Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nattybuilder

5-6 haftalık öncesi ve sonrası hk.

Önerilen İletiler

nattybuilder    14

Hocalarım ve kardeşlerim herkese selamlar,

Kür günlüğü açıp buradan değişimlerimi paylaşmak istiyorum bundan sonra.6. Haftamın içindeyim.200 testo 240 masteron devam ediyorum. Hala hafif de olsa kilom artmaya devam ediyor 80.5 gibi bi kiloyla girdim küre şuan 86 geliyorum sabah aç karna. Dozajları arttırma gibi bi niyetim yok biraz uzun soluklu gitmek istediğim için.

Östrojene yatkın bir vücudum olduğu için çok yüksek seviyelere ulaşmıştı kürün başında 142 olmuştu östrojenim şu anlık haftada 2 arimidexle 80 90 bandına indiğini düşünüyorum haftaya e2 testi verip ona da bakıcam. Tamoksifenin iyi gelmediği meme ucu ağrısına arimidex %70 oranında azalma sağladı. Östrojene bağlı çok su tutmuştum biraz su attım yüzümden ve bel çevremden anlıyorum. Ama hala istediğim seviyede değilim ayrıca hiç kilo vermedim arimidex kullanmaya başladığımdan beri orası da ilginç geldi. Deri altındaki suyu atmak için önerileriniz varsa supplement vs. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

IMG_2290.png IMG_2289.png IMG_2260.jpeg

• Beğen 1
  • Ödül 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

shX648    29
nattybuilder, 6 saat önce yazdı:

142 olmuştu östrojenim şu anlık haftda 2 arimidexle 80 90 bandına indiğini düşünüyorum haftaya e2 testi verip ona da bakıcam. Tamoksifenin iyi gelmediği meme ucu ağrısına arimidex %70 oranında azalma sağladı. Östrojene bağlı çok su tutmuştum biraz su attım yüzümden ve bel çevremden anlıyorum. Ama hala istediğim seviyede değilim

142/80/90 bandı bana 200 test için çok çok fazla geldi hele hele yanında masteron varken ilaçların markası nedir sakıncası yoksa paylaşırmısın bizimle masterondan şüphe ettim test her markanın dolu zaten  ben 70 bandına çıktığım gibi e2 de hayat kalitem dibe çöküyodu 40-45 hem pump hem de ideal kuruluk için optimize olan bana kalırsa tabi kişiden kişiye değişiyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76
shX648, 24 dakika önce yazdı:

142/80/90 bandı bana 200 test için çok çok fazla geldi hele hele yanında masteron varken ilaçların markası nedir sakıncası yoksa paylaşırmısın bizimle masterondan şüphe ettim test her markanın dolu zaten  ben 70 bandına çıktığım gibi e2 de hayat kalitem dibe çöküyodu 40-45 hem pump hem de ideal kuruluk için optimize olan bana kalırsa tabi kişiden kişiye değişiyo

Alakası yok gösterdiği direnç herkeste başkadır bende hellas ve dragon denedim arimidexin yarısı kadar baskılamadı.

nattybuilder, 6 saat önce yazdı:

Hocalarım ve kardeşlerim herkese selamlar,

Kür günlüğü açıp buradan değişimlerimi paylaşmak istiyorum bundan sonra.6. Haftamın içindeyim.200 testo 240 masteron devam ediyorum. Hala hafif de olsa kilom artmaya devam ediyor 80.5 gibi bi kiloyla girdim küre şuan 86 geliyorum sabah aç karna. Dozajları arttırma gibi bi niyetim yok biraz uzun soluklu gitmek istediğim için.

Östrojene yatkın bir vücudum olduğu için çok yüksek seviyelere ulaşmıştı kürün başında 142 olmuştu östrojenim şu anlık haftada 2 arimidexle 80 90 bandına indiğini düşünüyorum haftaya e2 testi verip ona da bakıcam. Tamoksifenin iyi gelmediği meme ucu ağrısına arimidex %70 oranında azalma sağladı. Östrojene bağlı çok su tutmuştum biraz su attım yüzümden ve bel çevremden anlıyorum. Ama hala istediğim seviyede değilim ayrıca hiç kilo vermedim arimidex kullanmaya başladığımdan beri orası da ilginç geldi. Deri altındaki suyu atmak için önerileriniz varsa supplement vs. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Formun iyi toplamış artık daha net vücudun daha anlaşılır kas yapın var hocam. Aynı sorun bedede vardı arimidex sorunu çözdü boldenonla masteron istediğim baskılamayı alamadım ama aynı marka ilaçlarla arkadaşımınki dahada baskılanmıştı mesela. bazı neteresn şeyler oluyor genetik tepkime olarak. kg verme işine gelince diyetini gösden geçirmelisin zaten ilaçların kg vermeyle pek alakası yok.

ZYZZ, 23.03.2025 - 14:58 yazdı:

Kardeş @TahsinS68 sen bu ilaçları vur kglar gitsin yağlar gitsin diye mi kullanıyorsun veya sana böyle mi sattılar bu ilaçları :D Ya bu ilaçların yağ yakımıyla alakası yok ki? Yağ yakım kürlerinde yardımcı eleman bunlar. Bi kere masteron sertlik verir e2 baskılar o da genetik olarak muhallak neyin ne kadar baskılayacağı testoda yağ yakımını varla yok arasında katkıda bulunur :) Sen daha dur 90 92 kg göreceksin :D İlaçlar su tutacak çünkü şuan yavaş yavaş başlamışlar su tutmaya :D sana bu kürü hazırlayana sevgiler.

Bu konuda anlatmıştım yine aynısını.

SIRTIN EFSANE BU ARADA B|

Deri altı suyunda çare winstrol :D 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    14
shX648, 36 dakika önce yazdı:

Hocam ilaçlar konusunda Burak hocadan destek aldım.

Noxy marka testo da masteron da. Masteronun bahsedilen sertliğini ve kas gerginliğini hissettim hocam doğrusunu söylemek gerekirse ama gereksiz bi su tutumu oldu deri altında vücudumun verdiği genetik bi tepki gibi geldi ilk defa steroid kullanmaya başladım. Yüzümün hiç bu kadar şiştiğini hatırlamamıştım. Biraz daha normale döndü bu durum arimidexle yavaş yavaş düşecek diye düşünüyorum antrenmanda ağırlıklarım git gide artıyor buna oranla kas kütlem de artıyor büyük ihtimale.

Haftaya test verip e2 min son durumuna bakıcam.

ZYZZ, 19 dakika önce yazdı:

Deri altı suyunda çare winstrol :D 

Hocam eminim çok iyi çözer ama karaciğeri böbreği yormak istemiyorum 😄 herhangi bi supplement var mı piyasada diüretik bitkisel kategoride bişey ?

ZYZZ, 19 dakika önce yazdı:

SIRTIN EFSANE BU ARADA B|

Hocam teşekkürler iltifatınız için okudum konuyu benle aynı durumu yaşamış arkadaş da. Östrojen rayına girince su tutumu da normale iner diye düşünüyorum.Bu kadar su tutmasının sebebi doğal östrojenim 19 çıkmıştı kür öncesi testimde kürle beraber 142 ye yükselince vücudun böyle bi tepki vermesi çok şaşırtıcı gelmiyo

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22

Vücudun gerçekten güzel şekil almış. Çok beyazsın ama hocam :) rengi çözersen aynada çok keyif alırsın. e2 konusuna gelince kimin 50 mg boldenon veya masteron e2 düzenler kiminde 200 kiminde 500 hiç şakasız. Burada çoğu arkadaş kendi deneyimlerini dikte ediyor :) arkadaşlar hormonlar kendi deneyimlerinizle yorumlanacak kadar basit değiller. Bende böyle oldu diyor birisi ee bende de böyle oldu mu demeliyiz? Yoksa geniş pencereden bakıp herkeste bu oranın değişebileceğini mi söylemeliyiz? :) Bence ikinci seçenek. Mast attırarak bulabilirsin eşiğini noxy referansları çok  güçlü marka zaten forumdada referans konularından johnys testlerinden belli oluyor ona pek bişi demeye gerek yok. @ZYZZ demiş bende sırtını çok beğendim. Sadece renk olayını çözmelisin hızlıca.

• Beğen 1
  • Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76
nattybuilder, 9 dakika önce yazdı:

Hocam eminim çok iyi çözer ama karaciğeri böbreği yormak istemiyorum 😄 herhangi bi supplement var mı piyasada diüretik bitkisel kategoride bişey ?

valla youtubede detox tarafileri var ama ne kadar sağlıklılar bilmiyorum. burak hocada süper su atıcı tarif vardı galiba bu ıspanaklı falan ben eskiden denemiştim çok iyi gelmişti yazarsan sana atar o tarifi.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    14
Fıratkskn, 14 dakika önce yazdı:

Vücudun gerçekten güzel şekil almış. Çok beyazsın ama hocam :) rengi çözersen aynada çok keyif alırsın. e2 konusuna gelince kimin 50 mg boldenon veya masteron e2 düzenler kiminde 200 kiminde 500 hiç şakasız. Burada çoğu arkadaş kendi deneyimlerini dikte ediyor :) arkadaşlar hormonlar kendi deneyimlerinizle yorumlanacak kadar basit değiller. Bende böyle oldu diyor birisi ee bende de böyle oldu mu demeliyiz? Yoksa geniş pencereden bakıp herkeste bu oranın değişebileceğini mi söylemeliyiz? :) Bence ikinci seçenek. Mast attırarak bulabilirsin eşiğini noxy referansları çok  güçlü marka zaten forumdada referans konularından johnys testlerinden belli oluyor ona pek bişi demeye gerek yok. @ZYZZ demiş bende sırtını çok beğendim. Sadece renk olayını çözmelisin hızlıca.

Hocam öğrenciyim gönül ister solaryuma gireyim ama maliyet ekstrafan yazın ancak çözebilirim onu.

Dediğiniz gibi hocam genetik çok değişken bir şey birine 200 mg testo hiçbişey hissetirmiyosa başka birine böyle yan etkiler verebiliyor.Ben de ona göre testoyu düşük gidicem kür boyunca hiç arttırmayı düşünmüyorum.Masteronun yanına rimo eklemek mantıklı olur mu gene 200 mg kadar  Protein sentezine katkıda bulunsun hem de serbest testoyu arttırması amaçlı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    857

Vücudun anatomin çok güzel zaman ve emek verir ayırırsan çok güzel yerlere gelirsin. @rauthos da noxy mast kullanıyor memnundu bildiğim kadarıyla e2 olan baskılaması onda nasıl belki fikir almak istersin. @Fıratkskn renk konusunda haklı :) 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51
GHOST, 1 saat önce yazdı:

Vücudun anatomin çok güzel zaman ve emek verir ayırırsan çok güzel yerlere gelirsin. @rauthos da noxy mast kullanıyor memnundu bildiğim kadarıyla e2 olan baskılaması onda nasıl belki fikir almak istersin. @Fıratkskn renk konusunda haklı :) 

Hocam benim E2'yi anca arimidex pakliyor :D Boldenonun E2 yukselttigi nadir insanlardan biriyim mesela. Primo E2yi biraz baskliyor, AI (aromatase inhibitor) olarak davraniyor ama Masteron E2 baskiladigi bilgisi arastirdigim kadariyla yanlis. SERM'e (selective estrogen receptor modulator) benzer bir yapida gorev aliyor. Meme dokusuna ostrojenin baglanmasini engelleyerek jinekomasti gelisimini durdurabilir ama serum duzeyinde E2 dususu yasatmaz. Simdilik 300mg masteron kullaniyorum, jinekomasti gelismesini durdurmak icin mecbur tamoksifen de ekliyorum dozu arttirirsam belki gerek kalmayabilir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    14
rauthos, 3 saat önce yazdı:

Hocam benim E2'yi anca arimidex pakliyor :D Boldenonun E2 yukselttigi nadir insanlardan biriyim mesela. Primo E2yi biraz baskliyor, AI (aromatase inhibitor) olarak davraniyor ama Masteron E2 baskiladigi bilgisi arastirdigim kadariyla yanlis. SERM'e (selective estrogen receptor modulator) benzer bir yapida gorev aliyor. Meme dokusuna ostrojenin baglanmasini engelleyerek jinekomasti gelisimini durdurabilir ama serum duzeyinde E2 dususu yasatmaz. Simdilik 300mg masteron kullaniyorum, jinekomasti gelismesini durdurmak icin mecbur tamoksifen de ekliyorum dozu arttirirsam belki gerek kalmayabilir.

Hocam nasıl bi anatomim var bilmiyorum ama tamoksifeni 2 haftaya kadar kullandım 20 40 mg bazı günler 40 bazı günler 20 aldım.Meme ucu ağrımda bi iyileşme gözlemlemedim halihazırda jinekom vardı ondan mı bilmiyorum.Arimidex kullanmaya başlayınca sağdaki meme ucum kesildi ama sol hala devam ediyo.dediğiniz gibi masteron zaten göğüs kanseri tedavisi için geçmişte kullanılmış bi ilaç inceden anabolik etkiyi arttırmak için biraz da e2 baskılasın diye rimo da dahil edicem ilerleyen süreçte

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: efesarac
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 1. ayını tamamlamış bulunuyorum. Kendim çalışıyorum tavsiye ve yanlışım varsa bilgi almak için açtım bu konuyu.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:1.68 Kilo: Kür başı 60,şu an 66.5 Yaş:21 KÜR İÇERİĞİM:
      Pazartesi ve Perşembe Olmak Üzere; Testesterone Enanthate ilk 2 hafta 0.5 diğer 2 hafta 1 Boldenone ilk 2 hafta 0.5 diğer 2 hafta 1 MCT GURUPLARI:
      Sabah:3 ölçek creatine,10gr glutamine,1 ölçek animal pak,1/3 ölçek glycine,2 kapsül(1200mg)omega3,2 kapsül(50mcg) d3,3 kapsül(4500mg) glucosamine,2 kapsül(400mg) milk thistle,1 kapsül turkesterone,1 kapsül(100mcg) k2,1 speman. Gece:1 kapsül b complex,2 kapsül(1000mg) c vit,2 kapsül zma,1 kapsül çinko,2 kapsül magnezyum. Günlük 2 ölçek whey. 5. haftadan itibaren günlük nac600 ve cystone,pazartesi-perşembe yarımşar arimidex başlamayı düşünüyorum. BESLENMEM:
      Klasik olarak şu an 3 tam 3 beyaz yumurta,100gr pirinç unu,500 tavuk,300-350 pirinç tüketmeye özen gösteriyorum pirinç biraz zorluyor tamamlayamıyorum bazen. Günlük su tüketimimi 4 litreye tamamlamaya özen gösteriyorum. Haftada 5 gün salona gidiyorum ve  hipertrofisini uyguluyorum şu anlık.
      Günlük 25dk kardiyo yapıyorum.6 senelik yüzme geçmişimden dolayı omuz ve bacaklarımın önde olduğunu düşünüyorum. Genel olarak hissiyatım güzel daha ilaçtan dolayı mı yoksa girdiğim düzende dolayı mı bilmiyorum ama gücüm yerinde artışta kilom ve formum da aynı şekilde. Kür öncesi kan testimi ekliyorum diğer testimi 8. hafta tamamlanınca vermeyi düşünüyorum.
      Tavsiyelerinize açığım gerekli görselleri ekledim şimdiden teşekkürler.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

GÜNCEL FORMUM: (KÜR BAŞLANGICI)

4. HAFTA FORMUM:

• Yazan: patr0n35
      Herkese Selamlar,
      Yaşım 30 ve 10 yıl önce bıraktığım spora 6 aydır düzenli olarak tekrar başladım 6. ayımdan sonra
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testesterone Enanthe Boldenon Deca Kürüne Başladım 1. haftam 'da günlük 25 mg proviron alıyorum ve 15 haftalık bir kür düşüncem mevcut 
      10 yıl aradan sonra spora başladığım ilk gün 93 kilo 1.75 boy

6. ayım kilo 85 Kürün ilk haftası bitti

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.