Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

Freyax    1
EmreGundi, 21 dakika önce yazdı:

Janoshike kimin aracılığıyla türk firmaların test yolladıklarını iyi biliyorum testler doğru olabilir ama türkiye de 1500 tlye 10 mg mk-2866 bulmak imkansız hammadde fiyatı pahalı bir ürün burda dönen dümen daha farklı tahminimce başka firmadan alıp kendileri adına gecici bastılar veya dediğim gibi nam salmak için şuan da böyle bir hamle yaptılar ilk parti dolu olabilir ondan sonrası boş olur 

gönül ister ki türk firması sağlam ürün çıkarsın herkes onu kullansın ama biz de o kapasite yok maalesef millet olarak dümenciyiz 

Millet olarak birbirimizi öpmeyi çokseviyoruz zaten ülkenin bu durumda olmasınında en büyük sebebi bu aslında hocam birinciyi iyi satıpta ikincide hemen bi dümen dönüyo 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hascey27    19
Freyax, 17 saat önce yazdı:

haklısınız hocam da şu adamlar ürün satıp duruyor ben çok gıcık oluyorum insanlara sahte ürünleri verip zehirliyorlar ünlü bi adam çıkıpta dur kardeşim sen ne yapıyorsun demiyor

Burak Hoca Dur diyor işte :) ben memnunum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
godofdark    26

Yohimbin,cardarine ve ashwagandha kullanmıştım vaktiyle etkileri güzeldi. Tabii teste dolu gönderme mevzusu ayrı, ancak sahte olduğunu düşünmüyorum genel olarak 2-3 kere alışveriş yapmıştım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Canerphp    0
the_escobar, 04.03.2025 - 00:23 yazdı:

kanka çocuk 2 3 haftadır kullanıyor hemde 1.5 gibi komik bi rakama almış. En son gidicem kendimi deney faresi yapıp alıp deneyimleyeceğim bu işin doğrusu neymiş öğrenmek için 😀

Ben aldım şuan mk677 + rad140 kargo yarın elime ulaşır tahminimce bir bakalım merakımı giderecek şekilde kimse yorum yapmamıştı önümüzdeki günlerde iş yapıyor mu tekrar yazarım benim gibi merak edip de cevap bulamayanlar için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Freyax    1
Canerphp, Şimdi yazdı:

Ben aldım şuan mk677 + rad140 kargo yarın elime ulaşır tahminimce bir bakalım merakımı giderecek şekilde kimse yorum yapmamıştı önümüzdeki günlerde iş yapıyor mu tekrar yazarım benim gibi merak edip de cevap bulamayanlar için 

Çok iyi olur hocam senden haber bekliyor olucam gene buraya yazarsan insanlar en azından ne oldugunu bilsin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    43
Canerphp, 48 dakika önce yazdı:

tamamdır dostum yorumlarını bekliyoruz. Kendi sitesinden mi aldın?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    3

Hocam MK-2866'nın gramı 20-30$ arasında değişiyor. 10mg x 30 yani 300mg bir ürün için 1500 TL az bir fiyat değil. Bir ürünü pahalılaştıran şey aslında ona yaptığınız yatırım oluyor(üretim fabrikaları, o fabrikaların elemeanları, lojistik vb.). Bu adamlar muhtemelen küçük bir depoda kendileri kapsüle paketliyor :D. O yüzden bu kadar ucuza satmaları çok olanaksız gelmiyor çünkü giderleri minimal ve kar marjları biraz daha düşük.

Belki underdose'dur fakat dolu olduklarını düşünüyorum. Tek sıkıntı sterilliklerini kontrol edecek herhangibir mekanizmaya tabii değiller ve bu en tehlikeli durum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Freyax    1
sauron, 2 dakika önce yazdı:

Hocam MK-2866'nın gramı 20-30$ arasında değişiyor. 10mg x 30 yani 300mg bir ürün için 1500 TL az bir fiyat değil. Bir ürünü pahalılaştıran şey aslında ona yaptığınız yatırım oluyor(üretim fabrikaları, o fabrikaların elemeanları, lojistik vb.). Bu adamlar muhtemelen küçük bir depoda kendileri kapsüle paketliyor :D. O yüzden bu kadar ucuza satmaları çok olanaksız gelmiyor çünkü giderleri minimal ve kar marjları biraz daha düşük.

Belki underdose'dur fakat dolu olduklarını düşünüyorum. Tek sıkıntı sterilliklerini kontrol edecek herhangibir mekanizmaya tabii değiller ve bu en tehlikeli durum.

Hocam işin en kötü kısmıda herkesin agzından birşey çıkması yani bildigin alarak kumar oynuyosun ya gerçektren mk2866 çıkacak ya agrı kesici çıkacak yada daha kötü ucuzundan steroid koyacaklar birinden biri

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
Freyax, 2 dakika önce yazdı:

Hocam işin en kötü kısmıda herkesin agzından birşey çıkması yani bildigin alarak kumar oynuyosun ya gerçektren mk2866 çıkacak ya agrı kesici çıkacak yada daha kötü ucuzundan steroid koyacaklar birinden biri

Bakalım yohimbine siparişi verdim 990 TL terletse yeter heralde 😅 normalde ilaç kullanmadan antrenman da nabzım 130 150 leri görüyoruz bu sefer bakarım lawles kullanırken 180 gördüğüm oluyordu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    3
Freyax, 13 dakika önce yazdı:

Daha önce bir ilaç şirketinde 1 yıl kadar uzun dönem çalıştım. Benim bağlı olduğum departman kalite kontrolun altında mikrobiyoloji laboratuvarıydı. Tek bir parti için kaç farklı deney kurup sterilite, endotoksin baktığımızı hatırlayamıyorum bile. GMP gereği her ürün sıkıca denetlenip üretiliyordu ve hala sıkıntılar çıkıyordu. Şimdi sen gidip sertifikaları olmayan depodan bozma bi yerde üretilen bi ilacı alırsan ileriki yaşlarında ne gibi iç hastalıkları yaşarsın tahmin dahi edemezsin. Tavsiyem güvenilir büyük markalar dışında herhangibi yerden ağrı kesici bile almayın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Freyax    1
Yasar, 31 dakika önce yazdı:

Bakalım yohimbine siparişi verdim 990 TL terletse yeter heralde 😅 normalde ilaç kullanmadan antrenman da nabzım 130 150 leri görüyoruz bu sefer bakarım lawles kullanırken 180 gördüğüm oluyordu 

Yorumlarını bekliyoruz hocam ama tabi nabız hızlandırmayı çok ucuz ilaçlarlada yapılabilir oda bi şüphe

sauron, 14 dakika önce yazdı:

Daha önce bir ilaç şirketinde 1 yıl kadar uzun dönem çalıştım. Benim bağlı olduğum departman kalite kontrolun altında mikrobiyoloji laboratuvarıydı. Tek bir parti için kaç farklı deney kurup sterilite, endotoksin baktığımızı hatırlayamıyorum bile. GMP gereği her ürün sıkıca denetlenip üretiliyordu ve hala sıkıntılar çıkıyordu. Şimdi sen gidip sertifikaları olmayan depodan bozma bi yerde üretilen bi ilacı alırsan ileriki yaşlarında ne gibi iç hastalıkları yaşarsın tahmin dahi edemezsin. Tavsiyem güvenilir büyük markalar dışında herhangibi yerden ağrı kesici bile almayın.

Valla hocam bişey diyemiyorum türkiyede niye yasa dısı onuda anlamış degilim aswghanda bile sokulmuyor yani sanki ülkede herşey güvenilir bi bu maddeler güvenilir degilmiş gibi davranılıyor sonra böyle insanlar merdiven altı üretim yapıp satıyor avrupada bazı ülkelerde insanlar sokaklara düşmesin diye belli mg karşılı sentetik ürünler bile alabiliyor devlette belli bi sınır koyup sattıra bilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.423
sauron, 3 saat önce yazdı:

Bildiğin bütün büyük markalar sertifikasız denetimsiz lab ürünü :) Bu ürünler legal değil ilaç şirketi gibi sıkı denetim olmaz deney vs olmaz :) Eczane dışında ne alırsan al bu risk var...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
Freyax, 4 saat önce yazdı:

Yorumlarını bekliyoruz hocam ama tabi nabız hızlandırmayı çok ucuz ilaçlarlada yapılabilir oda bi şüphe

Valla hocam bişey diyemiyorum türkiyede niye yasa dısı onuda anlamış degilim aswghanda bile sokulmuyor yani sanki ülkede herşey güvenilir bi bu maddeler güvenilir degilmiş gibi davranılıyor sonra böyle insanlar merdiven altı üretim yapıp satıyor avrupada bazı ülkelerde insanlar sokaklara düşmesin diye belli mg karşılı sentetik ürünler bile alabiliyor devlette belli bi sınır koyup sattıra bilir 

Valla kendi sitesinden sipariş verdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Canerphp    0
the_escobar, 06.03.2025 - 12:29 yazdı:

tamamdır dostum yorumlarını bekliyoruz. Kendi sitesinden mi aldın?

Kendi sitesinden aldım ikisiyle beraber sinister hediye göndermişler 5 dakika kadar önce aldım ilk fişi 2 3 hafta bekleyelim şuan 76 kiloyum güzel etki ederse 8 haftadan 12 haftaya çıkarırım süreyi ama beklentiyi büyütmemek lazım 5.500 TL ödedim 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
Canerphp, Bir saat önce yazdı:

Kendi sitesinden aldım ikisiyle beraber sinister hediye göndermişler 5 dakika kadar önce aldım ilk fişi 2 3 hafta bekleyelim şuan 76 kiloyum güzel etki ederse 8 haftadan 12 haftaya çıkarırım süreyi ama beklentiyi büyütmemek lazım 5.500 TL ödedim 

Kral ben kendi sitesinden shredder yohimbine cardarine aldim 4250 TL yanında ashwaganda hediye ettiler 😂😂😂 bende 90 kg civarında yım bulk kürü bittikten sonra %25 yağ oranım var bakalım nolcak yarın bir ölçüm veriyim sonra da 1 ay sonra yine ölçüm veririm birde bugün sipariş verdim bugün kargodan msj geldi siparişiniz teslim alınmıştır en geç 3 calisma günü içinde teslim edilecektir diye 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Panoramic    0
Yasar, 7.03.2025 - 21:20 yazdı:

Kral ben kendi sitesinden shredder yohimbine cardarine aldim 4250 TL yanında ashwaganda hediye ettiler 😂😂😂 bende 90 kg civarında yım bulk kürü bittikten sonra %25 yağ oranım var bakalım nolcak yarın bir ölçüm veriyim sonra da 1 ay sonra yine ölçüm veririm birde bugün sipariş verdim bugün kargodan msj geldi siparişiniz teslim alınmıştır en geç 3 calisma günü içinde teslim edilecektir diye 

Bu firmanın ürünleri steroid mi yoksa doğal takviyeler mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    154
Panoramic, 4 saat önce yazdı:

Aslında ikiside değil

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
Panoramic, 13 saat önce yazdı:

Valla kullanmaya başladığımdan beri diyet ile birlikte 2 kiloya yakın vermişim pzt başladım kullanmaya antrenman da vücut isim çok artıyor nabzım da 150 170 arasında oluyor çok fazla su atıyorum vücuttan onun dışında su icmezsem tansiyon yükseliyor sanırım baş ağrısı oluyor bir tık birde deneyimledigim kadarıyla bu yohimbine cardarine shredder i kullandığım zaman çok geç boşalmaya yol açtı bayağı yoruyor insanı o konu 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

Bu markayı nispeten güvenilir bir satıcıya sordum bazıları güzel bazıları kötü diyor dedim. Oda sahtesine denk gelen var orijinaline denk gelen var dedi.

Çok inanmadım bu marka hakkın da internette çok bilgi yok heryer de satılmaya başladı ben güvenip almayı düşünmüyorum. tercih sizindir. Ürünlerin etiketin de yazan içerikler çok ilgi çekici 😂 yarısını koysalar okey ama benim güven problemim var sory

tarihinde bunuyazanTosun tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Freyax    1
bunuyazanTosun, 8 dakika önce yazdı:

Bu markayı nispeten güvenilir bir satıcıya sordum bazıları güzel bazıları kötü diyor dedim. Oda sahtesine denk gelen var orijinaline denk gelen var dedi.

Çok inanmadım bu marka hakkın da internette çok bilgi yok heryer de satılmaya başladı ben güvenip almayı düşünmüyorum. tercih sizindir. Ürünlerin etiketin de yazan içerikler çok ilgi çekici 😂 yarısını koysalar okey ama benim güven problemim var sory

Hocam işte problemde bu ya ulan ya tam yap şu işi yada yapma ha ben milleti zehirliyorum zevkte alıyorum diyorsan Allaha havele ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Freyax, 6 dakika önce yazdı:

Aynen öyle hocam nasrettin hoca gibi ya tutarsa

Hocam sadece bu sektör değil toplumsal insansal sorun var. Dükkanın tesisatı için aldığımız fiyatlar abartmıyorum neredeyse 5 katı neden böyle diyince abi sen mi ödeyeceksin dükkan sahibi ödeyecek deniliyor. Bu Amerika'da da var bunlar için belgesel çekiyorlar araba tamir ettirken nasil dolandırılmam diye Amerikan belgeseller var.

Türkiye'de çok daha fazla özellikle gıda da gerçek tereyağ bal zeytinyağına, hilesiz sucuğa hasret kaldık.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasar    41
gönderildi (düzenlendi)

Ben bir kumar oynadım  yağ yakımı için Trio setini aldım yohimbine cardarine shredder adında termojenik yağ yakici 3 günlük etkileri bende 86 kg den 83.300 e düşme ve aşırı vücut ısısı çok terleme  kardiyoda yüksek eğim 5 km hızda 150 170 arası nabız oldu gelen kutuların yanına ashwaganda ve testesteron booster hediye yollamışlar sitede sadece ashwaganda görünüyordu hediye olarak sanırım ilk alışveriş yada yanlışlikla koydular bunun haricinde en önemli noktası QR kod var kutularda ve açtığımda ürünün Avrupa'da satışında kullanılan site çıkıyor özellikle hepsinin QR kodunu tek tek denedim hepsi de kendi ürün satış sayfasına çıkıyor yohimbine yohimbineyi cardarine cardarine vs vs olarak ezbere yapılmış QR kod gibi aynı link çıkmıyor yani o manada biraz içim ferahladi

tarihinde Yasar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Freyax    1
Yasar, 2 dakika önce yazdı:

Ben bir kumar oynadım  yağ yakımı için Trio setini aldım yohimbine cardarine shredder adında termojenik yağ yakici 3 günlük etkileri bende 86 kg den 83.300 e düşme ve aşırı vücut ısısı çok terleme  kardiyoda yüksek eğim 5 km hızda 150 170 arası nabız oldu gelen kutuların yanına ashwaganda ve testesteron booster hediye yollamışlar sitede sadece ashwaganda görünüyordu hediye olarak sanırım ilk alışveriş yada yanlışlikla koydular bunun haricinde en önemli noktası QR kod var kutularda ve açtığımda ürünün Avrupa'da satışında kullanılan site çıkıyor özellikle hepsinin QR kodunu tek tek denedim hepsi de kendi ürün satış sayfasına çıkıyor yohimbine yohimbineyi cardarine cardarine vs vs olarak ezbere yapılmış QR kod gibi aynı link çıkmıyor yani o manada biraz içim ferahladi

Valla benim bildigimde o siteyi kendilerinin yapmış oldu hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: makro1178
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Görseldeki ürünü kullanan var mı ? Ne gibi avantajları var ve herhangi bir olumsuzluk var mı ?
      Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Yazan: kosedekibalici
      Ashwagandha temin etmek istiyorum. Oxy2gen den kendi tecrübelerim gereği neredeyse artık eminim boş olduğundan. Malum hepsiburada da 10k takipçisi olan satıcıdan da aldığım ürünlerin hiç biri çalışmadı, yorumlar da hep bu şekilde zaten o yüzden onu da eledim. Onun dışında TR de satışı olan bir marka bakındım. Grimlabs ı öven de çok söven de.
      Nasıldır kullanan var mı ?
    • Yazan: Türkaygırı99
      Grimlabs yohimbine kullanan, deneyimleyen oldu mu daha önce aranızda? Tavsiye eder misiniz?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: dodoo
      Grimlabsdan "GRIMLABS UNDEAD POWERFUL SHRED STACK" adındaki ürünü satın almak istiyorum.
      Ama güvenilirliğinden emin değilim pct gerektirir mi veya steroide girer mi?
    • Guest R140
      Yazan: Guest R140
      Rad140 (testolone) kullanmaya 3 gün önce başladım. Bu ürünü off dayler de almama gerek var mı? Şuana kadar hiçbir değişiklik hissetmedim bu ürün kaç haftaya kendini belli eder sizce? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.