Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

bunuyazanTosun

Almanya'dan supplement getirmek için borçlanmaya değer mi?

Önerilen İletiler

Selamlar dostlar herkese hayırlı ramazanlar dilerim.

Kuzenim Almanya da dönüşte sana suplament getireyim parasını yolla dedi. Şuan hiç param yok, maaşı geç alıyorum vs. Daha önce hiç Avrupa'dan gelen suplament kullanmadım.Türkiye'de Avrupa'dan gelenleri satanlar var ama güvenip almadım, hiçbir zaman da almayacağım.Bu kararım kesindir.

Size sorum şu Almayan da ki Creatin,pre workout,protein tozu gibi ürünler burdakilerden çok daha mı kaliteli borçlanıp almaya değer mi ?   Yani bizim burda satılan kingsize Pre-workout ile Almanya'da ki C4  arasında 2 katı felan fark mı var etki olarak ?  Sizin düşünceleriniz tecrübeniz nelerdir ? 

Amerika olsa borçlanıp Jack 3D  pre workout kesin aldırırdım da Almanya için bilemedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    395

Saydığın supplementlerin Türkiye versiyonları zaten yurtdışından gelen hammaddeyle üretiliyor. O yüzden burada satılmayan bir şey haricinde ekstra para verip almana gerek yok bence.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    877
gönderildi (düzenlendi)

supplementlerin sitesinde muscletech in whey proteini var ithal supplement almak istiyorsan direk onu al bence. C4 , cursed filan bunların pre workoutu gereksiz pahalı bence.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    245
bunuyazanTosun, 25 dakika önce yazdı:

Kuzenim Almanya da dönüşte sana suplament getireyim parasını yolla dedi. Şuan hiç param yok, maaşı geç alıyorum vs.

Daha önce hiç Avrupa'dan gelen suplament kullanmadım.Türkiye'de Avrupa'dan gelenleri satanlar var ama güvenip almadım, hiçbir zaman da almayacağım.Bu kararım kesindir.

Size sorum şu Almayan da ki Creatin,pre workout,protein tozu gibi ürünler burdakilerden çok daha mı kaliteli borçlanıp almaya değer mi ?   Yani bizim burda satılan kingsize Pre-workout ile Almanya'da ki C4  arasında 2 katı felan fark mı var etki olarak ?  Sizin düşünceleriniz tecrübeniz nelerdir ? 

-Amerika olsa borçlanıp Jack 3D  pre workout kesin aldırırdım da Almanya için bilemedim.

ne gerek var ki borçlanmaya? Supplementler bu işin marketingi, istediğin kadar c4 jack3d türlü türlü pre-workoutlar kullan antrenman mentaliten yok ise hiç bir şeye yaramaz. Keza bu protein tozları ve diğer yan ürünler için de geçerli, %1'lik etki sağlar. Onu da antrenmanda ortalama setinde yaptığın bir kaç saniyelik negatif karşılar. Çoğu vücut geliştirmeci off season'da bu belirttiğin ürünlerin emin ol hiç birini kullanmıyor, insülin gh kullanarak vücut inşa ediyorlar. Supplementleri ise para kazanmak için gösteriyorlar, bu cbumdan tut ülkemizdeki bir çok vücutcuya kadar varır. Hele ki paran yok ve borçlanacak isen bunlara hiç gerek yok çoğu ürün artık Türkiye'de de satışa sunuluyor. Bundan 10 yıl öncesi gibi değil her şey çok değişti. 

• Beğen 1
  • +1 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    30
bunuyazanTosun, 7 saat önce yazdı:

Kuzenim Almanya da dönüşte sana suplament getireyim parasını yolla dedi. Şuan hiç param yok, maaşı geç alıyorum vs. Daha önce hiç Avrupa'dan gelen suplament kullanmadım.Türkiye'de Avrupa'dan gelenleri satanlar var ama güvenip almadım, hiçbir zaman da almayacağım.Bu kararım kesindir.

Amerika olsa borçlanıp Jack 3D  pre workout kesin aldırırdım da Almanya için bilemedim.

Supplement alma, iherb uzerinden vitamin al. swanson marka ürünler 50-60 liraya geliyor. nutricost yohimbin 400 lira. C4 istiyorsan iherb'de 650 lira, tr ile aynı fiyat denenir

Screenshot_20250310-055600~2.png

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tr3n    338

peptid ve ya steroid sorsan anlardik da supplement bu arada iki kati fark olunca ne olcak steroid etkisi mi verecek sana Jack 3 turkiye'de de var

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.303

Dostum yanlış anlama ama şu ekonomik ortamda böyle keyfi bir şey için borçlanmak hiç mantıklı değil. Ha koruyucu dersin vitamin vs sağlık olunca bir şey diyemem ama aksi için borçlanmana gerek yok o parayla burada yatırım yap ilerde teşekkür edersin bana. YTD. 

• Beğen 1
  • +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
falcon    18
h4runx, 4 saat önce yazdı:

Supplement alma, iherb uzerinden vitamin al. swanson marka ürünler 50-60 liraya geliyor. nutricost yohimbin 400 lira. C4 istiyorsan iherb'de 650 lira, tr ile aynı fiyat denenir

Iherb Türkiye’ye gönderimlere başladı mı tekrardan ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    30
falcon, Şimdi yazdı:

Iherb Türkiye’ye gönderimlere başladı mı tekrardan ?

Yok, Almanya'da tanıdığı olduğu için iherb onerdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    4

Bana kalırsa beslenmen düzgünce ve üst düzey sporcu değilsen suplement için borçlanmana bile gerek yok beslenmene yatırım yapman daha mantıklı olur hatta bence.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    357

Son dönemlerde fark ettiyseniz çok fazla ithal supplement satan sayfa türedi bunların %99'u sahte satıyor şuan gümrükler sıkıntılı kim nerden getiricek bu kadar malı.. bu iş için resmi distribütörlerden alın macera aramaya gerek yok

• Beğen 1
  • +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

@h4runx, @Askabar, @BEYAZ, @EmreGundi, @ardas, @Feladel

teşekkür ederim cevap veren herkese. Almaktan vazgeçtim, şu an istese de alamaz, eşyalarını toplayıp uçağa yetişmesi lazım. Alman denetimi vs. daha sıkı olur, hammadde kaliteli olur diye düşünmüştüm, kafam baya karışmıştı ama haklısınız.

Ben Türkiye'de satılan ithal supplementlere güvenmiyorum ve hiçbir zaman satın almayacağım. Orijinal olduklarını düşünmüyorum, kim satarsa satsın, resmi bayilikleri bile olsa dahi. Nasipte varsa (şu vize ve döviz kuru işini nasıl çözeriz bilmiyorum), kendi ellerimle gidip almak gibi bir hayalim var. Belki de bu hayal yüzünden ithal ürünlere çok anlam yükledim, bilmiyorum. Her şey gönlünüzce olsun, kendinize iyi bakın. ✋🏼

tarihinde bunuyazanTosun tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31
bunuyazanTosun, 11 dakika önce yazdı:

@h4runx, @Askabar, @BEYAZ, @EmreGundi, @ardas, @Feladel

teşekkür ederim cevap veren herkese. Almaktan vazgeçtim, şu an istese de alamaz, eşyalarını toplayıp uçağa yetişmesi lazım. Alman denetimi vs. daha sıkı olur, hammadde kaliteli olur diye düşünmüştüm, kafam baya karışmıştı ama haklısınız.

Ben Türkiye'de satılan ithal supplementlere güvenmiyorum ve hiçbir zaman satın almayacağım. Orijinal olduklarını düşünmüyorum, kim satarsa satsın, resmi bayilikleri bile olsa dahi. Nasipte varsa (şu vize ve döviz kuru işini nasıl çözeriz bilmiyorum), kendi ellerimle gidip almak gibi bir hayalim var. Belki de bu hayal yüzünden ithal ürünlere çok anlam yükledim, bilmiyorum. Her şey gönlünüzce olsun, kendinize iyi bakın. ✋🏼

Bizim ülkemizde supplementlere çok anlam yükleniyor. Ben belirli  bir süre gümrükte çalışıp staj gördüm  M&s bodybuilding iherb üzerinden 50 den fazla alışverişim oldu en kaliteli gösterilen markaları bile kullandım  vitamin omega 3 yohimbine melatonin bunlar çok ucuz  harici  kesinlikle uraşmaya değmez vergiler artık cok arttı  sayısız sarms getirttim chemyo umbrella indirimden yakaladağımda 200 dolara 4 kutu aldığım oluyordu burada 2 kutu alamassın o fiyata ancak 200 dolara cok yüksek vergi çıkıyor supplement almak istiyorsan  istediğin supplementleri reçete ettirip getirtebilirsin ancak faturada ne yazıyorsa reçete de aynısı yazması lazım ayrıca reçeteyi veren hekimin diploma numarası da reçete de olmak zorunda aylık 5 alışveriş hakkın var ve normalde bir siparişte 10 ürün sınırın var bazen alışverişlerin yanında hediye gönderiyorlar protein var tek kullanımlık ürünler tarzı böyle olunca  kontrol eden memurun insiyatifine kalıyorsun protein bar yüzünden geri gönderilen kargo biliyorum alışveriş yaparsan nota hediye istemiyorum diye belirt yoksa geri gönderilme ihtimali var amerika sitelerinde gerçekten çok ucuz ürünler var burada 3bin tl olan yohimbinleri Ashwagandhaları  400-500 e alabilirsin özel hastane de hekime derdini anlat zorluk çıkarmıyorlar.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    30
Drei Lilien, 13 dakika önce yazdı:

Bizim ülkemizde supplementlere çok anlam yükleniyor. Ben belirli  bir süre gümrükte çalışıp staj gördüm  M&s bodybuilding iherb üzerinden 50 den fazla alışverişim oldu en kaliteli gösterilen markaları bile kullandım  vitamin omega 3 yohimbine melatonin bunlar çok ucuz  harici  kesinlikle uraşmaya değmez vergiler artık cok arttı  sayısız sarms getirttim chemyo umbrella indirimden yakaladağımda 200 dolara 4 kutu aldığım oluyordu burada 2 kutu alamassın o fiyata ancak 200 dolara cok yüksek vergi çıkıyor supplement almak istiyorsan  istediğin supplementleri reçete ettirip getirtebilirsin ancak faturada ne yazıyorsa reçete de aynısı yazması lazım ayrıca reçeteyi veren hekimin diploma numarası da reçete de olmak zorunda aylık 5 alışveriş hakkın var ve normalde bir siparişte 10 ürün sınırın var bazen alışverişlerin yanında hediye gönderiyorlar protein var tek kullanımlık ürünler tarzı böyle olunca  kontrol eden memurun insiyatifine kalıyorsun protein bar yüzünden geri gönderilen kargo biliyorum alışveriş yaparsan nota hediye istemiyorum diye belirt yoksa geri gönderilme ihtimali var amerika sitelerinde gerçekten çok ucuz ürünler var burada 3bin tl olan yohimbinleri Ashwagandhaları  400-500 e alabilirsin özel hastane de hekime derdini anlat zorluk çıkarmıyorlar.

30€ sınır var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31
h4runx, 3 dakika önce yazdı:

30€ sınır var

Bunları reçete ile getirttiğin için ilaç cinsi ürüne giriyor 1500 euro sınırı var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    30
Drei Lilien, 17 dakika önce yazdı:

Bunları reçete ile getirttiğin için ilaç cinsi ürüne giriyor 1500 euro sınırı var

Bunu bilmiyordum, iherb Türkiye gönderim kapalı. Ms dışında önerin var  mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien, 42 dakika önce yazdı:

Çok Teşekkür ederim benim hayalim gidip kendim almak sadece arada ne kadar fark var merak etmiştim.Bizim Kingsize pre workout ile C4 arasında gibi...

Reçete vs. Hiç uğraşamam zaten çoğu site artık Türkiye'ye ürün göndermiyor iherb gibi. Tekrardan çok teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien    31
h4runx, Şimdi yazdı:

Bunu bilmiyordum, iherb Türkiye gönderim kapalı. Ms dışında önerin var  mı?

1500 euro sınırı var ama sunu unutma gene vergi ödersin ancak öyle %60 değil alışveriş tutarın üzerinden ödersin bazen otomatik vergilendirmeye giriyor ve %60 vergi  çıkıyor sorumlu olduğu gümrüğü arayıp bunlar reçeteli ilaç cinsi ürün üzerinden işlem yapılmasını talep ediceksin tavsiye edeceğim bodybuilding com olur siparişin ertesi gün kargoya veriyorlar gümrük işlemleri dahil en geç 1 hafta da elinde oluyor ama fazla  ürün çeşidi yok..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Drei Lilien, 59 dakika önce yazdı:

1500 euro sınırı var ama sunu unutma gene vergi ödersin ancak öyle %60 değil alışveriş tutarın üzerinden ödersin bazen otomatik vergilendirmeye giriyor ve %60 vergi  çıkıyor sorumlu olduğu gümrüğü arayıp bunlar reçeteli ilaç cinsi ürün üzerinden işlem yapılmasını talep ediceksin tavsiye edeceğim bodybuilding com olur siparişin ertesi gün kargoya veriyorlar gümrük işlemleri dahil en geç 1 hafta da elinde oluyor ama fazla  ürün çeşidi yok..

İthal C4 pre workout ile bizim klasik hardline bigjoy Kingsize gibi pre workoutlardan güçlü mü çok ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    42

başka bir başlıkta "yumurta akı tozunun ucuzunu bulduk ama kokuyormuş" muhabbetinden sonra bu başlığı görmek üzücü aynı zamanda umut verici :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    41
bunuyazanTosun, 3 saat önce yazdı:

İthal C4 pre workout ile bizim klasik hardline bigjoy Kingsize gibi pre workoutlardan güçlü mü çok ?

Selamlar daha önce c4 ü çok kez kullandım.Şuandada elimde açılmamış 1-2 pre workout duruyor.Hepsini Belçikadan almıştım.C4 ün farkı yok saydığın markalardan.Tek fark adamlar aromaları çok güzel yapıyor.Benim midemi hiç ağrıtmıyor.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
5-HT, 10 saat önce yazdı:

Selamlar daha önce c4 ü çok kez kullandım.Şuandada elimde açılmamış 1-2 pre workout duruyor.Hepsini Belçikadan almıştım.C4 ün farkı yok saydığın markalardan.Tek fark adamlar aromaları çok güzel yapıyor.Benim midemi hiç ağrıtmıyor.

Anladım çok teşekkür ederim o zaman almak için uğraşmaya değmez kendim gidebilirsem mutlaka alırım.çünkü bana Kingsize ocean pre workout vs. Yetiyor çok üst düzey bir şey istersem hardline nox 2 yada bigjoy predetor. 1.5 ölçek nox 2 hardline ölüyü canlandırır 🙏🏼😂✋🏼

tarihinde bunuyazanTosun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5-HT    41
bunuyazanTosun, 20 dakika önce yazdı:

Anladım çok teşekkür ederim o zaman almak için uğraşmaya değmez kendim gidebilirsem mutlaka alırım.çünkü bana Kingsize ocean pre workout vs. Yetiyor çok üst düzey bir şey istersem hardline nox 2 yada bigjoy predetor. 1.5 ölçek nox 2 hardline ölüyü canlandırır 🙏🏼😂✋🏼

Dediğin gibi hiç gerek yok kingsize, hardline , bigjoy candır.O parayı başka şeylere verirsin :)

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.