Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

resul544

Kullanıp memnun kaldığınız ve memnun kalmadığınız markalar hangileri?

Önerilen İletiler

resul544    5

Merhaba hocalarım,

Forumda genel olarak bazı markalara karşı önyargı var gibi hissediyorum ve piyasada olan ilaçların %90 nın yerli üretim olduğunu düşünüyorum. Sizin kulaktan duyma değil kullanıp tecrübe ettiğiniz son dönemde olan ilaçlar hakkında ne düşünüyorsunuz. 

• Bu forumdan İran enantathe desteği almıştım ondan çok memnun kalmıştım.
  • Overdose adıyla satılan (fiyatlar ortalama faiş değil ucuzda değil) testo enantathe cypionat kullandım gayet memnun kaldım. 
  • Magnus masteron  (ucuz olmasına rağmen şansıma mı bilmiyorum ) gayet güzeldi. 
  • Şuan Hellas rimobolan temin ettim ( bence fiyatları dolar bazlı biraz gereksiz pahalı) şuan fikrim yok deneyeceğim. 

Genel olarak testesteron türevleri çalışıyor ama rimobolan vs hammadden dolayı içinde farklı mıxler var gibi düşünüyorum. Sizin kullanıp tahlil alıp boş dediğiniz veya güzel etki aldım son dönemde olan markalar hangileri ? 

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

fatman    47

Testo zaten en ucuz ve boşluğu anlaşılabilir hammadde ama rimabolon ve masteron gibi ürünlerin doluluğu anlamak zor o yüzden testo harici almam şahsen 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4

istanbul da üretimi olan çakma zphc medicine bayağı uygun dolusunu bulabilirsen  çalışıyor hocam iyi forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
resul544    5
fatman, 11 dakika önce yazdı:

Testo zaten en ucuz ve boşluğu anlaşılabilir hammadde ama rimabolon ve masteron gibi ürünlerin doluluğu anlamak zor o yüzden testo harici almam şahsen 

Bende aynı şekilde düşünüyorum hocam. Ama masteron enantathe bulamıyoruz diye Magnus aldım geçenlerde çokta komik rakama herhangi bir aı almıyorum e2 yerlere çalılmış 4. Haftada şaşırdım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    35

Overdose tüm testolar tren rimo bolde danabol çalışıyor

ama trdeki zphclerim geneli sahte

tarihinde SAMOtrophin tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    800

O nessienin 500tl lik boldenonunu kullanırım ama genede yerli üretim kullanmam 😂. Bu zamana kadar tek kullandığım evogendi o da şuan ne oldu bilmiyorum instadaki satılanlar boş yüksek ihtimalle.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18

Dediğin gibi İran (Testo E.), Canada(Bolde),Spectrum(Ox,Testo C.) hepsinden memnundum. Şu an nessie(Masteron) kullanıyorum çalışıyor gibi ama 1 hafta sonra tahlil sonuçlarıyla anlamış olacağız. Ülkemin insanlarına ilaç konusunda güvenmiyorum çünkü insan sağlığı kimsenin umrunda değil hepsi cebine girecek paraya bakıyor o yüzden ZPHC Medicine ya da overdose kullanmıyorum belki nessieden daha iyidir ama İran testo kalbimi çaldı o fiyata o doluluk müthiş bişey o yüzden sıkışık zamanımda İran ilacına yöneliyorum mesela şu an pirincimi bile İran pirinci kullanıyorum:D 

• Beğen 1
  • Şerefe 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
resul544    5
Trenx, 22 dakika önce yazdı:

Dediğin gibi İran (Testo E.), Canada(Bolde),Spectrum(Ox,Testo C.) hepsinden memnundum. Şu an nessie(Masteron) kullanıyorum çalışıyor gibi ama 1 hafta sonra tahlil sonuçlarıyla anlamış olacağız. Ülkemin insanlarına ilaç konusunda güvenmiyorum çünkü insan sağlığı kimsenin umrunda değil hepsi cebine girecek paraya bakıyor o yüzden ZPHC Medicine ya da overdose kullanmıyorum belki nessieden daha iyidir ama İran testo kalbimi çaldı o fiyata o doluluk müthiş bişey o yüzden sıkışık zamanımda İran ilacına yöneliyorum mesela şu an pirincimi bile İran pirinci kullanıyorum:D 

İran ilaçlarında anormal agresif durumlar yaşıyorum. Kullandığım dönemde Anabolik etkisi çok iyi ama aşırı derecede e2 ve prolaktinim yükseliyor. Diğerlerine hatta sustanona kıyasla bile daha sert geliyor. Bazı üretimlerde eser miktarda deca olduğunu düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
SAMOtrophin, 1 saat önce yazdı:

Overdose tüm testolar tren rimo bolde danabol çalışıyor

ama trdeki zphclerim geneli sahte

geneli değil hepsi sahte istanbul da üretiyorlar merdiven altı ilginçtir ki çalışıyor hocam .

tarihinde testomrt tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    218
testomrt, 4 dakika önce yazdı:

geneli değil hepsi sahte istanbul da üretiyorlar merdiven altı ilginçtir ki çalışıyor hocam .

dostum tüm steroidler merdiven altı üretiliyor zaten, gidip trenbolone boldenon veya masteronu fabrikadan alamazsın. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4
Fuhrer, Şimdi yazdı:

dostum tüm steroidler merdiven altı üretiliyor zaten, gidip trenbolone boldenon veya masteronu fabrikadan alamazsın. 

doğrudur hocam bahsettiğim nokta çin çıkışlı rusya üretimli ürünün zpch medicine şeklinde sahtesini üretiyorlar buna dikkat çekip arkadaşa cevap vermiştim okuduğumuzu anlayalım iyi forumlar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18
resul544, Bir saat önce yazdı:

İran ilaçlarında anormal agresif durumlar yaşıyorum. Kullandığım dönemde Anabolik etkisi çok iyi ama aşırı derecede e2 ve prolaktinim yükseliyor. Diğerlerine hatta sustanona kıyasla bile daha sert geliyor. Bazı üretimlerde eser miktarda deca olduğunu düşünüyorum 

Hocam düşüncelerin doğru olabilir çünkü geçen sene aldığım İran testoda Only Testo dönenimde sadece Testo bu kadar güç vermemişti onun haricinde haftalık 500mg aldığım halde e2 maksimum 40 olmuştu şimdikiler öyle değil haftalık 250mg kullanımda yediklerime dikkat ettiğim halde e2 96ya kadar çıkmıştı o yüzden masteron eklemek zorunda kaldım.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    327
Trenx, 8 saat önce yazdı:

Hocam düşüncelerin doğru olabilir çünkü geçen sene aldığım İran testoda Only Testo dönenimde sadece Testo bu kadar güç vermemişti onun haricinde haftalık 500mg aldığım halde e2 maksimum 40 olmuştu şimdikiler öyle değil haftalık 250mg kullanımda yediklerime dikkat ettiğim halde e2 96ya kadar çıkmıştı o yüzden masteron eklemek zorunda kaldım.

geçen sene 400-500 tlye sahte iran testo satan tipler ortada yok hepsi kapattı dükkanı kayboldu onlardan birinden almış olabilir misin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    18
EmreGundi, 1 dakika önce yazdı:

geçen sene 400-500 tlye sahte iran testo satan tipler ortada yok hepsi kapattı dükkanı kayboldu onlardan birinden almış olabilir misin 

Yok hocam o fiyatlara hiç görmedim :D Geçen sene aldığım kişiyle bu seneki aynı ve adamda sahte ürün yok.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    23

Güncel olarak meditech kullanan varmı aramızda testo harici anabolizanları çalışıyor mu aktif olarak kullanan varsa bilgi verebilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
resul544    5
bloodiamond, 49 dakika önce yazdı:

Güncel olarak meditech kullanan varmı aramızda testo harici anabolizanları çalışıyor mu aktif olarak kullanan varsa bilgi verebilir mi

Meditech kullanmadım ama kullananlardan hep olumlu iyi ürün diye duydum. Bizzat kullanıp tecrübe eden arkadaş varsa yazabilir. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Elixir    3
bloodiamond, 9.03.2025 - 10:51 yazdı:

Evet kullanıyorum rimo bolde anavar wins tren mast hepsini kullandım ve yarışmaya hazırlanıyorum 2018 den beri yarışıyorum ve hayatımda kullandığım en iyi marka şuanlık. Elbette daha iyisi olabilir belki ama benim için birçok marka elimden geçti en iyisi bu şu an 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    19

Benim anlamadığım ingilterede yada amerikada bir kutu testo enanthe 300 mg/ml 39 £, 1 kutu masteron enanthe 200 mg/ml 48 £ gibi fiyat ortalamaları. Burdaki kişilerin maliyetleri halbuki daha yüksek. İşçi maaşı kira malzeme felan. Ham madde desek oda çinden alınıyorsa aynı fiyat. Bu amerikada ingilterede nasıl oluyorda bütün ilaçlar orjinal dolu cayır cayır çalışırken Türkiyede hem daha pahalıya alıp hemde bozuk çalışmayan ürünler olabiliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    19
Mehmet96, 1 saat önce yazdı:

Benim anlamadığım ingilterede yada amerikada bir kutu testo enanthe 300 mg/ml 39 £, 1 kutu masteron enanthe 200 mg/ml 48 £ gibi fiyat ortalamaları. Burdaki kişilerin maliyetleri halbuki daha yüksek. İşçi maaşı kira malzeme felan. Ham madde desek oda çinden alınıyorsa aynı fiyat. Bu amerikada ingilterede nasıl oluyorda bütün ilaçlar orjinal dolu cayır cayır çalışırken Türkiyede hem daha pahalıya alıp hemde bozuk çalışmayan ürünler olabiliyor. 

İlaç saticilarinin cogu g kasa m5 e biniyorlar var sen düşün kazandiklarını :) bana zamaninda sahte ürun yollayan antalyadaki uretici bile m5 almış diğerleride öyle iyi para var bu islerde :)

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    19
eaheryerdr, 11/03/2025 - 00:02 yazdı:

İlaç saticilarinin cogu g kasa m5 e biniyorlar var sen düşün kazandiklarını :) bana zamaninda sahte ürun yollayan antalyadaki uretici bile m5 almış diğerleride öyle iyi para var bu islerde :)

Kanka suç millette, örnek veriyorum bu formda x marka ilacı kullanan bir kaç kişi şikayet ediyor ve memnun değilse kimsenin o markayı almaması lazım. İlaç satıcılarını isim fotoğraf numara gibi bütün detayları hatta mesajlaşma geçmişine kadar burda paylaşıp pişman etmemiz gerekiyor. Burak hoca buna izin verir aslında ama adam kendine kefil. Başkasından alıyorsanda bu benim sorunum değil diyor. Ben zaten instagram tiktok gibi yerden ilaç alanların akıllarına şaşıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.413
Mehmet96, 6 saat önce yazdı:

Kanka suç millette, örnek veriyorum bu formda x marka ilacı kullanan bir kaç kişi şikayet ediyor ve memnun değilse kimsenin o markayı almaması lazım. İlaç satıcılarını isim fotoğraf numara gibi bütün detayları hatta mesajlaşma geçmişine kadar burda paylaşıp pişman etmemiz gerekiyor. Burak hoca buna izin verir aslında ama adam kendine kefil. Başkasından alıyorsanda bu benim sorunum değil diyor. Ben zaten instagram tiktok gibi yerden ilaç alanların akıllarına şaşıyorum. 

Sosyal medya dışında nerden ulaşacağız satıcılara? Yüz yüze satanlar çok mu dürüst 😄 Yıllardır aynı salonda birlikte çalıştığı adamlara boş ilaç satanlar var. Sosyal medyada dolu satanda çok burda "aklını kullanmak" lazım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    17

En çok memnun kaldığım Noxy olmuştu, para verip doluluğunu sorgulamadan kullanacağım tek marka o olur, eczane ürünleri hariç. Şu an arkadaşımın hediye ettiği Veyron Pharma Oxandrolone kullanıyorum, pek bir şey diyemeyeceğim. Kullanan varsa yorum yapabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mehmet96    19
Diver, 6 saat önce yazdı:

Sosyal medya dışında nerden ulaşacağız satıcılara? Yüz yüze satanlar çok mu dürüst 😄 Yıllardır aynı salonda birlikte çalıştığı adamlara boş ilaç satanlar var. Sosyal medyada dolu satanda çok burda "aklını kullanmak" lazım. 

Abi yüz yüze ilaç almak zaten imkansız bişi ama demek istediğim, tiktokta instagramda ilaç pazarlayan adamada takipçi begeni sayısı çok diye güvenmezsin bi araştırırsın yamuğunu bulmaya çalışırsın sattığı ilacın markasını vs.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    57
Armbreaker, 9 saat önce yazdı:

white tiger pharma propionat 150mg/ml kullanan var mı?  1k ya satılıyor

Kullanan cok yerli malı asla steril değil ödemden duramazsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.