Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BEYAZ

Trenbolone+testosteron kürümde doz miktarını nasıl ayarlamalıyım?

Önerilen İletiler

BEYAZ    5

Herkese selamlar,

Şuanda ilaçlarımı stoklamaktayım nisan sonu gibi küre gireceğim daha önce ilaç kullandım herhangi bir kronik rahatsızlığım yok 96 kiloyum %16 yağ oranım var nisan sonuna kadar daha da düşüreceğim ilaçlara duruma göre ekleme yapmaya düşünüyorum şimdilik sadece tren ve testo prop hakkında bir dozajlama yardımı istiyorum daha önce tren kullandım çok güzel definasyon süreci geçirdim 200 tren 300 prop yapmıştım ikinci tren kürümde ne yapabilirim?

Tüm öneri ve cevaplar için teşekkürler. :)

22222.png.a17d17abad122c43c5fd7e714050ae0d.png 3333.png.a75eb4c23f6d432991cebc762acfc84e.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diver    2.776

Yine aynı dozda da başlayabilirsin. Ben testonun daha düşük tutulması taraftarıyım. 200 testo 300 tren. İmkan varsa min masteron eklenirse daha sert görüntü ve düşük östrojen olacaktır.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    5
Diver, 9 dakika önce yazdı:

Yine aynı dozda da başlayabilirsin. Ben testonun daha düşük tutulması taraftarıyım. 200 testo 300 tren. İmkan varsa min masteron eklenirse daha sert görüntü ve düşük östrojen olacaktır.

Evet o yüzden demiştim ek ilaç ekleyebilirim diye muhtemelende masteron ekleyeceğim

bir arkadaşım 300 prop 300 tren dedi ama içime sinmedi sizede sormak istedim fikirlere açığım masteron nasıl olabilir eklersem peki

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
BEYAZ, 4 dakika önce yazdı:

Evet o yüzden demiştim ek ilaç ekleyebilirim diye muhtemelende masteron ekleyeceğim

bir arkadaşım 300 prop 300 tren dedi ama içime sinmedi sizede sormak istedim fikirlere açığım masteron nasıl olabilir eklersem peki

200 masteron yeterli olacaktır.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    5
Diver, 18 saat önce yazdı:

200 masteron yeterli olacaktır.

Teşekkür ederim peki testoyu neden daha dişük tutma düşüncesindesiniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
BEYAZ, Bir saat önce yazdı:

Teşekkür ederim peki testoyu neden daha dişük tutma düşüncesindesiniz

Daha az yan etki ve daha kuru form için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    5
burakg133, 18 saat önce yazdı:

yalnız cilt kaliten pek iyi gözükmüyor bir ara ilgilenmeni tavsiye ederim.

evet cilt kalitemden dolayı değil aslında bu izler :) epilasyona gittim ve beni ciddi ciddi yaktılar 2. derece yaık oluştu bilmediğimizden de sesimizi çıkarmamıştık ama yakmışlar duman bile görmüştüm bu yüzden 100lerce sivilce çıktı bu iyileşmiş hali yani aslında cildimin böyle olmasının sebebi epilasyondaki arkadaş

Diver, 22 saat önce yazdı:

Daha az yan etki ve daha kuru form için.

treni yüksek tutmayı anladım fakat testoyu daha düşük tutmam nasıl bir kuruluk sağlayabilir öğrenmek adına soruyorum yanlış anlamayın lütfen aklımdaki soruları bitireyim ki bende öğrenip bir şeyler katmak istiyorum kendime saygılar..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161
BEYAZ, 11 dakika önce yazdı:

evet cilt kalitemden dolayı değil aslında bu izler :) epilasyona gittim ve beni ciddi ciddi yaktılar 2. derece yaık oluştu bilmediğimizden de sesimizi çıkarmamıştık ama yakmışlar duman bile görmüştüm bu yüzden 100lerce sivilce çıktı bu iyileşmiş hali yani aslında cildimin böyle olmasının sebebi epilasyondaki arkadaş

İzler/yanıklar için co2 franksiyonel lazer yaptirmadiysan yaptır. En etkili yöntem biraz tuzlu ama.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
BEYAZ, 10 dakika önce yazdı:

treni yüksek tutmayı anladım fakat testoyu daha düşük tutmam nasıl bir kuruluk sağlayabilir öğrenmek adına soruyorum yanlış anlamayın lütfen aklımdaki soruları bitireyim ki bende öğrenip bir şeyler katmak istiyorum kendime saygılar..

Düşük testo kullanırsan östrojenin çok yükselmeyecek ve sulanmayacaksın :) Bu arada lazeri yapan yere neden dava açmadın? Hastaneden rapor alıp dava açman lazımdı.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    5
deluxes, 7 dakika önce yazdı:

İzler/yanıklar için co2 franksiyonel lazer yaptirmadiysan yaptır. En etkili yöntem biraz tuzlu ama.

kendileri cildimi mahvettikleri için tedaviyi kendileri karşılayacak.

Diver, 6 dakika önce yazdı:

Düşük testo kullanırsan östrojenin çok yükselmeyecek ve sulanmayacaksın :) Bu arada lazeri yapan yere neden dava açmadın? Hastaneden rapor alıp dava açman lazımdı.

gerekli işlemleri yaptım raporum her şeyim var şikayette bulundum çok teşekkür ederim 
cevaplarınız için çok teşekkür ederim 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    5

Arkadaşlar merhaba definsyon kürüne gireceğim  sizlerden dozajlama hakkında destek istiyorum ilaçlarım şu şekilde;

• tren a.
  • test p.
  • stonozol 1 kutu
  • oxandrolone 3 kutu
  • tren a 300mg haftalık düşünüyoruz
  • testo p 200mg haftalık 

önerilerinizi bekliyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    419

Formu görmediğim için dozlar hakkında bir şey diyemem ama winstrol varken oxa gerek yok. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    5

Merhabalar;

ELİMDE OLAN ÜRÜNLER:

• winstrol 
  • iki adet tren a
  • iki adet testo prop

formumuda paylaşacağım 96 kiloyum yarım ml testo ile cruise yapmaktayım dozaj konusunda yardımcı olabilir misiniz? aklımda 200 prop 200 tren haftalık 2 ml 10 hafta gitmek var bazıları 200 yeterli bazıları 300 yap demekte tavsiyenizi bekliyorum. video çeken biri değilim form çekmeyide hiç sevmem definasyon haricinde elimde güncel bunlar var kusuruma bakmayın lütfen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    889
gönderildi (düzenlendi)
BEYAZ, 23 dakika önce yazdı:

Merhabalar;

ELİMDE OLAN ÜRÜNLER:

• winstrol 
  • iki adet tren a
  • iki adet testo prop

formumuda paylaşacağım 96 kiloyum yarım ml testo ile cruise yapmaktayım dozaj konusunda yardımcı olabilir misiniz? aklımda 200 prop 200 tren haftalık 2 ml 10 hafta gitmek var bazıları 200 yeterli bazıları 300 yap demekte tavsiyenizi bekliyorum. video çeken biri değilim form çekmeyide hiç sevmem definasyon haricinde elimde güncel bunlar var kusuruma bakmayın lütfen.

Aynı konu içinde aynı soruları neden tekrar tekrar soruyorsun? Cevap almışsın işte ?

Bende cevap vereyim tekrar aynı şeyleri yazma. :) 

• Winstrol günlük 50 mg alabilirsin.
  • Tren ilk kür ilk kürler için tehlikeli haftalık 300 mg alabilirsin.
  • Propta tren gibi haftalık 300 yeter.
tarihinde GHOST tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    5
GHOST, 11.03.2025 - 17:12 yazdı:

Aynı konu içinde aynı soruları neden tekrar tekrar soruyorsun? Cevap almışsın işte ?

Bende cevap vereyim tekrar aynı şeyleri yazma. :) 

• Winstrol günlük 50 mg alabilirsin.
  • Tren ilk kür ilk kürler için tehlikeli haftalık 300 mg alabilirsin.
  • Propta tren gibi haftalık 300 yeter.

Merhaba,

İlacı aldığım hocanın tavsiyesi üzerine;

• 200 mg trenbolone acetat
  • 300 mg testosteron propionate
  • 50 mg winstrol (ile devam ediyorum)

İle başladım beslenmem idman yoğunluğuna ve gün içi yoğunluğuma göre düzenliyorum açıkçası şimdilik ilaç flakon olmadığından.

Haftanın 4 günü yapıyorum:

• pazartesi
  • salı
  • perşembe
  • cuma

Şeklinde. Kürü 10 hafta ile dozları değiştirmeden tamamlamak istiyorum. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    5

Arkadaşlar selamlar

mevcut kürümde 200 mg testo prop tren a alıyorum ikisinide haftalık ve 10 hafta gideceğim

elime bakit geçti ve ürün eklemekle eklememek arasında gidiyorum sizce hiçbir iey eklemeden devam mı edeyim yoksa dozlarımı arttırayım yada ürün mü ekleyeyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makro1178    75

Merhabalar ; Form durumunuz hedefiniz gibi detayları eklerseniz deneyimli hocalarımız daha sağlıklı dönüş sağlayabilirler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    5

Hah doğru yağ oranım 16 17 civarında 2. Haftamdayım definaayon dönemindeyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    62

Bir önceki açtığın konuda @Diver hoca masteron önermiş bence tavsiyesini dinlemelisin. 200mg masteron ekleyebilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BEYAZ    5
Trenx, Şimdi yazdı:

Bir önceki açtığın konuda @Diver hoca masteron önermiş bence tavsiyesini dinlemelisin. 200mg masteron ekleyebilirsin.

Bende onu düşünmüştüm o halde dozlar 200 şeklinde devam ediyor ekstra masteron ekliyorum :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: YunusMaidstone
      Herkese selam arkadaşlar,
      3 aydır only testo gidiyorum. Vücudum östrojene aşırı hassas olduğu için maalesef su tutumuda biraz fazla oldu. Salı/Cuma 0.5 mg arimidex alıyorum. Şuan östrojen 40’lı seviyelerde ve Libidom gayet iyi.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 33 Boyum 1.79 Kilom 94 Civarı. Yıllardır aralıklı kür yapıyorum sürekli başla bırak başla bırak olduğu için çok iyi bir fizik oturtamadım. Şimdi definasyon kürü planlıyorum.
      HAFTALIK KÜR PLANLAMAM:
      600 testo enanthe 300 masteron enanthe 300 tren enanthe 50 mg anavar Enjeksiyonları haftada 3’e bölerek yapıcam. Sizce bu kür benim için uygunmu? Daha önce hiç tren kullanmadım ama bir kaç defa deca kürü yapmıştım. Beslenmemi bu hafta düzeltmeye başladım.
      Beslenmem şimdilik bu şekilde:
      600 gr lor peyniri yağsız 6 tam yumurta  2 ölçek optimum whey 600 gr tavuk şiş 2-3 bardak ayran 1 tabak salata 2 tanede pide ekmeği Çinko, c vitamini, mix vitamin hapı, 4 gr pre-workout ve 5 gr creatin alıyorum.  Antrenman sistemim gerçekten yorucu Chat-gpt ile hazırladık. 
      Day 1 – Leg + Arm
      Barbell Squat – 5x8 (son set drop set) Bulgarian squat – 4x12 (her bacak) Leg Curl – 4x15 (Baldır) Standing Calf Raise – 5x20 Barbell Curl – 4x10 Dumbbell Hammer Curl – 4x12 Rope Pushdown – 4x15 Overhead Dumbbell Extension – 3x12 Wrist Curl + Reverse Curl Süper Set – 3x20 Day 2 – Chest + Back Bench Press – 5x8 Incline Dumbbell Press – 4x10 Cable Crossover – 4x15 Deadlift – 4x6 Barbell Row – 4x10 Lat Pulldown – 4x12 Face Pull – 3x15 Farmer’s Walk (ağır dambılla) – 3 set 30 saniye Day 3 – Shoulder + Wrist + Belly
      Military Press – 4x8 Arnold Press – 4x12 Lateral Raise – 4x15 Upright Row – 3x12 Dumbbell Shrug – 4x15 Wrist Roller – 3 set Reverse Curl (Z-bar) – 3x15 Hanging Leg Raise – 3x15 Weighted Cable Crunch – 3x15 GÜN 4 DİNLENME 
      GÜN 5 – Leg + Arm
      Front Squat – 4x8 Bulgarian Split Squat – 3x10 Leg Extension – 4x15 Seated Calf Raise – 4x20 EZ Bar Curl – 4x10 Incline Dumbbell Curl – 3x12 Skullcrusher – 4x12 Close-Grip Bench Press – 3x10 Reverse Wrist Curl – 3x20 GÜN 6 – Chest + Back
      Dumbbell Bench Press – 4x12 Incline Cable Fly – 3x15 Push-ups (failure’a kadar) – 3 set T-bar Row – 4x10 Seated Cable Row – 4x12 Lat Pullover – 3x15 Shrug – 3x15 (drop set) GÜN 7 – Shoulder + Wrist + Belly
      Standing Barbell Press – 4x10 Dumbbell Lateral Raise – 4x15 Dumbbell Front Raise – 3x15 Rear Delt Machine – 3x15 Wrist Curl + Reverse Curl Süper Set – 3x20 Cable Side Crunch – 3x15 Plank – 3x1 dakika GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: owlimagine
      Arkadaşlar merhaba, nasılsınız?
      Bir hafta mini cut yapmayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda çok bir fikrim yok. Makrolar, mikrolar hakkında ne yiyeceğimiz hakkında bir de iştahı açmak için yapmayı düşünüyorum çünkü iştah sıfır yaptığınız mini cut planlarını merak ettim yardımcı olursanız sevinirim.
    • Yazan: arda3535
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      İlk kürüme girdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 750 mg Boldenon 750 mg Kullanıyorum 7 haftadır ama yaz geldiği için parçalanmak istiyorum.
      DEFİNSAYON KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Boldenon Masteron SORUM:
      İlacı kesmeden definasyon kürüne geçiş yapılabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: despona
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda belirttiğim definasyon planlaması ile ilerlemeyi düşünüyorum.
      GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM: (17 hafta)
      Boldenon 600mg Cypionate 500mg YENİ PLANLADIĞIM DEFİNASYON KÜRÜM: (6-7 hafta)
      350 mg Testosteron Propionate 400 mg Masteron 40 mg Winstrol 40 mg Anavar KAN PARAMETRELERİMDEN BAZILARI:
      ALT:  55 AST: 57 GGT: 26 SORULARIM:
      40mg winstrol ve anavarı aynı anda mı başlıyayım? Veya 3 hafta önce winstrol daha sonra 3 hafta anavar'a mı devam edeyim? Tüm fikir ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Serkanada2626
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürüne girdim şu an ilk haftam bitti pazartesi ikinci haftaya gireceğim programı yapan kişi ikinci haftamda piroviron+tribulus alabileceğimi söyledi günlük 200 mg çinko ve karaciğer koruyucu artı vitaminler.
      KÜR İÇERİĞİM: (10 hafta)
      winstrol propinat masteron fragment Fikir ve düşüncelerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.