Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Naci,,

Ilk kür olarak testosteron+trenbolone planlaması konusunda bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Feladel    282
Diver, 3 saat önce yazdı:

Winstrol alakasız ve gereksiz. 500 Testo 400 rimo öneriyorum. Boldenonu kimseye önermiyorum :) 

Eğer düşündüğüm kişiyse Arnold classic'e kadar ilaç kullanmadığını iddia eden bir adamın böyle bir kür yazması normal hocam :D Sonuçta 2-3 yıllık bir kür deneyimi var :D 

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: metken
      Merhaba Forum, konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum bu forumdan yeni haberim oldu. Umarım sıkmam sizi bu anlatımımla biraz uzun yazacağım.
      Bir çok kullanıcının ve kür üstadlarının yorumlarına biraz baktım, araştırdım forum içeriğini. Benim fikir almak istediğim danışmak istediğim konu baslıkta da belirttiğim gibi uzun süreli Sustanon 250 mix kullanımı hakkında. Öncelikle yas 46. boy 1.70, kg 69. atletik bir vücudum var çok iri değilim, yaklaşık 2010 senesinden beri düzenli spor yapıyorum fitness ağırlıklı diyebilirim, aşırı vücut geliştirme yapmadım zaten bu isler genetik biraz ne kadar zorlarsanız bir limiti var vücudun genetiğin izin vermesi lazım. Benim düşüncem bu yönde.
      Spora başladığım yıllarda ilk kürüm sustanon+primabolon enjeksiyon haftada 2 kez. Beraberinde anapolon ve virigen tablet. Bu kürü 12 hafta gibi bir süre yapmıştım, o zamanlar askerden gelmiş ve çok zayıftım, 55 kg dan bu kür, düzenli beslenme ve haftada 4 gün antrenmanla 70 kg ya kadar çıktım.(dikkat ederseniz hala aynı kg dayım) Kür sonunda PCT imide yapıp bir süre ara vermiştim. Yaklaşık 3 sene sonra bu kez biraz daha prof bir küre girdim. Testo Enantathe, Deca ve Anapolon. Evet cok harika olmustu o zamanlar. Ama kürü bıraktıktan ve temizlendikten sonra bu kürden geriye kalan pek bir kazanım olmadı vucudumda. Limite gelmistim belkide daha fazla olmuyordu.
      Sonrasında başka bir kür yapmadım, pandemi olana kadar rutin düzen spor, beslenme devam ettim. Pandemi olunca tabi tüm düzen altüst oldu. Spor salonlanları kapandı vs. bilirsiniz. bende formdan düşmemek adına o dönem, bundan tam 5 sene önce 2020 Mart-Nisan ayları gibi başladım sadece Sustanon 250.. haftada 1 kez.
      5 sene bu şekilde devam ettim, bazen haftada 1, bazen 15 günde 1 oldum. taa ki gecen aya kadar. Tam 1 aydır kestim artık. Neden kestim, kan tahliline gittiğimde kan fazlalığı olduğu ortaya çıktı verilerde 18 limit değer 20 idi. kırmızı kan hücreleri sapıtmış, pıhtılaşma riski var dedi doktor iki ünite kan verdim, gecen hafta son kontrole gittiğimde değerler normale dönmüştü. İsin ilginç yanı bu 5 sene süre içinde hiçbir sıkıntı yasamadım hatta aksine gayet formda, enerjik, kütleli bir duruşum oldu, cinsel istek harika, tabi kullanırken spor ve beslenmeye devam ettim. (sigara ve alkol var).
      Sizlerden öğrenmek istediğim tabi bu konuda bir bilginiz, duyumunuz varsa, her hafta olmasa da 15 günde 1 kullanmaya devam etsem mi acaba, yoksa gerek yok piyasada ki testo tabletlerden kullan aynı etkiyi görürsün mü dersiniz, bir kaç markanın testo tableti var gördüm etrafta. Sustanon gibi etkisi olmaz gerçi ama bu şekilde testosuz kalmayız.
      Farklı yönlendirmelere de açığım, sunu yap daha iyi olur bunu kullan tavsiye ederim gibi. Şimdiden tüm cevaplarınız ve fikirleriniz için teşekkürler. İyi forumlar.  @metinav @rastlantisal
    • Yazan: Jonturk
      Herkese Hayırlı Ramazanlar,
      Yaklaşık 1 Senedir TRT Tedavisi görmekteyim. 3 Haftada 1 Sustanon 250 Mg enjeksiyon olmaktayım. Sustanon kesip 8 haftalık Testosteron Enanthate kürü yapmak istiyorum ayda 500 mg sizce herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş:43 Boy:1.80 Kg:92 Tüm öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Mimaroba
      Markalar hakkında yorumlarınızı bekliyorum ulaşabildiklerim..
      Dragon Pharma Noxy Markasız Yeşil Kapaklı Nessie normatech  overdose vsvs daha bir kaç marka mevcut önereceğiniz ugl markalar varsa yazarsanız sevinirim. 
    • Yazan: SAMOtrophin
      Merhaba daha önce hiç tren kullanmadım. Sizce bulk kürü için tren doğru seçim mi olur?
    • Yazan: Sinan06
      Merhaba,
      Testesteron enantat ve boldenon kürünün 4. Ayına girdim ve 2 haftadır tren enanteth kullanıyorum haftada 400 mg  200- 200 olacak şekilde, yalnız kullanmaya başladıktan 10 gün sonra midemde aşırı yanma , ekşime , acı acı geğirme gibi sorunlar oldu,  iştahımı da kesti bu durum, başına gelen veya bunun çözümünü bilen var mı acaba?
      Not : acı yemiyorum
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.