-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Yemek sonrası midemde kramp, ağrı, halsizlik sorunları başladı! ne yapmalıyım?
Oluşturan:
thekingx, in Sağlık Sorunları
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Sinan06
Merhaba,
Testesteron enantat ve boldenon kürünün 4. Ayına girdim ve 2 haftadır tren enanteth kullanıyorum haftada 400 mg 200- 200 olacak şekilde, yalnız kullanmaya başladıktan 10 gün sonra midemde aşırı yanma , ekşime , acı acı geğirme gibi sorunlar oldu, iştahımı da kesti bu durum, başına gelen veya bunun çözümünü bilen var mı acaba?
Not : acı yemiyorum
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tarık34
Merhaba,
Konuyu açmamın sebebi biraz önce çok fazla olmasa da hızlı bir şekilde tavuk pilav yedim.
Sorularım:
Akabinde acayip bir mide bulantısı baş gösterdi sebebi ne olabilir ? Elimde metpamid var kullanmalı mıyım ? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
-
Yazan: mustfj
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Rad140 kullanıyorum, bulkdayım ancak bulk ı sürdüremiyorum, günlük %90 ı temiz şekilde 5500 kalori alıyorum fakat artık aç olsam dahi yediğim zaman öğürmeler oluyor yedikten sonra mide yanmaları ya da midem boş olsa bile tok hissediyorum bulkın daha 3. haftası bu hafta sizce nerede yanlış yapıyorum.
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Ritalin
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
2. gün oldu iştahım biraz azaldı ama aslında karnım gayet de aç olmasına rağmen midem çok yanıyor, gh yapar mı bunu ya?
Uyumaktan yemek yiyecek ve spor yapacak vakit de bulamadım ayrıca..
-
Yazan: Geleceğin Olympia'sı
Hep karaciğer ve böbrek sağlığı ön planda tutuluyor hiç mide sağlığından bahsedilmiyor. Siz neler yapıyorsunuz mide sağlığı için, özellikle bulkta ?
-