Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

tahazz

Winstrol kullanırken nelere dikkat etmeliyim?

Önerilen İletiler

tahazz    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

• Winstrol kullanırken nelere dikkat etmeliyim?
  • Yanına ekstra bir testosteron desteği gerektirir mi?
  • Winstrol enjeksiyon olarak mı almam makul olur yoksa oral mı?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    1.953

Bol bol kramp girecek :) Magnezyum ve kalsiyum takviyelerini alabilirsin. Bol su tüket. Tablet formunun kullanımı daha kolay.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348

Diüretik bir steroid olduğu için bol bol sıvı ve mineral kaybedeceksin bu yüzden mineral almaya özen gönder. Hem deri altı, hem kaslardan hem de eklemlerden su atar. Bu yüzden sporda girdiğin kilolara dikkat et sakatlanma. Her steroid gibi winstrol de testo baskılayacağı için yanında testo gerekiyor. Zaten normalde winstrol kullanman yağ oranını düşündüğünde o yağ oranlarında sağlıklı bir testo üretimin olmaması lazım. Her türlü testo alman gerekecek. %10 yağ oranı ya da daha düşük değilsen boşuna kullanıp vücudunu yorma. Hatta bence yarışmacı değilsen hiç kullanma. Enjeksiyon versiyonu karaciğer için daha sağlıklı.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tahazz    0
Feladel, 1 saat önce yazdı:

Diüretik bir steroid olduğu için bol bol sıvı ve mineral kaybedeceksin bu yüzden mineral almaya özen gönder. Hem deri altı, hem kaslardan hem de eklemlerden su atar. Bu yüzden sporda girdiğin kilolara dikkat et sakatlanma. Her steroid gibi winstrol de testo baskılayacağı için yanında testo gerekiyor. Zaten normalde winstrol kullanman yağ oranını düşündüğünde o yağ oranlarında sağlıklı bir testo üretimin olmaması lazım. Her türlü testo alman gerekecek. %10 yağ oranı ya da daha düşük değilsen boşuna kullanıp vücudunu yorma. Hatta bence yarışmacı değilsen hiç kullanma. Enjeksiyon versiyonu karaciğer için daha sağlıklı.

cut kürü için düşünüyordum hocam. Sizin öneriniz ne peki?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
tahazz, 10 dakika önce yazdı:

cut kürü için düşünüyordum hocam. Sizin öneriniz ne peki?

Winstrol doğrudan yağ yakmaz. Kasları kurutur, sert gösterir ve deri altındaki son kalan suları atmana yardım eder. Normal bir cut için testo ve masteron yeterli. Bütçe varsa anavar da eklenebilir. Hem biraz kas sertliği verir hem de yağ yakmaya yardımcı olur. 

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hakandmn    1

Merhaba 4 gündür günde 2 tane winstrol tablet attım test etmek için bugün kan verdim total testom 750den 250ye düşmüş ilaç kanda olduğu için testte testestoron olarak gözükmeyip o yüzden mi bu kadar düşük çıkmış bu kadar kısa sürede böyle bir baskılama yapması garip geldi ilacı kestim direk testo sipariş etmiştim o gelmeden daha kullanmayacağım bayramdan sonraya kadar

tarihinde Hakandmn tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    29

Dışardan testo almadığın için baskılamış. Direk winstrol ile küre başlaman saçma olmuş. Onu yarışmacılar son haftalarda su atmak için finisher olarak kullanıyor. 

Testoyuda enanthate form kullanacaksan 4-5 hafta steady-state süresi var. Yine aynı anda başlanmaz yani winstrol.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hakandmn    1
Wassat26, 1 dakika önce yazdı:

Dışardan testo almadığın için baskılamış. Direk winstrol ile küre başlaman saçma olmuş. Onu yarışmacılar son haftalarda su atmak için finisher olarak kullanıyor. 

Testoyuda enanthate form kullanacaksan 4-5 hafta steady-state süresi var. Yine aynı anda başlanmaz yani winstrol.

enant sipariş ettim kullanmadan önce 10 gün sonra bir kan testi daha vereceğim değerler sence düzelir mi ilaç vücuttan tamamen atıldıktan sonra 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    29
Hakandmn, Şimdi yazdı:

enant sipariş ettim kullanmadan önce 10 gün sonra bir kan testi daha vereceğim değerler sence düzelir mi ilaç vücuttan tamamen atıldıktan sonra 

Bence 4 gün 20mg dışardan winstrol aldın diye döngü kapanmaz. Zaten yarılanma ömrü kısa 10 güne çıkmış olur kandan.

İlk defa küre gireceksen başlangıç değerlerin olarak total testosteron, lh, fsh, e2 ve prolaktin değelerine baktır. Cebinde dursun. Döneceğin rotayı kaybetme.

Bildiğin üzere testo bu işin basesi, testo olmadan hiçbir ilaç kullanılmaz. Çünkü dışardan herhangi anabolik soktuğun zaman vücut kendi testo üretimini durduruyor.

Winstrolü hangi amaçla kullandın onu da anlamadım. Winstrol dediğim gibi su atıcı. Eklemleri de kuruttuğu için sakatlanmaya çok müsait olursun.

Yarışmacılar onu zar gibi deri kalitesi elde etmek için kullanıyor. Bence winstrolü kullanma başka birşey gir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hakandmn    1
Wassat26, 2 dakika önce yazdı:

Bence 4 gün 20mg dışardan winstrol aldın diye döngü kapanmaz. Zaten yarılanma ömrü kısa 10 güne çıkmış olur kandan.

İlk defa küre gireceksen başlangıç değerlerin olarak total testosteron, lh, fsh, e2 ve prolaktin değelerine baktır. Cebinde dursun. Döneceğin rotayı kaybetme.

Bildiğin üzere testo bu işin basesi, testo olmadan hiçbir ilaç kullanılmaz. Çünkü dışardan herhangi anabolik soktuğun zaman vücut kendi testo üretimini durduruyor.

Winstrolü hangi amaçla kullandın onu da anlamadım. Winstrol dediğim gibi su atıcı. Eklemleri de kuruttuğu için sakatlanmaya çok müsait olursun.

Yarışmacılar onu zar gibi deri kalitesi elde etmek için kullanıyor. Bence winstrolü kullanma başka birşey gir.

Olur onu bir daha kullanmam enat masteron yaparım umarım 10 gün sonra değerler normale döner tekrar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    29
Hakandmn, Şimdi yazdı:

Olur onu bir daha kullanmam enat masteron yaparım umarım 10 gün sonra değerler normale döner tekrar 

Bence döner ama 750'den de 250'ye düşmez orada bir sıkıntı var. Sadece winstrol o kadar basklıayamaz.

Testo enanthate + masteron enanthate mantıklı olur E2 ile uğraşmazsın. Winstrol girip kendini sakatlama onun biraz fanatiği gibisin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hakandmn    1
Wassat26, 3 dakika önce yazdı:

Bence döner ama 750'den de 250'ye düşmez orada bir sıkıntı var. Sadece winstrol o kadar basklıayamaz.

Testo enanthate + masteron enanthate mantıklı olur E2 ile uğraşmazsın. Winstrol girip kendini sakatlama onun biraz fanatiği gibisin.

fanatiklik değil cahillik kürün sonlarına göre belki günde 10 20 mg eklerim yağ oranım baya düşerse. Bende ona çok şaşırdım arada 500 fark var 4 günde çok garip yani sabah ilacı attım öğlen kan verdim büyük ihtimal vücutta testo olarak gözükmediği için değerler o kadar düşük çıktı çünkü böyle bir düşüşü hissederim fiziksel olarak en azından ereksiyon olarak da bir sıkıntı yaşamadım hiç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    55
tahazz, 15.03.2025 - 18:57 yazdı:

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

• Winstrol kullanırken nelere dikkat etmeliyim?
  • Yanına ekstra bir testosteron desteği gerektirir mi?
  • Winstrol enjeksiyon olarak mı almam makul olur yoksa oral mı?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

Testosteron olmadan hiçbir anabolizan kullanılmaz kankam.

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    55
Wassat26, 3 saat önce yazdı:

Baskılar sadece winstrol dediğin ilaç çok etkili efektif bir ilaç ve ciddi baskılayıcı. Tahminime göre satıcın satmak için sana bisi olmaz fln dedi sende inandın normal olarak. O dümene bizde gelmiştik zamanında sıkma canını. 

Kür yapacaksan ilk ve en önemli şey testosterondur kanka sadece Testo ile bile hedefine ulaşabilirsin. Biraz araştır küre giriceksen haftada 375mg Testo enhatat ile küre başla elindeki winstrolüde küre başlayınca kullan bi daha winstrol alma ama sadece elindekini kullan kick start olarak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    55
Hakandmn, 3 saat önce yazdı:

fanatiklik değil cahillik kürün sonlarına göre belki günde 10 20 mg eklerim yağ oranım baya düşerse. Bende ona çok şaşırdım arada 500 fark var 4 günde çok garip yani sabah ilacı attım öğlen kan verdim büyük ihtimal vücutta testo olarak gözükmediği için değerler o kadar düşük çıktı çünkü böyle bir düşüşü hissederim fiziksel olarak en azından ereksiyon olarak da bir sıkıntı yaşamadım hiç 

Testo dusuklugu hemen belli etmez kendini kanda dht türevi winstrol var çünki dht nin görevini üstlenmiş olduğundan bisi hissetmezsin kür yapacaksan dediğim gibi haftada 375mg Testo haftada 1 yada 1.5 arimidex ile kür yap yada ilacı bırak 2 3 haftaya düzelir teston

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hakandmn    1
Rma, Bir saat önce yazdı:

Testo dusuklugu hemen belli etmez kendini kanda dht türevi winstrol var çünki dht nin görevini üstlenmiş olduğundan bisi hissetmezsin kür yapacaksan dediğim gibi haftada 375mg Testo haftada 1 yada 1.5 arimidex ile kür yap yada ilacı bırak 2 3 haftaya düzelir teston

teşekkür ederim dediğin gibi bilemedim Allahtan erken fark ettim test verip ilacı kestim 10 gün sonra 1 kan testi verip bir sıkıntı yoksa ya sadece enant ya da masteron ile ikisini kullanıcağım satıcıyla konuştuk gülüyor en azından ilaçların orjinalliğini anladın dedi aslında onunda bir suçu yok o dedi bana testoda ekle yanına diye ben dinlemedim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    55
Hakandmn, 17 dakika önce yazdı:

teşekkür ederim dediğin gibi bilemedim Allahtan erken fark ettim test verip ilacı kestim 10 gün sonra 1 kan testi verip bir sıkıntı yoksa ya sadece enant ya da masteron ile ikisini kullanıcağım satıcıyla konuştuk gülüyor en azından ilaçların orjinalliğini anladın dedi aslında onunda bir suçu yok o dedi bana testoda ekle yanına diye ben dinlemedim 

Neyse öyle yaparsın kankam winsrolunu kürde sonda yada kafana göre kullanırsın. İlaçlarının markası nedir bu arada 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hakandmn    1
Rma, 21 dakika önce yazdı:

Neyse öyle yaparsın kankam winsrolunu kürde sonda yada kafana göre kullanırsın. İlaçlarının markası nedir bu arada 

ZPHC ilaçlar medicine felan değil orjinal check kodlu barkodlu. Birde reis sence 15 gün sonra kan testi verdiğimde testo seviyem normal değerlerime döner mi ilacı atıp öyle kan verdim belki o yüzden bu kadar düşük çıktı.Normal değerlerime gelmeden testo vurmayı istemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    55
Hakandmn, 8 saat önce yazdı:

ZPHC ilaçlar medicine felan değil orjinal check kodlu barkodlu. Birde reis sence 15 gün sonra kan testi verdiğimde testo seviyem normal değerlerime döner mi ilacı atıp öyle kan verdim belki o yüzden bu kadar düşük çıktı.Normal değerlerime gelmeden testo vurmayı istemiyorum.

Dönmeyebilir sen üretimi baskıladın bir kere ne vurursan vur üretim baskılanır. Sen ztn steroid işine girip kür yapacaksan bekleme hiç al direk testosteron enhatatını küre başla. Pct planlamanı fln yaparız kür sonunda Pct yapmak istersen. Istemezsende TRT devam edip bir sonraki kuru beklersin.

buraya formunu, yaşın, boyun, kilonu vs yükle ona göre kur planı çizelim ona uy sonrası Allah Kerim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hakandmn    1
Rma, 2 saat önce yazdı:

Dönmeyebilir sen üretimi baskıladın bir kere ne vurursan vur üretim baskılanır. Sen ztn steroid işine girip kür yapacaksan bekleme hiç al direk testosteron enhatatını küre başla. Pct planlamanı fln yaparız kür sonunda Pct yapmak istersen. Istemezsende TRT devam edip bir sonraki kuru beklersin.

buraya formunu, yaşın, boyun, kilonu vs yükle ona göre kur planı çizelim ona uy sonrası Allah Kerim 

15 gün sadece testo enant 15 gün sonrasında masteron ekleyip ikisine bir devam etsem ilaçlar bitene kadar 

• 21 
  • 175
  • 71

WhatsApp Image 2026-05-14 at 21.22.04.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    812
Fuhrer, 18.05.2026 - 18:04 yazdı:

döngün kapanır, sakatlanma riskin artar.

Hakandmn, 18.05.2026 - 18:06 yazdı:

dediğiniz gibi yapıcağım o zaman kullanmayacağım testo enant sipariş ediceğim onunla başlayayım 

Hakandmn, 16 saat önce yazdı:

Merhaba 4 gündür günde 2 tane winstrol tablet attım test etmek için bugün kan verdim total testom 750den 250ye düşmüş ilaç kanda olduğu için testte testestoron olarak gözükmeyip o yüzden mi bu kadar düşük çıkmış bu kadar kısa sürede böyle bir baskılama yapması garip geldi ilacı kestim direk testo sipariş etmiştim o gelmeden daha kullanmayacağım bayramdan sonraya kadar

afferim kardeşim, dinlememişsin bizi buraya şimdi ne yazsak da yine kafana göre gideceksin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hakandmn    1
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

afferim kardeşim, dinlememişsin bizi buraya şimdi ne yazsak da yine kafana göre gideceksin

bu konuyu açarken dua ettim sen görme diye ne desen haklısın cahillik ettim ilk deneyim ilk heyecanlar 2 3 gün kullanıyım kan testi veriyim dedim dinlemedim seni özür dilerim dediğin gibi bir bir musibet bin nasihatten iyidire çıktı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    55
Hakandmn, 4 saat önce yazdı:

15 gün sadece testo enant 15 gün sonrasında masteron ekleyip ikisine bir devam etsem ilaçlar bitene kadar 

• 21 
  • 175
  • 71

Knk ben gerçekten senin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım küre giriceksen gir girmiyceksen ilaçları bırak bol bol çinko magnezyum omega 3 al döngün çok baskılanmamıştır 1 aya geri gelir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hakandmn    1
gönderildi (düzenlendi)
Rma, 41 dakika önce yazdı:

Knk ben gerçekten senin ne yapmaya çalıştığını anlayamadım küre giriceksen gir girmiyceksen ilaçları bırak bol bol çinko magnezyum omega 3 al döngün çok baskılanmamıştır 1 aya geri gelir 

vitaminlerin hepsini alıyorum bayramdan sonra direk enanta başlayacağım 15 gün sonra yanına masteronda ekleyip devam ederim diye düşündüm 8-10 hafta civarı winstrolü daha kullanmayacağım en azından bu sene içinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    0
Hakandmn, 45 dakika önce yazdı:

vitaminlerin hepsini alıyorum bayramdan sonra direk enanta başlayacağım 15 gün sonra yanına masteronda ekleyip devam ederim diye düşündüm 8-10 hafta civarı winstrolü daha kullanmayacağım en azından bu sene içinde

Fuhrer abi gerekli şeyleri söylemiş zaten ama winslik bir formda da değilsin yarışmayacaksan gereksiz olur ve yeterli formu test maste ile tutabilirsin wins tutamadığın formu sana tutturmayacak sonuçta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: gymibo
      Merhaba hocalarım,
      Winstrol tablet formu en optimal nasıl kullanılır? Günlük kaç mg tavsiye edersiniz? Dikkat etmem gereken husus var mıdır varsa nelere dikkat etmeliyim? Bu arada kullanıldığı süreçte çalışıp çalışmadığını nasıl anlarız bariz etki/yan etkileri nelerdir? 
    • Yazan: suicmeibrahim
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftanın minimum 4 günü antrenman ve düzenli uykusu olan birisi olarak tahlil sonuçlarıma baktıktan (testo 298) sonra haftalık 125-150mg testosteron ent. almayı düşünüyorum. Ayriyeten elimde winstrol ve clenbuterol var. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.81 cm Kg: 90 HEDEF:
      Kilomu 76-78 bandına sabitleyebilmek. SORULARIM:
      Elimdeki ilaçları nasıl kombinlemeliyim? Mg ölçüleri neler olmalı? Ekstra önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, yorum yapan herkese teşekkürler.
    • Yazan: karamamba
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kullanıyorum yağ oranımı düşürmek için şuana kadar tam bir randıman alamadım ilaçtan daha 2 hafta olduğu için farkındayım. 3. haftadan itibaren testoyu haftalık pazartesi - perşembe olarak toplam 500 mg olarak devam etmemin bana artısı olur mu veya sürece?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 250mg Winstrol Tüm yorum ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ahmettones
      Kıymetli hocalarım iyi günler bir ptnin videosunda stanozolol tabletin dilaltı kullanımının daha iyi olduğu söyleniyor bunu ilk defa duyuyorum, bu doğru mu ?
    • Yazan: EmreK
      Merhaba değerli forumdaşlar,
      Önce durumumu bahsedip, sonrasında sizden tavsiye rica edeceğim.
      Aşağı yukarı 1 yıl gibi bir sürede sadece diyetle 130 kilodan 100 kiloya düştüm. Spor yoktu. Sonrasında kilo vermem durdu. Şimdilik sıvı L-Carnitine kullanıyorum spordan önce içiyorum. Güncel kilom 96 - 99 arası değişiyor. Bununla ilgili doktora gittim. Konu başlığında bahsettiğim kürü (Masterone , Testo prop. - Winstrol) yapmak istediğimi, ancak bunun için önce 85 kiloya kadar düşmek istediğimi söyledim. Bana dediği şuydu; "85 kiloya bu kürle de düşebilirsin, şu an kilo vermen çok yavaş görünüyor..."
      Arkadaşlar bu bana biraz cesaret verdi, küre girmek için fazla beklemeyeceğim. Muhtemelen bir 10 gün sonra enjeksiyona başlamayı düşünüyorum. Bu sırada önümdeki 10 günlük süreçte kilo verme durumumu da gözlemleyeceğim. Tatmin olursam kürü erteleyeceğim. Ama tatmin olmazsam testlerimi yaptırıp, burada paylaşıp tekrar konuyu güncelleyeceğim.
      Şimdiden sormak istedim. Elimde 20 hafta yetecek kadar masterone, testo prop. ve winstrol bulunmakta. Kullanım olarak nasıl başlanmalı, nasıl devam edilmeli ve nasıl bitirilmeli? Tabii bunlar kişiden kişiye, vücuttan vücuda göre değişir ama sanıyorum fikir açısından belli kalıplar da vardır. Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.
      Spor geçmişi : +10 yıl (Arada boşluklar bulunmakta) Yaş: 35 Boy: 181 Kilo : 96 - 99 arası değişiyor Herhangi bir sağlık sorunum bulunmamakta. Gün içerisinde vücut fotolarımı ekleyeceğim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.