Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Trenx    47
gokhanyavuzmusic, 7 saat önce yazdı:

Olmadı boldenon Felan mi ekleriz bakalım forumda ariycam kimler yapmış 

@Estel testler için randevu aldım pazartesiye bakalım yapacaklarmı - hoca bir testlerini çıkart bir görelim dedi durumunu - ben yarışma katılacak tarzda birşey istemediğimi - işte yaz fit geçsin tarzından birşeyler istedim - yardımcı olacak - benim çok eskiden tanıdık - işin içinden çıkamayınca instagramdan bakıp buldum - iyi aklıma geldi ya , bakalım olmadı dediğinşz gibi de bir kaç ayı naturel geçirip de şey yapabilirim - şuan otelde çalışıyorum yemek imkanlarım düzgün bu fırsatı değerlendirmem lazım

Only testo gitmeyip testo yanına ilaç ekleyecek olursan Boldeden ziyade uzun ester masteron almanı tavsiye ederim. Amacın kütle koymak değil sadece fit olmak aslına bakarsan test prop ve masteron prop sana daha uygun ama enjeksiyon sıklığı sende sorun yaratabilir. Bunu doğal yollarla da yapabilirsin ama uzun süreler denemiş ve bıkmışsın anlaşılan.Son olarak tahlil sonuçlarını burada da paylaş hocam, buradaki hocalarımız ilaç ve sağlık konusunda emin ol IFBB pro koçu ve hocasıyım ayağına takılan onlarca para avcısından kat kat daha bilgili ve tecrübeliler. Bir de burası göz atsın emin ol zarar görmezsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@Trenx Merhabalar Tekrardan -

Şimdi programın şu şekilde

• sabah 8:30 uyanış - multivitamin + Omega 3 + Arjinin aliyorum kahvaltı ile - 9:00 kahvaltı
  • domates - salatalık - 5 yumurta beyazı - zeytin bolca Maydonoz - 2 3 dilim peynir - sütle yulaf - küçük muz 
  • 10:00 kahve - 10:30 - creatine - taurine - beta alanine 
  • 11:00 - 11:15 Spor - ve spor esnasında BCAA (Gögüs ön arka kol karın - 5 er set tükenişe kadar) - sırt omuz karın Tükenişe kadar) Bacağım sakat bacak yok programında - emar a girip bakacağım düzelmişse bacağı ekliycem - doktor kontorlünü bekliyorum
  • 13:30 öğlen yemeği - plav (Yağsız 3 4 5 kaşık civarı (Göz kararı) - salata - maydonoz - kırmızı biber - tavuk dana vs ızgara ne var ise - 
  • 15:30 Kahve - 
  • Bu boşluğa - Tek bir Protein Bar - yada shake - ufak salatalı bir atıştırmalık ekliyeceğim 
  • 19:30 Akşam Yemeği - Salata - maydonoz - ızgara ne var ise kırmızı biber - çacık 
  • Şeker - Un - tuz yok - diyette yok yiyorum ama temiz - 
  • Gece yatmadan - ZMA - Tribulus - Glutamine Aliyorum
  • Haftada 3 gün idman 1 gün off 3 gün idman 1 gün off 

daha önce 72 den 85 lere kadar kaslı yağsız ama iskelatör gibi değil yapmıştım o yüzden iyi kötü beslennme ve idman sistemlerine aşinayım bana sadece definasyon değil - Temiz Beslenerek adaleleri doldurmam lazım - bu yönde kür önerilerini bekliyorum çok sağolun - daha önce uzun ester kür de yapmadım bu arada , yarışmaya katılmiycam - amacım natural sınırlarım içerisinde daha hızlı büyümek ve güzel görünmek tşkler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    47

Abi ben PT değilim ama her hareket ve her sette tükeniş bana saçma geliyor.Progressive Overload  üzerinde araştırma yapmanı tavsiye ederim. 3 gün spor 1 gün dinlenme yapacaksan PPL tam sana göre. İnternette sürüyle PPL antrenman programı var aralarından seçer kendine uygun olanı yaparsın. 1-2 kürle istesen de yarışma fiziği elde edemezsin hocam :) ilaç ve antrenmandan ziyade beslenme çok önemli maşallah elinde de imkan var bence bu süreci güzel değerlendir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx, 11 saat önce yazdı:

Abi ben PT değilim ama her hareket ve her sette tükeniş bana saçma geliyor.Progressive Overload  üzerinde araştırma yapmanı tavsiye ederim. 3 gün spor 1 gün dinlenme yapacaksan PPL tam sana göre. İnternette sürüyle PPL antrenman programı var aralarından seçer kendine uygun olanı yaparsın. 1-2 kürle istesen de yarışma fiziği elde edemezsin hocam :) ilaç ve antrenmandan ziyade beslenme çok önemli maşallah elinde de imkan var bence bu süreci güzel değerlendir.

ya belli 1 numarada bırakmiyom işte , 10 da biterse 10 da 15 de biterse 15 de 5 de biterse 5 gibisinden - yarışma muhabeti şeyden söyledim - genel tavsiye oluyor ya - natural geleceğin yere kadar gel sonra kür yap gibisinden - natural o kadar yapsam ben kür yapmam zaten , neyse 

kür önerisi rica ediyorum - başlangıç için - hepinizden tşkler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx, 1 saat önce yazdı:

Only testoya ne oldu hocam :) 

önceki yazılarını tekrardan okudum da
Boldenon ekler E2yi yine kontrol altına alırsın bu sefer AI kullanmana gerek kalmaz. Ya da yağ yakmak kilo vermek kas hatlarını daha çok belli etmek için Masteron alırsın gene AI Kullanmana gerek kalmaz yazmıştın  ,,,,  Uzun Esterlik Testo ile Masteron gitsem kütle yapmaz demi yağ yakar - boldenon ağır gelebilir sanırım - 
kas kütlesi koymak için boldenon alternatifi ne olabilir ?

hatırladığım kadarıyla masteron kısa esterdi - hızlı vurması için sanırım - uzun esterlisi varmıy dı hatırlamiyorum - ama oral değil enjeksiyon yapacağım model olursa daha iyi olur - haftada 2 değilde 1 yapabilsem de süper olur - ben kendime vurabiliyorum sağdan - önceki kürlerde öğrenmiştim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    398

Uzun ester, kısa ester fark etmez. İkisi de aynı işe yarar. Sadece kana karışma ve kandan çıkma hızları değişir. Amacın ilk olarak yağlardan kurtulmaksa cardarine gibi gerçekten yağ yakımını arttıran bir sarms ve onun yanına bu süreçte kas yıkımını engelleyecek, yağ yakımına yardımcı olacak sr9009 gibi hafif bir sarms tercih etsen daha iyi olur. Ondan sonra testo ve hafif bir anabolik ile uzun süreli bir küre girersin.

Boldenon anabolik etki bakımından giriş seviye bir steroid ama etkisine kıyasla çok daha can sıkıcı yan etkileri var. O yüzden pek sevilen bir ilaç değil. Ona alternatif olarak rimobolan var. Anabolik etkisi boldenon kadar güçlü değildir ama yan etkileri de aynı biçimde çok daha azdır. Bu yüzden rahatlıkla uzun süre kullanabilirsin. Hatta kullanman gerekir. Masteron'un enanthat versiyonu var ama onu da en azından haftada 2 enjeksiyon yapman lazım. Masteron enanthat yerine rimo da kullansan yine 2 enjeksiyon yapman lazım. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    47

Hocam, “Ben E2 ile sorun yaşadığımdan dolayı E2 baskılanacak ilaç eklemek zorunda kaldım. Belki sende aman aman bi yükseltme yaşatmayacak küre girmeden bilemeyiz.” Diğer bir tavsiyemde ise “Göğüs hassasiyetin başlar tahlil sonucuna göre AI ilaçlarına geçebilirsin. Ya da hedefin farklı bir şeydir kütle almak istersin kilo almak istersin kür içine Boldenon ekler E2yi yine kontrol altına alırsın bu sefer AI kullanmana gerek kalmaz. Ya da yağ yakmak kilo vermek kas hatlarını daha çok belli etmek için Masteron kullanırsın yine AI kullanmana gerek kalmayabilir.” yazmıştım. Bolde, Rimo veya Masteron da kullanmadan arimidex/famera ile E2 düşürebilirsin. Neyi nasıl kullanacağın sana kalmış belki de E2 seni rahatsız etmeyecek şekilde az bişey yükselecek belki de sertleşme sorunu geç/erken boşalma belki de jinekomasti yapacaktır. Maalesef kullanmadan neyin ne olduğunu bilemezsin. Sana yan etki yaşamaman için yanına şunu ekle diye tavsiye veriyoruz ama o tavsiye edilen ilaçların da hafife alınmayacak yan etkileri var.

Başlar başlamaz testo yanına şunu ekle demedim sen önce haftalık 250mg testo ile başla bi bakalım E2 ne olacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    653

Ben şahsen bizim ülkede only testo kürü yapan insanların kürünü yeterince uzun yapmadığı düşüncesindeyim. Only testo gidilicekse ve gerçekten etki alınacaksa 12-16 haftalık kürlerle pek bir şey elde edemezsin. Testosteron kas kütlesi kazanımı açısından kendini uzun vadede gösteren bir ilaç. Only testo kürleri bence minimum 6 ay ya da 24-25 hafta şeklinde yapılmalı

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 7 saat önce yazdı:

Ben şahsen bizim ülkede only testo kürü yapan insanların kürünü yeterince uzun yapmadığı düşüncesindeyim. Only testo gidilicekse ve gerçekten etki alınacaksa 12-16 haftalık kürlerle pek bir şey elde edemezsin. Testosteron kas kütlesi kazanımı açısından kendini uzun vadede gösteren bir ilaç. Only testo kürleri bence minimum 6 ay ya da 24-25 hafta şeklinde yapılmalı

bende o şekilde gördüm , 20 30 farklı konuda gördüğüm şeyde 200 250 vuranlarda çok fazla yan etki görünmüyor (Kişiden kişiye değişebilir tabiki) ama 500 felan vuranlarda yan etki ihtimali çok yüksek , gögüste ağrı östrejen yükselme vs vs - benim ilk niyetim aslında only testo ile başlamak yada normal çaplı 1 kür yapip 2.5 3. aydan sonra only testoda kalıp ufak ufak pct vs getirmek kaslar oturuna kadar gibi birşey düşünüyorum.

Tabiki benimki sadece düşünce.

Feladel, 10 saat önce yazdı:

Uzun ester, kısa ester fark etmez. İkisi de aynı işe yarar. Sadece kana karışma ve kandan çıkma hızları değişir. Amacın ilk olarak yağlardan kurtulmaksa cardarine gibi gerçekten yağ yakımını arttıran bir sarms ve onun yanına bu süreçte kas yıkımını engelleyecek, yağ yakımına yardımcı olacak sr9009 gibi hafif bir sarms tercih etsen daha iyi olur. Ondan sonra testo ve hafif bir anabolik ile uzun süreli bir küre girersin.

Boldenon anabolik etki bakımından giriş seviye bir steroid ama etkisine kıyasla çok daha can sıkıcı yan etkileri var. O yüzden pek sevilen bir ilaç değil. Ona alternatif olarak rimobolan var. Anabolik etkisi boldenon kadar güçlü değildir ama yan etkileri de aynı biçimde çok daha azdır. Bu yüzden rahatlıkla uzun süre kullanabilirsin. Hatta kullanman gerekir. Masteron'un enanthat versiyonu var ama onu da en azından haftada 2 enjeksiyon yapman lazım. Masteron enanthat yerine rimo da kullansan yine 2 enjeksiyon yapman lazım. 

uzun yapsam daha az injection yaparım diye düşünmüştüm , başta rimobalan ile başlayıp ilerleyen aylarda masteron a da dönebilirmiyim ?

Trenx, 8 saat önce yazdı:

Hocam, “Ben E2 ile sorun yaşadığımdan dolayı E2 baskılanacak ilaç eklemek zorunda kaldım. Belki sende aman aman bi yükseltme yaşatmayacak küre girmeden bilemeyiz.” Diğer bir tavsiyemde ise “Göğüs hassasiyetin başlar tahlil sonucuna göre AI ilaçlarına geçebilirsin. Ya da hedefin farklı bir şeydir kütle almak istersin kilo almak istersin kür içine Boldenon ekler E2yi yine kontrol altına alırsın bu sefer AI kullanmana gerek kalmaz. Ya da yağ yakmak kilo vermek kas hatlarını daha çok belli etmek için Masteron kullanırsın yine AI kullanmana gerek kalmayabilir.” yazmıştım. Bolde, Rimo veya Masteron da kullanmadan arimidex/famera ile E2 düşürebilirsin. Neyi nasıl kullanacağın sana kalmış belki de E2 seni rahatsız etmeyecek şekilde az bişey yükselecek belki de sertleşme sorunu geç/erken boşalma belki de jinekomasti yapacaktır. Maalesef kullanmadan neyin ne olduğunu bilemezsin. Sana yan etki yaşamaman için yanına şunu ekle diye tavsiye veriyoruz ama o tavsiye edilen ilaçların da hafife alınmayacak yan etkileri var.

Başlar başlamaz testo yanına şunu ekle demedim sen önce haftalık 250mg testo ile başla bi bakalım E2 ne olacak.

anladım bakalım yarın hastaneye gidip şu testleri istiycem doktor yapar umarım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
250MG/W    4
gokhanyavuzmusic, 01.04.2025 - 00:56 yazdı:

Hoşbulduk @Trenx 

Güncel durum resimdeki gibi - 
sağ bacak da bir sakatlığım var geçen yıldan - bacak çalıştıramiyorum şuan sadece üst bölge gideceğim

forumda çogu kişide gördügüm sorun umarım yanlış anlaşılmam ama daha yolun başındasın şuan küre girmen aşırı saçma geliyor bana ayrıca bunun bagımlılık kısmınıda hesaba katınca gerçekten güzel bi form elde et ondan sonra kullanmaya başlasan daha iyi olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.141

@Askabar haklı. Testosteron üretimi için vücut gaza basmış ama geri dönüş yeterli değil. Mekanik bir soruna işaret eder bu. Sonra PCT sürecinde sıkıntı yaşarsın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 10.04.2025 - 07:26 yazdı:

@Askabar haklı. Testosteron üretimi için vücut gaza basmış ama geri dönüş yeterli değil. Mekanik bir soruna işaret eder bu. Sonra PCT sürecinde sıkıntı yaşarsın.

Merhabalar Hocam - şuan dengeli temiz bir beslenme ile - bcaa glutamine creatine beta alanine omega 3 multivitamin tribulus ZMA taourine a dan z ye herşeyi tamlayarak 3 gün spor 1 gün off şeklinde ilerliyorum - çok uzun zamandır spor yoktu hayatımda , bu gaza basmandan ötürü LH yükselerek vücüd daha fazla testesteron üretme sinyalleri vermeye başlamış olabilir mi ? bu daha 1 aylık 1 süreç , küre vs girmeden bu şekilde devam ederek 1 ay sonra yeni bir tahlil ile takibini yaptirim mi ? yada doktora gidip danışım mi LH vs için Tşkler

Askabar, 10.04.2025 - 06:55 yazdı:

Lh bence çok yüksek. Ona baktırmadan küre girme 

Dikkat çekip bilgi verdiğiniz için tşkler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.141
gokhanyavuzmusic, 22 saat önce yazdı:

Merhabalar Hocam - şuan dengeli temiz bir beslenme ile - bcaa glutamine creatine beta alanine omega 3 multivitamin tribulus ZMA taourine a dan z ye herşeyi tamlayarak 3 gün spor 1 gün off şeklinde ilerliyorum - çok uzun zamandır spor yoktu hayatımda , bu gaza basmandan ötürü LH yükselerek vücüd daha fazla testesteron üretme sinyalleri vermeye başlamış olabilir mi ? bu daha 1 aylık 1 süreç , küre vs girmeden bu şekilde devam ederek 1 ay sonra yeni bir tahlil ile takibini yaptirim mi ? yada doktora gidip danışım mi LH vs için Tşkler

Dikkat çekip bilgi verdiğiniz için tşkler

Mekaik bir sorun yoksa süreç dediğin gibi işlemiyor. Varikosel olabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Osman059
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Eklem rahatsızlığından dolayı 5 Yıllık bir aradan sonra tekrar spora başladım. Geçmişte de bir çok kez küre girdim, 5 Yıllık bir araya göre kas kütlem oldukça iyi durumda kas hafızası olduğundan oldukça hızlı toparlıyorum, şu süreçte herhangi bir steroi, peptide vb. kullanmıyorum. 2 ay sonra aşağıdaki yazacağım küre başlayacağım, ürünlerimi aldım ancak düşüncelerini merak ediyorum.

16 HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Cyp. 500mg Boldenon 500mg Primobolan 400mg Turinabol 60mg Aşağıdaki Peptiede grubunu da kürüme eklemek istiyorum hepsini satın aldım.
      IGF 1 -LR 3 CJC DAC 1295 GHRP6 Tüm önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
    • Yazan: bodybuilderxq1
      Arkadaşlar merhaba,
      KÜR İÇERİĞİM: (12 HAFTA)
      Pazartesi testo+deca: 0.5 + 0.75 Perşembe testo+deca: 0.5 + 0.75 Anapolon : Her gün 2 tab (50 gün boyunca) SORULARIM:
      Anapolon 50 gün fazla mı? Yoksa 5-6 hafta kullanıp bırakayım mı?  Kürümde yanlış olduğunu düşündüğünüz bir yer var mı? Görüş ve düşüncelerinizi rica ediyorum.
    • Yazan: begonline
      Abiler kardeşler herkese selam olsun,
      Buralara yeni düştük. testo bolde aldım yarın ilk kürüme giricem hayırlısıyla. Ama biraz sitede takıldıktan sonra bolde hakkında yazılanlar biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Rimoyla değiştirsem mi diye düşünüyorum, ama sanırım rimonunda enjekte sayısı fazla oluyormuş hafta içinde. ilk 4 hafta testo yapıp 5. haftada bolde bağlamayı düşünüyordum.
      Bana bir yol gösterir misiniz? Biraz trip biriyim hemen ilk başlarda fazla zarar görüp soğumak istemiyorum açıkçası.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 195 kilo 101 yaş 25 KULLANMAYI PLANLADIĞIM MCT ÜRÜNLERİ:
      proviron liv52 çinko saw palmetto Yeterli olur mu? Takviye konusunda 4/4 lük olsun istiyorum. Diğer vitaminleri saymıyorum aktif olarak alıyorum zaten elzem olanları. 
      GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: Margot
      Selamlar,
      1 Temmuz 2024 itibari ile kilo verme sürecine Burak Hocamın eşliğinde başladım,
      Kullandığım ürünler;
      SR9009        1-8 hafta GW-501516  1-8 hafta Yohimbine.    1-8 hafta Ürün markası : Noxy Lab Sarms / yohimbine
      Süreç ilk başlarda beni zorlasa da 1.haftadan itibaren açlık duygum tamamen ortadan kalkmış ve sürecin geri kalanında enerjim çok yüksek devam ettim. Burak Hocamın planlamış olduğu diyete olabildiğince sadık kalıp günlük kardiyolarımı hiç aksatmadım. Kardiyoya ek olarak günlük ekstra 10bin adım daha attım ve günden güne vücudumun erimesine tanık olmak beni bu anlamda çok motive etti. 0 karb tüketmeme rağmen GW-501516 ve SR9009 sayesinde koşu bandından resmen inemiyordum. Kendimi bu süreçte hiç halsiz hissetmedim ve sürekli enerjim yerinde hatta çok yüksekti, akşamları bile kalkıp yürüyüş yapasım geliyordu. Burak Hocamı insanoğluna özgü her şeyi bir anda isteme dürtüsüyle sürekli " Hocam bi anabolik kür ekleyelim, şunu kullanayım bunu kullanayım " diye diretmeme rağmen Hocam asla benim hedefimden şaşmama izin vermedi ve bu noktada daha fazla ürün tedarik edip daha çok kazanma imkanı olmasına rağmen bu isteklerimi sürekli reddetti, bu sebeple kendisine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
      1.Gün Ölçüm;
      Kilo 93 Bel 109   
      4. Hafta Ölçüm:
      Kilo 81.5 Bel 102   
      8.Hafta Ölçüm:
      Kilo 71 Bel 87
      TOPLAM VERİLEN KG : 22
    • Yazan: cemokombo26
      Arkadaşlar Selamün aleyküm,
      Kullanacağım, definasyon dönemine gireceğim parçalı vücut istiyorum. İlk kürüm olacak salondaki hocadan temin ettim testo anavar vardı iki tane oxygen labs 1 ay boyunca only anavar yaptım biraz gelişme oldu salondaki hocada tek başına anavar kullanmamın bir işe yaramayacağını söyledi anavarin yanında bide cleanbuterol kullanıyordum sopharma balkan marka sabit 40mcg alıyordum (2hap) fakat salondaki hocaya söyleyince bana hayatında hiç hayatında cleanbuterol kullanmadığını ve benimde kullanmamam gerektiğini söyledi bende hemen bıraktım cleani toplam 1 ay kullandım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Anavar Konuya gelelim hocayla konuştum bana yanında testo vuralım dedi haftalık 1ml uzun ester olur dedi sizce mantıklı mı amacım organlara çok hasar vermemek ve pct surecin kolay olması pct içinde hoca diye pct mix onerdi dedi tesro sonrası 1 ay bunu kullan hiç birşeyin olmaz dedi arkadaşlar hemen kendimden bahsedeyim. (eğer testo girersem amacım kilo vermek değil saf kütle kazanmak olacak o arada yağ yakımındı yüksek olacak)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 18 Spor geçmişi: 2 yıl Boy: 176cm Kilo: 64.5 SORULARIM:
      sizce testo girmeye değer mi?  mct için önerileniz nelerdir reçetesiz alabileceğim yada internetten?  GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.