Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

crizbi01

Testosteron+anavar+clen kürüne yüksek yağ oranında girmek mantıklı mı?

Önerilen İletiler

crizbi01    0

Herkese selamlar,

104 kilodan 94 kiloya kadar düştüm. Bel cevremi 12 cm incelttim. Kolesterolüm 244 seviyelerinden 202 sınır referans a kadar düşürdüm. Antrenmanım ve beslenmem güzel Haftada 150 Propionat testo 20 MG Anavar 20 MG Clen çok düşük şekilde ilerlesem aroma tize olur mu? Ne gibi problemlerle karşılaşırım yoksa 80-85 kiloya kadar düşüp ondan sonra mı girmeliyim? Bilgiler için herkese teşekkür ederim.İdmanda set halinde 100 KG Bench atıyorum antrenmanım negatif ve pozitif hakkını verebiliyorum. Hastane de testosteron ve diğer testlerimi yaptırdım testo düşük. İsteksizlik bıkkınlık gelişememe sorunları yaşıyorum.

O yüzden çok düşük MG de olsa sağlıklı olacağını düşünüyorum ama sizin fikirleriniz nedir?

67c2534b2a4ef_WhatsAppGrsel2025-03-01saat03_16.45_b4771fbb.thumb.jpg.fa6070c4051e65cc91b822c822a35dfe.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    29

Kilo verme sürecinde organları rahat bırakmak lazım, düşük dozda olsa sonuçta dışarıdan alınan bir hormon olduğu için kolestrol ile vb. Oynayacaktır. Dusebildigin kadar düş tıkandığın noktada düşük doz testosteron ile devam edebilirsin hem daha sağlıklı olur.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ulashaksu    7

Dostum bu kadar yüksek bir yağ oranında testo'nun düşük çıkmaması mümkün değil. Düşük testo tabii ki de yaşam kalitesini olumsuz şekilde etkiliyor. Fakat senin istediğin şey cheat code. Eat-Train-Rest-Repeat bu 4lüye sıkı bir şekilde bağlı kal tünelin sonundaki ışığı göreceksin. Bol su tüket metabolizmanı dinamik tutar ve kilo kaybı sonrası sarkmaları önler. 1 sene bu şekilde devam et ve sürece güven. Testo sorunların çözümü değil aslında birçok başka sorunun başlangıcıdır.  Motivasyonuna bel bağlama, bazen çok yüksek olur bazen hiç. Her zaman disiplin ve istikrarı ön planda tut. Başarılar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    219

Hocam bu yağ oranında testosteronu ne yapacaksın? Enjeksiyonlara hiç bulaşma bence. Anavarda gereksiz gibi clen wins yohimbe bunlara yönel. Sarmlar olabilir belki sr ve gw. Burak hocanın günlükleri var en altta orada bak güzel günlükler var senin gibi arkadaşların bence o günlüklerden kopya çekebilirsin neler yapmışlar neler kullanmışlar.

Bunlara bak mesela ikiside ip gibi olmuş bence iş görür şeyler günlükler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
onlytrenbolone, 22 saat önce yazdı:

Hocam bu yağ oranında testosteronu ne yapacaksın? Enjeksiyonlara hiç bulaşma bence. Anavarda gereksiz gibi clen wins yohimbe bunlara yönel. Sarmlar olabilir belki sr ve gw. Burak hocanın günlükleri var en altta orada bak güzel günlükler var senin gibi arkadaşların bence o günlüklerden kopya çekebilirsin neler yapmışlar neler kullanmışlar

Bunlara bak mesela ikiside ip gibi olmuş bence iş görür şeyler günlükler.

Evet bunları inceledim dün ve kilo verip arkasına karın kaslarını adonisleri çıkartmış gerçekten tebrik etmek lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    205

0.2 mg clendir o, 20 mg olsa çernobile gönderirler seni. Bak dostum, belirli bir eşik değeri var bu kullandığın ilaçlarda. Düşük mg tutman sana zarar vermeden fayda sağlamaz. Aksine 20 mg anavar zaten ALT/AST değerini alt üst edecektir, yan etkileri sana verecektir. Ancak etki anlamında sana hiç bir şey katmayacak, örneğin 1gr deca kullanıp da dick olan var 50 mg deca kullanıp da dick olan var, anlayacağın düşük mg her zaman sağlıklı ve yan etkisiz bir şekilde süreci en iyi şekilde atlatırım kafasından çık. Kolestrolün zaten kilo itibariyle çok yüksek olması kaçınılmaz, sağlıklı bir beslenme perhiz ile tüm değerlerini düzeltebilirsin. Evet, ve bu perhiz ile vücudunu da kolay bir şekilde forma sokabilirsin. Kilo vermek zor bir şey değil, ilaç bir anda seni 75 kg 8 pack IFBB Pro formuna sokmayacaktır, aksine beslenmen olmayınca seni daha da strese sokacaktır. Aromatize konusuna gelirsek, testosteronu 150 mg prop şeklinde kullanacaksın. İlla ki aromatizasyon olur, saf testosteron sokmuyorsun vücuduna /HORMON OLARAK/, yanında DHT ve Östrojen de sokuyorsun. Bunu engelleyemezsin. 80'lere düştüğün zaman küre girmeni öneririm. Zor bir süreçte değilsin şu an ve gireceğin kürün sana katacağı tek şey yan etkidir. Doğal bir şekilde kolaylıkla zaten bunu aşabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0

Testo girmeyide burak hoca mantıklı bulmadı Sarms önerdi. Anavarım ve clenim var kullanmadım duruyor. Onlara ek Rad140 ile 3ü aromatize de olmaz sanıyorum. Testestoronumuda arttırır mantıklı mı yoksa 80-85 e kadar hiç bir şey kullanmadan mı inelim? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    205
crizbi01, 6 dakika önce yazdı:

Testo girmeyide burak hoca mantıklı bulmadı Sarms önerdi. Anavarım ve clenim var kullanmadım duruyor. Onlara ek Rad140 ile 3ü aromatize de olmaz sanıyorum. Testestoronumuda arttırır mantıklı mı yoksa 80-85 e kadar hiç bir şey kullanmadan mı inelim? 

bir şey kullanmadan kolayca inebilirsin, ne gerek var ki yan ürünlere? Ama eğer ki çok zorlanırım diyorsan önerildiği gibi SARMs kullan derim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
thekingx    3
Fuhrer, 16 saat önce yazdı:

bir şey kullanmadan kolayca inebilirsin, ne gerek var ki yan ürünlere? Ama eğer ki çok zorlanırım diyorsan önerildiği gibi SARMs kullan derim.

Hocam, kullandığınız ilaclar hakkında gonderi açabilir misiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    43

Dostum merhaba aynı hatayı bende yaptım testo tren masteron ox kullanıyorum 35kg fln verdim iyi parçalandım kilo verdim ama zararıda oldu şuanki aklım başta olsa 500 testo ve ox yohimbine kullanırım sadece veya sadece sarms 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    205
thekingx, 4 saat önce yazdı:

Hocam, kullandığınız ilaclar hakkında gonderi açabilir misiniz?

şu an ramazan dolayısıyla cruisedeyim dostum 150 mg testo kullanıyorum, yılda 2 blast atıyorum sadece. Bundan sonraki blastimde testo deca tren bolde kullanacağım dozları belirlemedim daha

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crizbi01    0
fatman, 02.03.2025 - 12:49 yazdı:

Dostum merhaba aynı hatayı bende yaptım testo tren masteron ox kullanıyorum 35kg fln verdim iyi parçalandım kilo verdim ama zararıda oldu şuanki aklım başta olsa 500 testo ve ox yohimbine kullanırım sadece veya sadece sarms 

Ne gibi zararları oldu ? ALT AST kolesterol östrojen değerlerinde mi? Daha farklı mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mustafaskh    107
crizbi01, 13 dakika önce yazdı:

Ne gibi zararları oldu ? ALT AST kolesterol östrojen değerlerinde mi? Daha farklı mı?

Bu yağ oranında sana kimse kür önermez, ama ısrarla birinin onaylamasını istiyorsun ama yapacak yok. Burak hoca ile konuştun madem süreci hızlandırmak için sarms kullan sonrasını ona göre çizersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fatman    43
crizbi01, Bir saat önce yazdı:

Hepsi yüksekti baya , östrojen 150lerde geziyordu kolesterol tansiyon tavandi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ElmasGenetik
      Herkese selamlar,
      KÜR İÇERİĞİM : (1 AYLIK)
      200 mg testosteron 300 mg masteron Kürü yapmaktaydım. Salaklığımdan dolayı ramazanı ve iş tempomu ayarlayamadım. Bundan dolayı spora gidemiyorum ve enjeksiyona pek vaktim olmuyor. En azından ramazan ayı için 1 aylık ara versem sağlık ve form açısından bir etkilenmem olur mu diye sizlere danışmak istiyorum.
      Vereceğiniz her cevap için teşekkürler.
    • Yazan: j00x0
      Merhabalar,
      Evlilik arifesinde hatun ile birlikte çeki düzen vermeye başladık kendimize ben bulk kendisi de diyet ile birlikte yağ yakmak istiyor fakat kendim için az çok fikrim bilgim var ama onun için hiç bir bilgiye vakıf değilim hele yağ yakmayı hiç bilmem bildim bileli hep kilo almak için uğraşan bir tipim burada sıkıntımız iğne olsun istemiyorum tablet üzerinden veya sarms üzerinden gitmek istiyoruz yağ ve kilo bilgilerini vereyim yardımlarınızı bekliyorum.
      1,60 boyunda.

• Yazan: Fkehlibar
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Natural ve kür geçmişi olmayan bir öğrencim ile başımdan geçen süreci anlatacağım. Öğrencim kan tesi vermek istediğini söyledi. Karaciğer,böbrek,tam kan sayımı gibi testlerle beraber hormon testi de verirsen bakalım görelim demiştim. Test sonucunda öğrencimin total testosteronu düşük çıktı.
      Şöyle bir kombin planladım;
      Günlük;
      Gündüz: Omega3(1000 mg),D vitamini (2000 iu) Gece: tribulus(1000 mg),çakşır otu(1 yemek kaşığı tozu 1 bardak suyla demlenerek içildi),çörek otu yağı hapı(1kapsül),çinko(zinco220 1 kapsül),magnezyum(250 mg citrate). Bu şekilde 6 hafta yaptıktan sonra kan testi verdik. Sonuç beklediğimden de harika.
      Referansın altında olan testosteron referansın üzerine çıkmış.

• Yazan: emsalsiz
      Merhaba arkadaşlar.
      Herhangi bir kür vs yapmadım, amacım bir süre için testosterunumu arttırmak.
      Sorum şu: Klomen kullanırken düşük doz armidex kullanımı işe yarar mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Yusufdemir1995
      Merhaba değerli forum üyeleri…
      Yurtdışında yaşayan yeni tanıştığım pro bir sporcu abim diyeyim orada bulk hacim kürlerinde aslında testoyu düşük tutup diğer ilaçlara yükleniyorlarmış.
      Mesela örnek olarak:
      250 mg testo enantat 600 mg deca Testoyu olabildiğince düşük tutup deca ve primoyu yüksek alıp yağlanıp sulandığını söyledi testoyu yüksek aldığımda daha çok defineye kaçıyor vücut dedi ben hiç denemedim bu şekilde farklı bir sistem aslında deneyen oldu mu hiç?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.