Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

cedricmcmillan

Yeni kür dizaynımı nasıl yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Eczane sustanon kullandım 6 ay önce yaklaşık 4 hafta sürmüştü güzel verim aldım. 6 ay geçti hissiyat cinsel sorun hiçbir şekilde yaşamıyorum pct yapmadım.Form bu güncel sizce diyete devam edip yağ oranı düşürmeye devam mı edeyim veya testo e bolde mi başlasam kararsızım 6 ay geçti döngüm düzelmistir diye düşünüyorum 19 yaşındayım benim kendi fikrim yaşım ve maddiyatım daha garanti olduğu zaman başlamak ama dizinde tecrubeleriniz duymak isterim çünkü kafa karışıklığı hat safhada hayırlı bayramlar 

IMG_20250305_105720.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rauthos    73

Maddi imkanlar el vermeden küre kesinlikle girme derim, henüz gençsin zaten kütle koymaya devam edebilirsin. Profesyonel bir şekilde vücut geliştirme yapmak isteyip aynı anda hem de hayat kaliteni düşürmek istemiyorsan, hele ki bir de İstanbul'da falan yaşıyorsan aylık gelirin en az 100k falan olmalı ki başın ağrımasın. Çünkü bu iş sadece ilaçla bitmiyor, fizyoterapisidir, doktor kontrolleridir, kaliteli beslenmesidir, supplementleridir vs. Eğer yok ben profesyonel olacağım benim kariyer planımda vücut geliştirme sporcusu olmak var diyorsan risk alıp tabi ki o kadar para harcamadan da bu yola girebilirsin. Ben şahsen ilk kürüme 26 yaşımda, maddi olarak 'görece' rahat olduğum zaman girdim ve an itibariyle 27 yaşımdayım. Şu an genetiğimi ve gelişmemi görünce keşke daha gençken başlasaymışım, erken profesyonel olurdum diyorum ama mantıklı düşününce yok yok iyi ki maddi olarak rahat ermeyi beklemişim diyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 3 saat önce yazdı:

Yaşın küçük. Bu işi profesyonel bir şekilde yapmayacaksan yani bu işten para kazanmayı düşünmüyorsan naturel devam et. İş güç sahibi ol maddi imkanların el verirse o zaman başlarsın. Vitaminlerin bile ateş pahası olduğu şu zamanda küre girme. Yağ oranını biraz daha düşür sonra temiz bulk yaparsın :)

Sözleriniz benim için bir ışık niteliğinde teşekkür ederim natürel olarak devam edeceğim.Hayirli Bayramlar kür sürecinizde başarılar diliyorum.saglicakla kalın Abilerim 

rauthos, 3 saat önce yazdı:

Maddi imkanlar el vermeden küre kesinlikle girme derim, henüz gençsin zaten kütle koymaya devam edebilirsin. Profesyonel bir şekilde vücut geliştirme yapmak isteyip aynı anda hem de hayat kaliteni düşürmek istemiyorsan, hele ki bir de İstanbul'da falan yaşıyorsan aylık gelirin en az 100k falan olmalı ki başın ağrımasın. Çünkü bu iş sadece ilaçla bitmiyor, fizyoterapisidir, doktor kontrolleridir, kaliteli beslenmesidir, supplementleridir vs. Eğer yok ben profesyonel olacağım benim kariyer planımda vücut geliştirme sporcusu olmak var diyorsan risk alıp tabi ki o kadar para harcamadan da bu yola girebilirsin. Ben şahsen ilk kürüme 26 yaşımda, maddi olarak 'görece' rahat olduğum zaman girdim ve an itibariyle 27 yaşımdayım. Şu an genetiğimi ve gelişmemi görünce keşke daha gençken başlasaymışım, erken profesyonel olurdum diyorum ama mantıklı düşününce yok yok iyi ki maddi olarak rahat ermeyi beklemişim diyorum

Teşekkür ederim profesyonel hedefim yok ona göre hareket edeceğim natural şekilde maddi olarak rahata erince daha düzenli bir diyet yaparım sadece pürüzleri gideririm sonra DİVER hocamın dediği gibi temiz kütle 19 yaş 30a kadar yolu var bu doğal spor yapmanın hatta daha geçtir diye düşünüyorum forumu çok takip ediyorum seviliyorsunuz küçük kardeşiniz verdigin bu büyük cevaplar çok manidar olucak benim için hayırlı bayramlar

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
EmreGundi, 3 saat önce yazdı:

Küre girmek hiç bir şey önemli olan vitamin parası..

arttiriyorum :D bir de kirmizi et parasi var hocam yagsiz kirmizi etin kilosu 800 tl olmus gercekten bu spor naturelken bile cok masrafli bi hal almaya basladi

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder, 14 saat önce yazdı:

arttiriyorum :D bir de kirmizi et parasi var hocam yagsiz kirmizi etin kilosu 800 tl olmus gercekten bu spor naturelken bile cok masrafli bi hal almaya basladi

Vitaminleri tanıdık eczacıdan hallediyorum sorun yaratmıyor ama yumurtası yulafı lor peyniri tavukdur ciğerdir zorluyor adamı başka şehirde okumadım bilerek ailemle yaşıyorum bu spor için çok fedakarlık verdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

20 yaşındayım Haftalık 250 mg testo cypionate 200 mg boldenon 3 hafta bu şekilde ilerledim karar aldım bırakmak için görüşlerinizi merak ediyorum? Döngüm kapanmışmıdır?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    493

Tamamen kapanmış olması pek olası değil büyük ihtimalle zamanla doğal üretimin geri dönecek. Ama emin olmak için kan tahlili yaptır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
cedricmcmillan, 18 dakika önce yazdı:

20 yaşındayım Haftalık 250 mg testo cypionate 200 mg boldenon 3 hafta bu şekilde ilerledim karar aldım bırakmak için görüşlerinizi merak ediyorum? Döngüm kapanmışmıdır?

‘Tamamen kapanma, yarım kapanma, kapıyı aralık bırakma gibi şeyler yok. Bu forumun mitleri. Bunlar kadar komik ‘daha açılmamış’ var. her neyse olay doğal testosteron üretimin ya durmuştur ya durmamıştır. Duymuşsa bile yaşın genç ve süre kısa. Toparlarsın. Muhtemelen 3 haftalık deneyin sana aylarca etki edecek. Ama eninde sonunda iyileşirsin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
cedricmcmillan, 39 dakika önce yazdı:

Kapanmadıysa da bolde kandan çıkana kadar kapar %99.9

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Kapanmadıysa da bolde kandan çıkana kadar kapar %99.9

Boldenin dozaj düşük olsa bile çilesini çekecegi

Pyschokiller, 1 saat önce yazdı:

‘Tamamen kapanma, yarım kapanma, kapıyı aralık bırakma gibi şeyler yok. Bu forumun mitleri. Bunlar kadar komik ‘daha açılmamış’ var. her neyse olay doğal testosteron üretimin ya durmuştur ya durmamıştır. Duymuşsa bile yaşın genç ve süre kısa. Toparlarsın. Muhtemelen 3 haftalık deneyin sana aylarca etki edecek. Ama eninde sonunda iyileşirsin. 

Genç ve sürenin kısa olması içimi rahatlattı kan tahlili verdikten sonra bakalım herşey gözükür 

AS1L, 1 saat önce yazdı:

Tamamen kapanmış olması pek olası değil büyük ihtimalle zamanla doğal üretimin geri dönecek. Ama emin olmak için kan tahlili yaptır.

Zamanla dönsün hayırlısı ile hayırlı akşamlar Forum sakinleri

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
cedricmcmillan, 7 saat önce yazdı:

Sonuç açıklandı bugün tahlil verdim lh fsh e2 durumlara göre yorumlayabilirmiyiz arkadaşlar büyüklerim 

Bıraktın mı ilacı kaçgündür vurmuyosun degerlerin de lh fsh acık biraz düşük 2 kutu klomen alıp eczaneden 50 mg kullanabilirsin  lh fsh yükseltir hcg vs vurma sistem açık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
cedricmcmillan, 11 saat önce yazdı:

Sonuç açıklandı bugün tahlil verdim lh fsh e2 durumlara göre yorumlayabilirmiyiz arkadaşlar büyüklerim 

Senin ilaçlar baya underdose. 250 test + 200 Bolde 3 hafta boyunca ve sadece 3 gündür ilaç almıyorsun. Total test çok çok düşük. Daha tüm ilaç kanında. O total test kabul edilir değil. E2 düşmemiş. Ne kullandıysan sana bir fayda etmemiştir. 20 yaşında doğal olarak daha yüksek total test olmalıydı. Boşuna hormonlarını bozdum. Neyse toplarsın kolayca. 

Kullandığın marka ve onu satan kişi kendinden utanmalı. Rezillik. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384
cedricmcmillan, 11 saat önce yazdı:

Dostum sana naturel sızma zeytinyağı satmışlar 

• ahahaha 4
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller, 30.12.2025 - 00:57 yazdı:

Senin ilaçlar baya underdose. 250 test + 200 Bolde 3 hafta boyunca ve sadece 3 gündür ilaç almıyorsun. Total test çok çok düşük. Daha tüm ilaç kanında. O total test kabul edilir değil. E2 düşmemiş. Ne kullandıysan sana bir fayda etmemiştir. 20 yaşında doğal olarak daha yüksek total test olmalıydı. Boşuna hormonlarını bozdum. Neyse toplarsın kolayca. 

Kullandığın marka ve onu satan kişi kendinden utanmalı. Rezillik. 

Kendi kullandığı ilaçları satın aldım birinci elden şaşırıyorum açıkçası toparlarım problem yok sorun yok ilaç kanımda hissediyorum kür öncesi Total testin 7.32 referans 1.00 8.00 idi

berkay16, 30.12.2025 - 01:32 yazdı:

Dostum sana naturel sızma zeytinyağı satmışlar 

15 20 gün sonra pct başlamalı mıyım sizce yoksa başka ilaç ile devam mı etmeliyim sizce ben devam etmek istiyorum lakin kararsizim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
cedricmcmillan, 2 saat önce yazdı:

Kendi kullandığı ilaçları satın aldım birinci elden şaşırıyorum açıkçası toparlarım problem yok sorun yok ilaç kanımda hissediyorum kür öncesi Total testin 7.32 referans 1.00 8.00 idi

15 20 gün sonra pct başlamalı mıyım sizce yoksa başka ilaç ile devam mı etmeliyim sizce ben devam etmek istiyorum lakin kararsizim

Bu durumda kendin hak etmişsin. Natural test bu kadar yüksekken küre girmek salaklıktı. Şimdi bunun sonucunu yaşıyorsun. Doğal test yüksekken yapman gereken kendi doğal sınırlarına ulaşmak, kısa yol aramak değil. 

sana sattığı ilaçların içinde min doz test var. O kadar az ki ama yine de senin doğal test üretimini durdurmaya yetecek kadar ve senin doğal üretiminin çok çok altında. Yani sana sattığı ilaç senin hayatını mahvetmek için özel olarak üretilmiş. Doğal test üretimini durdurmuş ve total testini dibe vurdurmuş. Hala saf gibi kendi kullandığı ilaçları sattı diyorsun. İnanılır gibi değil. 

açıkçası sen çok parlak bir arkadaşa benzemiyorsun. Yani yakında yeni bir sahte ilacı sana kakalayıp biraz da onu kullandıktan sonra daha 20 yaşında hayatının kalanını trt’ye bağımlı hale getirmen olası. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller, Bir saat önce yazdı:

Bu durumda kendin hak etmişsin. Natural test bu kadar yüksekken küre girmek salaklıktı. Şimdi bunun sonucunu yaşıyorsun. Doğal test yüksekken yapman gereken kendi doğal sınırlarına ulaşmak, kısa yol aramak değil. 

sana sattığı ilaçların içinde min doz test var. O kadar az ki ama yine de senin doğal test üretimini durdurmaya yetecek kadar ve senin doğal üretiminin çok çok altında. Yani sana sattığı ilaç senin hayatını mahvetmek için özel olarak üretilmiş. Doğal test üretimini durdurmuş ve total testini dibe vurdurmuş. Hala saf gibi kendi kullandığı ilaçları sattı diyorsun. İnanılır gibi değil. 

açıkçası sen çok parlak bir arkadaşa benzemiyorsun. Yani yakında yeni bir sahte ilacı sana kakalayıp biraz da onu kullandıktan sonra daha 20 yaşında hayatının kalanını trt’ye bağımlı hale getirmen olası. 

Adamın kendi dediği şeyleri diyorum size saf olup olmadığımı bilemezsin bazı şeyler olur hayatta tecrübe edilmesi gerekir bu olaya böyle bakıyorum 15 gün falan bekleyip ufak bir pct yapalım dedi tamoxifen sabah klomen sabah akşam HCGye gerek yok zaten şuan tek istediğim yardım Total testoyu ne kadar uzun sürerse sürsün bir şekilde tekrardan en olurlu şekilde tekrar yükseltmek 

Pyschokiller, 28.12.2025 - 21:19 yazdı:

Burda aciklamissiniz sağolun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
cedricmcmillan, Şimdi yazdı:

Adamın kendi dediği şeyleri diyorum size saf olup olmadığımı bilemezsin bazı şeyler olur hayatta tecrübe edilmesi gerekir bu olaya böyle bakıyorum 15 gün falan bekleyip ufak bir pct yapalım dedi tamoxifen sabah klomen sabah akşam HCGye gerek yok zaten şuan tek istediğim yardım Total testoyu ne kadar uzun sürerse sürsün bir şekilde tekrardan en olurlu şekilde tekrar yükseltmek 

Tamoxifen neden? Gyno mu var? Hcg gerek yok. Bence hiç bir şey kullanma. Doğal olarak toparlarsın. Uzun sürer ama. Daha sağlıklı olur. Bu satıcıya daha fazla para kaptırma. Omega 3, çinko, magnezyum, d vitamini, c vitamini. Bunlar yeter. Eczaneden al. İlaçların vücudundan atılıp, yavaşça toparlanmasını bekle. Lh, Fsh sıfırlanmamış pct yapmana. Gerek yok gibi duruyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller, Şimdi yazdı:

Tamoxifen neden? Gyno mu var? Hcg gerek yok. Bence hiç bir şey kullanma. Doğal olarak toparlarsın. Uzun sürer ama. Daha sağlıklı olur. Bu satıcıya daha fazla para kaptırma. Omega 3, çinko, magnezyum, d vitamini, c vitamini. Bunlar yeter. Eczaneden al. İlaçların vücudundan atılıp, yavaşça toparlanmasını bekle. Lh, Fsh sıfırlanmamış pct yapmana. Gerek yok gibi duruyor. 

Para kaptırmadım problem yok gyno yok hassasiyet oldu ama psikolojik gibiydi 1 hafta önce oldu.12 13 gün say dedi sonra klomen tamoxifen başla dedi mini pct gibi bişey dedi 

İlaçlari da at dedi parasını geri gönderdi bana tüm ilaçların yani verdiğim tüm parayı geri aldım.ozet olarak mini pct yapmamı istiyor Coledan D3 alırım Magnezyum yanına ayriyeten dediğiniz vitaminler ile ilerlerim bakalım ne olacak garanti olması için bu mini pct sebebi de o bu arada hocanın dediklerini diyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
cedricmcmillan, 1 dakika önce yazdı:

Para kaptırmadım problem yok gyno yok hassasiyet oldu ama psikolojik gibiydi 1 hafta önce oldu.12 13 gün say dedi sonra klomen tamoxifen başla dedi mini pct gibi bişey dedi 

İlaçlari da at dedi parasını geri gönderdi bana tüm ilaçların yani verdiğim tüm parayı geri aldım.ozet olarak mini pct yapmamı istiyor Coledan D3 alırım Magnezyum yanına ayriyeten dediğiniz vitaminler ile ilerlerim bakalım ne olacak garanti olması için bu mini pct sebebi de o bu arada hocanın dediklerini diyorum.

Dediğim gibi ilaç kullanma. Ama sana kalmış. Bu sadece benim tavsiyem. Tamoxifen zaten tamamen gereksiz. Göğüs ucunun altında dokununca kitle hissetmiyorsan kullanmanın anlamı yok. Laf olsun diye ilaç almamalısın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller, 4 dakika önce yazdı:

Dediğim gibi ilaç kullanma. Ama sana kalmış. Bu sadece benim tavsiyem. Tamoxifen zaten tamamen gereksiz. Göğüs ucunun altında dokununca kitle hissetmiyorsan kullanmanın anlamı yok. Laf olsun diye ilaç almamalısın. 

Dedikleriniz tamamiyle mantıklı hicbirsey kullanmayacak vitaminler ile eski hale döner diye ümit ediyorum teşekkürler Pyschokiller

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    384

Boldenone kandan bıraktıktan en iyi ihtimalle 4 en kötü ihtimalle 8 hafta sonra çıkar boldeden sonra 2 hafta bekleyip pct yaparsan uyaramazsın hipofizi normal şartlarda 1 ay only testo devam edip daha sonra 2 hafta ilacı kesip 7. Hafta pctye başlarsın boldede ilaç kandan ya çıkmış olur ya da aşırı azalmış olur pct'ni engellemez. Sen şuan pct yapmasan da sistemin kapanmaz çünkü bolde kullanmamışsın haftalık 50mg boldenone bile 3ng/dl testosteronun e2 sini 0 lardı natural testondan daha düşük doz testo kullanmışsın sistemin de açık 1 aya kalmaz toparlarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
gönderildi (düzenlendi)
berkay16, 8 saat önce yazdı:

Boldenone kandan bıraktıktan en iyi ihtimalle 4 en kötü ihtimalle 8 hafta sonra çıkar boldeden sonra 2 hafta bekleyip pct yaparsan uyaramazsın hipofizi normal şartlarda 1 ay only testo devam edip daha sonra 2 hafta ilacı kesip 7. Hafta pctye başlarsın boldede ilaç kandan ya çıkmış olur ya da aşırı azalmış olur pct'ni engellemez. Sen şuan pct yapmasan da sistemin kapanmaz çünkü bolde kullanmamışsın haftalık 50mg boldenone bile 3ng/dl testosteronun e2 sini 0 lardı natural testondan daha düşük doz testo kullanmışsın sistemin de açık 1 aya kalmaz toparlarsın.

Bolde diye içine test bile koyma ihtiyacı duymamışlar. Su satmışlar sanırım. Kanında çok çok az test dışında birşey yok. Markası ne bu ilaçların bu arada? Kara listeye ekleyelim. 

tarihinde Pyschokiller tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Dess
      Herkese selamlar,
      55 kilo olarak spora başladım ve doğal şekilde 2 yılda 80 kiloya çıktım, ardından testo bolde kürü yaptım kür sonunda 89 kiloya ulaştım. Sonrasında askeri personel olduğum için görev yerim kaynaklı 1 yıl spor yapamayıp 73 kiloya kadar düşüp, ardından şimdi tekrar 2 aydır sporumu beslenmemi başlatıp 80 kiloya yeniden ulaştım. Bu sporla alakalı ciddi hedeflerim var, bu yüzden tekrar ilaca başlamak ve uzun bir süre blast cruze yaparak 2 yıl sonra yarışmayı hedefliyorum. Sonrasında kan değerlerim ve sağlığım izin verirse eğer bir süre 200 mg testo ile cruze dönemine geçmeyi planlıyorum. Antrenman sistemim ppl, her bölge 2 kez çalışıyor ve haftalık set sayım düşük. (kas başı 12-15 civarı toplam iki antrenmanda)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş : 28 Boy : 1.80 Kilo : 80 Yağ : %13 YENİ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 24 hafta 400 mg Npp 6-7 hafta 250 mg Boldenon 24 hafta 250 mg FORM:

Genel anlamda tavsiye, öneri ve yorumlarıyla destek olan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: shotpowertr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda belirttiğim kürüne girmeyi düşünüyorum fakat son 1 yıldır birkaç problemden dolayı spora ara verdim ve bu süreçte yağlandım forumdaki bilgili ve sağlam kür geçmişi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum öneriye göre ilaç değişikliği yapabilirim aklımda küre ilk 6 hafta turinabol da eklemek var amacım yağ oranımı düşürüp 100kg larda güzel bir vücut inşa etmek yağ oranımı düşürmek. 
      KÜR İÇERİĞİM: (16 Hafta)
      Testosteron Enanthate 400mg Boldenon 300mg KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.90cm Kilo: 95kg Yaş: 23 Yağ: %20-25 arası MCT GRUPLARIM:
      Arimidex NAC C Vitamini Omega3 Multivitamin Deve dikeni Yorumları ile konuya katılım gösteren, tecrübelerini paylaşan herkse şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Murattt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 senedir spor yapıyorum çok büyük bir değişim olmadı hatta son aylar ağırlıklarla da platoya girdim, geçen sene hafif testo+boldenon kürü yaptım ama çok işe yaradığı sanmıyorum belki de sahte ürünleri kullanmışım.
      KİŞİSEL BİLGİLER:
      73 kiloda kalmak 4-5 kilo yağ yakıp 4-5 kas kazanmak Şuan 2 haftadır 500 kalori açığı yapıyorum sağlıklı beslenmeyle yağ yakmak için be kaslarımı korumak için günde 170-190g protein yiyorum (73*2,2) Ama tabiiki sürekli yeni küre mi başlayım diye düşünüyorum, sizden tavsiye almak istiyorum.
    • Yazan: ascendxt
      Hocalarım merhaba,
      4.kürümü yapacağım en son kürümü 7 ay önce,
      GEÇMİŞTE YAPTIĞIM KÜR İÇERİĞİ:
      Testosteron Boldenon Npp Dinabol Şeklinde yaptım genellikle hep sporu yap bırak yap bırak yapan birisiyim dengesizliğimin bende farkındayım ama psikolojik etkenler erkek hali ergenlik hali derken maddiyat bu tür hareketlerde bulundu 6 aydır spora gitmiyordum son 1 aydır spora gidiyorum ve tekrardan kendimi mental olacak topladığımı ve hazır olduğumu hissediyorum artık spor bir hayat parçam olacak hep gideceğim her neyse. Hiçbir kürümde arimidex olsun dostinex tarzı bir şey kullanmadım tahlillerim kürlerimde olması gerektiği gibi çıktı Jinekomasti sorunuyla hiçbir zaman karşılaşmadım ama e2 bir ilaç markası vermeyeceğim boldenon yüzünden sıfırlandı tüm kemiklerim kıtlaya kıtlaya yürüyordum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 23 Boy: 1.76 Kg: 64 YENİ DENEMEYİ PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİ: (24 hafta)
      Testosteron 300 (1 ay sonra 500) Boldenon 300 (1 ay sonra 500) Npp 300 Anapolon 30 Planlıyorum yüksek dozdan ziyade stabil şekilde gitmek daha mantıklı bence! npp kür sonu son 5-6 hafta 150-200 şeklinde kullanmayı düşünüyorum totalde 30 haftalık bir kür var 80 kilolara çıkma hedefim var!
      MCT GRUPLARIM:
      hepasafe Meryem Ana Dikeni Ekstresi Enginar Ekstresi Kadın Tuzluğu ekstresi Safran ekstresi C vitamini Multi vitamin liv52 nac600 İleride düşünebilirim her sabah enginar suyu özü iciyorum genel hayatımda kolajen ve sığır jelatini opsiyonel beslenme konusunda sabit bir beslenme rutinim vardır eskiden beridir sizler olsun hocalarım olsun öğrendiğim fazla çeşitlilik yok has bir şekilde.
      SABAH 2 yumurta 100  yulaf 200 ml süt ÖĞLEN 200 pirinç 200 tavuk 15 gram badem AKŞAM 200 pirinç 200 tavuk 15 gram badem Spor sonrası gece bir öğünüm oluyor 100 gram makarna her öğünümde yeşillik vardır sabit olarak günlük 40 gram protein tozu içiyorum gerektiği kadar beslenme listesinde total olarak 20-25gram zeytinyağı bulunuyor köyümden kendim ağaçtan toplayıp çıkarıyorum önerileniniz nelerdir?
    • Yazan: Rma
      Hocalarım hepinize Selamlar öncelikle iyi günler dilerim,
      Size basit bir özet geçmek isterim geçmişle alakalı testo + masteron biçimde gittiğim kürde ne yazık ki başıma gelen talihsiz olaylar kaybettiğim yakınlarım ve sınav stresi birleşince iyice mental açıdan çökmüştüm mevcut kürümü sonlandırıp TRT doz hayatıma devam etmeye başladım bu süreçte sporu fln saldım iyici haftada 1 gün fullbody idmana kadar düştüm aşırı pis beslendim 90 kilolardan 97 98 kilolara çıktım şimdi tekrardan birşeyler yapma isteği var içimde bu iğrenç yaşantımdan bıktım zaten. Diyet dönemime tekrar adım attım şu an ilaçları devreye sokmadığım için karb biraz yüksek toplam 2250 kalori 210 karb 250 protein 40 yağ alıyorum ilaçlar kana girince yağ protein sabit karbı 130 140 fln yapabilirim daha da inebilirim hatta yağdan da kısıp ilk başta mounjaro ile başladım bu arada diyete bu sadece süreç başlangıcında kullanacağım bir ilaçtır.
      Şu anda yapmak istediğim kür boldenon + testosteron enhantat kürü dozajlamalar için sizden tavsiye almak istiyorum net dozaj belirlemedim kafamda ve östrojen kontrolümü ben normalde 500 testo kullanırken haftada 2 arimidex ile 30larda tutuyordum bu yeni süreçte nasıl olucak ne yapmam gerek bir tavsiye vermeniz benim için çok kıymetli. Başlangıç olarak tren acetat ile haftada 200 yada 250 mg kullanmak istiyorum bu sadece hem trenin kendi üzerimde nasıl bir etkisi olduğunu gözlemlemek için hem de kick mantığında olması için. Kan tahlillerimi verdim fakat e nabza giremiyorum şu an fotoğraf çekmiştim hastanedeyken onları da yükleyemiyorum 8k fotoğraf çekmişim aptal gibi o yüzden birkaç değerimi yazayım siz ona göre bana öneride bulunun teşekkür ediyorum.
      KAN TESTİ VERİLERİ HK:
      Alt 33 Ast 40 Üre 15 Total testo 1133 E2 53  Başka referans dışı değerim bulunmuyor tamamen hepsi referans için sizin bana yardım için istediğiniz bir değer varsa ekleyebilirim. Form olarak birkaç foto ekleyebiliyorum sadece bu berbat formda utancımdan mazur görün. Son olarak definasyon da artım masteron vs. kullanmak istemiyorum çünkü pahalı ve etki almak için gerçekten yüksek doz kullanmam gerekiyor bütçe için zor bir durum primo zaten almış başını gitmiş bana tek seçenek EQ kalıyor geriye yapabilecek birşeyim yok isterdim primo ile kür yapmayı ama yapamam bu yüzden bana lütfen bu kür saçma bunun yerine primo masteron kullan falan demeyin lütfen. @Fuhrer @hectordoyle @AS1L @berkay16 @sven @GHOST @Askabar @SPECTRE @Ruthless @zoszos
      KULLANMAYI PLANLADIĞIM MARKALAR:
      Zphc testosteron Zphc boldenon Spectrum trenbolone PLANLADIĞIM KÜR İÇERİĞİM:
      1-24 hafta Testo / dozajı size bırakıyorum 1-24 hafta Bolde / dozajı size bırakıyorum 1-10 hafta tren 200 yada 250 hafta tam belli değil GÜNCEL FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp