Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yasar

Yağ yakmak için beslenmede nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

Önerilen İletiler

Yasar    41

Merhabalar abilerim kardeşlerim,

Daha önce bulk yapayım derken yağ oranımı fazla yükselttim ve bu yüzden direkt olarak yağ yakmayı hedefleyen bir sürece başladım. Bugün beslenme olarak birinci günümdü direkt olarak karbonhidratı kestim günün her öğünü dolu dolu 1 tabak yeşillik salatası var ve sadece sabah 4 kaşık yulaf öğlen de yarım haşlanmış patates yedim birde bu akşam antrenman sonunda yine yarım haşlanmış patates ve haşlanmış havuç olacak günlük 700 gram tavuk yemeye gayret edeceğim ve 3,4 günde bir karbonhidratlı besleneceğim gün olacak ara öğünlerde de yeşil elma çiğ badem veyahut yoğurt yerim  bana tavsiyeleriniz önerileriniz var mı? Creatin yohimbine cardarine ve shredder adında termojenik yağ yakıcı kullanıyorum şu anda idmanda nabız ve vücut ısısı ter ve su atmama yarıyor proteini yüksek mi tutuyorum ve baharat kullanmam bu yaptığım diyeti baltalar mı?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tarık34    127
gönderildi (düzenlendi)

Carb kademeli azaltmak daha mantıklı olur fikrimce.Su alımınıda olabildiğince arttırabilirsin. Baharatıda kiloyla yemiyorsan sorun yaratmaz 3-5 gr birşey.:):)

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
owlimagine    14

günlük total 200 gr protein yeterli daha fazlasının bir anlamı yok bulk da yapılan en büyük hatalardan birisi karbı birden arttırmak kademeli karb arttırılmalı 2hafta sabit mesela 300 pirinç sonraki 2 hafta 350 pirinç ben bi ara 3600 kaloride kilo almıyordum 600 gr pirinç 100 gr yulaf yiyordum metabolizmayı alıştırmak gerekiyor yağ yakmak içinde kalori açığı termojenik takviyeler bitki çayları kullanılabilir ben senin yerinde olsam 1 hafta 50 gr karb devam ederim sadece yulaf mesela diğer hafta 100 gr pirinç eklerim kademeli kademeli arttırırım başka sorun varsa yazarsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
owlimagine, 2 saat önce yazdı:

günlük total 200 gr protein yeterli daha fazlasının bir anlamı yok bulk da yapılan en büyük hatalardan birisi karbı birden arttırmak kademeli karb arttırılmalı 2hafta sabit mesela 300 pirinç sonraki 2 hafta 350 pirinç ben bi ara 3600 kaloride kilo almıyordum 600 gr pirinç 100 gr yulaf yiyordum metabolizmayı alıştırmak gerekiyor yağ yakmak içinde kalori açığı termojenik takviyeler bitki çayları kullanılabilir ben senin yerinde olsam 1 hafta 50 gr karb devam ederim sadece yulaf mesela diğer hafta 100 gr pirinç eklerim kademeli kademeli arttırırım başka sorun varsa yazarsın

Ben yağ yakmak için uğraşıyorum bugün 4 kaşık yulaf ve yarım haşlanmış patates harici karbonhidrat olmadı tavuğu da kilo verirken eklediğimiz kasları eritmeyelim diye 700 gram yemeye karar verdim aşağı yukarı 3 öğünde bitiyor tavuk sabah aç 30 dk ve antrenman sonu 20 dk kardiyo yapmaya çalışacağım bu gün öyle yaptım birde 3 günde bir karbonhidrat yapacağım carb cycle diye birşey okudum daha etkili olur diyordu araştırmalar deneyeceğim yemek yemekten keyif aldığım için yağ yakmak bir tık zor bir evre benim için teşekkür ederim cevaplarınız icin

Tarık34, 3 saat önce yazdı:

Carb kademeli azaltmak daha mantıklı olur fikrimce.Su alımınıda olabildiğince arttırabilirsin. Baharatıda kiloyla yemiyorsan sorun yaratmaz 3-5 gr birşey.:):)

Haşlanmış tavuk yenmiyor kekik pul biber olmadan😅

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    66
Yasar, 23 dakika önce yazdı:

Ben yağ yakmak için uğraşıyorum bugün 4 kaşık yulaf ve yarım haşlanmış patates harici karbonhidrat olmadı tavuğu da kilo verirken eklediğimiz kasları eritmeyelim diye 700 gram yemeye karar verdim aşağı yukarı 3 öğünde bitiyor tavuk sabah aç 30 dk ve antrenman sonu 20 dk kardiyo yapmaya çalışacağım bu gün öyle yaptım birde 3 günde bir karbonhidrat yapacağım carb cycle diye birşey okudum daha etkili olur diyordu araştırmalar deneyeceğim yemek yemekten keyif aldığım için yağ yakmak bir tık zor bir evre benim için teşekkür ederim cevaplarınız icin

Haşlanmış tavuk yenmiyor kekik pul biber olmadan😅

Kekik karabiber şart 😄

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
krygenvalor    5

ben senin yerinde olsam carb alımını antrenmandan 1 saat önce yapardım sabah yapacağıma.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
krygenvalor, 11 dakika önce yazdı:

ben senin yerinde olsam carb alımını antrenmandan 1 saat önce yapardım sabah yapacağıma.

Valla 4 öğün yemek yiyorum 4 öğünde salata 😅 sabah haşlanmis yumurta yulaf yanında salata öğlen tavuk yanında salata idman öncesi tavuk yanında salata  akşam tavuk yaninda salata 😂😂 bakalım dahiliyede karaciğer yağlanması var denmişti bana hızlı kilo aldığında çok çabuk bir şekilde yağlanır demişti doktorum o yüzden su anda tahliller temiz çıksa da bence yine karaciğer yağlanması vardır bol bol salata yeşillik yiyip hem diyet hemde karaciğeri temizleyelim diyorum karbonhidrat şeker falan 0 denecek kıvamda olacak yersem haşlanmış patates haşlanmış havuç yiyorum yulaf yiyorum o kadar onların da miktarı çok az kaldırdığım kilolar 2 günde 10 ar kilo düştü bakalım daha ne kadar dusecek

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ermanx98    44

Eğer beslenmende düşük karb. gidiyorsan karbonhidratını antrenman öncesi öğüne saklaman antrenman verimin için daha sağlıklı olur.Yağ makrolarına dikkat et ve yeterli aldığına emin ol sağlıklı yağ makroları kullan (ben hindistan cevizi yağı ve zeytinyağından vazgeçmiyorum). Günlük bazal metabolizmanın altında kalori almamaya özen göster.0 karb ve low carb'da çok uyguladım kısa sürede güzel verim alabiliyorsun ama süreklilik için kendimde minimum günlük 50-100-150 arası karb alımım günlere ve antrenman sertliğine göre bana en iyi etkiyi veriyor. carb cycling bu sürece iyi hizmet ediyor kademeli karbonhidrat alımında. Yağ yakmayı hedefleyen bir sürece başladıysan 4 öğün bana biraz fazla geldi devamlı insülin öğün arasındaki yağ yakım sürecini sekteye uğratabilir öğünlerini 2'ye düşürerek va aralıklı oruç sistemiyle yağ yakımını daha yüksek seviyelere çekebilirsin dost ben bu şekilde uyguluyorum ve alabileceğim maximum verimi bu şekilde aldığımı düşünüyorum.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: proliqht1
      Herkese merhaba yaklaşık 1 aydır haftada 3 ml testosteron prop ve 3 ml masteron prop kullanmaktayim bununla birlikte diyet dönemi geçiriyorum simit bölgesindeki yağ oranını düşürmek ve karın kaslarini ortaya çıkartmak için.
      Malum ekonomik sorunlar ve sıkıntılar ve dolar kuru bazı şeyleri bir kaç sefer daha düşünmeme sebep oluyor. Geçtiğimiz aylarda jinekomasti ameliyati vs olduğum için önümüzdeki bir kaç ay sıkışık geçecek benim adıma bu yüzden nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında fikre ihtiyacım var. Elimde sustanon var evde 3 4 kutu proviron var bunları kombinleyip yağ yakimi devam edebilir mi diyet ile birlikte yoksa fragment veya masteron eklemeli miyim  yada hem fragment hem masteron mu ekleyeyim
      Bi şekilde bu ürünleri alırım temin ederim ama buna değer mi değmez mi o düşüncedeyim sadece.  Güzel görüşleriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
    • Yazan: canarx
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yeni bir diyet planına geçtim ve kas kaybı açısından birkaç soru sormak istiyorum öncelikle skinny fat bir vücudum var 21 yaşındayım boyum 167 kilom 63 ve BMR 1520. çıktı. Genelde 4 gün 50dk ağırlık+30dk incline yürüyüş yapıyorum göbek bel ve göğüs bölgem rahatsız edecek derecede yağlı 16 17 civarı olması lazım.
      BESLENME PLANLAMAM:
      Sabah:
      25gr protein tozu 50gr yulaf 50gr pirinç unu 20gr karışık kuruyemiş pankek Öğle ve Akşam:
      Tavuk göğsü 500gr 35gr mayonez 100gr yağsız light yoğurt 40gr kuruyemiş garnitür Vesaire ile tarator hazırlıyorum tadı gayet lezzetli oluyor ama karbonhidrat değeri çok düşük.
      SORUM:
      Siz ne düşünüyorsunuz bmr doğru mu veya ne yapmam gerekiyor bu diyetle kas kaybı yaşar mıyım? 

• Yazan: ermanx98
      Herkese iyi forumlar dostlar,
      Yağ yakım döneminde kafama takılan bazı şeyler var aslında sürecin normal ilerlediğini düşünüyorum ama beslenme ve takviyelerimi sizlerle paylaşıp bir yerde düzeltilmesi gereken birşey var mı? Veya siz nasıl yapardınız merak etmekteyim, 1.71 boyundayım daha önce uzun spor geçmişim oldu;
      2.5 aylık bir süreçte:
      87 kg,  104 cm bel/ 38 cm kol %30 yağ oranından 73 kg  90 cm bel/41 cm kol %19 yağ oranına düşmüş bulunmaktayım, haftada 5-6 gün PPL ve en az 4 kardiyo yapıyorum, vardalı şekilde çalışıyorum. Günde ortalama 1700 kalori almaktayım bazı günlerde carb cycling 2 k civarında alıyorum.
      Sürecim güzel ilerledi fakat 2 haftadır:
      Ligandrol rad140 mk677 cardarıne ostarine yohimbe Sarms küründeyim yağ oranım, ölçülerim düşmesine rağmen sanırım kas hafızasından kol ölçülerim arttı. 2 haftadır kilom sabit kaldı sebebini anlamış değilim tam olarak.
      Günlük beslenmem 2 öğünden oluşmakta;
      ilk öğün;
      100 gr yulaf ezmesi 4-5 yumurta 2 yemek kaşığı zeytinyağı ve yeşillik 5 ceviz veya 1-2 yemek kaşığı fıstık ezmesi whey protein 1 ölçek Antrenman sonrası :
      whey protein 1 ölçek ortalama 400 gr tavuk göğsü bol yeşillik  kalorilerimi günlük sayarak genelde aynı şekilde değiştirerek besinleri tüketiyorum.
      Kullandığım supplement ve takviyeler;
      Arjinin Cıtrullin malat Creatine EAA ve BCAA Glutamine Whey Çinko Magnezyum D vit. Multivit. Omega 3  Antrenman öncesi 15-20 mg yohimbine+Thermoburner ve 200 mg caffein ile l-carnitin bazen de aspirin ve broksin kullanıyorum bazen çift kardiyo yapıyorum evde bisikletim var. 2 haftadır kilom sabit sizce sürecim nasıl ilerlemekte beslenme ve takviyelerde bir yanlışlık varmı bazen su tuttuğumu görüyorum, günde minimum 4 litre su içmekteyim tavsiye ve görüşlerinizi merak ediyorum herkese teşekkürler.
    • Yazan: j00x0
      Merhabalar,
      Evlilik arifesinde hatun ile birlikte çeki düzen vermeye başladık kendimize ben bulk kendisi de diyet ile birlikte yağ yakmak istiyor fakat kendim için az çok fikrim bilgim var ama onun için hiç bir bilgiye vakıf değilim hele yağ yakmayı hiç bilmem bildim bileli hep kilo almak için uğraşan bir tipim burada sıkıntımız iğne olsun istemiyorum tablet üzerinden veya sarms üzerinden gitmek istiyoruz yağ ve kilo bilgilerini vereyim yardımlarınızı bekliyorum.
      1,60 boyunda.

• Yazan: Yasar
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk yapayım derken obez olanlardanım göğüs göbek ve basenlerde yağlanma mevcut yaza kadar yağ oranını düşürmek için cardarine andarine yohimbine ve anadrol kullanmayı düşünüyorum.
      SORULARIM:
      Bunları bir arada kullanmamın artısı yada eksisi olur mu? Kadınlar da da bu ilaçlar işe yarar mı? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.