Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rauthos

Ifbb pro card yolunda - antrenman/kür/diyet günlüğü 2025

Önerilen İletiler

rauthos    51

Herkese selam, başlığa bakmayın pro card kazanmak gibi ciddi bir iddiam yok ama hedefim bu yönde :) Bu forumda hocalarımdan çok şey öğrendim, çok destek oldular. Ben de bu yolda iyi, kötü deneyimleyeceklerimi paylaşarak bu konuda araştırma yapan kişilere destek olabilirim belki diye düşündüm. 17 Mart itibariyle küre start veriyorum, sulanmadan temiz kas kütlesi koymayı amaçlıyorum ve kürün süresini kan değerlerine göre planlayacağım. 2025 Kasım ayında Kopenhag'da düzenlenecek pro qualifier'a klasik fizik kategorisinde katılmayı planlıyorum. Yani önümde 8 aylık bir süreç var. Unutmadan, yaş 27 boyum ise 1.81, güncel yağ oranımın 10 civarı olduğunu sanıyorum. Kür planı aşağıdaki şekilde. Her konuda tecrübeli hocalarımın önerisine açığım.

1. Iran Test. Enanth / haftalık 500mg
  2. Noxy Masteron Propionate / haftalık 300mg
  3. Noxy NPP / haftalık 150mg
  4. Veyron Pharma Oxandrolone / antrenman günleri 20mg sabah, 30mg antrenman oncesi, dil altı / off günlerde 20mg öğlen
  5. Cinnatropin / sabah 2UI / aksam 2UI

Enjeksiyon günlerini Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olarak belirledim. NPP için her gün enjeksiyon yapmak daha doğru ama her gün enjeksiyon yapmak istemiyorum. Enjeksiyon faslını seven delilerden değilim :D Sabahları uyandıktan 15dk sonra düzenli olarak tansiyonumu takip ediyorum, ortalama 10/6 şeklinde gidiyor. Genetik olarak yüksek tansiyona yatkın değilim. Doğal iken tansiyon değerim 9/5 9/4 civarlarındaydı.

Antrenman olarak klasik bro split metodunda daha iyi büyüdüğümü fark ettim. Şimdilik aşağıdaki planla ilerleyeceğim. Uzun vadede sürdürülebilir bir split değil çünkü setlerin hakkını verince toparlanamadığımı hissedebiliyorum. 8-10 hafta gözlemleyeceğim. Bacaklarımı ciddi bir şekilde büyütmem gerekiyor.

1. Pazartesi: Bacak (Quadriceps odaklı ama hamstring de dahil, daha çok bileşik egzersizler)
  2. Salı: Göğüs & Kalf
  3. Çarşamba: Sırt
  4. Perşembe: Kol
  5. Cuma: Bacak & Kalf (Hamstring odaklı ama quadriceps de dahil, daha çok izole egzersizler)
  6. Cumartesi: Omuz
  7. Pazar: Dinlenme günü

Diyet programı ise şimdilik aşağıdaki gibi. 5 ana öğün var. Hedef proteinimi tutturduktan sonra kalori çok saymıyorum. Vücudumu tanıdığımdan gerekli ekleme çıkarmaları doğru yapabileceğimi düşünüyorum. Yarışma öncesi detaylar için koçluk almak gerekecek elbette.

1. 4 tam yumurta / 100gr yulaf ezmesi / 200ml badem sütü / 1 ölçek protein tozu
  2. 100gr pirinç / 150gr kırmızı et ya da balık / 5gr zeytinyağı
  3. 100gr pirinç unu / 20gr yumurta akı tozu / 100gr kırmızı meyveler / 10-15gr kuruyemiş / 1 ölçek protein tozu
  4. 150gr pirinç / 200gr tavuk göğsü / 10gr zeytinyağı
  5. 100gr makarna / 200gr tavuk göğsü / 10gr zeytinyağı
  6. Antrenman sonrası: 1 ölçek izole protein tozu, 10gr kreatin ve 1 ölçek EAA

Koruyucular:

• 3gr Omega3
  • 1 servis Multivitamin
  • 3000iu D vitamini
  • 200gr magnezyum bisglisinat
  • 1 servis Supplementler Black Guardian
  • 1 servis Supplementler On-Cycle
  • 1 adet Nac600
  • 1000mg uzun salınımlı C vitamini (ester-c)

Güncel form fotoğraflarım (ilaçlardan 2 ay tamamen uzak kalmış şekilde):

545A0866-AB4D-4B9F-BFF8-51397FF0674C.JPG C919C4BF-9600-4FD8-B3DC-158F7C3F0613.JPG E29F6282-6AC4-42C7-B74D-BF4D5D6DAC46.JPG 0C839224-C2EA-44A1-9D27-15B081F518E8.JPG

• Beğen 5
  • Alkış 2
  • Ödül 3
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

SPECTRE    1.051

Fizik şaka mı? Maşallah hayırlı olsun yarışma.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    40
gönderildi (düzenlendi)

Kanka maşallahın var arka bacağa biraz daha odaklanmalısın. Umarım ülkemize bir madalyayla geri dönüş yaparsın. 🧿

tarihinde Mehmet96 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51
SPECTRE, 27 dakika önce yazdı:

Fizik şaka mı? Maşallah hayırlı olsun yarışma.

Teşekkür ederim hocam 

Mehmet96, 23 dakika önce yazdı:

Kanka maşallahın var arka bacağa biraz daha odaklanmalısın. Umarım ülkemize bir madalyayla geri dönüş yaparsın. 🧿

Çok teşekkürler, çok sağolun. Evet hamstringlere baya bir ağırlık veriyorum her bacak gününde mutlaka hamstringle başlayıp canlarını okumadan quadlara geçmiyorum :D

• Beğen 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22

@Semih Erarslan hocadan sonra forumdaki en iddialı vücutlardan birisi bence :D MAŞALLAH. Cinnatropin çok sahtesi var diyorlar bizim arkadaş aldı gh testine girdi boş çıktı ondan sonra cinna beni korkuttu gh için. siz teste girdiniz mi hiç hocam gh çalıştığına emin misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51
Fıratkskn, 16 dakika önce yazdı:

@Semih Erarslan hocadan sonra forumdaki en iddialı vücutlardan birisi bence :D MAŞALLAH. Cinnatropin çok sahtesi var diyorlar bizim arkadaş aldı gh testine girdi boş çıktı ondan sonra cinna beni korkuttu gh için. siz teste girdiniz mi hiç hocam gh çalıştığına emin misiniz?

Çok teşekkürler hocam. Evet sahtesi çok fazla var, GH'ı 1 aydır kullanıyorum henüz etki için bir şey diyemeyeceğim ama uyku kalitemi bariz arttırdı. Ve bileğimi bükmem gereken hareketlerde çok zorlama durumunda sinir sıkışmasını hissediyorum. Karpal tünel sendromu beklenen etkilerinden biri. Psikolojik de olabilir tabi. Bir sabah vakit bulduğumda teste gideceğim :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    22
rauthos, 1 dakika önce yazdı:

Çok teşekkürler hocam. Evet sahtesi çok fazla var, GH'ı 1 aydır kullanıyorum henüz etki için bir şey diyemeyeceğim ama uyku kalitemi bariz arttırdı. Ve bileğimi bükmem gereken hareketlerde çok zorlama durumunda sinir sıkışmasını hissediyorum. Karpal tünel sendromu beklenen etkilerinden biri. Psikolojik de olabilir tabi. Bir sabah vakit bulduğumda teste gideceğim :D 

hocam gh testini paylaşır mısın konuda yapınca merak ediyorum gerçekten.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    20
Fıratkskn, 23 dakika önce yazdı:

ben kullanıyorum cinnatropin şu an 6 unite yakında test verecegim

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51
mark, Bir saat önce yazdı:

ben kullanıyorum cinnatropin şu an 6 unite yakında test verecegim

Ne zamandir kullaniyorsunuz hocam? Olumlu/olumsuz bir etki gozlemlediniz mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851
gönderildi (düzenlendi)
rauthos, 4 dakika önce yazdı:

tr de satanların çoğu sahte bence çünkü birden patladı cinnatropin muhabbeti hiç satmayan salondaki tanıdığım bi abi bile sınırsız stok filan diye reklam atmaya başladı adam normalde anabolik filan satmıyordu.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    20
rauthos, 45 dakika önce yazdı:

2aydır kullanıyorum günlük 6 üniteden çok fark etti kürün etkisini 2 e katladı derim inceldi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51
ardas, 50 dakika önce yazdı:

tr de satanların çoğu sahte bence çünkü birden patladı cinnatropin muhabbeti hiç satmayan salondaki tanıdığım bi abi bile sınırsız stok filan diye reklam atmaya başladı adam normalde anabolik filan satmıyordu.

Ben de bi GH testi yaptiririm hocam, konuya eklerim yaptirdigim zaman. 

mark, 6 dakika önce yazdı:

2aydır kullanıyorum günlük 6 üniteden çok fark etti kürün etkisini 2 e katladı derim inceldi

Su tutumu olmadi mi? Deri incelmesi arastirdigim kadariyla cok beklenen bir durum degil sasirdim hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    242
ardas, Bir saat önce yazdı:

cinnatropin en berbat gh'dir. Büyük ihtimalle tam doz bir gh değil, 600 tl civarından başlıyor 1.elden alış fiyatı şu an (benim bulabildiğim güvenilir en ucuz kaynak fiyatı) genotropine kıyasla evet gayet ucuz ama toplu bir genotropin alımında 3k'lara kadar düşüyor kalem fiyatı. Bence bir kaç kişi toplanıp topluca genotropin almak en temizi, hele ki yarışma gibi bir amacın var ise growth gibi önemli bir etkeni riske atmak ele alınabilir değil.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    44

Vücut çok iyi dostum adele çok kaliteli gözüküyor başarılar hakkını verceğine inanıyorum 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

cinnatropin en berbat gh'dir. Büyük ihtimalle tam doz bir gh değil, 600 tl civarından başlıyor 1.elden alış fiyatı şu an (benim bulabildiğim güvenilir en ucuz kaynak fiyatı) genotropine kıyasla evet gayet ucuz ama toplu bir genotropin alımında 3k'lara kadar düşüyor kalem fiyatı. Bence bir kaç kişi toplanıp topluca genotropin almak en temizi, hele ki yarışma gibi bir amacın var ise growth gibi önemli bir etkeni riske atmak ele alınabilir değil.

tam doz arkadaşlarımızdan alıp kan veren oldu kimden aldığın önemli 1 kalem alırsın test verirsin 600tl pek bi zarara sokmaz ama dolu çıkarsa büyük masraftan kurtarır. 1 geno parasına 6-7 cinnatropin alıyorsun.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    242
ardas, 2 dakika önce yazdı:

tam doz arkadaşlarımızdan alıp kan veren oldu kimden aldığın önemli 1 kalem alırsın test verirsin 600tl pek bi zarara sokmaz ama dolu çıkarsa büyük masraftan kurtarır. 1 geno parasına 6-7 cinnatropin alıyorsun.

kan testiyle tam doz olduğunu anlayabileceğimizi sanmıyorum, bunun en doğru yolu janoshike test verdirtmektir. Dediğin gibi yapılabilir aslında, 1 kalem alıp yollayıp max 100 dolar masraf ile anlayabiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851
gönderildi (düzenlendi)
Fuhrer, 2 dakika önce yazdı:

kan testiyle tam doz olduğunu anlayabileceğimizi sanmıyorum, bunun en doğru yolu janoshike test verdirtmektir. Dediğin gibi yapılabilir aslında, 1 kalem alıp yollayıp max 100 dolar masraf ile anlayabiliriz.

zaten tam 3 vurduysan 3 çıkmıyor tabiki ona yakın bi değer çıkıyor testten belli bir süre öncesinde vurulduğu için doğru yerden alırsan zaten orjinal cinnatropinler gönderiliyor teste bazı satıcılarda var test sonucu.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51
ermanx98, 10 saat önce yazdı:

Vücut çok iyi dostum adele çok kaliteli gözüküyor başarılar hakkını verceğine inanıyorum 

Tesekkur ederim, cok sagolun :)

ardas, 10 saat önce yazdı:

zaten tam 3 vurduysan 3 çıkmıyor tabiki ona yakın bi değer çıkıyor testten belli bir süre öncesinde vurulduğu için doğru yerden alırsan zaten orjinal cinnatropinler gönderiliyor teste bazı satıcılarda var test sonucu.

Kan testi vermeden ne kadar once GH'i vurmus olmaliyiz, ben normalde 2 sabah 2 aksam vuruyorum ama belki az bir doz olabilir kan testinde anlamak icin. Test oncesinde olagandan daha fazla, 4-5 unite civari vurmak fayda getirir mi ne dersiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.343
rauthos, 1 dakika önce yazdı:

Kan testi vermeden ne kadar once GH'i vurmus olmaliyiz, ben normalde 2 sabah 2 aksam vuruyorum ama belki az bir doz olabilir kan testinde anlamak icin. Test oncesinde olagandan daha fazla, 4-5 unite civari vurmak fayda getirir mi ne dersiniz?

Gece vur uyumadan sabah kan ver hemen çıkar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51
Bay-T, 45 dakika önce yazdı:

Gece vur uyumadan sabah kan ver hemen çıkar.

Dogrudan GH testi mi yeterli olur mu yoksa igf de dahil etmeli miyim peki hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Redible    26

Konuyla bağımsız ama cinnatropin doluluk olayına değinmek istedim. Cinnatropinin iran eczane fiyatı 520TL. İran ecza depolarından toplu stok alırsanız 350-400TL’ye almak mümkün.

Soğuk zincir olayları zaten basit havalar soğuk uçak 2 saat sürüyor her türlü ısıya maruz kalmadan geliyor. 

GH enjeksiyonundan hemen sonra test verirseniz değer düşük çıkabilir. Peak süresi yaklaşık 3. Saatlerde gerçekleşiyor. Bu attıklarım kendi testlerim. 2 ünite enjeksiyonundan 3 saat sonra verildi. Size referans olabilir. Ben kendim 1000TL’ye alıyorum.

Cinnatropin alırken asıl dikkat etmeniz gereken şey 30luk kalemin içini çekip 16lık ile değişmemiş olmamaları. Satıcınıza güveniyorsanız satın alın. Genotropin nodritopine boşuna para vermeyin. CinnaGen firması samatropin hammaddesini Danimarka’dan temin ediyor. 

IMG_5696.thumb.png.5f5c0c55ecaafeb0daab1d5b58c17ef4.png IMG_5699.thumb.jpeg.cec1852aa9dfecad197650ea17ca4a16.jpeg

• Beğen 1
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    60

Gerçek BATMAN siz misiniz hocam maşallah. Bence bu sizin için iddia değil bir yol. Yolunuz açık olsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51
makro1178, 5 saat önce yazdı:

Gerçek BATMAN siz misiniz hocam maşallah. Bence bu sizin için iddia değil bir yol. Yolunuz açık olsun.

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim hocam. Bakalim, sagligimizdan olabildigince az goturerek, hayallerimize yurumeye calisiyoruz :D 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    851
rauthos, 8 saat önce yazdı:

geç gördüm mesajı arkadaş zaten belirtmiş mesajı o günlük direk sabah vursan hepsini daha iyi olur. Arkadaşın yazdığınada katılıyorum kimisi ucuz diye underdose olduğunu sanıyor öyle bir durum yok eğer gerçekten orjinal cinnatropinse sorun olmıcaktır soğuk zincir olayına dikkat et sadece peptitler kadar hassas değil ama hemen bozulmaz fakat genede sor almadan önce.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    51
ardas, 2 saat önce yazdı:

geç gördüm mesajı arkadaş zaten belirtmiş mesajı o günlük direk sabah vursan hepsini daha iyi olur. Arkadaşın yazdığınada katılıyorum kimisi ucuz diye underdose olduğunu sanıyor öyle bir durum yok eğer gerçekten orjinal cinnatropinse sorun olmıcaktır soğuk zincir olayına dikkat et sadece peptitler kadar hassas değil ama hemen bozulmaz fakat genede sor almadan önce.

Zaten elden aliyorum hocam, buz akusuyle teslim ediyor. Aldigim kisi salon sahibi, kendisi de ayni batchten kullaniyor, biraz muhabbetimiz var sever beni sagolsun, yarismaya hazirlandigimi duyunca 5 kalem ben aldim o da 5 kalem hediye etti hatta. Hediye olunca ben de orjinalligini cok sorgulamadim acikcasi, rutin kontroller sirasinda GH testini de eklerim. Cok tesekkurler aciklamalar icin 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.