Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

smoee

Igf-1 tablet formunda kullanmak mantıklı mı?

Önerilen İletiler

smoee    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Igf-1 kapsül almayı düşünüyorum kapsül olarak daha önce kullanan var mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.545

Kullanmaya gerek yok. Oral yolla alınan igf bio yararlılığı çok düşük. Hissetmeyeceksin bile :) 

• 100 Puan 1
  • +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    227

IGF-1'in (Insulin-like Growth Factor 1) hangi formda kullanılması gerektiği, amacına bağlıdır:

• Tablet Formu: IGF-1'in oral formu genellikle düşük etki oryantasyonuna sahiptir çünkü mide ve bağırsak enzimleri tarafından parçalanabilir. Ancak bazı IGF-1 türevleri (örneğin, IGF-1 LR3) daha dayanıklı olabilir ve bağırsakta daha iyi emilebilir.

• Enjeksiyon Formu: IGF-1’in enjeksiyon formu (özellikle subkutan veya intramüsküler uygulamalar), doğrudan dolaşıma karıştığı için daha yüksek etki oryantasyonu sunar. Bu, kas büyümesi ve yağ yakımı gibi hedefler için daha etkili olabilir.

Eğer maksimum etki ve yararlanma istiyorsan, enjeksiyon formu daha mantıklı.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    27

Hocam, zahmetin için teşekkürler ama yapay zekaya sormak istesek biz de sorarız. Amacımız forum üyelerinin deneyimlerinden faydalanmak.

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • Olumsuz 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    227
h4runx, 21 dakika önce yazdı:

Hocam, zahmetin için teşekkürler ama yapay zekaya sormak istesek biz de sorarız. Amacımız forum üyelerinin deneyimlerinden faydalanmak.

Konunun muhatabı sen misin?  @Loving 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.343
h4runx, Bir saat önce yazdı:

Forumda gereksiz gerginlik var herkes birbiri adına konuşmayı şiar edinmiş galiba buralara gelmeyeli. İsteyen istediği bilgiyi verir arkadaşlar siz kime neden çeşitli kıstaslar getirmeye çalışıyorsunuz? İsteyen senin yazdığın bilgiyi alır istemeyen almaz bu kadar basit. Gereksiz gereksiz yazılarla birbirinizi kırmayın bilgi paylaştıkça çoğalan çoğaldıkça etkisi daha artan bişey. Mesela o öyle paylaşım yapmış varsa senin kişisel tecrüben sende alıntıla mesajını ve kişisel tecrübelerini paylaş burada konudan bağımsız,paylaşım yapanlara akıl vereceğine ne dersin?

Konuya gelecek olursak @smoee bugün çok fazla ilaçların türevleri çıkarıldı gerek üretim maliyetleri gerek tüketim kolaylıkları. Enjeksiyon direk kana nüfus eder ve çok hızlı görevini yapmaya başlar o yüzden enjeksiyon tercih etmeye çalış zaten çok kolay hemen deri altı yapıyorsun. Ama bu zor gelir veya daha pahalıya geliyor diyorsan tablet formunu kullanabilirsin konu içinde değinilmiş fakat tablet ürünler kana karışana kadar meşakkatli biyolculuğa çıkıyorlar o yüzden kana karışana kadar etki durumu azalıyor.

• Beğen 3
  • Minnettarım 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.269
gönderildi (düzenlendi)
smoee, Bir saat önce yazdı:

Igf-1 kapsül almayı düşünüyorum kapsül olarak daha önce kullanan var mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

Dostum bence hiç bir formuna gerek yok. Ben hemen her peptit türünü denemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki gh dışında diğerleri genel olarak çok abartılıyor bence etkisiz mi asla değil ama anlatıldığı gibi de değil. Senin sorun özelinde şunu söyleyebilirim İgf veya gh gibi ürünleri oral yolla tabi ki alabilirsin fakat normalde 50 mcg enjeksiyon yeterli gelirken tablette çok çok çok yüksek dozlar alman gerekiyor öyle 10 mg 20 mg ile çokta bir etki bekleme. Yanlış hatırlamıyorsam bir çalışmada tablet formlarda optimal dozun ( gh için 3-4 iü ya tekabül eden doz ) 600 mg a yakın olduğunu okumuştum. 6000 de olabilir tam hatırlamıyorum 

tarihinde Askabar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Emresporcu
      Merhaba herkese öncelikle, 
      igf 1 kullanıyorum 1 haftadır büyüme hormonu gibi iç organları büyütmediği kanser riskine yol açmadığını biliyordum sadece fakat tam bilgi sahibi değişim 1 haftadır da kullanıyorum bunun kanser ve kanser hücreleri ile ilgili bağlantısı nedir bilen var mı biraz araştırdığım da kendime sıkıntı yaptım kullanıyorum da bırakmalımıyım bilemedim kan tahlilide verdim başlamadan önce ama şuan yine de tedirginim kanser hücrelerini ortaya çıkarır mı veya ölümcül şr yan etkisi var mı burada paylaşmak istedim teşekkürler.
    • Yazan: swox
      Öncelikle mk-677 hakkında yabancı formlarda çok fazla araştırma yapmam üzerine şöyle bi yazıyla karşılaştım;
      Gerçekten bu kadar etkiliyse genotropin kullanmak f/p açısından daha mantıksız geliyor, bilen varsa aydınlatırsa çok mutlu olurum.
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhaba iyi günler diliyorum abilerim kardeşlerim,
      Sizce kısa sürede hem yağ hem kas kazanımı için kürüme igf 1 mi yoksa iran gh mı eklemeliyim sizce hangi seçenek kısa sürede ve devamlılığını sağladığım süreçte daha güzel ve güçlü sonuçlar verir?
      Çok teşekkür ediyorum şimdiden.🙏🏻
    • Yazan: Hikmett
      Merhabalar öncelikle iyisinizdir umarım. Çok kısa bir sorum var. Bazı yabancı kaynaklarda metformin kullanımının igf üretimini baskıladığı söyleniyor doğruluğu nedir? 3 haftadır 1000mg glifor kullanmaktayım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.