yakalamam kilo vermem inanılmaz zorlaştı geçen ki süreçte 5 hafta böyle zorlanmıştım sonrasında cinatropin ekledim artık son çare 2 ünite kadar gh aldıktan sonra yağ kaybımın arttığını ve derimin iyileştiğini hissettim ve kardiyo yapmayı bile bırakmama rağmen devam ediyordu gerçekten saçma bir durum 

tarihinde Eyzel2 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    15

bunun tam tersini testo bolde küründe yaşıyorum. kilo alımım durdu, 4000 4500 kalori alıyorum ve kilo veriyorum üstüne üstlük. natural iken 2800 3000 kalori ile felaket kilo alıyordum. boy 1.81 kilo 97 96 sabit gidiyor. ayndada değişimi farkediyorum onda problem yok. iştahımda kapandı, zorla yiyorum. mevcut testleri verelim bakalım, takipteyim 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    74
deluxes, 04.04.2025 - 19:56 yazdı:

Test sonuçları çıktı reisim bazıları görünmüyor onları gidip evrak olarak alacağım sonuç bu şekilde dün yemekten sonra kan şekerini de ölçtüm 100 gram pirinç 300 gram tavuk 100 gram activa prob. Yoğurt yemiştim açlık kan şekeri 69 - 30 dakika sonra 80-1 saat sonra 78 - saat sonra da 72 çıktı ben insülin direncimin olduğu kanısındayım siz ne düşünürsünüz 

IMG_8713.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    171

Bu değerlerde insulin direnci olma ihtimali çok çok düşük. Insulin direnci yemek sonrası şeker çok yükselir ve uzun süreler yuksek kalır fakat sende hafif yükselme var ve saat geçtikte düşmeye başlamış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    74
gönderildi (düzenlendi)
deluxes, 10 dakika önce yazdı:

Bu değerlerde insulin direnci olma ihtimali çok çok düşük. Insulin direnci yemek sonrası şeker çok yükselir ve uzun süreler yuksek kalır fakat sende hafif yükselme var ve saat geçtikte düşmeye başlamış.

Bunun sebebi nedir işin içinden çıkamıyorum gerçekten kafam allak bullak oldu…

trenin çalışıp çalışmadığını e2 ve karaciğerden anlayabilir miyiz sence ? Acaba ilaçtan da mı verim alamıyoruz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    75

Hocam HDL düşük değil mi ? Girdiğiniz kür ile alakalı olarak normal mı bu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    171
Eyzel2, 8 dakika önce yazdı:

Bunun sebebi nedir işin içinden çıkamıyorum gerçekten kafam allak bullak oldu…

trenin çalışıp çalışmadığını e2 ve karaciğerden anlayabilir miyiz sence ? Acaba ilaçtan da mı verim alamıyoruz 

Dozajlarin ne ilaçlarda ve markası nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    74
makro1178, 22 dakika önce yazdı:

Hocam HDL düşük değil mi ? Girdiğiniz kür ile alakalı olarak normal mı bu

Kanka hiç bir takviye omega almıyorum günde 20-30 gram zeytin yağı var ve pis beslenmeden geçtim şu an kötü bende farkındayım toparlayacağım 

deluxes, 22 dakika önce yazdı:

Dozajlarin ne ilaçlarda ve markası nedir?

Reis 300-375 testesteron propionat proton

masteron 300 Prov3 

200-300 tren blackdragon ama bodytech geçeceğim çünkü bende ödem yapıyor black dragon 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.791

Testoyu 200e çek. Tavsiyem masteronu da black dragon al yada sağlam bir marka. Şuan bir arimidex yada aromasin iç östrojenin tuttuğu suyu atacaksın. Yağ oranın ne bilmiyorum ama östrojene yatkınsın sanki. Östrojen yükselince yağlanmaya müsait olur vücudun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    171
Eyzel2, 52 dakika önce yazdı:

Kanka hiç bir takviye omega almıyorum günde 20-30 gram zeytin yağı var ve pis beslenmeden geçtim şu an kötü bende farkındayım toparlayacağım 

Reis 300-375 testesteron propionat proton

masteron 300 Prov3 

200-300 tren blackdragon ama bodytech geçeceğim çünkü bende ödem yapıyor black dragon 

Blackdragon tren çalışıyordur diğer markalar hakkında pek bilgim yok. Masteronun dozajını yükseltip e2 seviyesini biraz daha düşürmeye çalış diyete öyle devam et ve optima kan şekerini cihazını alıp günlük bir açlık kan şekerini yemekten sonra ki kan şekerini vb. ölç. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    74
deluxes, 13 dakika önce yazdı:

Blackdragon tren çalışıyordur diğer markalar hakkında pek bilgim yok. Masteronun dozajını yükseltip e2 seviyesini biraz daha düşürmeye çalış diyete öyle devam et ve optima kan şekerini cihazını alıp günlük bir açlık kan şekerini yemekten sonra ki kan şekerini vb. ölç. 

Tamamdır hocam öyle yapalım  bi 10 gün takip edeceğim kan şekerini metformin alıp deneyeceğim sonra 10
gün de metforminsiz bakalım fark ettirecek mi

Diver, 14 dakika önce yazdı:

Testoyu 200e çek. Tavsiyem masteronu da black dragon al yada sağlam bir marka. Şuan bir arimidex yada aromasin iç östrojenin tuttuğu suyu atacaksın. Yağ oranın ne bilmiyorum ama östrojene yatkınsın sanki. Östrojen yükselince yağlanmaya müsait olur vücudun. 

Yağ oranım fazla reis 25-30 vardır şu an armidex attım az önce kardiyoyu da 15 rampa 4 hızdan 6 ya çıkartacağım bakalım bi süreliğine illa gidecek 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.791
Eyzel2, 4 dakika önce yazdı:

Yağ oranım fazla reis 25-30 vardır şu an armidex attım az önce kardiyoyu da 15 rampa 4 hızdan 6 ya çıkartacağım bakalım bi süreliğine illa gidecek 

Bu yağ oranında ilaçlardan alacağın verim düşük olacaktır. 15'ten yükseğe tavsiye etmiyoruz bu yüzden. Testoyu 100-150 bandına çekersen östrojenle daha az uğraşırsın. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    74
gönderildi (düzenlendi)
Diver, 3 dakika önce yazdı:

Bu yağ oranında ilaçlardan alacağın verim düşük olacaktır. 15'ten yükseğe tavsiye etmiyoruz bu yüzden. Testoyu 100-150 bandına çekersen östrojenle daha az uğraşırsın. 

Mantıklı olan o gibi görünüyor testesteron 200 çekip treni 150-200 aralığında tutup masteron 300 yapıp her gün 20 tamoksifen eklemek nasıl olur hocam testlere göre de armidex alacağım tabiki hazır tecrübeli bir abiyi bulmuşken fikir alıp bilgiden yararlanmak isterim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.791
Eyzel2, Şimdi yazdı:

Mantıklı olan o gibi görünüyor testesteron 200 çekip treni 150-200 aralığında tutup masteron 300 yapıp proviron 25mg eklemek nasıl olur hocam testlere göre de armidex alacağım tabiki hazır tecrübeli bir abiyi bulmuşken fikir alıp bilgiden yararlanmak isterim 

Provirona ihtiyacın yok. 150 testo 300 masteron 300 tren yap. Masteronu sağlam birisinden al. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Eyzel2    74
Diver, Şimdi yazdı:

Provirona ihtiyacın yok. 150 testo 300 masteron 300 tren yap. Masteronu sağlam birisinden al. 

Pardon tamoksifen yazmak istemiştim abi 20-25 mg kadar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.791
Eyzel2, 1 dakika önce yazdı:

Pardon tamoksifen yazmak istemiştim abi 20-25 mg kadar 

Östrojeni kontrol altında tutarsan gerek kalmaz. Göğüste batma kaşıntı olursa tamoksifen kullanırsın.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ardaesat
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      SORULARIM:
      Naturel olarak spor yapan biri kilosu başına kaç gr protein ve kaç gr karbonhidrat almalıdır? Kür yapan biri kilosu başına kaç gr protein ve kaç gr karbonhidrat almalıdır? Tüm cevaplar için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: MidNight
      Yağ oranım haliyle yüksek ancak kas kütlem de 0 değil 60 kilo ile 4x12 yapabiliyorum sonlara doğru çok zorlasa da. Bu belki sizin için bir ipucu olabilir vücudumu hiç beğenmediğim için form paylaşmaya çekiniyorum açıkçası. Öğle yemeği yazan kısmı pankek şeklinde yapıyorum gün içinde 3 öğün olarak tüketip antrenmana gidiyorum antrenman sonrası tavuklu menüyü yiyorum yatmadan önce de aperatif yazan kısmı tüketiyorum. Haftada 4 gün antrenman yapıyorum kardiyo sevmediğim için yapmıyorum sadece beslenme ile bu işi çözemezsem mecbur başlayacağım.
      BESLENME DETAYLARI: (Toplam)
      200 gr protein 150 gr karb 68 gr yağ KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      124 kiloyum 175 boyundayım 24 yaşındayım Ancak bazı konularda yanlış olabileceğini düşündüğüm şeyler var, sorularım şu şekilde;
      Günlük 150 gr protein tozu tüketmek mantıklı mı, herkes en az kilonuzun 2 katı protein almanız gerekiyor diyor ama ben çok kilolu olduğum için bu miktara kalori sınırımı koruyarak erişemiyorum. (Protein tozunda scitec markasına geçiş yapacağım şuan kullandığım çok kötü bir ürün) Tavuğu pirinç ile yemek zorunda mıyım? Pilav yapmayı hem beceremiyorum hemde sevmiyorum lavaşın arasına atıp içine yeşilliği doldurup yemek daha cazip geliyor ama işlenmiş bir karbonhidrat olduğu için yanlış olduğunu düşünüyorum. Pirince geçiş yapmam bana fazla avantaj sağlar mı, değer mi yani keyif almadan yememe 😀 Bu beslenme programı ile yağ yakabilir miyim? Yakabilirsem kas kaybı yaşar mıyım? ( çok genel bir soru ancak bu kadar yüksek proteinle kas kütlesi kaybetmeden yakabilirmişim gibi geldi ama bilmiyorum) Fotoğraflarda gözüktüğü gibi bir beslenme programı uyguluyorum:

• Yazan: owlimagine
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Bir hafta mini cut yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda çok bir fikrim yok. Makrolar, mikrolar hakkında ne yiyeceğimiz hakkında bir de iştahı açmak için yapmayı düşünüyorum çünkü iştah sıfır yaptığınız mini cut planlarını merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Arkadaşlar bulktayım off günlerde 500gr aldığım pirinci 350gr'a düşürüyorum. Haftanın son antrenmanı Cuma günü, cumartesi de sağlam bir off gün beslenmesi yapıp pazar günleri pek birşey yemiyorum o 1 gün definasyon gibi geçiyor böyle yapmamın zararı olur mu ?
    • Yazan: hemşire
      Antrenmanımdaki hareketleri değiştirmeyi düşünmüyorum sadece bir sonraki hareketle birleşik set ya da drop set yüksek nabızlı şekilde yapmayı düşünüyorum. Antrenman sonrası 45dk kardiyo. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 KÜR PLANLAMASI:
      Testosteron Enanthate 500 mg Boldenon 500 mg Masteron Prop. 300 mg Oxandrolone 30 mg BESLENME PLANLAMASI:
      Gün 100gr karb Gün 100gr karb Gün 0 karb   Gün 400gr karb 650gr tavuk göğüsü  4 yumurta  Probiyotik shot  15gr zeytin yağı  350ml laktozsuz süt 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.