Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nattybuilder

Göğüs ucumda ağrı ve kaşıntı durumu var! bu sorunu nasıl çözmeliyim?

Önerilen İletiler

nattybuilder    21

Herkese merhabalar öncelikle,

2 haftadır 250 mg testosteron enantat küründeyim. İlk defa küre girdim ve ilk haftanın sonundan itibaren sol göğüs ucumda ağrı ve kaşıntı olmaya başladı. Ergenliğimden kalma bi ufak jinekomastim var.kürün 4. 5. Haftası kan vermek istiyordum açıkçası tam oturmuş östrojen sonucunu görmek için. 2 gündür tamoksifen alıyorum 10 mg ama hiçbir işe yaramadı.

SORULARIM:

• 20 mg a çıkayım mı?
  • ya da önereceğiniz başka bişey var mıdır?

Bu kadar erken yan etki görmek biraz moral bozucu östrojenimin çok yükseldiğini düşünmüyorum ama benim sıkıntı yaşadığım eşik aralığı düşük diye tahmin ediyorum ergenlik zamanımdaki test sonuçlarına göre.

Şimdiden önerileriniz ve yardımlarını için teşekkür ederim. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Feladel    414

Natürelken bile olduysa kürdeyken olmaması için hiç bir neden yok. 10mg tamoxifen az onu 40'a çek ve belirtiler hafifleyince 20'ye düşür. Şu an sadece gidip e2 testi yaptır. Oradaki değere göre arimidex'e başlarsın ve 4. hafta vereceğin test sonucuna göre dozajı tekrar ayarlarsın. Arimidex'e başladıktan sonra tamoxifeni kesersin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21

Tamamdır hocam elimde tamoksifen 10mg tablet var ağrı iyice azalana kadar sabah 2 akşam 2 atıyorum o zaman.bir de devlette sadece e2 istesem bakmazlar diye düşünüyorum lab mı arayayım ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
nattybuilder, Şimdi yazdı:

Tamamdır hocam elimde tamoksifen 10mg tablet var ağrı iyice azalana kadar sabah 2 akşam 2 atıyorum o zaman.bir de devlette sadece e2 istesem bakmazlar diye düşünüyorum lab mı arayayım ?

Yarı ömrü uzun olduğu için sabah akşam fark etmez de bölersen daha kolay içilebilir. Meme ucu hassasiyeti var dersen bakmaları lazım ama 2 hafta sonra diğer testlerini yapmaya engel olacaksa bunu labda yaptırsan daha iyi olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.184

Kür öncesine ait testlerini paylaşır mısın? Boy, Kilo, yaş ve yağ oranı nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
gönderildi (düzenlendi)
rastlantisal, 30 dakika önce yazdı:

IMG_1925.png IMG_1924.png

rastlantisal, 30 dakika önce yazdı:

Hocam 178 82 kiloyum yağ oranım 12 13 seviyelerinde 21 yaşındayım ilaç biraz fazla su tuttu galiba 2 kilo aldım 2 haftada beslenmeyi değiştirmeme rağmen.

Feladel, 31 dakika önce yazdı:

Yarı ömrü uzun olduğu için sabah akşam fark etmez de bölersen daha kolay içilebilir. Meme ucu hassasiyeti var dersen bakmaları lazım ama 2 hafta sonra diğer testlerini yapmaya engel olacaksa bunu labda yaptırsan daha iyi olur. 

Evet hocam o yüzden lab araştırıcam

tarihinde nattybuilder tarafından düzenlendi
Eksik

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    51

Bu hafta ürolojiye gidip E2ye baktır 2 hafta sonra da dahiliyeye gider yaptırırsın. Arimidex kullanmadan önce E2ye baktır ona göre doz bilgisi verirler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.184

2 haftada reaksiyon göstermesi normal değil. Peki 250 mg testosteronu 2ye bölüp iki farklı günde mi oluyorsun yoksa tek seferde mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414
rastlantisal, 7 dakika önce yazdı:

2 haftada reaksiyon göstermesi normal değil. Peki 250 mg testosteronu 2ye bölüp iki farklı günde mi oluyorsun yoksa tek seferde mi?

Hocam muhtemelen önceden jinekomastisi olduğu için meme dokusu zaten halihazırda östrojene duyarlı olduğu için tekrar e2 yükselince daha hızlı hissetti. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
rastlantisal, 11 dakika önce yazdı:

Evet hocam 2 ye bölüyorum pazartesi ve perşembe olacak şekilde? 17 18 yaşındayken iki göğüs ucumda da oluşmuştu ufak kitle.Şuan yalnızca sol göğüs ucunda yoğun bi ağrı ve yanma hissediyorum bastırdığımda.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.184

Evet hocam 2 ye bölüyorum pazartesi ve perşembe olacak şekilde? 17 18 yaşındayken iki göğüs ucumda da oluşmuştu ufak kitle.Şuan yalnızca sol göğüs ucunda yoğun bi ağrı ve yanma hissediyorum bastırdığımda.

O halde arkadaşlarında dediği gibi öncesindeki mevcutu tetiklemiş. Kür boyu tamoksifen kullanacaksın mecburen. Hapı yutar yutmaz etki etmez. Biraz zaman alıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
rastlantisal, Şimdi yazdı:

O halde arkadaşlarında dediği gibi öncesindeki mevcutu tetiklemiş. Kür boyu tamoksifen kullanacaksın mecburen. Hapı yutar yutmaz etki etmez. Biraz zaman alıyor.

Hocam 40 mg alıyoeum o zaman ağrı geçene kadar ve kan testi yaptırıcam ürolojiye gidip.Lipit metabolizmasını çok bozar mı ya da kürü baltalama gibi bir durum olmaz değil mi ? Kür öncesi de gördüğünüz gibi düşük bi östrojen yapım var.Kan testlerine göre e2 ciddi artmamış olsa bile düşük mg arimidex kullanmak daha mı mantıklı olur ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.184

Hocam 40 mg alıyoeum o zaman ağrı geçene kadar ve kan testi yaptırıcam ürolojiye gidip.Lipit metabolizmasını çok bozar mı ya da kürü baltalama gibi bir durum olmaz değil mi ? Kür öncesi de gördüğünüz gibi düşük bi östrojen yapım var.Kan testlerine göre e2 ciddi artmamış olsa bile düşük mg arimidex kullanmak daha mı mantıklı olur ?

Kür baltalama konusuna açıklık getirelim. Senin sağlığın, küründen kıymetli değil. Böyle böyle deneyerek kendine uygun olan ilaçları bulup onlarla devam edeceksin. Ama 250mg testoda bile jineko tetiklendi ise ya ameliyatı göze alacaksın yada kür işlerini rafa kaldıracaksın.

Diğer yandan eğer E2 yüksek çıkarsa kürüne masteron eklemen gerekecek. Arimidex mantıklı olmaz. Sürdürülebilir rutin tutturmak zor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
rastlantisal, 1 dakika önce yazdı:

Kür baltalama konusuna açıklık getirelim. Senin sağlığın, küründen kıymetli değil. Böyle böyle deneyerek kendine uygun olan ilaçları bulup onlarla devam edeceksin. Ama 250mg testoda bile jineko tetiklendi ise ya ameliyatı göze alacaksın yada kür işlerini rafa kaldıracaksın.

Diğer yandan eğer E2 yüksek çıkarsa kürüne masteron eklemen gerekecek. Arimidex mantıklı olmaz. Sürdürülebilir rutin tutturmak zor. 

Evet hocam dediğiniz gibi böyle bi yan etkiyle karşılaşmayı biraz tahmin ediyordum o yüzden düşükten başlamak istedim.Şimdi kontrolleri yapıp bi şekilde baskılayarak kürü bitirmek istiyorum.Burak hocadan masteron enanthate formunu aldım.planımda 4 hafta sonra eklemek vardı test sonuçlarımı görüp.

Eğer zaten e2 beni çok yoracağını anlarsam kür sonu pct yapıp ameliyat olana kadar doğal devam edeceğim.Teşekkğrler yardımlarınız için

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.717

Pth yüksek bunu dahiliyeciyle görüşmen lazım. Önemli bir konu. D vitamini alıyor musun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
Diver, 3 dakika önce yazdı:

Pth yüksek bunu dahiliyeciyle görüşmen lazım. Önemli bir konu. D vitamini alıyor musun?

Hocam alıyorum göstermiştik doktor göz ardı etti önemsiz deyip

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.717
nattybuilder, 20 dakika önce yazdı:

Hocam alıyorum göstermiştik doktor göz ardı etti önemsiz deyip

Bu konuda uzman değilim bence başka doktora göstermen iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21
Diver, 43 dakika önce yazdı:

Bu konuda uzman değilim bence başka doktora göstermen iyi olur.

tamamdir hocam dahiliyeye gittigimde bunu da gostericem.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21

Hocalarım ve dostlarım Selamlar

ilk haftası 250 mg testosteron enanthate olmak üzere diğer haftalarda 200 mg testosteron enanthate + 240 mg masteron olan kürümün 4. Haftasını bitirdim meme ucumda ağrı ve batma hissediyordum ilk haftadan itibaren. Hali hazırda jinekomastim de olduğunu söylemiştim.gerçekten de ağrı ve batmanın kaynağının çok yükselmiş e2 kaynaklı olduğunu kan testi vererek tasdiklemiş oldum.Verdiğim kan testi sonuçlarını aşağıya bırakıyorum total ve serbest testosteron daha çıkmamış ama fsh ve lh baskılanmasından anlaşılacağı üzere lab aleti ölçemeyecek kadar yüksek olduğunu düşünüyorum.ağrıdan beri 4 5 gün tamoksifeni 40 mg kullandım ancak biraz fazla olduğunu düşünüp 20 mg kullanmaya devam ettim bugüne kadar.cinsel olarak şuanlık baya iyi hissediyorum ancak bu 142 e2 çok fazla olduğunu düşünüyorum.Arimidex kullanmalı mıyım kullanmalıysam nasıl bi protokol izlemeliyim.Özellikle batmadan ve ağrıdan sonra testoyu direkt 200 e çektim 240 masteron bile pek bişey yapmamış.Östrojene çok duyarlı bir vücudum var galiba.Ancak hissiyatım iyi olduğunu söyleyebilirim gücüm ciddi manada arttı.4 4.5 kg aldım.Öncesinde hemogram değerlerimde hct ve hgb yüksekti naturelken şimdi normal değer aralığına girmiş bunu da kırmızı et tüketimini çok azaltmamdan olduğunu düşünüyorum.Önerilerinizi bekliyorum yorumlarınız için teşekkürler şimdiden

IMG_2116.png IMG_2117.png IMG_2118.png IMG_2119.png IMG_2120.png IMG_2121.png IMG_2122.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    414

Tamoxifen kullan dememizin nedeni ilk sorunun kaynağını test yaptırarak öğren ki yanlış bir hormonla oynamayalım diye. Masteron kullanmadan önceki e2 değerini bilmediğimiz için masteronun çalışıp çalışmadığını bilmiyorum. Yapabileceğin 2 şey var. Ya masteron dozunu 400e kadar filan arttıracaksın ya da arimidex kullanmaya başlayacaksın. Masteron dozunu arttıracaksan her ihtimale karşı bir sonraki testte e2'nin düştüğünü görene kadar tamoxifen kullanmaya devam et. Arimidex kullanacaksan 2 günde 1 tablet işini görür gibi. Arimidexe başlayınca tamoxifeni bırakabilirsin. Her iki seçenekte de 1-2 hafta sonra sadece e2 testi yaptır ki tekrar bir ayarlama gerekiyor mu ona bakalım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.717

Dostum bilirubin değerin yüksek dahiliyeciye görünmeni tavsiye ederim. Hangi marka kullanıyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    21

çok dağınıklık olmasın diye alıntılamadan yazıyorum.Masteron burak hocadan Noxy mast enanthate.Testo kullanımı öncesi doğal değerim 19 çıkmıştı. Feladel Hocam sizin yorumunuza ithafen aklıma iki şey geliyor. birincisi hiç masteron dozunu arttırmadan ve tamox kullanmayıp arimidex alırsam mı vücuduma özellikle lipit metabolizmasına daha az zarar veririm yoksa tamox devam edip masteron arttırırsam mı? Ayrıca tamox kullandığım süre boyunca meme ucu ağrım hiç geçmedi özellikle sabah ilk kalktığımda elimle göğüs ucuna bastırdığımda ağrı çok hissedilir oluyor.

Diver, 16 dakika önce yazdı:

Dostum bilirubin değerin yüksek dahiliyeciye görünmeni tavsiye ederim. Hangi marka kullanıyorsun?

Hocam selamlar.Doğuştan genetik gilbert sendromu var babamda da sürekli yüksek çıkıyo bilirubin değerleri.Dahiliye uzmanına göstermiştim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    42
gönderildi (düzenlendi)
nattybuilder, 7 dakika önce yazdı:

çok dağınıklık olmasın diye alıntılamadan yazıyorum.Masteron burak hocadan Noxy mast enanthate.Testo kullanımı öncesi doğal değerim 19 çıkmıştı.

Feladel Hocam sizin yorumunuza ithafen aklıma iki şey geliyor. birincisi hiç masteron dozunu arttırmadan ve tamox kullanmayıp arimidex alırsam mı vücuduma özellikle lipit metabolizmasına daha az zarar veririm yoksa tamox devam edip masteron arttırırsam mı? Ayrıca tamox kullandığım süre boyunca meme ucu ağrım hiç geçmedi özellikle sabah ilk kalktığımda elimle göğüs ucuna bastırdığımda ağrı çok hissedilir oluyor.

%12 yağ oranında 250mg testonun bu kadar aromatize olmaması lazım, noxy sağlam ürün. tek ihtimal senin hormonal sisteminle alakalı. Kür boyunca düzenli armidex kullanımı da  mantıklı değil, masteron yükseltip devam edebilirsin

tarihinde h4runx tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.717
nattybuilder, 5 dakika önce yazdı:

Hocam selamlar.Doğuştan genetik gilbert sendromu var babamda da sürekli yüksek çıkıyo bilirubin değerleri.Dahiliye uzmanına göstermiştim.

Masteronu 400 yap şikayet geçene kadar tamoksifen kullan. Arimidex kullanmak hem sağlıklı değil hemde masterondan daha pahalıya geliyor.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Serms22
      Bimde tavuk göğüsü an itibari ile 19.95 olmuştur hepimize hayırlı uğurlu olsun. Sadece bim değil a101 de de böyle 
    • Yazan: sksk99
      Merhabalar,
      Natürel sporcuyum uzun zaman sonra spora geri dönüş yaptım ve kontrol amaçlı kan testi vermek istedim. Daha öncesinde sarms supplement kullanmama rağmen hiç steroid kullanmadım. alt,ast,bilirubin ve e2 değerlerim yüksek çıktı bilgili arkadaşlardan yorum ve öneri istiyorum.
      Yeşillik tüketimim yok denecek seviyede..
      Not: 3-4 aydır kötü bir beslenmem ve kalitesiz düzenim var günde 1-1.5 paket sigara içiyorum ve nadiren alkol kullansam da testten 1-2 gün önce alkol tükettim bunların herhangi bir etkisi olabilir mi diye merak ediyorum.

• Yazan: kafkasli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Düşük östrojen sıkıntısı çekiyorum testosterone seviyem 1000 olmasına rağmen östrojen 30-35 lerde ( normalde 40-45 olması gerekirken) %25 lik bir östrojen sorunum var ve hayatımı etkiliyor sinirlilik vb bakımından. Sizden ricam deneyimleriniz ve bilgileriniz doğrultusunda en çok östrojeni sağlayacak ester hangisidir söyleyebilir misiniz?
    • Yazan: Burak12345
      Herkese hayırlı haftalar diliyorum arkadaşlar,
      Define de 10 veya 12 hafta tren acetat küründe meme ucu ağrısı yanması için ayda bir dostinex atarak bu sorunu çözüyordum. Şimdi altı haftalık bir tren enantat kullanmak istedim ve tam 2. Haftada göğüs ucu batma ağrı yaptı 1 dostinex attım 2 gün oldu ve durum aynı. Sizce ne olabilir veya çözümü ne olabilir?
    • Yazan: hsynkryl
      Merhaba iyi forumlar,
      Şuan kürde değilim en son 4-5 ay önce pct yaptım bir daha küre girmedim. 6 haftadır falan sert bir diyetteyim yağ oranımı azalttım baya küre gireceğim. Girmeden test verdim ve östrojen, progesteronun çok düşük olduğunu gördüm. Genel olarak testlerimde kür içerisinde bile e2 hiç bir zaman referansın üstünde çıkmadı. Merak ettiğim bir unsur düşük e2 ve progestoron cinsel hayatı olumsuz ve kas gelişimini olumsuz etkiler mi ?
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.