Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Sparta34

Deca dışında hangi ilacı ekleyerek kür sürecimi zenginleştirebilirim?

Önerilen İletiler

Sparta34    32

Selamün aleyküm hayırlı ramazanlar herkese.

Uzun süredir sabit kilolardayım artık biraz büyümek istiyorum ancak yağlanmaya ve sulanmaya çok yatkın bir vücudum var. Kürlerimi hep kendi bilgi ve tecrübelerime göre kendim ayarladım. Bir süredir tren master küründeyim vücut baya yoruldu cruise geçtim şuan 105 kilo 183 boy yüzde 12 gibi bi yağ oranındayım.

Decaya bulaşmadan çok yağlanmadan duba gibi de şişmeden nasıl bir kür önerirsiniz amacım hızlı hızlı büyümek değil zaten ölçülerim bana yetiyor ama durduğum yerde durmamak ufak ufak da olsa ilerlemek adına nasıl bir kür öneriniz olur?

Tüm öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.086

o boy için kilo iyi. Bu noktadan sonra kompozisyonu detaylandırmak üzerine çalışman daha doğru olur. 500 testosteron enhantate - 400 masteron ve ara ara E2 testi ile doz ayarlaması yapmalısın. form fotoları atarsan üzerinden daha da rahat konuşuruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32

Form bu şekilde hocam.

Aslında yetiyor ama yerimde saymak yerine yavaş da olsa büyümeye devam etmek istiyorum.

Masteron dediğiniz enant formu mu? Bu formun kısa ester formundan farkı nedir hiç kullanmadım.

C5A77CBE-2502-4D39-A156-ED1DB2E69B7A.jpeg 01C9F448-A611-415B-95A1-1E7B99E93135.jpeg

rastlantisal, 1 saat önce yazdı:

o boy için kilo iyi. Bu noktadan sonra kompozisyonu detaylandırmak üzerine çalışman daha doğru olur. 500 testosteron enhantate - 400 masteron ve ara ara E2 testi ile doz ayarlaması yapmalısın. form fotoları atarsan üzerinden daha da rahat konuşuruz.

Tren enant  bolde ve testo enant yapsam yanına da danabol yada anapolon eklesem nasıl olur sizce hocam su tutumu olur mu çok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    17

Hocam hic 105 kilo durmuyorsunuz vallahi, form guzel emeginize saglik. 1. elden tecrube etmedim ama danabol su tutumu ile meshur, kullanip su balonuna donmeyen gormedim :D 

Ozellikle deca tercih etmemenizin bir sebebi var mi? Zaten hacim icin kullanilacak cok fazla secenek de yok, testo zaten her kurde baz olarak kullaniliyor, primo/masteron E2 kontrolu icin eklenip hacimlenmeye hafif yardimci olabilir ama zaten bunu da kullaniyorsunuz. Illa ki deca kullanmayacagim diyorsaniz benim tercihim boldenondan yana olurdu sanirim. Ben sahsen sivilce ve prolaktin artisi disinda ciddi bi yan etki gormedim. Lipid, karaciger, tansiyon vs. gibi degerlerimi ekstra bozmadi, makul sinirlar icerisindeydi ama kisiden kisiye gore de degisecektir elbette.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
rauthos, 5 dakika önce yazdı:

Hocam hic 105 kilo durmuyorsunuz vallahi, form guzel emeginize saglik. 1. elden tecrube etmedim ama danabol su tutumu ile meshur, kullanip su balonuna donmeyen gormedim :D 

Ozellikle deca tercih etmemenizin bir sebebi var mi? Zaten hacim icin kullanilacak cok fazla secenek de yok, testo zaten her kurde baz olarak kullaniliyor, primo/masteron E2 kontrolu icin eklenip hacimlenmeye hafif yardimci olabilir ama zaten bunu da kullaniyorsunuz. Illa ki deca kullanmayacagim diyorsaniz benim tercihim boldenondan yana olurdu sanirim. Ben sahsen sivilce ve prolaktin artisi disinda ciddi bi yan etki gormedim. Lipid, karaciger, tansiyon vs. gibi degerlerimi ekstra bozmadi, makul sinirlar icerisindeydi ama kisiden kisiye gore de degisecektir elbette.

Teşekkürler hocam canlıda gösteriyorum kilomu net olarak 😂 decanın deca dickiyle uğraşamam hocam zamanında kullandım 1-2 kez dick olmadım ama olmıycağım anlamına gelmez bence o riske girmek istemiyorum npp ekleyebilirim belki npp bolde olabilir yada tren enan npp nolde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.086
Sparta34, 2 saat önce yazdı:

Form bu şekilde hocam.

Aslında yetiyor ama yerimde saymak yerine yavaş da olsa büyümeye devam etmek istiyorum.

Masteron dediğiniz enant formu mu? Bu formun kısa ester formundan farkı nedir hiç kullanmadım.

C5A77CBE-2502-4D39-A156-ED1DB2E69B7A.jpeg 01C9F448-A611-415B-95A1-1E7B99E93135.jpeg

Tren enant  bolde ve testo enant yapsam yanına da danabol yada anapolon eklesem nasıl olur sizce hocam su tutumu olur mu çok

Bu noktadan sonra daha da büyümek istiyorsan artık anabolikten ziyade peptidleri konuşuyor olmamız gerekir. Gh vb gibi ilaçlar için bütçe var mı?

Danabol / anapolon tamamen su tutturan, anabolik etkisi zayıf ilaçlar. Keza boşuna da karaciğere yük. Kalıcı bir şey bekleme onlardan. 

Masteron formu ile testosteron formu aynı olmalı yada en kısa esterli hangisi ise ona göre enjeksiyon yapılmalı. 

tarihinde rastlantisal tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
rastlantisal, 24 dakika önce yazdı:

Bu noktadan sonra daha da büyümek istiyorsan artık anabolikten ziyade peptidleri konuşuyor olmamız gerekir. Gh vb gibi ilaçlar için bütçe var mı?

Danabol / anapolon tamamen su tutturan, anabolik etkisi zayıf ilaçlar. Keza boşuna da karaciğere yük. Kalıcı bir şey bekleme onlardan. 

Masteron formu ile testosteron formu aynı olmalı yada en kısa esterli hangisi ise ona göre enjeksiyon yapılmalı. 

Gh istiyorum ama bütçe yok hocam. İgf1 düşünüyorum düz igf1 günde 150mcg kadar iş görür mü emin olamadığım için almıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.086
Sparta34, 7 dakika önce yazdı:

Gh istiyorum ama bütçe yok hocam. İgf1 düşünüyorum düz igf1 günde 150mcg kadar iş görür mü emin olamadığım için almıyorum 

Peptid'i kenara koyup konuşuyorum. Şu noktadan sonra tren vs gibi çözümler kullandığın süre zarfında seni daha iyi yapacak hepsi bu. Fotoğraflar sanıyorum şuanki formuna ait değil?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
rastlantisal, 10 dakika önce yazdı:

Peptid'i kenara koyup konuşuyorum. Şu noktadan sonra tren vs gibi çözümler kullandığın süre zarfında seni daha iyi yapacak hepsi bu. Fotoğraflar sanıyorum şuanki formuna ait değil?

Evet hocam şuana ait yağ oranı bilgisi yanlış olabilir ona pek güvenmiyorum o yüzden dediyseniz yani daha mı çok duruyoz daha mı az bilmiyorum oruçta form böyle canlı durmuyo da yine böyle bu resimler çok yeni değil ama güncel olarakta aynıyım ondan dolayı yeni çekmemiştim henüz. Daha iyiden kastınız nedir hocam yani daha büyük değil de daha detaylı gibi mi

tarihinde Sparta34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.086
Sparta34, 2 dakika önce yazdı:

Evet hocam şuan 1-2 hafta önce oruçta form böyle canlı durmuyo da yeni yani. Daha iyiden kastınız nedir hocam yani daha büyük değil de daha detaylı gibi mi

Büyük olmak istiyorsan bulk yapacaksın ama bu kuru görüntü ile alakan olmaz. Fotoda yağ oranın %12in çok altında. Yani büyüyebileceğin kadar büyümüşsün zaten diyorum. Bundan ötesi sadece anabolik ile zor. Daha iyiden kastım daha detaylı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
rastlantisal, 3 dakika önce yazdı:

Büyük olmak istiyorsan bulk yapacaksın ama bu kuru görüntü ile alakan olmaz. Fotoda yağ oranın %12in çok altında. Yani büyüyebileceğin kadar büyümüşsün zaten diyorum. Bundan ötesi sadece anabolik ile zor. Daha iyiden kastım daha detaylı. 

Anlıyorum hocam. 2 seneye kadar gh ekleyebilicek maddiyatta olucam diyebilirim bazı durumlar var. O zamana kadar anabolik olarak bana önerebileceğiniz kür ne olur? Dediğiniz gibi bu formu koruyamam bulkla ama yağ tulumuna da dönmeden yapabileceğim bi kombinasyon. Tren enant bolde testo enant kombinasyonu nasıl olur acaba belki biraz da içine npp 200-250 kadar

tarihinde Sparta34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.413
Sparta34, 2 dakika önce yazdı:

Anlıyorum hocam. 2 seneye kadar gh ekleyebilicek maddiyatta olucam diyebilirim bazı durumlar var. O zamana kadar anabolik olarak bana önerebileceğiniz kür ne olur? Dediğiniz gibi bu formu koruyamam bulkla ama yağ tulumuna da dönmeden yapabileceğim bi kombinasyon. Tren enant bolde testo enant kombinasyonu nasıl olur acaba belki biraz da içine npp 200-250 kadar

Testo npp masteron/rimo yapmanı tavsiye ederim. Tren bulkta kullanılır yaptımda hacim için tavsiyem npp olacaktır. Boldenon bence çok saçma bir ilaç cildini bozduğuna değmez. 500 Testo 300 npp 300 masteron yakışır bu forma.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Testo npp masteron/rimo yapmanı tavsiye ederim. Tren bulkta kullanılır yaptımda hacim için tavsiyem npp olacaktır. Boldenon bence çok saçma bir ilaç cildini bozduğuna değmez. 500 Testo 300 npp 300 masteron yakışır bu forma.

Testo ve master formu enant mı olmalı hocam peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.413
Sparta34, 9 dakika önce yazdı:

Testo ve master formu enant mı olmalı hocam peki

Testo enanthate, masteron prop/enanthate farketmez. Enanthate zor bulunuyor. Burak hocada olması lazım. Bulamazsan, Npp yi haftada dört gün vur yanında masteronla Propionat birlikte 👌🏻

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.086

İş yoğunluğu her an yazamıyorum. @Diver hocam çok güzel bir tavsiyede bulunmuş zaten. Ayrıca DECA / NPP kürlerinde dick olmamak için dikkat etmen gereken iki şey var. E2 ve Prolaktin. Bunların çok yükselmesine müsaade etmemen gerekir. Ayrıca @Diver in tavsiye ettiği gibi DHT türevi ile kullandığında da dick ihtimali düşer.

Yani kendine ara ara E2 ve Prolaktin testi yaptırabileceğin ucuz bir lab. bulmalısın. Keza bu ikisini 500-600TL gibi bir bütçeye yaparlar ki ayda 1 kere yaptırsan genelde kafi gelir. Ecza dolabında da dostinex muhakkak bulunmalıdır. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
rastlantisal, 51 dakika önce yazdı:

İş yoğunluğu her an yazamıyorum. @Diver hocam çok güzel bir tavsiyede bulunmuş zaten. Ayrıca DECA / NPP kürlerinde dick olmamak için dikkat etmen gereken iki şey var. E2 ve Prolaktin. Bunların çok yükselmesine müsaade etmemen gerekir. Ayrıca @Diver in tavsiye ettiği gibi DHT türevi ile kullandığında da dick ihtimali düşer.

Yani kendine ara ara E2 ve Prolaktin testi yaptırabileceğin ucuz bir lab. bulmalısın. Keza bu ikisini 500-600TL gibi bir bütçeye yaparlar ki ayda 1 kere yaptırsan genelde kafi gelir. Ecza dolabında da dostinex muhakkak bulunmalıdır. 

Decayı da düşünüyorum aslında hocam ama kana hızlı girsin hızlı çıksın diye npp daha cazip geliyo. İkisi arasında kazanç olarak çok fark olur mu sizce bence deca kullan diyceğiniz kadar yani

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.413
Sparta34, 39 dakika önce yazdı:

Decayı da düşünüyorum aslında hocam ama kana hızlı girsin hızlı çıksın diye npp daha cazip geliyo. İkisi arasında kazanç olarak çok fark olur mu sizce bence deca kullan diyceğiniz kadar yani

Npp daha mantıklı senin durumunda sorun yaşarsan hızlı çıkar. Kazanç olarak fark olmaz. Nppyi haftada min dört gün vurup dalgalandırma yapmamalısın.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sparta34    32
Diver, 28 dakika önce yazdı:

Npp daha mantıklı senin durumunda sorun yaşarsan hızlı çıkar. Kazanç olarak fark olmaz. Nppyi haftada min dört gün vurup dalgalandırma yapmamalısın.

Tavsiyene uyucam hocam temin edip başlıycam teşekkür ediyorum 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: KreatinEnjoyer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Testo e. bolde u. haftalık 500'er mg kürümün yaklaşık 10. haftasını bitirdim 10 gün ara verdim ve enjeksiyon yaptım 112 kg den 107 kgye düştüm hastalık sebebiyle 2 haftadır enjeksiyona devam ediyorum yaklaşık 3 haftalık bir enjeksiyonum kaldı ve gücüm çok düştü 120 kg bench yaparken bile zorlanıyorum.
      SORULARIM:
      Bunun sebebi küre 10 gün verdiğim ara mıdır? Yoksa vücut kürün top gücüne ulaşmış mıdır ? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Tunahankrc
      Hayırlı Ramazanlar herkese.
      SORULARIM:
      Karaciğer hafif yağlıyken kür yapmak ne kadar mantıklı ? Karaciğer üzerinde bir ilacın toksik etkiyi en az şekilde bırakması için (haplar hariç) hangi enjeksiyonlar tercih edilmeli ? ( Şimdiye kadar sadece testosteron,boldenon ve deca ) Kullandım. Karaciğeri nasıl yöntemlerle temizleyip sağlıklı tutabiliriz kür için veya kür sonu fark etmez ? ( Maydonoz suyu etkili olur diye duydum) Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: bodybuilderxq1
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      İLK KÜRÜM:
      Testosteron Primobal Turinabol Şeklindeydi 6.haftaya girdim 10 haftalık bi kür planlaması yapmıştık 4 hafta kaldı ilaçların bitmesine yan etki olarak herhangi bir sorun yaşamadım etki olarakta fiziksel görüntü olarak çok bişi görmedim.
      SORULARIM:
      Kür bitiminde 1-2 ay ara verip yeni bir planlama mı yapmalı? Yoksa pct yapıp mı devam etmek ?  GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: arda.
      Öncelikle merhaba,
      20 yaşındayım ve polislik istiyorum acaba only testo kürünün polisliğe bir engeli olur mu sağlık kontrolleri acısından vs bilgilendirirseniz çok sevinirim kaç gündür detaylı ve kesin bir sonuca ulaşamadım şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
    • Yazan: burhan1221
      Herkese iyi forumlar abilerim kardeşlerim,
      Dün atığım posta kan değerlerimi paylaştım sağ olun cidden baya yardımı dokundu şimdide sizlerden ilk kür için yardım istiyorum şimdilik elimde sadece testosteron enanthate var bunun yanına 1-2 bir şeyler eklemek istiyorum yardımınız için teşekkürler şimdiden. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy:190 kilo :96 kol:45 (aşçıyım beslemem kusursuza yakın ) GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.