-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Göğüs ucumda ağrı ve kaşıntı durumu var! bu sorunu nasıl çözmeliyim?
Oluşturan:
nattybuilder, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Serms22
Bimde tavuk göğüsü an itibari ile 19.95 olmuştur hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sadece bim değil a101 de de böyle
-
Yazan: sksk99
Merhabalar,
Natürel sporcuyum uzun zaman sonra spora geri dönüş yaptım ve kontrol amaçlı kan testi vermek istedim. Daha öncesinde sarms supplement kullanmama rağmen hiç steroid kullanmadım. alt,ast,bilirubin ve e2 değerlerim yüksek çıktı bilgili arkadaşlardan yorum ve öneri istiyorum.
Yeşillik tüketimim yok denecek seviyede..
Not: 3-4 aydır kötü bir beslenmem ve kalitesiz düzenim var günde 1-1.5 paket sigara içiyorum ve nadiren alkol kullansam da testten 1-2 gün önce alkol tükettim bunların herhangi bir etkisi olabilir mi diye merak ediyorum.
-
Yazan: kafkasli
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Düşük östrojen sıkıntısı çekiyorum testosterone seviyem 1000 olmasına rağmen östrojen 30-35 lerde ( normalde 40-45 olması gerekirken) %25 lik bir östrojen sorunum var ve hayatımı etkiliyor sinirlilik vb bakımından. Sizden ricam deneyimleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda en çok östrojeni sağlayacak ester hangisidir söyleyebilir misiniz?
-
Yazan: Burak12345
Herkese hayırlı haftalar diliyorum arkadaşlar,
Define de 10 veya 12 hafta tren acetat küründe meme ucu ağrısı yanması için ayda bir dostinex atarak bu sorunu çözüyordum. Şimdi altı haftalık bir tren enantat kullanmak istedim ve tam 2. Haftada göğüs ucu batma ağrı yaptı 1 dostinex attım 2 gün oldu ve durum aynı. Sizce ne olabilir veya çözümü ne olabilir?
-
Yazan: hsynkryl
Merhaba iyi forumlar,
Şuan kürde değilim en son 4-5 ay önce pct yaptım bir daha küre girmedim. 6 haftadır falan sert bir diyetteyim yağ oranımı azalttım baya küre gireceğim. Girmeden test verdim ve östrojen, progesteronun çok düşük olduğunu gördüm. Genel olarak testlerimde kür içerisinde bile e2 hiç bir zaman referansın üstünde çıkmadı. Merak ettiğim bir unsur düşük e2 ve progestoron cinsel hayatı olumsuz ve kas gelişimini olumsuz etkiler mi ?
GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-