Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kasva

Bulk küründen definayon kürüne geçeceğim! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Kasva    1

Herkese selamlar,

2 haftadır boldenon ve  testesteron enantat küründeyim yarın 4. Enjeksiyonumu gerçekleştireceğim kür planlamam haftalık 500 testesteron enantat Ve 350 boldenon şeklinde yalnız ürünleri tedarik ettiğim kişiye bulk yapacağımı söylediğim için bu şekilde bir plan önerdi ancak yağ oranım çok fazla olduğu için kürümü değiştirip definasyon yapmak istiyorum yani temiz kas kütlesi elde etmek istiyorum.

SORULARIM:

• Bunun için kür planlamamı ne şekilde değiştirebilirim? 
  • Her şeye sıfırdan mı başlamam lazım yoksa kürümü farklı bir şekilde kombinleyebilir miyim şimdiye kadar halihazırda yapmak da olduğum enjeksiyonlar boşa mı gitti? 
  • Ve farklı bir sorumda şu iki gün boyunca sol göğsümde hafif bir uyarılma hissettim ilk defa başıma geldiği için biraz endişelendim tedarikçim 5 gün boyunca her akşam bir adet arimidex kullanmamı söyledi bir arkadaşımda masteron olduğunu söyledim yapmamam gerektiğini söyledi eğer orijinalliğine güvenmiyorsan testosteronu patlatıp daha büyük hasarlara sebep olabilir dedi dün akşam bir adet arimidex kullandım bugün göğüs ucundaki hassasiyet geçti sizce kalan 4 günde kullanmalı mıyım kullanmam gerekiyorsa ne de olsa nasıl kullanmalıyım?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kilo 92
  • Boy 180

KÜR İÇERİĞİM:

• Salı 1ml testosteron enantat 1ml bolde
  • Cuma 1ml testosteron 0.5 bolde 

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi forumlar. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.532
  1. Öncelikle formunu yükle ona göre konuşalım.
  2. Testo masteron kullanabilirsin. Dozları formuna göre söyleyebilirim.
  3. Boldenon çıkarıp masteron ekleyeceksin. Neyin boşa gitmesinden bahsediyorsun anlamadım ama testo boşa gitmez. Daha başlayalı 2 hafta olmamış ne kazandın ki boşa gidecek :) Boldenon açılması min 12 hafta. İlacı kaldır güneş görmeyen yerde muhafaza et.
  4. 500 Testo östrojeni yükseltmiş göğüs hassasiyeti yapmış olabilir.  Yağ oranın yüksekse küre erken girmişsin. Vurduğun testo yüksek oranda östrojene dönüşüyor. 
  5. Güzel diyetle düşük testo masteron ile definasyon yapabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    1

Hocam güncel formum bu şekilde testosteron enantat yerine sizce propmu kullanmalıyım?

Masteron testo ve yanına birşeyler eklemeliyim yoksa sadece testo masteronmu gideyim ve dozajları nasıl olmalı.

IMG_20250327_094117.jpg IMG_20250327_094204.jpg IMG_20250327_094248.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532

Yağ oranın baya yüksek. Haftalık 125 testo 200 masteron 40/50 mg Oxandrolone kullan. Bulabilirsen yohimbine ve cardarine ekle. 1,2 ay ketojenik diyet(googledan bakarsın) yap. Sonra yavaş yavaş karbı artırırsın. Ne yeterli kas kütlen var ne de yağ oranın düşük çok erken başlamışsın ilaca. Küre girmeden önce kan tahlili yaptırdın mı? İlk ilacı vurduktan 4 hafta sonra kan tahlili yaptır. Testo propa gerek yok. Göğüste hassasiyet yoksa arimidex alma daha.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    1

Teşekkür ederim hocam kan testi aldım ama serbest testosteron ve E2 doktor sistemde çıkmıyor dedi devlet hastanesinde

Screenshot_2025-03-27-10-11-55-032_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-03-27-10-12-00-333_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-03-27-10-12-06-848_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-03-27-10-12-14-937_tr.gov.saglik.enabiz.jpg Screenshot_2025-03-27-10-12-20-623_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    61
Diver, 4 saat önce yazdı:

Yağ oranın baya yüksek. Haftalık 125 testo 200 masteron 40/50 mg Oxandrolone kullan. Bulabilirsen yohimbine ve cardarine ekle. 1,2 ay ketojenik diyet(googledan bakarsın) yap. Sonra yavaş yavaş karbı artırırsın. Ne yeterli kas kütlen var ne de yağ oranın düşük çok erken başlamışsın ilaca. Küre girmeden önce kan tahlili yaptırdın mı? İlk ilacı vurduktan 4 hafta sonra kan tahlili yaptır. Testo propa gerek yok. Göğüste hassasiyet yoksa arimidex alma daha.

Ox haftalık mı 50mg olacak ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    66
makro1178, 36 dakika önce yazdı:

Ox haftalık mı 50mg olacak ?

Günlük 50mg olur. Ox tablet olarak kullanılıyor. 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    1
Diver, 11 saat önce yazdı:

Hocam arimidexten sonra ereksiyon problemi başladı bunun sebebi ne olabilir dün belkide takıntı yapıp tribe girdim o yüzden arimidex nasıl bir etki yaratmış olabilir bunun için ne yapmam lazım yardımcı olursan çok sevinirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.532
Kasva, 10 dakika önce yazdı:

Hocam arimidexten sonra ereksiyon problemi başladı bunun sebebi ne olabilir dün belkide takıntı yapıp tribe girdim o yüzden arimidex nasıl bir etki yaratmış olabilir bunun için ne yapmam lazım yardımcı olursan çok sevinirim 

Östrojenin çok düşmüş olabilir normalde libido sorunu yapmaz ama psikolojikte olabilir. Zamanla düzelecek bir şey yapmana gerek yok :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kasva    1

Hocam libidoda sıkıntı yok ama ereksiyon sorunu var sadece psikolojik değil hocam bu muhtemelen arimidexten sonra oldu viegra falan günü kurtarmaz mı evliyim çünkü.

Diver, 27.03.2025 - 09:54 yazdı:

Hocam benim jinekomasti olayı muhtemelen takıntıydı dediğin gibi geçti kendiliğinden ereksiyon olayıda psikolojikmis ondada sıkıntı yok şimdi senin dediğin gibi boldoyu bıraktım testo enantat ve masteron gideceğim masteron propmu olsun enantatmı sence ve boldonun yerine koyabileceğim başka birşey yokmu sence tablet olarak karaciğeri çok yormak istemiyorum açıkçası cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KnossosR
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Only testo 500mg (ilaçlar boştu 5. Haftada bıraktım.)
      Testo deca anapolon (testo deca 8,5 hafta yaptım 400mg testo, 250mg deca kullandım. Anapolonu 2. Haftada kestim.)
      KİŞİSEL BİLGİERİM:
      1.84 cm 83 kg 1,5 yıl spor deneyimi 2 kür deneyimi Testo saçımı çok döküyor, masteron ile birlikte kullanmayı düşündüm ama o zamanda bulk için mantıklı olmuyor. Sarms düşündüm fakat o  da etkili olmaz dediler fiyatına göre. Ne yapmalıyım? 
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: yilmaz422
      Selamlar arkadaşlar öncelikle.
      Güncel formum 2 ay pct yaparken spor yapamadıgımdan dolayı bulk kürü boşa gitmiş gibi bişiy oldu ama benim amacım zaten şişmekten daha cok yazlık güzel bi fizik yapmak. Trene gircektim ama yan etkileri bana göre değil o yüzden elimde ox2gen marka 3 testo prop, 3 masteron 3 Ox bulunuyor. Bunlarla 10 haftalık bir define kürü yapıp yağlarımdan kurtulmak ve hatları belirgin hale getirmek istiyorum.
      Sorularım şunlar;
      10 haftalık nasıl bir planlama yapmalıyım? Definasyon sırasında karbonhidrat kesmeyi düşünmüyorum hatta yine fazla alıcam ki kas kütlemi arttırabileyim. Sadece cardioları daha fazla yapıcam. Bu durumda gainer,proteinmeal ile ara öğün yapsam nasıl olur ?  Kürün 1. ayında pct yapıcam o zaman tekrar destek isteyeceğim sizden Beslenme olarak:
      Sabahları yulaf protein tozu yumurta karşımı düşünüyorum. Öğlen yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Akşam yağsız 300 gram baldo, 200 250 gr tavuk,et,balık Araögün olarak bazen rica cream protein tozu, bazen mass gainer, bazen protein meal (Protein ocean) Yeşillik sevmediğim için o kısmı detoks haplarla ve sıvı karışımlarla hallediyorum (protein ocean) Haftada 4 gün spor yapmayı planlıyorum ve antrenman sonrası 20-30 dk cardio düşünüyorum.(Sabahları yapma şansım maalesef olmuyor.) Sizden ufak bir değerlendirme rica edeceğim.
      Teşekkür ederim şimdiden.
    • Yazan: Eyzel2
      Merhaba arkadaşlar, abilerim hayırlı ramazanlar,
      Geçen hafta uzun zaman sonra küre başladım yağ oranım epey fazlalaştı.
      KÜR İÇERİĞİM:
      testesteron p 375 mg  trenbolon a 270  masteron 300   Kullanıyorum ortalama 200 gram protein ve 50 gram yağ barajım var karb ile dalgalı bazen 0 max 200 gram pirinç 1700-2100 kalori aralığı ilerliyorum. Şu an 122 kiloyum genelde 100 kiloya düştüğümde karın kaslarım hafiften  çıkıyor yağ oranım 25-30 vardır ve tamamen amaca yönelik hizmet edeceğini düşünerek armidexi sürekli almayı düşünüyorum 0.5 her gün yada 1 mg direk şu an maximum yağ yakımı hedefliyorum. T3 25mcg almayı da planlıyorum 10 mg nolvadex her gün pazartesi ve perşembe de yarımşar tablet Cabaser alıyorum. 20 mg winstrol  ve 10 mg ox ekleyeceğim önümüzdeki hafta yada direk clen alacağım…
      SORULARIM:
      Ekstra bir tavsiyeniz yada öneriniz var mı? Yanlış yaptığımız bir şey yada düşünce? Tüm cevap ve öneriler için teşekkürler şimdiden.
    • Yazan: barany1dz
      Yaşım 18 ilk kürümdeyim ikinci enjeksiyonu tamamladım bugün. Başlığı açma sebebim abilerim dostlarım temiz büyümek istiyorum ilk kürüme adım atmış bulunmaktayım yaza da 5-6 ay gibi bir süre var bu süreç icinde temiz büyümek güzel bir fizik elde etmek istiyorum nasıl beslenmeliyim,ne yapmalıyım,kardiyolarım nasıl olmalı inanın bunları bilmiyorum su an sadece temiz besleniyorum ve temiz beslenerek yüksek kaloriler carblar alıyorum bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy:180 Kilo:85 Yağ oranı:15-16 Yardımcı olmaya çalışan herkese Teşekkür ederim cansınız.
      GÜNCEL FORM:

• Yazan: Ateeq
      1-1.5 yıl arası yüksek kilodaydım en son spora başlarken kilom 8-9 ay önce 134tü 3 ay civarı düzenli diyet ve sporla pt eşliğinde 110a düştüm sonra yine bir süre ara vermek zorunda kaldım şimdi tekrar başladım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      KG: 114  Boyum: 1.78 Yaş: 22 BESLENME PLANIM:
      S: 2 yumurta domates salatalık Ö: 200 gram kıyma brokoli vs yeşillik A: 200 gram kıyma brokoli (bunlara ek olarak thermo burner,l carnitine ve antrenman sonrası protein tozu içiyorum) SPOR - KARDİYO RUTİNİM:
      S: 7-8 gibi 1 saat kardiyo yapıyorum 5 dakika 6 hızda tempolu yürüyüş 8 hızda koşu olarak 1 saati tamamlıyorum Ö: 3-4 gibide ağırlık ve yağ yakmaya yönelik nabzı hızlandıracak bileşik hareketler yapıyorum SORULARIM:
      Bunlara ek önereceğiniz veya yanlış gördüğünüz bir şey var mı? Ekstra sustanon kullanmamı önerir misiniz? Vücudun sarkmaması için ne yapmamı önerirsiniz? NOTLAR:
      Hedefim 85-90 kilolara düşmek temmuza kadar! Aktif olarak pt ile çalışıyorum hareketleri bilmediğimden değil disiplin sağlamama yardımcı oluyor! Şimdiden tüm öneri ve düşünceleriniz için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.