Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Johturk0606

Total testosteron seviyem düşük! bunu nasıl yorumlamalıyım?

Önerilen İletiler

Johturk0606    4

Merhabalar herkese iyi sporlar.

Libidom kürden ònce 2 günde 1 iken şimdi günde 2 3 kez ilişki yapacak kadar yükseldi. 4 kilo kadar alımım oldu ama gećen hafta ağır hasta oldum bu kiloyu geri verdim. Şuan 2 kilo kadarını geri aldım. Güç artışım güzel tatmin ediyor. Gelişim için henüz erken ama pump çok iyi ve damarlanma arttı sanki. Bunlara karşılık neden total testom artacağı yerde azaldı anlamadım. Hocamın tavsiyesiyle 1 ampul testo daha ekleyeceğiz. Şuan aynı ilacı 2 kişi kullanıyoruz ve arkadaşın testler gayet güzel gidiyor. Onun total testo başlamadan 550 idi şuan 1220 de. Herkese iyi sporlar cevaplar için şimdiden teşekkürler.

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 mg Testosteron enanthate 
  • 500 mg Boldenon
  • 40 mg Dianabol

KÜR ÖNCESİ DEĞERİM:

• TOTAL TESTO: 269

KÜRDEN 1 AY SONRA DEĞERİM:

• TOTAL TESTO: 496

GÜNCEL DEĞERİM:

1. TOTAL TESTO: 369

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    217

enjeksiyondan kaç gün sonra kan testi verdin, ilaç markası ve kan testinden kaç gün önce cinsel ilişki veya mastürbasyonda bulundun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    205

Arkadaşının testleri iyiyse ilaçta bir sorun yok o zaman. Aranızdaki test sonucu oluşturan şeyler şunlar olabilir. Senin doğal üretimin tamamen kapanmış. Arkadaşınınki kapanmadıysa ve arkadaşının enjeksiyon ile kan vermesi arasında seninkine kıyasla daha az süre varsa bundan kaynaklıdır. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    4
Fuhrer, 23 dakika önce yazdı:

enjeksiyondan kaç gün sonra kan testi verdin, ilaç markası ve kan testinden kaç gün önce cinsel ilişki veya mastürbasyonda bulundun?

Hocam perşembe enjeksiyon bu sabah test verdim.

Cumartesi ilişkim oldu. İlaç markası pharmonis pharma. Güvenilir hocadan alıyorum.

Feladel, 5 dakika önce yazdı:

Arkadaşının testleri iyiyse ilaçta bir sorun yok o zaman. Aranızdaki test sonucu oluşturan şeyler şunlar olabilir. Senin doğal üretimin tamamen kapanmış. Arkadaşınınki kapanmadıysa ve arkadaşının enjeksiyon ile kan vermesi arasında seninkine kıyasla daha az süre varsa bundan kaynaklıdır. 

Hocam benimde lh fsh sıfırlanması çalıştığını göstermez mi acaba?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    49

İlaçların tam dolu olduğunu düşünmüyorum, arkadaşında aynı doz 500mg kullanıyorsa 1220 değeri az. Şuan kaçıncı haftadasın küründe? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    205
Johturk0606, 6 dakika önce yazdı:

Hocam perşembe enjeksiyon bu sabah test verdim.

Cumartesi ilişkim oldu. İlaç markası pharmonis pharma. Güvenilir hocadan alıyorum.

Hocam benimde lh fsh sıfırlanması çalıştığını göstermez mi acaba?

Tabii ki lh fsh kapanıyorsa çalışan bir ilaç var demek ki. İlaç ne kadar doludur değildir bir yorum yapamam ama boş değil orası belli. Sadece aranızdaki total testo farkının muhtemel nedenlerini yazdım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    49

İlaçlar tam dolu değil eğer genetik olarak total testonda böyle bir problem yoksa, ki arkadaşın da kullanıyor 1220 değerde az 500mg için. Ben 250mg'de 2. haftanın sonunda 1700leri görmüştüm. İran testo bulabilirsen onu dene veya eczaneden sustanon kullan, öyle bir test ver anlarsın ilacın boş olup olmadığını.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    4
deluxes, Bir saat önce yazdı:

İlaçlar tam dolu değil eğer genetik olarak total testonda böyle bir problem yoksa, ki arkadaşın da kullanıyor 1220 değerde az 500mg için. Ben 250mg'de 2. haftanın sonunda 1700leri görmüştüm. İran testo bulabilirsen onu dene veya eczaneden sustanon kullan, öyle bir test ver anlarsın ilacın boş olup olmadığını.

Bütün moral motivasyon gitti hocam valla

Kür öncesi testlerim:

Screenshot_20250123_162514_e-Nabz.jpg Screenshot_20250123_162520_e-Nabz.jpg Screenshot_20250124_014255_e-Nabz.jpg

3 hafta sonrası:

Screenshot_20250218_114332_e-Nabz.jpg Screenshot_20250218_114342_e-Nabz.jpg Screenshot_20250218_114415_e-Nabz.jpg Screenshot_20250218_114410_e-Nabz.jpg Screenshot_20250218_114350_e-Nabz.jpg

Bu sabah ki testler:

Screenshot_20250310_154704_e-Nabz.jpg Screenshot_20250310_154643_e-Nabz.jpg Screenshot_20250310_154617_e-Nabz.jpg Screenshot_20250310_154553_e-Nabz.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    7

500 testo alırken arkadaşının da 1200 çıkması ilaçların underdose olmasına işaret bence acil markayı değiş, serbest testo sonucun da varsa iyice net olur. Ben 250mg enantat ile 5 hafta gidip enjeksiyondan 4 gün sonra test verdiğimde bile 1500< dü testom yani makinanın okuyamayacağı kadar yüksek ayrıca kürden önce total testom da 300 idi. Hocadan para iadesi bile istemeniz lazım. Testoyu boş verenin boldenonu dolu vereceğini de hiç sanmıyorum geçmiş olsun.

tarihinde predacing tarafından düzenlendi
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    49

Motivasyon bozmaya gerek yok hocam yeni başlamışsın zaten hemen herkesin başına illa ki gelmiştir 😁 Eğer iran testo bulabilirsen onu al fakat onunda sahtesini yapmaya baslamislar dikkat etmek lazim, fakat garanti olsun diyorsan noxy öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.046

Evet ilaçlar boş değil ama doğuda değil arkadaşının değerlerine bakarak bunu anlamak mümkün.

Bu konuyu ve kürde total testosteron konusu var linkini yukarıda paylaşmışlar okursanız işin sizin için olan kısmını kavramanız kolaylaşır.

Hangi marka ilaçlar?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    4
deluxes, 18 dakika önce yazdı:

Motivasyon bozmaya gerek yok hocam yeni başlamışsın zaten hemen herkesin başına illa ki gelmiştir 😁 Eğer iran testo bulabilirsen onu al fakat onunda sahtesini yapmaya baslamislar dikkat etmek lazim, fakat garanti olsun diyorsan noxy öneririm.

Şimdi hocam benim total testo kürden öncede düşüktü. 265 seviyesindeydi düşün yani. Acaba sebep bu olabilir mi? Burak hocamın konusunda okudum artmama ihtimalide var deniyor

SPECTRE, 17 dakika önce yazdı:

Evet ilaçlar boş değil ama doğuda değil arkadaşının değerlerine bakarak bunu anlamak mümkün.

Bu konuyu ve kürde total testosteron konusu var linkini yukarıda paylaşmışlar okursanız işin sizin için olan kısmını kavramanız kolaylaşır.

Hangi marka ilaçlar?

Pharmonis marka hocam. Çalıştıgım hoca güvenilir birisi, youtubedan. Salonumda da kendisiyle çalışanlar var, aynı ilacı kullanıyorlar hemde uzun süredir, hayvan gibiler. Sorun benim total testomun önceden de düşük olması olabilir. Ya da 500 bolde 500 testo kullanıyorum, bu durum baskılama yapabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    49
Johturk0606, Şimdi yazdı:

Şimdi hocam benim total testo kürden öncede düşüktü. 265 seviyesindeydi düşün yani. Acaba sebep bu olabilir mi? Burak hocamın konusunda okudum artmama ihtimalide var deniyor

Bunu dolu bir ilaç ile denemen lazım, mesela eczaneden sustanon alıp 1 ay kullanıp test verebilirsin. Bu şekilde de artmiyorsa o zaman genetik olarak bir sıkıntı olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    4
deluxes, 1 dakika önce yazdı:

Bunu dolu bir ilaç ile denemen lazım, mesela eczaneden sustanon alıp 1 ay kullanıp test verebilirsin. Bu şekilde de artmiyorsa o zaman genetik olarak bir sıkıntı olabilir.

Bunu deneyebilirim hocam.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    205
Johturk0606, 1 dakika önce yazdı:

Testo boş filan değil. Testo boş olsa lh kapalıyken bu testo nereden gelecek? En kötü ihtimalle yarım doludur zaten. Hazır güçleniyorken de kürüne devam et. Bu kürden sonraki küründe test verdiğinde markadan mıymış senin genetik mi o zaman anlaşılır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    49
Feladel, 2 dakika önce yazdı:

Testo boş filan değil. Testo boş olsa lh kapalıyken bu testo nereden gelecek? En kötü ihtimalle yarım doludur zaten. Hazır güçleniyorken de kürüne devam et. Bu kürden sonraki küründe test verdiğinde markadan mıymış senin genetik mi o zaman anlaşılır.

Yarim dolu testo ile devam etmesi pek mantıklı değil hocam, zaten testoyu yarı dolu veren adam boldenonuda boş vermiştir veya onda da testo vardır. Ne kadar MG kullandığını bilmeden devam etmesi pek mantıklı.

Genetik olarakda problem olduğunu düşünmüyorum, arkadaşinin degeri de 1200lerde.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    205

Yarim dolu testo ile devam etmesi pek mantıklı değil hocam, zaten testoyu yarı dolu veren adam boldenonuda boş vermiştir veya onda da testo vardır. Ne kadar MG kullandığını bilmeden devam etmesi pek mantıklı.

Genetik olarakda problem olduğunu düşünmüyorum, arkadaşinin degeri de 1200lerde.

En kötü ihtimalle yarım doludur diyorum. Test sonucunu etkileyen çok şey var. Arkadaşının sonucu tamam 1200 çıkmış da sordunuz mu kaç gün sonra test verdiğini? Beraber kan vermeye enjeksiyondan 4 gün sonra gittilerse arkadaşının sonucunun 1200 çıkması normal değil mi? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    4
Feladel, 8 dakika önce yazdı:

Test verene kadar çok memnundum zaten hocam, kilom sabit ama kaslar dirileşiyor, damarlanma hafiften başladı. 98 kiloyum şuan, doğal yolla imkanı yok damarlanamam. Güç etkisini anlamak için dianabol üzerinden ne kadar sure geçmesi lazım? 6 hafta bitti, dianabol ü kestim. 4 kilo kadar aldım, 1 hafta felaket hastalık geçirdim, 3 günde 1 öğün kahvaltı ile durdum. Bu arada 4 kiloyu geri verdim, tekrar 1 hafta dianabol kullanmaya basladım son haftamdı. 2 3 kilo kadar geri aldım. Güclenme dianabol etkiside olabilir. Bakalım dianabolsüz ne olacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    4
deluxes, 8 dakika önce yazdı:

Hocam kafamı karıştıran hoca çok güvenilir ve şuan çalıştığım salonda, yarışmacı olmayan ve aynı ilaçlarla aynı hocayla çalışan, benden kat kat profesyonel kişiler var ve gayet memnunlar. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    49
Feladel, 4 dakika önce yazdı:

En kötü ihtimalle yarım doludur diyorum. Test sonucunu etkileyen çok şey var. Arkadaşının sonucu tamam 1200 çıkmış da sordunuz mu kaç gün sonra test verdiğini? Beraber kan vermeye enjeksiyondan 4 gün sonra gittilerse arkadaşının sonucunun 1200 çıkması normal değil mi? 

4 gun sonra verse bile pek olası değil 1200 çıkması bunu kendimden yola çıkarak söylüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Johturk0606    4

4 gun sonra verse bile pek olası değil 1200 çıkması bunu kendimden yola çıkarak söylüyorum. 

Hocam onun kür òncesi testlerinde total testosu 330 civarıymış sordum. Yaşıda 38. Benim yaş 32

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    205
Johturk0606, 4 dakika önce yazdı:

Test verene kadar çok memnundum zaten hocam, kilom sabit ama kaslar dirileşiyor, damarlanma hafiften başladı. 98 kiloyum şuan, doğal yolla imkanı yok damarlanamam. Güç etkisini anlamak için dianabol üzerinden ne kadar sure geçmesi lazım? 6 hafta bitti, dianabol ü kestim. 4 kilo kadar aldım, 1 hafta felaket hastalık geçirdim, 3 günde 1 öğün kahvaltı ile durdum. Bu arada 4 kiloyu geri verdim, tekrar 1 hafta dianabol kullanmaya basladım son haftamdı. 2 3 kilo kadar geri aldım. Güclenme dianabol etkiside olabilir. Bakalım dianabolsüz ne olacak.

Bence böyle devam et. Dianabolun etkisi hızlı geçer zaten o zaman belli olur. 8. hafta gibi boldenon normalde açılmaya başlar. O zaman tekrar test verirsin. Hem boldenonun çalışıp çalışmadığını anlamak için belki bir fikir ediniriz hem de boldenon çalışıyorsa e2yi dibe çakarsa ona göre önlem alırsın.

deluxes, 2 dakika önce yazdı:

Buradaki örnekte olduğu gibi kişiden kişiye test sonucu çok fark edebiliyor. O yüzden emin olmadan konuşup kürdeki arkadaşı tribe sokmanın bir anlamı yok bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    49
Johturk0606, 2 dakika önce yazdı:

Hocam onun kür òncesi testlerinde total testosu 330 civarıymış sordum. Yaşıda 38. Benim yaş 32

Yine aynı şekil düşük olarak düşünüyorum yukselmeyi, yarim dolu ilaclar. @Diver hocamın yorumunda merak ediyorum.

tarihinde deluxes tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: anavar01
      Selamlar herkese,
      Hayatımda daha önce hiçbir anabolizan kullanmadım. Ağırlık kaldırmanın bir dalına yönelmedim 2019 Aralıktan beri bazen zorunluluklarla beraber ara vererek ağırlık kaldırdım. Geçen sene de geçirdiğim bir trafik kazası nedeni ile bırakmak durumunda kaldım öncesinde iki buçuk sene aralıksız olarak devam etmiştim düzenim olduğu için 100 benchi kilomun 2 katı deadlift ve bir 1.5 katı squatları attım bir çok antrenman sistemini denedim vücudumu tanıyorum beslenmemin nasıl olması gerektiğini biliyorum. 
      Sorum şu : Only testo enanthate 12 hafta 500 mg düşünüyorum internette yabancı bir videoda (video sahibinin takipçisi ve bu konuda içeriği çok çoğunuz tanırsınız isim vermiyorum)
      KİŞİSEL BİLGİELRİM:
      Yaş: 25  Boy: 1.78  Güncel Kilo: 74  Yağ oranım: %16 civarı  Eğer total testosteron seviyeleriniz 300-400 lerde ise 250mg Test E den bile çok iyi verim alırsınız ancak doğal seviyeleriniz +900 lerde ise sadece doğal üretimi kapatırsınız ve beklediğiniz sonuçları alamazsınız diyordu. Bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi benim doğal testosteron seviyem 900 bel kemiğim kalın genetik olarak ve yağlanma bölgem belden ve alt göğüsten genel olarak buradaki yağlar naturel olarak gitmiyor gerçekten de düzgün diyet ve ağırlık antrenmanı yapmama rağmen %12-13 yağ oranında 82 kiloda iken dahi gitmiyordu bu bölgeler.
      Bir arkadaşım 400 doğal testosteron seviyesine sahipken only testo yaptı 8 hafta ilk kür olarak ve baya verim aldı beli yok oldu omuzları patladı hacim aldı ve kendisi küre girdiğinde hayatında 6 aylık ağırlık kaldırma tecrübesi vardı. Kısa özet ben yarışma düşünmüyorum, zorunlu olarak 1 sene bıraktığım için sporu hızlı bir şekilde toparlamak istiyorum disiplinim ve hatrı sayılır tecrübem (doğal olarak) var ben 900 total testosteron seviyesine sahibim ve only testo 500mg den istediğim verimi alır mıyım? İstediğim beklediğim verim bel bölgesi yağların gitmesi bir tık hacim atlamak.
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: AtesTamer
      Öncelikle selamlar,
      Yaklaşık olarak 1 senesi düzenli, 1 senesi düzensiz olacak şekilde 2 senedir powerlifting yapıyorum. Herhangi bir tütün ürünü ve alkol kullanmıyorum çok düzenli bir hayatım vardır en geç 23:00 civarında uyur sabah 08:00 gibi de uyanırım. Daha önce steroid kullanmayı düşünmüştüm ama bu düşünceyle kaldı sadece.
      Uzun lafın kısası 3 gün önce ürolojiye gidip Testo değerlerimi merak ettiğimi ve öğrenmek istediğimi söyledim sonraki gün sabah aç karına hastaneye gelip 08:00-09:00 arası kan verdim. Sonuçlarımı da aşağıda ekliyor olacağım değerli hocalarım yardımınıza tecrübenize ve bilginize ihtiyacım var.
      Düzenli olarak haftalık 250 Testo almayı düşünüyorum ancak cehaletimi mazur görün pek bilgim yok bu konuda, bu yüzden sizin değerli tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim

• Yazan: Inevitable
      Merhaba bu konuda merak ettigim bir soruyu sormak istedim.
      testo propionat kullaniyorum ve 2 günde 1 100mg enjeksiyon yapiyorum  bu durumda total testesteronumda çikması gereken ng dl sayısı kaç olmalı ve bunları nasil hesaplayabiliriz garanti bir hesap yöntemi var mı?
    • Yazan: Reksd41
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Çevremdeki arkadaşlarım hangi sebepleri sunarlarsa sunsunlar devlet hastanesinde üroloji bölüm sorumlusu doktor total testosteron vb. değerlere bakmıyorlarmış. Steroid veya çeşitli hormonlar kullanıyorum dediğiniz zaman insan fişler gibi bu durum kayıtlara geçiyormuş diye duydum. 
      SORULARIM:
      Bu duyumların doğruluk payı nedir? Üroloji doktoruna bu testleri alabilmem için ne demeliyim? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: bdy754
      Merhabalar abiler kardeşler,
      Testomun düşük olduğunu düşünüyorum ve doktor kontrolünde testi tedavisi almak istiyorum.
      SORULARIM:
      bu işe yarar mı? daha önce deneyimleyen oldu mu? çünkü testonun az olması spora kadar her şeyi etkiliyor ya da normal küre mi gireyim sizce ? Hangisi daha iyi sonuç verir? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.