-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

150 mg haftalık testosteron ile kür yapmayı planlıyorum! bana önerileriniz neler olur?
Oluşturan:
Martkedisi, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: testomrt
Öncelikle herkese iyi forumlar,
Uzun süredir bodybuilding yapmıyordum macfitte geçmişten bayağı samimi olduğum bir pt aracılığıyla kür ile spora döndüm ne kadar işe yarıyor veyahut yaramıyor o konuda herhangi bir fikrim yok %17 yağ oranım var şuan bulk yapmamı tavsiye etti ve ona göre bi kür yaptık değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
TAVSİYE EDİLEN KÜR İÇERİĞİ:
Testo haftalık 500 mg Tren Haftalık 500 Boldenone Haftalık 500 Dianabol Günlük 50 Mg KİŞİSEL BAZI GÜNLÜK VERİLER:
Günlük 3600 Kalori Alıyorum Sabah 50 dakika bisiklet sürüyorum Antrenman sonrası 40 dakika bisiklet sürüyorum Haftada 5 gün spor yapıyorum KULLANDIĞIM MCT GURUPLARI:
D Vitamini C Vitamini Omega3 Multivitamin Milkthistle Selenyum Magnezic Dostinex Tüm öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: hemşire
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme girmeyi düşünüyorum ama öncesinde aklıma takılan bazı sorunlar var amacım bulk kürü yapıp üstüne ara vermeden define kürü yapmak.
SORULARIM:
%15-20 yağ oranında boldenon-enant-dianabol kürüne başlamam (100de 100 verim alamicam biliyorum) düzenli kardiyolar ve abartmadan temiz beslenerek bulk kürünü bitirmem ciddi manada yağ oranımda fark yaratır mı ? Define küründe sadece testo ilerlemeyi düşünüyorum yanına başka enjeksiyonlar eklememe gerek var mı vücudumu daha fazla strese sokmayıp testo ilerlememi mi önerirsiniz ? Forumda konulardan tam net olamadım bazı arkadaşlar body-tech ve dragon markalı ilaçlardan gayet iyi verim aldığını gördüm bazılarının kötülediğini de gördüm markalara güvenebilir miyim ? Kür planlamasını ilaç satıcı ile yapmam ne kadar doğru olur ? KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Yaş : 21 Fitnes geçmişim : 4 Sene Kilo : 92 Boy 1.70 Not: Kan tahlillerimi verdim fsh lsh testo alt ast vs vs hepsi referans aralığında çıktı.
CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
-
Yazan: Verdanteaglet
Selamun aleyküm iyi akşamlar,
İlk kürüme girmek istiyorum düşüncem iran testo ve danabol kullanmayı düşünüyorum danabol yerine primobolan da düşündüm ama hangisini eklemem gerektiğini bilmiyorum vücudumda kürden sonra fazla hasar kalsın istemiyorum açıkçası o yüzden olabilecek en az yan etki ile sıyrılmak istiyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boyum 180 kilom 83 yaşım 23 2 yıl spor geçmişim var Benim korktuğum tek şey kürden sonra spermlerimde verimsizlik kısırlık gibi bir durum söz konusu olur mu, girmeye niyetlendiğim kür mantıklı mı? Ve kürden sonra pct için tabi kan değerlerime göre hangi ilaçları kullanmam gerekiyor pct için şimdiden teşekkür ederim değerli hocalarım saygılar.
-
Yazan: Yusuf aktürk
İLK DEFA KÜRE GİRCEM DEFİNASYON KÜRÜ İSTİYORUM YAĞ ORANIM %20.4 MARKA VE NE KULLANMALIYIM KENDİ KAFAMDADA BİR KÜR VAR SİZİN ÖNERDİKLERİNİZ İLE KARŞILAŞTIRMAK İSTİYORUM
-
Yazan: duayen1
Selamlar dostlar,
Önceki konumda sizin tavsiyelerinizle 6 haftalık gw501516, sr9009 ve yohimbine kürüne girdim. Kalori açığı bırakmadım, kür içerisinde aşağıya koyacağım takviyeleri kullandım. sonucunda ağırlıklarım %20 oranında artmasına rağmen kilo kaybı yaşamadım. Sanki biraz yağ yaktım ve kas kazanım gibi. Hedefim biraz daha kurumak.
Bu süreçten sonra kas kazanımı ve yağ yakımı için hangi ilaçları kullanmamı önerirsiniz ?
Şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.
-