Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

efesarac

Testosteron+boldenon kür günlüğüm hk.

Önerilen İletiler

BBurak    276

İyisin iyi. Gelecek kür planın ne bundan bahset biraz konuşalım. 11-12 haftadır bolde küründeyim. ilk 5 haftada kan değerlerim ve miktarım bozuldu benimde ama henüz kan vermedim. O kanı yapsın diye boldenona boşuna para vermedik :D:D.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

efesarac    24

İlk kan bağışımı yaptım. Oradaki adam hgb yüksek sen 3 ayda bir kan ver dedi. Bolde var diyemedik .d Bizi ilgilendiren gh,insülin ve tamoxifen soruyor bilginiz olsun. Ve idman sonrası vermeyin ben biraz fenalaştım :) 

BBurak, 2 saat önce yazdı:

İyisin iyi. Gelecek kür planın ne bundan bahset biraz konuşalım. 11-12 haftadır bolde küründeyim. ilk 5 haftada kan değerlerim ve miktarım bozuldu benimde ama henüz kan vermedim. O kanı yapsın diye boldenona boşuna para vermedik :D:D.

Teşekkürler hocam. Bir sonraki kür planım sadece kafada bir plan olmakla beraber yazayım hemen.

• Testesterone Enanthate 500mg
  • Boldenone 400mg
  • Masterone 300mg

İlk 4 hafta 30-40mg winstrol (hem kickstart hem vücudumun tepkisini görmek amacıyla) Son 6-8 hafta npp (bu da bir sonraki kürlerimde kullanırım belki diye vücudumun tepkisini görmek ve faydası olduğunu düşündüğüm için. 24 hafta planlıyorum tahlillere ve formuma göre 30 haftaya kadar uzatabilirim. Kafamda olan plan bu şekilde şu an hocam tavsiye ve eleştirilerinizi dinlemek isterim.Kullanacağım vitamin koruyucu ve takviyeleri de ekliyorum bunları şimdiye kadar yaptığım kürde de kullandım.

IMG_9155.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276

Bence güzel bir planlama ama mikro suplementler çok fazla geldi gözüme. E2 sıkıntın yoksa masterona gerek yok bence benim masterona tecrübem yok. Benim vücudum da aromatizasyon ve yan etki profili çok düşük ben biraz bundan nem alarak 2. Kürümü çok agresif yapma kararı aldım. 1:1 oranda testo/bolde muhtemelen 750-1000 mg olacak her ikisi de. Belki boldenon yerine tren e, parabolan, deca olabilir. Ama dozajlama değişir o zaman. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
BBurak, Şimdi yazdı:

Bence güzel bir planlama ama mikro suplementler çok fazla geldi gözüme. E2 sıkıntın yoksa masterona gerek yok bence benim masterona tecrübem yok. Benim vücudum da aromatizasyon ve yan etki profili çok düşük ben biraz bundan nem alarak 2. Kürümü çok agresif yapma kararı aldım. 1:1 oranda testo/bolde muhtemelen 750-1000 mg olacak her ikisi de. Belki boldenon yerine tren e, parabolan, deca olabilir. Ama dozajlama değişir o zaman. 

Supplement kısmının bende bir sorun yararmadığını ekstra hiç sorun yaşamamış olmamın da bunların faydası olduğu düşüncesindeyim. Tren enanthate gereksiz geliyor bana öyle bir ilaç kullanacaksam acetate kullanırdım herhalde. Daha erken olduğunu düşünüyorum benim için trenin zaten aam elbet bir gün :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276
efesarac, 19 dakika önce yazdı:

Supplement kısmının bende bir sorun yararmadığını ekstra hiç sorun yaşamamış olmamın da bunların faydası olduğu düşüncesindeyim. Tren enanthate gereksiz geliyor bana öyle bir ilaç kullanacaksam acetate kullanırdım herhalde. Daha erken olduğunu düşünüyorum benim için trenin zaten aam elbet bir gün :) 

Ben 8 hafta kadar testo bolde yapıp sonrasına 150 tren Ace ekledim 2 haftadır kullanıyorum hayırlısı :D. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
BBurak, 19 saat önce yazdı:

Ben 8 hafta kadar testo bolde yapıp sonrasına 150 tren Ace ekledim 2 haftadır kullanıyorum hayırlısı :D. 

Hayırlısı hocam.

@SERKO hocam bu planlama için ne söylersiniz uygun mudur sizce benim için ve ikinci kür olarak. Düşüncelerinizi dinlemek isterim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24

Merhaba arkadaşlar. Cruisemin sonuna geldim sayılır. Pazartesi günü yeni kürüme başlıyorum. Son 1 ayda yurtdışında olduğumdan ötürü ne beslenme ne antrenman yaptım ve formum maalesef berbat. Bu süreçte sadece haftalık 250mg testo vardı hayatımda :D Yeni kürümü 15 hafta olarak planladım sonrasında duruma göre gideceğim ve küre cuma günü vereceğim kan tahliline göre başlayacağım zaten. 

Planlamam haftalık şu şekilde:

-500mg testesteron e.

-300mg masterone

-İlk 10 hafta npp 300mg

-İlk 5 hafta winstrol 30mg

-Son 5 hafta 100mg dan duruma göre 300mg a kadar çıkartmayı düşünüyorum tren a.

İlk tren deneyimin olacağı için tavsiyelerinizi bilmek isterim.

Beslenmemi sabit tutacağım 3000 kalori, kilo başı 2-2.5 gram protein, kilo başı 0.5gr yağ kalanı karb olarak tamamlıyorum. Güncel 70 kiloyum. Hayırlısı olsun herkese hayırlı sporlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    276
efesarac, 3 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar. Cruisemin sonuna geldim sayılır. Pazartesi günü yeni kürüme başlıyorum. Son 1 ayda yurtdışında olduğumdan ötürü ne beslenme ne antrenman yaptım ve formum maalesef berbat. Bu süreçte sadece haftalık 250mg testo vardı hayatımda :D Yeni kürümü 15 hafta olarak planladım sonrasında duruma göre gideceğim ve küre cuma günü vereceğim kan tahliline göre başlayacağım zaten. 

Planlamam haftalık şu şekilde:

-500mg testesteron e.

-300mg masterone

-İlk 10 hafta npp 300mg

-İlk 5 hafta winstrol 30mg

-Son 5 hafta 100mg dan duruma göre 300mg a kadar çıkartmayı düşünüyorum tren a.

İlk tren deneyimin olacağı için tavsiyelerinizi bilmek isterim.

Beslenmemi sabit tutacağım 3000 kalori, kilo başı 2-2.5 gram protein, kilo başı 0.5gr yağ kalanı karb olarak tamamlıyorum. Güncel 70 kiloyum. Hayırlısı olsun herkese hayırlı sporlar.

Hayırlı olsun. Tren ace günlük 25 mg ile başlamanı tavsiye ederim en kötü 2 günde 1 vurum yap 50 mg olarak. Onun dışında iyi gözüküyor, bu kürde testosterondan beklentin ne bilmiyorum ama aromatizasyon sorunu olursa testosteron 375 e çekilebilir diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
BBurak, 2 dakika önce yazdı:

Hayırlı olsun. Tren ace günlük 25 mg ile başlamanı tavsiye ederim en kötü 2 günde 1 vurum yap 50 mg olarak. Onun dışında iyi gözüküyor, bu kürde testosterondan beklentin ne bilmiyorum ama aromatizasyon sorunu olursa testosteron 375 e çekilebilir diye düşünüyorum.

Teşekkürler öncelikle hocam. Şimdiye kadar sadece testo bolde kullandım. Bu sefer böyle bir planlama yaptım deneyim olacak açıkçası. Enjeksiyonu pazartesi-çarşamba-cuma olarak 3 e böleceğim. Aromatizasyon sorunu şimdiye kadar yaşamadım eğer yaşarsam büyük ihtimalle doz kısarım zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24

Merhaba arkadaşlar.

Uzun bi aradan sonra güncelleme yapmak istedim uzun zamandır biraz kendi halime çekilmiştim. 6 haftadır 500 test e. - 300 masterone - 300 npp kullanıyorum. İlk 4 hafta günlük 30mg winstrol kullandım. 24 hafta daha bu şekilde ilerleyip sonra ufak bir cruise yapıp başka bir planlama düşünüyorum.Kan tahlillerim stabil herhangi bir sorun yok. Vitamin ve koruyucularımı eksiksiz alıyorum. Güncel 68 kilo formumu ekledim.

Yorumlarınız ve eleştirileriniz için teşekkürler.

IMG_1061.jpeg IMG_1058.png IMG_1057.png IMG_1060.jpeg IMG_1059.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Dağaslanı
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Hazır yıl sonuna gelmişken size 1 yıllık değişimimi  göstermek istedim.
      Çoğunlukla bulktaydım ve bu yıl koyabildikçe kütle koymaya çalıştım.
      KİŞİSEL VERİLER:
      188 boy  85 kilodan 105 kiloya çıktım   
    • Yazan: Superlevye
      Herkese merhabalar,
      6 aylık only test sürecimden bahsetmek ve sizlere göstermek ve ilerisine dönük yol haritasında yardım istemekteyim çok detaylarda boğulmadan olabildiğince anlatmaya çalışacağım sürece ilk başladığımda aktif olarak spor yapıyordum 1 yılı geçkin süredir ve (antrenman ve beslenme düzenimin kendimce çok iyi olduğunu zannediyordum) ki bu süreç içerisinde antrenman yapmayı ancak oturtabildim ki bu benim en büyük kayıplarımdan birisiydi neyski sonrasında halledebildim demem o ki bu yazımı okuyan ve bu sürece girmeye kararlı arkadaşlar lütfen aceleci davranmayın benim gibi ve olabildiğince antrenman ve beslenmeyi çözmeye çalışın ki farmakolojik takviyelerden istediğiniz verimi alabilin yoksa çok komik sonuçlar ile baş başa kalabilirsiniz.
      BAŞLANGIÇ VERİLERİM:
      Boy: 1.90 Kg: 78 Omuz: 115 Kol: 34 Boyun: 37 GÜNCEL VERİLERİM:
      Kg: 87 Bel: 85 Omuz:136 Kol: 43 Boyun: 41 Bir diğer dikkat çeken değişim 24 yaşında olmama rağmen ergenliğe girmişim gibi sesim kalınlaştı belli başlı uzuvlarda biraz büyümeler oldu  Kullandığım ürün ve miktarına gelecek olursak NOXY LABS - test enanthate kullandım haftalık olarak 300 mg kullandım 2 ye bölerek ve bu süreçte hiç kimse ile çalışmamam rağmen emeğini desteğini hiç esirgemeyen en aptalca soruma bile yanıt veren ne zaman rahatsız etsem bana elinden gelen destekte ve yönlendirmede bulunan @Loving Burak abime hocama teşekkür ederim. Şuanda haftalık 150 mg kadar test enantahte almaktayım cruise yapıyorum denebilir bir dahaki sefere 2-3 hafta sonra npp eklemeyi düşünüyorum oda noxy labs olacak yani 300 mg test yada 350 mg test 200 npp gibi bir cycle düşünüyorum lakin sanırım biraz yağ oranımı düşürmem gerekmekte olabildikçe temiz bir şekilde 90-95 kg yi görmek istiyorum.
      ÖNCESİ VE SONRASINA DAİR:

• Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      BAŞLANGIÇ DETAYLARI:
      Başlangıç kilom 110  Bel: 113  Omuz: 110  KULLANILAN ÜRÜNLER:
      Testosteron Masteron Tren Acetat Clenbuterol GÜNCEL DETAYLAR:
      Kilo: 82  Bel : 86 Omuz : 130  ÖNCESİ VE SONRASI FORM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.