Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

anlv

Kür dönemi antidepresan ve concerta kullanımı kürü baltalar mı?

Önerilen İletiler

anlv    0

Selamlar,

Aktif olarak ssri tipi antidepresan kullanıyorum dikkat dağınıklığımdan dolayı.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Propionate
  • Rimobolon
  • Oxandrolone

Concerta başlayabilirim bu ikisi kürdeyken bir sorun çıkartabilir mi? @metinav

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ZYZZ    76

Total testona ekstra baskı yapacaktır. Hatta kan testine gir küre başlamadan total teston muhtemelen diplerde çıkacak.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anlv    0
ZYZZ, Bir saat önce yazdı:

Total testona ekstra baskı yapacaktır. Hatta kan testine gir küre başlamadan total teston muhtemelen diplerde çıkacak.

Aksine hocam 415 Total Testo değerim şuan 

Hatta daha erken giricektim küre Andarine S4 kullandığımdan dolayı baskılanmıştı 6 ay sonunda geçengün testim 415 çıktı ve 2 aydır zedprex kullanıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    76
anlv, 12 dakika önce yazdı:

Aksine hocam 415 Total Testo değerim şuan 

Hatta daha erken giricektim küre Andarine S4 kullandığımdan dolayı baskılanmıştı 6 ay sonunda geçengün testim 415 çıktı ve 2 aydır zedprex kullanıyorum 

Aksine dediğin senin yaşında sağlıklı sporcularda o seviye 700 800 dostum.

Ama sarmlarda baskılıyor evet. Dediğim gibi antidepresanlar totali baskılıyor kötü yanı o benim bildiğim ve libidoyu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anlv    0
ZYZZ, 8 dakika önce yazdı:

Aksine dediğin senin yaşında sağlıklı sporcularda o seviye 700 800 dostum.

Ama sarmlarda baskılıyor evet. Dediğim gibi antidepresanlar totali baskılıyor kötü yanı o benim bildiğim ve libidoyu.

Hocam ben bu zamana kadar hiç duymadım baskıladığını testoyu onun dışında ssri tipi antidepresanlarda kalıcı cinsel işlev bozukluğu yaptığını söylüyorlar ama hurafe geliyor bana ben Testo değil de herhangi başka bi sorun olabileceğinden korkuyorum eğer öyle bir ihtimal varsa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
anlv, 9 saat önce yazdı:

Hocam ben bu zamana kadar hiç duymadım baskıladığını testoyu onun dışında ssri tipi antidepresanlarda kalıcı cinsel işlev bozukluğu yaptığını söylüyorlar ama hurafe geliyor bana ben Testo değil de herhangi başka bi sorun olabileceğinden korkuyorum eğer öyle bir ihtimal varsa

SSRI tipi antidepresanlar kortizol ve prolaktin seviyelerini arttırıp ve dopamin seviyesini düşürerek dolaylı yoldan testo üretimini azaltır. Ayrıca PSSD dedikleri SSRI sonrası cinsel işlev bozukluğu diye bir kavram var. Nadiren de olsa bu durum kalıcı olabiliyor. Bu kavramı süs olsun diye uydurmadıklarını düşünüyorum. Antidepresan kullanmak çoğu durumda kürüne bir zarar vermez ama aynı şeyi psikolojin için söyleyemem. Kullanıp kullanmaman sana kalmış. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89
Feladel, 56 dakika önce yazdı:

SSRI tipi antidepresanlar kortizol ve prolaktin seviyelerini arttırıp ve dopamin seviyesini düşürerek dolaylı yoldan testo üretimini azaltır. Ayrıca PSSD dedikleri SSRI sonrası cinsel işlev bozukluğu diye bir kavram var. Nadiren de olsa bu durum kalıcı olabiliyor. Bu kavramı süs olsun diye uydurmadıklarını düşünüyorum. Antidepresan kullanmak çoğu durumda kürüne bir zarar vermez ama aynı şeyi psikolojin için söyleyemem. Kullanıp kullanmaman sana kalmış. 

Burada bi kaç yorumum olmuştu bunu okuyabilirsin. Ancak ritalin herkeste prolaktini arttırmaz burda bahsettiğim yüzde çok düşük hatta genelde prolaktini düşürür dopamini arttırdığı için kürde ritalin kullanımı çoğunlukla ritalin kullanmayı bırakmaya takiben düzelecek sorunlardır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
gönderildi (düzenlendi)
5am5unlu, 2 saat önce yazdı:

Burada bi kaç yorumum olmuştu bunu okuyabilirsin. Ancak ritalin herkeste prolaktini arttırmaz burda bahsettiğim yüzde çok düşük hatta genelde prolaktini düşürür dopamini arttırdığı için kürde ritalin kullanımı çoğunlukla ritalin kullanmayı bırakmaya takiben düzelecek sorunlardır.

İyi güzel diyorsun da ritalin ile SSRI tipi antidepresanların ne alakası var? Ritalinin beklenen yan etkilerinin arasında libido sorunları yok ama SSRI'lar için çok sıradan bir yan etki ve bu yan etki bıraktıktan sonra bile yıllarca ya da kalıcı olarak devam edebiliyor. Sonuçta biri uyarıcı biri antidepresan.

tarihinde Feladel tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89
Feladel, 14 dakika önce yazdı:

İyi güzel diyorsun da ritalin ile SSRI tipi antidepresanların ne alakası var. Ritalinin beklenen yan etkilerinin arasında libido sorunları yok ama SSRI'lar için çok sıradan bir yan etki ve bu yan etki bıraktıktan sonra bile yıllarca ya da kalıcı olarak devam edebiliyor. Sonuçta biri uyarıcı biri antidepresan.

1.arkadaş concerta ekleyeceğim diyor ritalin ile etken maddesi aynı ritalin hakkında bilgi edinmesi için söyledim 

2.ritalin beklenen yan etkileri arasında libido ve sertleşme sorunları var bunu biraz deneyim veyahut araştırma ile görebilirdin aslında, ben hem kendi deneyimlerimde hem de bilimsel çalışmalarda görüyorum

3. Ritalin ile ssrı birbiriyle o kadar da alaksız sayılmaz güzel dostum:) ssrı salınımı etkilemeden serotonin gerialımını inbihe ederken metilfenidat salınımı etkilemeden serotonin dopamin ve epinefrin gerialımını inbihe eder ikisinde de serotonin ortak nokta.(mesela snrı tipi antidepresanlar serotonin gerialımı ile birlikte dopamin gerialımını da inbihe eder)

anaokulundan beri psikiyatrik ilaç kullandım son 1 yıldır bıraktım içmiyorum bu konularda biraz bilgiliyim ilk alıntıladığım paylaşımda ritalin ile risperdalı karıştırdım (malum dikkat eksiliği) ondan mütevvelit prolaktin artışı olabileceğini söyledim fakat ritalinin prolaktin üzerine bir etkisi yok fakat  bazı bireylerde cinsel problemler yaşatıyor bu sugötürmez bir gerçek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
5am5unlu, 7 dakika önce yazdı:

1.arkadaş concerta ekleyeceğim diyor ritalin ile etken maddesi aynı ritalin hakkında bilgi edinmesi için söyledim 

2.ritalin beklenen yan etkileri arasında libido ve sertleşme sorunları var bunu biraz deneyim veyahut araştırma ile görebilirdin aslında, ben hem kendi deneyimlerimde hem de bilimsel çalışmalarda görüyorum

3. Ritalin ile ssrı birbiriyle o kadar da alaksız sayılmaz güzel dostum:) ssrı salınımı etkilemeden serotonin gerialımını inbihe ederken metilfenidat salınımı etkilemeden serotonin dopamin ve epinefrin gerialımını inbihe eder ikisinde de serotonin ortak nokta.(mesela snrı tipi antidepresanlar serotonin gerialımı ile birlikte dopamin gerialımını da inbihe eder)

anaokulundan beri psikiyatrik ilaç kullandım son 1 yıldır bıraktım içmiyorum bu konularda biraz bilgiliyim ilk alıntıladığım paylaşımda ritalin ile risperdalı karıştırdım (malum dikkat eksiliği) ondan mütevvelit prolaktin artışı olabileceğini söyledim fakat ritalinin prolaktin üzerine bir etkisi yok fakat  bazı bireylerde cinsel problemler yaşatıyor bu sugötürmez bir gerçek.

Benim ağzımdan ritalin lafı çıkmadı ki. Konuyu açan arkadaşın SSRI tipi ilaçların kalıcı cinsel bozukluğu yaptığı mevzusunun hurafe olduğuna inanıyorum demesi üzerine SSRI tipi antidepresanlarla ilgili 1-2 şey yazdım. Concerta ile kür yapılmasının bir problem olup olmayacağını bilmediğim için onunla ilgili bir şey söylemedim zaten. Benzer işe yarasalar da çalışma mekanizmaları farklı olduğu için benzer yan etkiler olmaması gayet normal durum. Ritalinin bırak libido düşürmesi aksine libido artışı ve ereksiyon artışı yan etkileri var. Elinde varsa açıp prospektüsünü okuyabilirsin. SSRI tipi antidepresanlarda ise tam tersi yan etkiler bekleniyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anlv    0

Hocam çok güzel tartismissinizda sonuc olarak bi problem cıkarırmı tam cevabı alamadım hala

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
5am5unlu    89
Feladel, 1 saat önce yazdı:

Benim ağzımdan ritalin lafı çıkmadı ki. Konuyu açan arkadaşın SSRI tipi ilaçların kalıcı cinsel bozukluğu yaptığı mevzusunun hurafe olduğuna inanıyorum demesi üzerine SSRI tipi antidepresanlarla ilgili 1-2 şey yazdım. Concerta ile kür yapılmasının bir problem olup olmayacağını bilmediğim için onunla ilgili bir şey söylemedim zaten. Benzer işe yarasalar da çalışma mekanizmaları farklı olduğu için benzer yan etkiler olmaması gayet normal durum. Ritalinin bırak libido düşürmesi aksine libido artışı ve ereksiyon artışı yan etkileri var. Elinde varsa açıp prospektüsünü okuyabilirsin. SSRI tipi antidepresanlarda ise tam tersi yan etkiler bekleniyor. 

Ssrı’ların cinsel sorunlar yaratmasına kesinlikle katılıyorum çoğu kişide yapıyor o konuda sana katılıyorum fakat ritalin konusunda hemfikir değiliz ritalini hem çevrem hem de kendimde gördüğüm cinsel sorun yaratma ihtimali var dostum var dostum ilk paylaştığım alıntıda linkini bıraktığım çalışamaları okuyabilirsin eğer dersen ki yetersiz buluyorum bu çalışmaları bir kaç tane daha gönderebilirim ayrıca hiç ritalin içtin mi bilmiyorum ama içseydin bu cümleleri kurmazdın :)

5am5unlu, Bir saat önce yazdı:

Ssrı’ların cinsel sorunlar yaratmasına kesinlikle katılıyorum çoğu kişide yapıyor o konuda sana katılıyorum fakat ritalin konusunda hemfikir değiliz ritalini hem çevrem hem de kendimde gördüğüm cinsel sorun yaratma ihtimali var dostum var dostum ilk paylaştığım alıntıda linkini bıraktığım çalışamaları okuyabilirsin eğer dersen ki yetersiz buluyorum bu çalışmaları bir kaç tane daha gönderebilirim ayrıca hiç ritalin içtin mi bilmiyorum ama içseydin bu cümleleri kurmazdın :)

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1111/and.14594

https://scholar.google.com/scholar?start=10&q=ritalin+ve+testosteron+&hl=tr&as_sdt=0,5#d=gs_qabs&t=1740399053537&u=%23p%3DExrGhxAqeG0J

anlv, Bir saat önce yazdı:

Hocam çok güzel tartismissinizda sonuc olarak bi problem cıkarırmı tam cevabı alamadım hala

Ben olsam girerdim büyük sıkıntılar yaratacağını düşünmüyorum yine de sen bilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Feladel    376
5am5unlu, Şimdi yazdı:

Ben zaten ritalin libido problemi yapmaz demek istemiyorum. Bir uyarıcı olduğu için libido ve ereksiyon artışı yapması daha muhtemel bir ilaçtır. Ufak tefek şeyler için kesinlikle kullanılmasına karşıyım bu tarz ilaçların. Yok sınav stresiymiş, iş stresiymiş, aşk acısıymış filan. Diğer türlü aldığın yan etkiye değen ilaçlar değil. 

anlv, 17 dakika önce yazdı:

Bildiğin gibi özellikle fazla bu tip ilaçlar kullanılınca serotonin sendromu adı verilen bir durum oluyor. Yüksek tansiyon, hızlı kalp atış hızı gibi yan etkiler var ve bu etkiler steroidlerin tansiyon ve kardiyovasküler etkileri ile birleşince çok daha sıkıntılı durumlara neden olabilir. Steroid kullanmak risk almaktır. Bu riskleri alıp almamak sana kalmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anlv    0
5am5unlu, Şimdi yazdı:

Ben olsam girerdim büyük sıkıntılar yaratacağını düşünmüyorum yine de sen bilirsin

Tm dir hocam tesekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.110

Kür, doğası gereği bu tarz rahatsızlıkları tetikleyebiliyor. Dalgalanmalar da çok mümkün. Naçizane tavsiyem küre gireceksen eğer ezbere yüksek dozlar yerine, 250mg testo ile başlayıp test vere vere doz ve anabolik ayarlaman olur. Bu iş öyle bir seferlik ve bir heveslik yapılacak iş değil.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
anlv    0
rastlantisal, 24.02.2025 - 16:08 yazdı:

Kür, doğası gereği bu tarz rahatsızlıkları tetikleyebiliyor. Dalgalanmalar da çok mümkün. Naçizane tavsiyem küre gireceksen eğer ezbere yüksek dozlar yerine, 250mg testo ile başlayıp test vere vere doz ve anabolik ayarlaman olur. Bu iş öyle bir seferlik ve bir heveslik yapılacak iş değil.

Böyle yapmayı planlıyorum hocam ztn 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Reftar
      Merhabalar hocalarim okb hastasiyim uzun sure ilac kullandim biraktim suan tekrar tetikledi ilac kullandigim donem cinsel hayatim bitmisti simdi tekrar kullanmak zorundayim anafranil ilaci verdi bunun cinsel yan etkisini kaldirmak icin napabilirim. @metinav dr soyluyorum baska ilac veriyor oda ayni 
    • Yazan: Emresporcu
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Uzun zamandır antidepresan kullanıyorum kür yapabilir miyim?
      PLANLADIĞIM KÜR:
      RIMIBOLAN TURINABOL OXANDROLONE Çok araştırdım fakat doğru cevap bulamadım.
    • Yazan: Efekale45
      Abilerim kardeşlerim öncelikle herkese selamlar.
      Öncelikle 13 yaşıma gitmem gerekir kız kardeşimin doğumuna 7 ay kala Babamı trafik kazasında kaybetmenin travmasını ve sarsıntısını yaşayıp “hem çalış hem oku hem aileye sahip çıkmaya çalış” olarak çocuk iken hayata atıldım 13 yaşında alkol sigara, 15 yaşında maddeye başladım 6 sene bağımlıydım 21 yaşıma kadar (Sentetik ilaç:Lyrica isminde ki pregabalin 6 sene ve 3-4 sene yaklaşık Sentetik uyarıcı Meth bu iki maddeye bağımlıydım). Üniversite’ye gittiğim zamanlar 2-3 ay kullanmayıp memlekete döner dönmez kendimi kullanıyor olarak bulurdum. 3 kere AMATEM’de yatıp çıktım üniversiteden önce fakat hep tedaviyi tamamlamadan çıktım. Üniversite’de düzenli idmanlarımı yapıp maddesizken bulk yapıp hacim koyup memlekete her dönüşümde eriyordum. En son yazın sonlarına doğru herşeyimi kaybedince intiharın eşiğindeyken 4 Kasım’da gönüllü AMATEM’e yattım. 21 günlük tedavimi tamamladım ve düzenli idrar tahlili ile antidepresanlarımı yazdırmaya gidiyorum. Sentetik uyarıcılardan arındığım için yatış süresince düzensiz kilo aldım orada. Çıkar çıkmaz Aralık ayına girerken kendimi tamamen vücut geliştirmeye adadım çünkü gerçekten terapiden öte geliyor bana. 2-3 aydır temizim çok şükür bir deri bir kemik iken 2 ay içinde maddeyi bırakıp spora adayınca kendimi kas hafızasından olsa gerek çevremin de deyişine göre muazzam topladım 1 ay düzenli idmanla.(1-2 Aylık değişimimi ekliyorum)
      Sizlere esas sormak istediğim sayın abilerim kardeşlerim:
      Oksandrolon satın aldım bir kaç gün önce, Oksandrolon’u kullanmaya başlamadan önce hormonal değerlerime bakıttım ve testten 1 gün önce cinsel aktivite de bulundum, 2-3 gün öncesi de biraz alkol tüketimim olmuştu (O günden beri içmiyorum 3-5 ayda bir içerim diyordum fakat Anavar’dan ötürü onu da asla yapmayacağım karaciğer sağlığım için) Sizlere o testleri de paylaşıyorum. Sadece günlük 45 mg Oksandrolon olarak gidiyorum testo baskılaması yapacağını araştırmalar sonrası gözlemledim,
      Sizce testosteron eklemeli miyim ? Eklersem eczaneden Sustanon almak mı daha az östrojene dönüşüm yapar, yoksa Testosteron Enanthate mı daha az östrojene dönüşüm yapar ? Sustanon tek doz 250 mg mevcut eczanede. Testosteron enanthat’ı kullanırsam hafif 125 mg dozda kullanmayı düşünüyordum. Aylardır düzenli antidepresanlar reçete ediliyor, Sulinex 225 mg, Ketiapin 150 mg (uyku için) Tranko-buskas 2 adet günde. Kendim ise vitaminler olarak Demir, Çinko, Folik Asit, C vitamini, D vitamini, B1-B6-B12 vitaminleri kullanmaktayım. Siz bu işin içinde olan forum ailesi olarak bilgileriniz ve geri dönüşleriniz benim için çok kıymetli saygılar sevgiler.

(İlk konu açışım, hatalarım yanlışlarım yada eksikliklerim varsa mazur görünüz, teşekkürler.)

• Yazan: Reftar
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      2 yıldır antidepresan kullanıyorum bende çok cinsek isteksizlik ve sertleşme bozukluğu yaptı ikisi de yok denecek kadar test yaptırdım kendime sonuçlar böyle çıktı ne yapmam lazım? @metinav

• Yazan: trendifferent
      Selam arkadaşlar,
      Şuanda aktif olarak şunları kullanıyorum;
      200mg tren 100mg deca 300 test  Yarından itibaren test 500mg yükselecek deca 50mg'a düşecek ve 200 bolde 30 mg stano ekleyeceğim (stano sadece 4 hafta kullanacağım) Doktorum concerta yazdı iştahımı kesecek biliyorum ona okeyim ama özellikle tren kullanırken concerta bir sorun yaratır mı kan basıncı vesaire? Deneyimleyen var mı?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.