Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

EmreK

Üye
  • İçerik sayısı

    33
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

EmreK kullanıcısının son zaferi 7 Mart 2023

EmreK en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

14 İyi

EmreK Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Spor yap, Sağlıklı yaşa! </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    App Developer
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ben oldum. 6-7 ayda kendimi toparladım.
  2. HGH Frag (176-191) nedir ? Kullanımı nasıl olmalıdır ?

    Sol alt kısımda WhatsApp linki görmektesiniz. Oradaki numara ile irtibata geçip alabilirsiniz. Karakterli ve omurgalı bir kişi ile görüşeceksiniz. Ben de ondan alacağım, maaşımı bekliyorum.
  3. Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. @metinav fikirleriniz nedir?
  4. Bolde ve halotestini de almıştım hocam elimde onlar da mevcut.
  5. Saç ekimi sonrası saçlar dökülür mü?

    Tek seferlik değil, ömür boyu garantili hocam.
  6. Saç ekimi sonrası saçlar dökülür mü?

    Ben ektirdim, dökülünce tekrar ücretsiz ektiler garanti vermişlerdi çünkü. Ektirmeye karar verirseniz garanti belgesi olmasına dikkat edin derim.
  7. Merhaba arkadaşlar, Nispeten yeni test sonuçlarımı paylaşacağım ve bazı sorularım var... Tip 2 diyabet hastası olduğumu öğrendim. Tedavi yapıldı, şu an yalnız glifor kullanıyorum. Test sonuçlarım aşağıdaki gibi. Burak hocadan yohimbin aldım kullandım, faydasını gördüm. Aşağıda yazdığım ürünleri kombinleyip kullanabilir miyim test sonuçlarıma ve hastalığıma göre? @metinav Testosterone Prop. Masterone Stanozolol Boldenone Halotestin Yorumlarınız benim için çok değerli. @rastlantisal
  8. Reductil ve halotestin birlikte kullanılır mı?

    İade edeyim o zaman, aquatest sadece depot olarak var sanırım?
  9. Reductil ve halotestin birlikte kullanılır mı?

    PCT sini yapsam karaciğeri iyileştirmez mi abi?
  10. Merhaba değerli forum arkadaşlarım, Zayıflama - Yağ yakımı amaçlı, reductil ve halotestin birlikte kullanılır mı? Kullanım olarak; sabah reductil, spordan 1 saat önce de halotestin kullanmayı düşünüyorum. Bu iki ilaca aynı anda başlamak vücutta istenmeyen bir etki yaratır mı? Cevaplarınıza teşekkür ederim.
  11. Masterone - testo prop. - winstrol

    4-5 litre.
  12. Masterone - testo prop. - winstrol

    Az önce tekrar şeker ölçtürdüm yeni eve geldim, 162 çıktı. Çok fazla kola içmek gibi bir alışkanlığım vardı galiba ondan dolayı şeker yükseldi, yine de yarınki dahiliye randevuma gideceğim. Sırasıyla şeker ölçümlerim; ilk sonuç: 243 , 4 gün sonra: 196 , 3 gün sonra: 162. @rastlantisal @Rdm @Larues @ispenciyar
  13. Kıbrısa ilaç sokmak

    @Anayurt Oteli @Probis = Tecrübe.
  14. Önericeniz bir marka varmı

    Xeno Labs kullandım memnun kaldım. @IMJOLLNIRR dediği gibi fiyatı bi tık yüksektir ancak güvenilir marka. Onun dışında bundan sonra alışverişlerimi bu forumun sol altında bulunan whatsapp linkini kullanarak yapacağım.
  15. Masterone - testo prop. - winstrol

    Dün tekrar şeker ölçtürdüm 196 çıktı, biraz daha düşmüş şükür. Randevuyu da Cuma gününe alabildim. Bakalım doktorlar ne diyecek?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×