Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Dawk

Mk677 ve rad140 kürüne gireceğim! hangi testleri yaptırmalı kürde hangi koruyucuları kullanmalıyım?

Önerilen İletiler

Dawk    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Spor salonu hocamdan mk677 ve rad140 aldım marka threepharma yeşil bi damla, İzmir'den getireceğini söyledi marka nasıldır? Bi kaç konu gördüm ama pek iyi şeyler yok hakkında tedarikçisini bulamadım kimden aldığını vs. Perşembe günü kan tahlili vermeye gideceğim nelere baktırmalıyım  öncesi ve sonrası değerlerimi karşılaştırmak amaçlı, baskılama olur mu? Bunları kullanırken yanında hangi vitamin veya koruyucu kullanabilirim yardımcı olursanız sevinirim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

makro1178    60

Konudan bağımsız. İşin içinde izmir olunca ben şüpheye düşüyorum artık sebepsiz . İzmir menşei diye bir kategorimiz var resmen.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    66

Salon hocasından supplement bile alınmaz. Markada bomboş marka. Yurt dışından chemyo marka alabiliyorsan al alamazsan burak hocadan noxy alabilirsin.

Lh, FSH, ALT, Ast, kolestrol, ldl,hdl,trigelserid, egrf, total testo, e2, prolaktin, serbest testosteron, shgb ve hemogram  Bu değerlere baktirabilirsin.

Baskilama olur muhakkak ürün doluysa. Multivitamin, omega3 ve nac600 yeterli olacaktır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dawk    0

Selam arkadaşlar,

bi kaç gün önce kan testi verdim değerlerim sizce nasıl? tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim. Kür hakkında mk ve rad140 karışımlı bi küre başladım. Kürün ortasında mı yoksa sonunda mı kan testi vermeliyim tekrardan.

image.thumb.png.deafa0e9e451f7fbdd666076e389e301.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345

Kan değerlerinde bir sıkıntı yok. Kürden sonra kan testi verirsin. Kür ortası test verirsen de fena olmaz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dawk    0
Feladel, 11 dakika önce yazdı:

Kan değerlerinde bir sıkıntı yok. Kürden sonra kan testi verirsin. Kür ortası test verirsen de fena olmaz.

Aynılarını mı vermeliyim yoksa başka bi test eklenmeli mi, estradıol değerinin sınırda olması korkutuyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
Dawk, 36 dakika önce yazdı:

Aynılarını mı vermeliyim yoksa başka bi test eklenmeli mi, estradıol değerinin sınırda olması korkutuyor

Güvenilir bir marka alıyorsan kür içi total testo, lh ve fsh'a gerek yok ama güvenilir değilse bu testleri de verirsen çalışıp çalışmadığı az çok belli olur. Kürden sonra da sadece total testo, lh ve fsh versen yeter. Kürdeyken e2'nin çok yükseleceğini sanmıyorum. 1. aydaki testte çok yükselmiş olursa müdahale ederiz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dawk    0
Feladel, 6 dakika önce yazdı:

Güvenilir bir marka alıyorsan kür içi total testo, lh ve fsh'a gerek yok ama güvenilir değilse bu testleri de verirsen çalışıp çalışmadığı az çok belli olur. Kürden sonra da sadece total testo, lh ve fsh versen yeter. Kürdeyken e2'nin çok yükseleceğini sanmıyorum. 1. aydaki testte çok yükselmiş olursa müdahale ederiz.

Teşekkür ederim hocam markayı en başta yazmıştım güvenilir mi emin değilim ama yine de yaptıracağım yardım için sagolun tekrardan.

Daha ilacı kullanalı 3 gün oluyor fakat ereksiyon da problem var gibi hissediyorum 3 günde olabilicek bir şey mi doktora görünmeli miyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    345
Dawk, 30 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam markayı en başta yazmıştım güvenilir mi emin değilim ama yine de yaptıracağım yardım için sagolun tekrardan.

Daha ilacı kullanalı 3 gün oluyor fakat ereksiyon da problem var gibi hissediyorum 3 günde olabilicek bir şey mi doktora görünmeli miyim

Normalde 3 günde böyle bir şey olması pek mümkün değil. Aksine rad-140 ilk zamanlarda libido bile arttırır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: emirucar
      Dostlar merhaba,
      2,5 yıldır doğal olarak spor yapmaktayım ve doğallıktan da çok taviz vermeden basit ürünler kullanmaya karar kıldım. Bundan dolayı sarm veya steroid gibi hpta etkisi olan androjenik ilaç kullanmayacağım. Hem yabancı sitelerde ve yurtdışındaki pazarlarda Türkiye’de yalnızca bir iki markada bulunan enclomiphene çok sevilen ve kullanılan bir ürün. Herhangi bir baskılama vesaire yapmadan ve sağlığı bozmadan da testoyu ve sperm kalitesini oldukça artıran bir ürün.
      Yalnız anabolik pek bir etkisi yok. Bunun yanına gh ve igf1 artıran anabolik etkisi daha yüksek MK677 koyarak basit bir kür yapsam mantıklı olur mu? İştah sorunum olduğundan mk burda da işimi görür. Testonun doğal artışı da kas kazanımı ve anabolik etkiyi hızlandırcağından mk ile sinerjistik çalışır mı?
      Planlama:
      İlk 15 gün yalnız enclomiphene, Kalan 45 gün enclo + mk. Planlamanın böyle olmasının sebebi tamamen ürünlerin bir kutusundaki tablet miktarıyla ilgili. Enclomiphene igf ve gh üzerine inhibitasyon ve baskılama yapıyor, mkyı yanında alırsam bu etkilerini mknın igf ve gh salınım etkileriyle giderip daha iyi etki görülebilir mi. Burada ciddi bir sarm veya steroid kürü kadar kas kazanmak amaç değil. 
    • Yazan: tigerclaw
      Öncelikle herkese merhaba,
      Mk677 kürüne girdim şuan ikinci haftasının sonundayım ilk hafta kaliteli uyku yeme içme sorun olmadı , ikinci hafta şiddetli bi testis ağrısı yaşamaya başladım sabahları 1 ml olarak kullanıyordum bu süreçte, testis ağrısı geçti ama bu kez mesane ağrısı çok şiddetli şekilde kendini hissettirdi , sadece mk677 yi kullandığım zaman oluyor ve gün içinde aşırı rahatsız ediyor gece vakti kendiliğinden geçiyor sabahları tekrar 1 ml aldığım vakit aradan 1 saat geçince tekrar mesane ağrısıyla karşılaşıyorum bunun için me yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim (bu süreçte tüm vitamin ve koruyucuları kullanıyorum)
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş:31 boy:178 kilo:78  Aşağıdaki değerler mk677'ye başlamadan önceki değerlerim. 

• Yazan: Yusufdemir1995
      Selamlar arkadaşlar,
      Bu 4 markadan herhangi birini deneyimleyen oldumu? Ben lawless labs denedim güzeldi ama şu daha iyi dediğinizide alabilirim? Chemyo sipariş edecektim gümrük vergisi ve kargo ile birlikte toplam yüksek bir rakam daha cıkıyor o yüzden vazgectim. 
      MARKALAR:
      lawless 2.000 tl  swiss 4.500 tl umbrella labs 4.000 tl grimlabs 1.700 tl     
    • Yazan: nikamura
      Merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar.
      17 yaşıma girmeme 3 ay kaldı ve yaklaşık 7-8 aydır düzenli olarak spor yapıyorum. 69 kg’den definasyon yaparak 61 kg’ye düştüm, ancak geçirdiğim bir hastalık nedeniyle 59 kg’ye kadar geriledim. Buna rağmen kas kütlemi büyük ölçüde koruyabildim. Şu an MK-677 kullanmayı düşünüyorum, ancak bunun benim için uygun olup olmadığı konusunda kararsızım.
      SORULARIM:
      Sizce kullanmalı mıyım? Ayrıca, orijinal ürünü güvenilir bir şekilde nereden temin edebilirim? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: emirucar
      Merhaba herkese.
      Ben 4 ay önce İzmir Çeşme’de bir satıcıdan Threepharma marka mk677 aldım.
      ETKİLERİ:
      Bunu da bir ay (şişe bitene kadar) günde 1ml yani 30mg olacak şekilde kullandım. Başlangıçta fazla açlık iştah ve yemediğimde ciddi kan şekeri düşüşü hissettim, lakin bu plasebo olabilir çünkü yaklaşık bir hafta sonra bu etkiyi hiç görmemeye başladım. Uyku kalitesi de artırdığı söylenmiş burada, öyle bir etki ben almadım. Aldığım açlık etkisi de burada anlatılanlar seviyesinde evimi arabamı yedirecek kadar değildi, normalden daha açtım sadece. Sizce bu ilaç gerçek ürün müdür, forumda gezince çok fazla sahtenin olduğunu ve içine dianabol koyduklarını gördüm, en büyük çekincem de bu. Nitekim dianabol türü bir şey alıp hormonlarımı bozmak ve sonra bunun yan etkileriyle uğraşmak istemiyorum, ilacın boş olmuş olmasını tercih ederim. Dianabol su tutuyor, bende öyle bir su tutması gibi bir şey olmadı ağır bir yan etki de hissetmedim, ama ürünü bıraktığımdan beri sanki libidoda ve istekte bir düşüş var, aynı zamanda eski enerjimi hissetmiyorum.
      Bu ürünü kullanan veya bilen varsa yardımcı olur musunuz?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.