Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mustafa Can Yılmaz

Genel tüm dönem kür günlüklerim hk.

Önerilen İletiler

Diver, 8 dakika önce yazdı:

Bence devam et carbona. Üstünde yazandan aşırı fazla doz olması zor çünkü 1 ml yağın alacağı miktar max 150/200 mg. Bunu da yapabilmek için benzil miktarını artırmak gerekir ve enjeksiyon sonrası çok ağrı yapar. Carbon ucuz marka overdose olacağını sanmıyorum :) Crp değerine baktırdın mı?

Teşekkür ederim enjeksiyon sonrası hiç ağrı yapmıyor hatta birkaçgün arka arkaya aynı bacağa vurabiliyorum.

• Tam kan sayımı
  • LDL/HDL
  • PROLAKTİN
  • ALT/AST
  • E2
  • TESTOSTERON
  • LH/FSH
  • TSH
  • T3/T4

Glomerül Filrasyon Hızı Buradaki bütün testleri verdim tam kansayımı büyük ihtimal ile bugün çıkar çıkınca direkt buraya atıcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

oisobb123    35
Mustafa Can Yılmaz, 4 dakika önce yazdı:

Sağlık ocağı 

Kanka gidip ne dedin acaba bu aralar aşırı uykusuzluk var birde bunu deneyim belki işe yarar 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
oisobb123, 3 saat önce yazdı:

Kanka gidip ne dedin acaba bu aralar aşırı uykusuzluk var birde bunu deneyim belki işe yarar 😀

Yukarıdaki testleri gösterip bunlara baktırmak istediğimi söylüyorum ne için falan derse spor yapıyorum suplement kullandığımı söylüyorum Öyle veriyo,ilk başlarda hekimim baya sorguluyordu düzenli gitmeye başlayınca artık sorgulamıyor 😀

EDİT:

Testlerin bir kısmı çıktı kreatinin ile egrf fazla oynamış creatin kullanmıyorum günlük en az 4.5lt su içiyorum eski değerlerim 1.sayfa ilk mesajımda mevcut.

• karaciğer değerlerim düşmüş koruyucu kullanmaya başlamıştım
  • hdl kolestrolüm git gide düşüyor bunu kür içinde yükseltme gibi bir şansım varmı? yoksa küre aramı vermeliyim
  • tesleri vermeden önceki gün 500ml kan vermiştim
  • dün akşam diyetimi baya bozmuştum beraberinde birkaçtane sigara içmiştim 
  • sabah test vermeden önce 1proviron birkaç yudum su içmiştim

6mart.PNG 6martrtt.PNG

tarihinde Mustafa Can Yılmaz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 2 dakika önce yazdı:

Antrenman yapanlarda kreatinin yüksek çıkması normal. Hdl için balık yağı tüketmelisin tüketiyorsan artırmalısın. Yemeklerde sadece zeytinyağı yağı kullan. Egfr normal.

kreatin ve egrf normal ama eskisine göre normal değil hocam testo bolde küründe kreatin 1.01 di egrf 100-110 böbrek için önerebileceğiniz koruyucu suplement varmı hocam?

hdl için günde 2-3gr balık yağı tüketiyorum fakat hiç zeytin yağı tüketmiyorum 20-30gr eklicem diyete teşekkür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
Mustafa Can Yılmaz, 2 dakika önce yazdı:

kreatin ve egrf normal ama eskisine göre normal değil hocam testo bolde küründe kreatin 1.01 di egrf 100-110 böbrek için önerebileceğiniz koruyucu suplement varmı hocam?

hdl için günde 2-3gr balık yağı tüketiyorum fakat hiç zeytin yağı tüketmiyorum 20-30gr eklicem diyete teşekkür ederim

Tren kullanıyorsun tabii ki kullandığın diğer ilaçlara kıyasla daha çok değerleri bozacak ama önemli olan ne kadar bozduğu. Endişe etmeni gerektirecek kadar bir bozulma yok. Kürdeyken kabul edilebilir değerler bunlar. Zeytinyağı da ekleyince hdl biraz daha toparlanır. Zaten kürdeyken olabildiğince zeytinyağı ve kuruyemişlerden yağ makrolarını almak önemli. Böbrekler için en iyi koruyucu sudur. Tuz alımını abartma yeter. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 4 saat önce yazdı:

Dostum değerin normal :) Ağırlık antrenmanı yapanlarda kreatinin yüksek çıkması normal. Böbreklerinde sorun yok. Egfr 60-70 bandına yada altına düşerse kork. Şuan koruyucuya gerek yok bol su iç. Antrenman dışında bol bol dinlen. İlla bu değerleri düşürmek istiyorsan treni kes antrenmana bir hafta ara ver Full yat düşer. Dediğim gibi hiç gerek yok korkulacak bir şey olsa söylemez miyim 😄

Teşekkür ederim hocam Egrf 1haftada 20ml düşünce gözüme çok geldi🙂

Feladel, 4 saat önce yazdı:

Tren kullanıyorsun tabii ki kullandığın diğer ilaçlara kıyasla daha çok değerleri bozacak ama önemli olan ne kadar bozduğu. Endişe etmeni gerektirecek kadar bir bozulma yok. Kürdeyken kabul edilebilir değerler bunlar. Zeytinyağı da ekleyince hdl biraz daha toparlanır. Zaten kürdeyken olabildiğince zeytinyağı ve kuruyemişlerden yağ makrolarını almak önemli. Böbrekler için en iyi koruyucu sudur. Tuz alımını abartma yeter. 

teşekkür ederim yağı kg başına 1grmı alsam 0.7 falanmı alsam diye düşünüyorum sizce? ve bu arada Dideral in nefes darlığına iyi geldiğini okudum ben sadece nabız için kullanılıyor sanıyordum Dideral in dozajını nasıl ayarlamalıyım?(Düşük dozaj olacak şekilde)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    348
Mustafa Can Yılmaz, 13 dakika önce yazdı:

Teşekkür ederim hocam Egrf 1haftada 20ml düşünce gözüme çok geldi🙂

teşekkür ederim yağı kg başına 1grmı alsam 0.7 falanmı alsam diye düşünüyorum sizce? ve bu arada Dideral in nefes darlığına iyi geldiğini okudum ben sadece nabız için kullanılıyor sanıyordum Dideral in dozajını nasıl ayarlamalıyım?(Düşük dozaj olacak şekilde)

0.7 de alsan 1 de alsan çok önemli bir değişiklik olmaz. Yeter ki büyük kısmı sağlıklı yağlardan olsun. Nefes darlığı için sabah akşam 10ar mg Dideral yeterli olur. Nabız ve tansiyon sıkıntı yaratmazsa 20şer mg alabilirsin.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

merhaba diğer sonuçlarımda çıktı 

testden 4gün önce 110mg testo enanthate (her 5günde bir 110mg alıyorum)

testo dozajını arttırmalımıyım?

3gün önce yarım dostinex almıştım 

benim bu lh fsh neden hep açık? hepte proviron kullandığım dönemlerde oluyor

resim_2025-03-07_093042795.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver, 7 dakika önce yazdı:

Prolaktin çok düşmüş dostinexe ara ver ezbere içme. Proviron tam tersi yüksek doz kullanıldığında Lh-fsh baskılar. Lh-fsh açık olması genetik olarak şanslısın ondan :) Ama testo düşük bence başka markayla değiştirip deneyebilirsin.

Tamamdır hocam bi 10gün boyunca dostinex almıcam 

testoyuda elimde kapalı 1flakon Carbon var onu açtım şimdi, pazartesi perşembe 125/125mi vurmamı tavsiye edersiniz yoksa 150/150mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)

tekrardan merhaba kürümün 3.haftasına yaklaştım dozajı günlük 10mg ma düşürdüm çoğu yan etkiyi kontrol edebiliyorum fakat nefes darlığı ve bayılma hissine bi çözüm bulamadım 

nefes darlığına Dideral yine iyi geldi ama antremanda setleri atmaya korkuyorum set sonrası bayılma hissi  baş dönmesi nefes darlığı geliyor sanki beynime oksijen gitmiyormuş gibi oluyor tecrübeli,bilgili olan hocalarım yardım edebilirmi?

buna vücut zamanla alışırmı yoksa giderek şiddetlenebilirmi?

antreman sonlarına 40dk sabit 120nabız bisiklet kardiyo ekledim oda eskisine göre baya iyi geldi

tarihinde Mustafa Can Yılmaz tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing    14
gönderildi (düzenlendi)
Mustafa Can Yılmaz, Bir saat önce yazdı:

tekrardan merhaba kürümün 3.haftasına yaklaştım dozajı günlük 10mg ma düşürdüm çoğu yan etkiyi kontrol edebiliyorum fakat nefes darlığı ve bayılma hissine bi çözüm bulamadım 

nefes darlığına Dideral yine iyi geldi ama antremanda setleri atmaya korkuyorum set sonrası bayılma hissi  baş dönmesi nefes darlığı geliyor sanki beynime oksijen gitmiyormuş gibi oluyor tecrübeli,bilgili olan hocalarım yardım edebilirmi?

buna vücut zamanla alışırmı yoksa giderek şiddetlenebilirmi?

antreman sonlarına 40dk sabit 120nabız bisiklet kardiyo ekledim oda eskisine göre baya iyi geldi

şekerin düşüyo olabilir, çok düşük kalorili veya karbonhidratlı besleniyosan onu arttırabilirsin veya antreman sırasında vitargolu vs bir intra hazırlaman belki iyi gelebilir ya da idmana çok aç gitmeyip idmandan önceki öğünde hızlı sindirilebilen pirinç unu muz vs yerine kan şekerini daha dengeli tutan glisemiks indeksi daha düşük karbonhidratlar tavsiye edebilirsin.

tarihinde predacing tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4

dostum selam bende tren kullanıyorum da bu nefes darlığı falan bende hiç olmadı fakat halsizlik ateşlenme arada oluyor nefes darlığı muhabbeti biraz tırsıtmıyor değil ve ben haftalık 500 alıyorum treni sende nefes darlığı ne zaman başladı ve ölüm tribine sokuyor mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
predacing, 12 saat önce yazdı:

şekerin düşüyo olabilir, çok düşük kalorili veya karbonhidratlı besleniyosan onu arttırabilirsin veya antreman sırasında vitargolu vs bir intra hazırlaman belki iyi gelebilir ya da idmana çok aç gitmeyip idmandan önceki öğünde hızlı sindirilebilen pirinç unu muz vs yerine kan şekerini daha dengeli tutan glisemiks indeksi daha düşük karbonhidratlar tavsiye edebilirsin.

Dediğin gibi olabilir evet antreman öncesi söylediğin şekil çoğunlukla pirinç unu muz falan yapıyordum yada son öğünümü 2-3 saat önce yemiş oluyordum diyetimdeki basmati pirinci bulgur ile değiştirdim pirinç ununuda çıkardım teşekkür ederim 

testomrt, 12 saat önce yazdı:

dostum selam bende tren kullanıyorum da bu nefes darlığı falan bende hiç olmadı fakat halsizlik ateşlenme arada oluyor nefes darlığı muhabbeti biraz tırsıtmıyor değil ve ben haftalık 500 alıyorum treni sende nefes darlığı ne zaman başladı ve ölüm tribine sokuyor mu?

ben 1.haftanın sonunda nefes darlığı yaşamaya başladım sonra 1-2gün ara verip dozajı 10mg ye düşürdüm şuan eskisine göre nefes darlığı baya azaldı ama antremanda hala aşırı rahatsız edici bir duruma dönüşüyor sende nefes darlığının ne zaman başlıyacağını bilemem belki ciddi bir şekilde yaşamazsın genetiğine bağlı ama ilk kürden 500mg tren çok ciddi bir dozaj dikkat et ben haftalık 70-100mg mı zor kontrol ediyorum (tabi edebildiğim söylenebilirse)

ölüm tribi denilmezde sayılabilir birkeresinde antremanda tbarda setten çıktıktan sonra kalbim nefesim heryerim sıkışmıştı kitlenmiştim midem yanmıştı falan orda baya bi stres oldum dediğim gibi dikkat et bence

Diver, 11 saat önce yazdı:

1. Ventolin denemelisin eczaneden ucuza alabilirsin.
2. Antrenman öncesi kekik çayı öneririm gerçekten işe yarıyor. Aktardan kara halile al yatmadan önce 2 adet yut.

3. Hücrelere daha fazla oksijen taşınması için antrenmandan 30 dk önce beta alanin iç.

çok teşekkür ederim hocam sizin tavsiyelerinizi özellikle dikkate alıyorum tecrübe ve bilginize hayranım diyebilirim :D

ventolini pazartesi  alıp denicem kaç mcg almalıyım? (düşük doz olacak şekilde)

hocam 2 adet kara halile yut derken çiğnemedenmi yutayım?

bugün off day di ama arkadaşla gidip bi bilek,omuz,kardiyo denicem antreman öncesi kafeinsiz pump denicem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt    4

ben haftanın 2 günü enjeksiyon yapıyorum da bende nefes darlığı sadece uyurken oluyor o da çok rahatsız etmiyor haricinde geç boşalma yaşadın mı hiç?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41

Hocam alakasız olacak ama testleri sağlık ocağında yaptırdım demişsiniz sağlık ocağında total test e2 prolaktin falan bakmıyolar diye biliyordum bakılıyor mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
nattybuilder, 35 dakika önce yazdı:

Hocam alakasız olacak ama testleri sağlık ocağında yaptırdım demişsiniz sağlık ocağında total test e2 prolaktin falan bakmıyolar diye biliyordum bakılıyor mu ?

egrf, shgb, dht, progesteron hariç hepsine baktırıyorum ben. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
testomrt, 9 saat önce yazdı:

ben haftanın 2 günü enjeksiyon yapıyorum da bende nefes darlığı sadece uyurken oluyor o da çok rahatsız etmiyor haricinde geç boşalma yaşadın mı hiç?

Hayır geç boşalma yaşamadım 

nattybuilder, 3 saat önce yazdı:

Evet bizim burası bakıyor diğer sağlıkocaklarıda büyük ihtimal ile bakıyordur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tekrardan merhaba kürümün 6.haftasındayım 4.haftanın sonuna kadar Carbon kullandım baya etki aldım yan etkiler şöyleydi tansiyon,nefes darlığı,şeker düşüklüğü arada bir galiba Hipoglisemi geçiriyordum soğuk falan basmıştı 1-2kere,şekerimi ölçtüğümde 65lerde falan çıkıyordu,sivilce,tahammülsüzlük,4.haftanın sonlarına doğru öksürük başladı bu yan etkilerin hepsini buradan verdiğiniz tavsiyeler sayesinde kontrol edebildim teşekkür ederim sadece sivilceye çözüm bulamadım çokta üstüne düşmedim neyse 4.haftanın sonuna kadar Carbon kullandım güzeldi 5.hafta rx markasına geçmek,denemek istedim ve büyük ihtimalle  ilaç boş şuan dozu 175mg a çektim ve ona rağmen hiç bir yan etki yaşamıyorum bütün yan etkiler kayboldu damarlarım gitmeye başladı ve carbondayken düşük karb (150-200falan) almaya çalıştığımda şekerim ona rağmen çok düşüyordu bayılıcak gibi oluyordum ama bu markaya geçtiğimde 0karb bile rahatlıkla yapıyorum şuan 6.haftanın ortalarındayım 3-5gün sonra bitiririm büyük ihtimal ile içinde prop var pazartesi test vericem en son dostinex i 10gün önce fln aldım

Genel olarak memnun kaldım diyebilirim ama Carbon’u bırakmayıp 2-3hafta daha devam etseydim çok daha iyi olabilirdi

aşağıda bulk ve cut formlarımı koydum 

2tane eski foto var birisi göğüs  Biriside sırttan verdiğim pozlar diğerleri kür içindeki formlarım 

sizce yağ oranım kaçlarda? ben çok tahmin edemiyorum anlamıyorum yani

IMG_0624.jpeg IMG_5398.jpeg njnj5.thumb.png.e51e7bfcb70d60ebade70695f4203027.png IMG_2103.thumb.jpeg.7d1637c2db35cb095c68a35fb4b328ec.jpeg IMG_2218.jpeg.694b8a5421c3feb7c1e8df8b725e8cc3.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

herkese merhaba geçenki testimde 100mg tren alıyordum testom 500lerde çıkmıştı ve trenin dozajını 175e çekmiştim şuan testom 300lere düşmüş tren dozajını arttırdıkça Testo seviyem düşüyor daha önce gören duyan tecrübe eden hocalarım Oldumu? Şuan pazartesi perşembe 250/250testo vurucam sinirlilik halinden falan hissetmeye çalışıcam acaba uzun zamandır testosteron aldığım için vücut artık kullanamıyormu? Böyle birşey mümkünmü 25haftadır falan testosteron alıyorum 

fcc61659-edc3-4b8e-9eb2-c25232d6d44a.jpeg 8b3e31d4-2d81-4785-b612-ae712131be07.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, 2 saat önce yazdı:

Kullandığın testo boş bence değiştir

Trenin dolu Testonun boş olma ihtimali pek inandırmıyor ama yinede başka marka denicem

bu arada Testonun dolu olduğunu düşünürsek burada nasıl bir problem olabilir? Reseptörlerim ilacı kullanmıyormu yoksa enjeksiyon yaptığım yer ilacı almıyormu ve bi yerde trenin dışarıdan testosteron alsan bile dışarıdan aldığın Testoyu baskıladığı tarzı değişik birşey okumuştum alakası olabilirmi

Erayerhan, 12 dakika önce yazdı:

Hocam 1 haftada 6 kilo mu verdiniz yanlış mı anladım acaba

Hayır tren kullanmadan önce Testo ile definasyona başlamıştım bile ztn, tren küründe kilom sabitdi diyebilirim 81-83kg aralarında dolaşıyordum ama şuan 87kilo oldum diyetimi falan fazla bozmaya başladım ama yağlanmadım denebilir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba arkadaşlar,

3ay dinlendikten sonra yeni kürümü planladım ve şuan 2.haftadayım kürüm şu şekilde 

ilk 4 Hafta (define)

• Testo prop 250mg
  • Masteron prop 140mg
  • Tren Ace 175mg

Sonraki 6 Hafta (bulk)

• Testo enanthate 250mg
  • Tren ace 210mg
  • 50mcg igf1(des)

Son 2 hafta (bulk)

• Testo enanthate 250mg
  • 50mcg igf1(des)

Sorularım:

• Tren ve igf nin beraber olduğu kürlerde tiroid kullanımı ''şart'' diye bir yazı gördüm bu kürde levotiron 50mcg kullanmalı mıyım?
  • Gerek var mı?

Güncel Form:

WhatsApp Image 2025-06-23 at 15.26.52.jpeg WhatsApp Image 2025-06-23 at 15.26.51.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Carlos
      Sevgili hocalarım 2 sene önce açmış olduğum 18 yaş ilk kür başlıklı forumumdan sonra herkese tekrardan merhabalar değerli büyüklerimin ve hocalarımın sözünü dinledim ve naturel şekilde devam ettim.2 senelik süre içerisinde çalışma hayatının zorlukları ve bazı aksaklıklar sonucunda düzenli antrenmanlara tekrardan başlamış bulunmaktayım. 
      Bu süre içerisinde yazları aşçılık yaptığım için yeri geldiğinde 13 saat aralıksız yemek yemeden yesek dahi tamamen fastfood şeklinde ama yüksek protein ağırlıklı beslenerek hiç oturmadan çalıştığımızdan dolayı da bacak antrenmanlarımın çoğunu ve diğer antrenmanlarımı atlamış veya yorgunlukla zar zor yapmış bulunmaktayım.
      Fakat ona rağmen gün boyu yoğun tempodan ayakta kalmaktan olsa gerek kolum define şekilde 43 cm yi gördüğü olmuştu uzun saçlı olduğum fotoğraflar o zamandan kalma 20 yaşındayım ve artık gerçekten ara da versem antrenmanları beslenmeyi de değiştirsem genel olarak vücudumda çok bir değişiklik olmadığının farkındayım ve küre girmenin vakti geldiğini düşünmeye başladım.
      ilk kür için piyasadaki ilaçların kalitesizliğinden ötürü eczaneden yapabileceğim sustanon ve primobolan düşünüyordum fakat forumda okuduğum bazı olumsuz geri dönüşlerden dolayı sustanon dan vazgeçtim ilk kür için sizlerden önerilerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum 2022 de 80 kilo olarak bitirdiğim bulk dönemini şuan 75 kilo olma hedefiyle tekrardan düzene sokmaya başladım güncel fotoğraflarımı ve yeni yaptırdığım kan testlerimi ekliyorum.
      2022 senesinde açmış olduğum forum: 
      Sırasıyla eklediğim fotoğraflar
      Gri şort 2022: 80 kg Siyah şort 2023: 78 kg Ve diğerleri 2024: 72-73 kg şuan ki güncel fotoğraflarım        
    • Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Yaklaşık 2 aydır komple salmıştım yeniden döndüm sağlık sorunları vs derken bu sefer biraz daha işleri ciddileştirip kış yarışına kadar ortaya bişeyler çıkartmak istiyorum. 
      GEÇMİŞ KÜR GÜNLÜĞÜM: (2025)
      BESLENME DÜZENİM:
      2400 kalori civarı  45-50gr yağ 220karb  220-230 protein  KÜR İÇERİĞİM: (zphc)
      0.5 testo e (gün aşırı) 1.5ml masteron (gün aşırı) 5 günde 1 1mg reta (gün aşırı) KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 183 Kilo:89  Bel: 90 ANTRENMAN BİLGİLERİM:
      5 gün  Ppl upper lower 6 gün 35 dk yürüyüş veya bisiklet GÜNCEL FORM:

HEDEF BİLGİSİ:
      İlk başta yağ oranını olabildiğince indirmek istiyorum komple kuruduktan sonra yüklemeye gene vaktim olucak
      SORULARIM:
      Bu süreçte ne eklememi önerirsiniz? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Konuya katılım gösteren, tavsiye ve öneride bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Tunadag26
      Merhabalar değerli hocalarım ve tecrübeli arkadaşlar,
      Sizlerin tecrübelerinden faydalanmak ve sürecimi profesyonel bir çizgiye taşımak adına tüm detayları paylaşıyorum.
      KİŞİSE BİLGİLERİM:
      Günlük 2500 kcal (Düzenli makro takibi) SÜRECE DAİR NOTLARIM:
      ÜRÜN GÖRSELLERİM:

İLK KÜR İÇERİĞİM:
      Evogen/SP Testosteron Meditech Primobolan  Kullandım ancak ciddi yan etkilerle uğraştım. Özellikle Primo inanılmaz ödem yaptı, sık sık yüksek ateşle boğuştum ama kürden vazgeçmedim.
      YENİ KÜR PLANLAMASI HK.
      Şu an acemiliği geride bırakıp, bilen birinin rehberliğinde ve kontrollü gitmeye başladım. Değerleri stabilize etmek için 0.5ml Testo ile Cruise dozundayım. Bir sonraki faz için Optimum Overdose serisi (Testo E, Primo, Masteron, Anavar) ürünlerimi temin ettim. Forumda Optimum Overdose serisi hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum, ancak ben bu ürünleri çok güvendiğim ve referansı sağlam birinden temin ettim.
      SORULARIM:
      Bu seriyi yakın zamanda tecrübe eden var mı? Ayrıca Masteron/Anavar ekleyeceğim yeni faz için bu Cruise süresini ne kadar tutmamı önerirsiniz? FORM CHECK:

KAN TESTLERİM:

Tüm cevap, yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: mark
      Merhaba arkadaşlar
      Uzun süredir vücuda çok önem vermiyordum ama şimdi aynaya baktığımda kendimi salmış görmek zoruma gitti. Tahmini 8-10 haftalık bir definasyon sürecim olacak. Bu süreci de paylaşma isteği duydum. En son eylülde yarışmıştım, sonra da Vücuda ara verdim. İlaçları kestim, güreş bjj sporlarına başladım ve vücut geliştirme ile kombin etme isteğim var Artık yüksek kilolara çıkma ağır olma isteğim kalmadı  Bu kilolarda çok nefesim kesiliyor, tansiyonum yüksek vesaire. Bakalım 8-10 haftalık süreçte neler çıkaracağım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      250mg Test E 200mg Tren E Yohimbine Clen BESLENME:
      100gr pirinç unu 60whey (antrenman sonrası) 200gr pirinç  600gr tavuk göğüs 40whey 6yumurta 4 sarılı 2 beyaz GÜNCEL FORM:

• Yazan: SERKO
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir kaç ay forumdan uzak kaldım ama tekrar döndüm mutluyum ve gururluyum umarım her şey yolundadır ve sizler iyisinizdir. Şimdi size yakında başlayacağım define kürümden bahsetmek istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Trenbolone Acetate 200-300 mg Testostero Propionate 300 mg Bolddenon 500 mg Masteron 300 mg KULLANILACAK MARKA:
      Hilma biocare KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1,80 Kilom: 97  Yağ: %15 Günlüğüm hakkında dönemsel fotoğraflarla ve metinsel olarak tüm detayları bu başlık altında paylaşacağım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.