Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

0xhex

Pct sürecimi günlük (vlog) olarak yayınlıyorum! takip etmek isteyenlerin dikkatine!

Önerilen İletiler

0xhex    35

Arkadaşlar merhaba,

Bu konuyu vlog olarak açıyorum pct ye başladım hafta hafta test yaptıracağım, daha sonraki senelerde bu konuya bakıp hangi hafta ne olmuş onları gözlemlemek istiyorum,en son pct de lh fsh açıldıktan 1 ay sonra testo 96 dan 400 e gelmişti bakalım bu sefer nolacak. Ekimde bir pct yaptım, lh - fsh 5 civarlarında total testi 400'lere kadar çıkmıştı ardından kasım başı yeni küre başladım.

6 Hafta kadar:

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon

3 hafta ara verdikten sonra: (6 hafta kadar)

• Testsoteron Enanthate
  • Primobolan

NOTLAR:

• En son enjeksiyonu yapalı 6 hafta civarında oluyor.
  • 7 gündür klomen 50 mg 40 mg tamoksifen (sabah akşam 2 tablet 20mg) şeklinde ilerliyorum,bu sefer pct öncesi Ovitrelle yada herhangi bir hcg hmg tarzı ilaç kullanmadım.
  • Burada pctye başlamadan önceki değerler mevcut testi 96 ya dayandığında yani dip i gördüğünde pct ye başladım.
  • pct ye başladığımdan beri ara ara depresyon tarzı şeyler yaşıyorum ama iyiyim

GÜNCEL KAN TESTİ VERİLERİNE GÖRE:

• ilk test tarihi testo  900 olan 7 mart
  • 2. test tarihi  testo 296  13 mart 
  • 3. test tarihi testi 96 21 mart

Bu arada son testte progesteron 0.48 çıkmış bunu yorumlayabilecek varsa sevinirim. :)

KAN TESTİ BELGELERİ:

67e5adc993dd4_Screenshot2025-03-27at22_56_21.thumb.png.90acd5bacb56f7cc52ba3162e6a4dbaf.png 67e5add3ad325_Screenshot2025-03-27at22_56_42.thumb.png.3f133e3de77cdb1b56ab0c8474482b06.png 67e5adddb6c2c_Screenshot2025-03-27at22_57_16.thumb.png.54552f4a65aefa4555787d4ba91995d7.png

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

0xhex    35

pct başlamam üzerinden bugün 1 hafta geçti ve test yaptırdım , sonuçları 1-2 saate çıkar buraya koyarım, lh fsh ın açılmasını beklemiyorum henüz

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    35

Sonuçlar geldi,testo ilk defa bu kadar düşük gördüm,
e2 baya dipte 2 tamoksifen i 1 e düşürüyorum
fsh açılmaya başlamış haftaya tekrar bakalım.

Screenshot 2025-03-28 at 13.09.55.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    31
0xhex, 27 dakika önce yazdı:

Sonuçlar geldi,testo ilk defa bu kadar düşük gördüm,
e2 baya dipte 2 tamoksifen i 1 e düşürüyorum
fsh açılmaya başlamış haftaya tekrar bakalım.

Screenshot 2025-03-28 at 13.09.55.png

Kral bu testoda gücün nasıl merak ettim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    35
oisobb123, 2 dakika önce yazdı:

Kral bu testoda gücün nasıl merak ettim

kürdeki kadar sağlam çalışıyorum herhangi bir düşüş olmadı tekrar sayısında ve ağırlık sayısında, sadece kendi vücut kilom ufak ufak düşüyor,
95 kilo bırakmıştım kürü 92 ye düştüm 4-5 haftada

daha önceki kürlerdede kür bittikten 4-5 hafta sonra güc kuvvette düşme olmamıştı,testonun kısa vadedede etkileri biraz daha psikolojik oluyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    35

bu sabah modum gayet iyi
cinsel rüyalar gördüm,gece ereksiyon halde tuvalete kalktım. kullandığım vitamin mineraller pct sürecince ; ek olarak yatmadan önce zinc 50 mg ve magnesium biglysinate.

Screenshot 2025-03-29 at 12.15.42.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Furkantepeci
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      3 hafta süren pct planlamam sonrası kan verdim. Sonuçlarım aşağıdadır.
      Kür öncesi, kür içi ve pct sonrası kan değerlerim:
      Kür öncesi:

Kür içi:

Pct sonrası:

Pct için kullandığım ilaçlar:
      25 mg klomen 10 mg tamoksifen Pct sonrası olan kan değerlerimde E2 için değer aralığı yazılmamış ama 10-50 pg/ml olduğunu düşünüyorum.
      Sorularım:
      Kan sonuçlarıma göre değerlendirecek olursanız ne zaman cut kürüne girmemi önerirsiniz? Biraz daha dinlenmeli miyim yoksa hemen yeni küre başlayabilir miyim? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
    • Yazan: Martkedisi
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha tamamen sonuçlar gelmedi fakat geldiği kadarıyla değerlendirir misiniz? Geldikçe buraya tekrar ekleyeceğim hiç bir şekilde pct yapmadım bu arada bu test tok karnına verildi ne kadar etkiler bilemiyorum ben sadece böbrek değerlerimi etkileyeceğini düşünüyorum açlık ve tokluğun bu değerler pct yapmayan birisine göre nasıl? 
      KAN TESTİM:

• Yazan: Erdem10
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Propionate kullanmıştım 3 ay ara verdim 1 ay daha kullandım sonra kestim ama pct yapmamıştım. Bir sorun yaşamadım daha sonra 2.5-3 ay oldu bırakalı hafif ereksiyon sorunu hissettim prolaktin çok yüksek çıktı şimdi haftada 1 dostinex.
      SORULARIM:
      Günde 1 50mg klomen ve sabah yarım akşam yarım  proviron doğru mudur? Önerileriniz nelerdir? Dostinex ortalama bir haftada ne kadar düşürür prolaktini biliyor musunuz? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: serefsimsek
      Merhaba hocalarım,
      12 haftalık kürümün sonuna geldim. Enjeksiyonları ilk 1 ay Pazartesi 150, çarşamba 150 ve Cuma 150 mg mix şeklinde yaptım, yani 1 ml olarak. Daha sonraki haftalar dozajı arttırarak 1.6 ml kadar çıktım ve kürün son günleri 1.8 ml kadar çıkarak sonlandırdım. Kür içinde yan etki olmadığı için Arimidex vs. kullanmadım kürü baltalamamak adına; sadece haftada 1 defa yarım tablet Cabaser kullandım. Kür içinde aldığım minerallere ve vitaminlere dikkat ettim ve çinkoyu kesmedim. Kür bitiminden 10 gün sonra kan tahlili verdim.  Bu arada testleri yaptırdığım hastane maalesef serbest testosteron yapamıyordu. Öncesi ve sonrası olarak sonuçları paylaşıyorum. Ek olarak, bu sonuçlara göre Choriomon, Pregnyl vs. kullanmama gerek var mı? Malum karaborsa haricinde son zamanlarda tedarik sıkıntısı var.
      KÜR İÇERİĞİM: (Ultra 150 mix)
      Trenbolone Acetate 50 mg Drostanolone Propionate 50 mg Testo Propionate 50 mg Siz değerli hocalarımın PCT için yardımlarını bekliyorum. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: Perseu
      Hocalarım, abilerim ve arkadaşlarım öncelikle hepinize iyi günler diliyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 23 Boy:1.74 Kilo:68 12 haftalık only testo kürümün sonuna geldim. İlk 10 hafta 250mg testo prop ve son 2 hafta da ramazana girmemizle birlikte TRT doz testo prop’a düşürdüm ve son enjeksiyonumu da 10 gün önce yaptım. Pct sürecine başlamak için test vermiştim ki döngümün açık olduğunu gördüm.
      Kür Öncesi     Kür Ortası      KürSonrası Total test 5,7ug/L            15,0>           3,8 FSH        2,14                <0.05            2,86 LH           3,34                   0               9,19 S. Test     28,73              52,46               - e2             27,00              24,00             - Prolaktin    11.04              10,87             - Değerlerim bunlar nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden hepinize teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.